Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

Επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα "καρότσι STOKKE" απλά θα ήθελα να αναφέρω ότι ο ποδόσακος και το winter kit προορίζονται για τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης από όπου και η προέλευση του καροτσιού και όπου γίνονται και οι περισσότερες πωλήσεις.

Στην Ελλάδα, αν δε μένετε σε κάποια πόλη της Βόρειας Ελλάδας και με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, αυτά τα δύο μάλλον θα σας φανούν άχρηστα μιας και σπάνια στις βόλτες του μωρού/ παιδιού σας θα έχει θερμοκρασίες που να δικαιολογούν τα τόσο ζεστά αξεσουάρ.

Φυσικά, κάποιες μανούλες που φοβούνται το κρύο και συνήθως ντύνουν τα μωρά τους ιδιαίτερα ζεστά, μπορεί και να το αγοράσουν ώστε να είναι ήσυχες ότι το μωρό δε θα κρυώσει με τίποτα, αλλά εγώ το βρίσκω τρομερή υπερβολή.

Φυσικά, αν έχετε το budget για να το αγοράσετε για τη μία και μοναδική φορά που θα πάτε κάποια εκδρομή για σκι, τότε ναι, αγοράστε το γιατί είναι και εντυπωσιακό και όλοι θα κοιτάνε το καρότσι σας :)

Αλλά από πρακτικής και χρηστικής απόψεως, όχι δεν το συστήνω για την Ελλάδα σε καμμία περίπτωση.

(υ.γ. και τα δύο τα έχει η καλύτερή μου φίλη που ζει μόνιμα στο Λονδίνο και τα έχει χρησιμοποιήσει μόνο όταν χιονίζει!)

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πριν απο μερικες μερες μου εδωσε η αδερφη μου τον ποδοσακο και πραγματικα σωθηκα!μενω τριπολη κ το κρυο εδω ειναι αρκετο.δε θελω ομως να κλεινω το μωρο (κ τον εαυτο μου μεσα).του φοραω το τζινακι του,φουτερακι,μπουφαν κ τον ποδοσακο.ολα αυτα με θερμοκρασιεσ μονοψηφιεσ!ειμαστε το μοναδικο καροτσι που κυκλοφωρει!δε μου εχει κρυωσει ποτε!

• 2 months later...

Καλησπέρα σας,

Μετά απο όλα αυτά που γράψατε για το stokke άρχισα να "ψήνομαι" και εγώ αλλά πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε ένα τέτοιο ποσό. Ψάχνω στο e-bay μήπως το βρω μεταχειρισμένο πιο οικονομικά. Αν γνωρίζετε κάποιον που να μη το χρειάζεται και να το πουλάει θα με ενδιέφερε. Καλή συνέχεια.

• 2 εβδομάδες μετά...

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και το ενδιαφέρον σας. Βρήκα καροτσάκι και ελπίζω πως θα μας βολέψει. Για όσους ενδιαφέρονται για Stokke υπάρχει μία προσφορά σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με 650 ? μαζί με το καθισματάκι αυτοκινήτου. Καλη συνέχεια.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και το ενδιαφέρον σας. Βρήκα καροτσάκι και ελπίζω πως θα μας βολέψει. Για όσους ενδιαφέρονται για Stokke υπάρχει μία προσφορά σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με 650 ? μαζί με το καθισματάκι αυτοκινήτου. Καλη συνέχεια.

Απιστευτο ---Θελω και εγω --- μηπως κανεις Λαθος ... πολυ Τσαμπα ακουγετε !!!!!

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά,

Δεν γνωρίζω πόσο θα διαρκέσει η προσφορά αλλα με ένα τηλέφωνο στα mothercare θα λάβεις όλες τις πληροφορίες. Τυχαία και εγώ το έμαθα απο μία πωλήτρια.

Ελπίζω να προλάβεις :)

Καλημερα χρονια πολλα

Αυτο ειναι το φθηνο Στοκκε ---δεν ειναι το xplory !!! αυτο ειναι μια βλακεια και μιση !!! ασε που τα μαγαζια το πουλανα 569,00!!!

Μουφα η προσφορα !!!

• 4 months later...

καλημερα

οσες εχετε το καινουριο stokke εχετε βαλει ολα τα υφασματα στο πλυντηριο κανονικα?

εννοω τσαντα αλλαγης (φοβαμαι μηπως ο πατος της εχει σκληρο χαρτι μεσα και χαλασει) με παρελκομενα,κουνουπιερα,αδιαβροχο (αυτο λεει οτι δεν πλενετε...αν το βαλω λετε να χαλασει το πλαστικο? )

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

καλημερα

οσες εχετε το καινουριο stokke εχετε βαλει ολα τα υφασματα στο πλυντηριο κανονικα?

εννοω τσαντα αλλαγης (φοβαμαι μηπως ο πατος της εχει σκληρο χαρτι μεσα και χαλασει) με παρελκομενα,κουνουπιερα,αδιαβροχο (αυτο λεει οτι δεν πλενετε...αν το βαλω λετε να χαλασει το πλαστικο? )

Τα έχω βάλει όλα στο πλυντήριο, εκτός από την τσάντα αλλαγής, την κουνουπιέρα, και φυσικά το αδιάβροχο.

Μια χαρά πλύθηκαν και δεν έπαθαν τίποτα.

Τα έχω βάλει όλα στο πλυντήριο, εκτός από την τσάντα αλλαγής, την κουνουπιέρα, και φυσικά το αδιάβροχο.

Μια χαρά πλύθηκαν και δεν έπαθαν τίποτα.

true ευχαριστω...

την κουνουπιερα γιατι? λεει οτι πλενεται..την φοβηθηκες?

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

true ευχαριστω...

την κουνουπιερα γιατι? λεει οτι πλενεται..την φοβηθηκες?

Όχι, απλώς ήταν σχεδόν άθικτη.

Μια δυο φορές την είχα χρησιμοποιήσει.

Νομίζω όμως ότι δεν θα την έβαζα στο πλυντήριο, θα της έκανα μια σαπουνάδα στο χέρι. Είναι κρίμα να τρυπήσει, θα είναι άχρηστη μετά.

• 5 months later...

Καλησπερα!! Να κανω μια ερώτηση για οποία γνωρίζει! Μου είπαν στο καταστημα οτι έχει εγγύηση φυσικά το καροτσι για 2χρονια απο την αγορά του! Εαν εγω αγοράσω μεταχειρισμένο το καρότσι κ χρειαστεί να αλλάξω οτιδηποτς ρόδα η κατι αν σπάσει δεν εχω την δυνατότητα;εννοώ δεν υπάρχει κάποιος αντιπροσωπος η κάποιο καταστημα πολύ να έχει ας πουμε ανταλλακτικά;

Xc60p3.png ghL0p3.png

STOKKE Xplory beige 10/2011 προς πώληση

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

STOKKE XPlory beige χρώμα

αγορασμένο τον Οκτώβριο 2011

χρησιμοποιημένο ένα χρόνο ακριβώς μιας και μετά ο μικρός μας περπάτησε.

http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Details/7046/ΚΑΡΟΤΣΙ-XPLORY-BEIGE-MELANGE.html

Δεκτός έλεγχος με συνάντηση (νότια προάστια Αθήνας μόνο)

Πρόσθετα - Αξεσουάρ : καλοκαιρινό κάλυμμα & ομπρέλα, ποτηροθήκη και το κάθισμα αυτοκινήτου

http://www.lapinbebe.gr/v2/gr/Details/4244/ΚΑΘΙΣΜΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-iZi-Sleep-by-BeSafe-DARK-NAVY.html

(που μπαίνει και στο καρότσι για τους πρώτους 6-9 μήνες) και το ISOFIX αλλά και 2 STOKKE τσάντες του καροτσιού.

Ολα μαζί με κόστος 1000 ευρώ συν το καλοκαιρινό κάλυμμα και τις τσάντες κλπ επιπλέον 450 ευρώ λόγω isofix βάσης αυτοκινήτου.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 650 ευρώ

Το καρότσι είναι εξαιρετικό και οι κριτικές για αυτό είναι αλήθεια, είναι μακράν το πιο προχωρημένο καρότσι.

Παρακαλώ στείλτε pm ή επικοινωνήστε στο [email protected]

Καλησπερα!! Να κανω μια ερώτηση για οποία γνωρίζει! Μου είπαν στο καταστημα οτι έχει εγγύηση φυσικά το καροτσι για 2χρονια απο την αγορά του! Εαν εγω αγοράσω μεταχειρισμένο το καρότσι κ χρειαστεί να αλλάξω οτιδηποτς ρόδα η κατι αν σπάσει δεν εχω την δυνατότητα;εννοώ δεν υπάρχει κάποιος αντιπροσωπος η κάποιο καταστημα πολύ να έχει ας πουμε ανταλλακτικά;

Το καρότσι αυτό είναι "σκυλί", δεν παθαίνει τίποτα! Αλλά ναι, αν σου πάθει, δε σε καλύπτει κανένας και δεν υπάρχει κανείς να στο επισκευάσει παρά μόνο αν το στείλεις με δικά σου έξοδα στη χώρα κατασκευής/ προέλευσης.

Αυτό όμως συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις μάρκες.

• 1 month later...

Εχω ενα κοριτσακι 2 χρονων....Το stokke xplory με εχει βολέψει παρα πολύ...Κοιμαται απο βρεφος εκει και ακομα και τωρα οπου και να παμε πεφτει και κοιμαται....Με βολεψε και στα ταξιδια γιατι ταξιδευω συχνα με πλοιο και βαζω πανω σ'αυτο 2 τσαντες και ένα σπιτακι σκυλιου με ενα μικρο σκυλακι μεσα:P....Το κακό ειναι οτι το πήρα μωβ και τωρα γενναω αγοράκι και σαν χρωμα δεν ειναι πολυ ουδετερο...Θα ήθελα να εβρισκα μεταχειρισμενα καλυμματα σε κατι πιο αγοριστικο....Το μειονεκτημα του ειναι οτι το καθε ανταλλακτικο του ειναι πανακριβο...:?Τα πιο φθηνα καλύμματα ειναι στα 170 καινουργια και η πλατφορμα του(πατινι για το μεγάλο παιδί)στα 95

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Σκέφτομαι να πάρω το stokke scoot γιατι είνai μικρότερο από το xploryκαι κλείνιε πιο έυκολα. Με προβληματίζει το μεγεθος της θέσης για το παιδί που είνια ίδια και στο xploty. Δεν κρέμονται τα πόδια του παιδιού όταν κάθεται ή ξαπλώνει. Κι αν ναι, βολεύει το παιδί; Μπορεί να κοιμάται; Νομίζω το ανέφερε μια μανούλα. Οι υπόλοιπες που χρησιμοποιήσατε το stokke τι λέτε;

εχω stokke xplory. Τα ποδια δεν κρέμονται. Έχει υποποδιο του οποιου το ύψος αυξομειώνεται. Είναι πολύ βολικό καρότσι. Έχω μεγαλωσει 2 παιδιά. Ο μικρός ακόμα κοιμάται σε αυτό. Έιναι πολύ άνετο.

Τα λεφτά του τα αξίζει. Η χρήση που του έχω κάνει είναι απίστευτη και δεν έχει πάθει τίποτα. Και δεν το προσέχω καθόλου.

Επίσης πλένεται πολύ εύκολα. Μένει μόνο ο σκελετός και όλα μέσα στο πλυντήριο.

εχω stokke xplory. Τα ποδια δεν κρέμονται. Έχει υποποδιο του οποιου το ύψος αυξομειώνεται. Είναι πολύ βολικό καρότσι. Έχω μεγαλωσει 2 παιδιά. Ο μικρός ακόμα κοιμάται σε αυτό. Έιναι πολύ άνετο.

Τα λεφτά του τα αξίζει. Η χρήση που του έχω κάνει είναι απίστευτη και δεν έχει πάθει τίποτα. Και δεν το προσέχω καθόλου.

Επίσης πλένεται πολύ εύκολα. Μένει μόνο ο σκελετός και όλα μέσα στο πλυντήριο.

Και το stokke scoot εχει υποπόδιο το οποίο δε ρυθμίζεται όπως στο xplory αλλά εχει διαφορες θέσεις . (βλ. http://www.stokke.com/en_GR/strollers/stokke-scoot/2830.html ) Χαίρομαι πάντως που αναφέρεις ότι βολεύτηκαν τα παιδιά σου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

ΠΟΥΛΑΩ STOKKE XPLORY 11/2011 μοντέλο σε BEIGE μαζί με βάση isofix και κάθισμα/ port bebe αυτοκινήτου σε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σαν καινούργια, μαζί με πολλά αξεσουάρ και τσάντα αλλαγής

ΤΙΜΗ μόνο 700€ όλα μαζί!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Οσες εχετε παρει εξτρα σετ υφασματων, που τα βρηκατε? Εψαχνα στο ιντερνετ και δεν βρηκα πουθενα, μονο κατι summer/winter kit ειχε... Το πηρα μεταχειρισμενο και ηταν βρωμικα τα υφασματα, φυσικα τα επλυνα πρωτα στο χερι και μετα στο πλυντηριο (εκτος απο τα σκιαστρα που λεει μονο στο χερι) ομως θα ηθελα απο περιεργεια να δω ποσο εχουν καινουργια.

• 2 εβδομάδες μετά...

Σκοπευω να αγορασω το stokke explory χωρίς το πορτ μπεμπε διοτι εχω ενα μεταχειρισμενο καροτσι με πορτ μπεμπε και παρατηρησα ότι στο καρτελακι του καροτσιου γραφει απο 0+. Εγω δεν προκειται να το βαλω στο stokke πριν τους 3 μηνες απλώς δεν ειμαι σιγουρη αν και τοτε μπορει να χρησιμοποιηθει χωρις πορτ μπεμπε για τοσο μικρο μωρο ασχετως του τι γραφει στο καρτελακι...οι μαμαδες που εχουν το συγκεκριμενο καροτσι απο ποτε βαλαν τα μωρα τους??

• 2 εβδομάδες μετά...

Αν διαβασεις το site της Stokke λεει πως ειναι πιστοποιημενο απο νεογεννητο στην Μεγαλη Βρετανία και απο 6 μηνων στην Ευρωπαϊκή Ενωση, λογω του οτι εχουν διαφορετικα standards. Οσο ειναι μικρουλι νομιζω ειναι καλυτερα να το εχεις στο καθισματακι αυτοκινητου, που κουμπωνει πανω στο xplory, εκτος και αν ηδη εχεις καθισματακι αλλου τυπου. Εκει στη θεση σου θα το εβαζα 3 μηνων στο xplory με το μαξιλαρακι για νεογεννητα αν εβλεπα πως ειναι ανετα και δεν δυσανασχετει.

Αν διαβασεις το site της Stokke λεει πως ειναι πιστοποιημενο απο νεογεννητο στην Μεγαλη Βρετανία και απο 6 μηνων στην Ευρωπαϊκή Ενωση, λογω του οτι εχουν διαφορετικα standards. Οσο ειναι μικρουλι νομιζω ειναι καλυτερα να το εχεις στο καθισματακι αυτοκινητου, που κουμπωνει πανω στο xplory, εκτος και αν ηδη εχεις καθισματακι αλλου τυπου. Εκει στη θεση σου θα το εβαζα 3 μηνων στο xplory με το μαξιλαρακι για νεογεννητα αν εβλεπα πως ειναι ανετα και δεν δυσανασχετει.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εχω καρεκλακι αυτοκινητου ( μεταχειρισμένο) αλλα το καθισματακι αυτοκινητου δινεται αυτόν τον μηνα μαζι με το καρότσι σε προσφορα! Οπότε θα το παρω και θα το χρησιμοποιω. Νομιζω ότι ετσι θα μετακινουμαστε και πιο ευκολα αφου το μωρο θα καθεται στο καθισματακι στο αυτοκινητο και μετα το ιδιο καθισματακι θα κουμπωνει στο καρότσι οποτε θα εξοικονομούμε χωρο στο αυτοκινητο!!

• 1 χρόνο μετά...

Γνωστή μου, μου πουλάει το καρότσι xplory 2012 μεταχειρισμένο, σε τιμή 30% πιο φτηνό από το πιο φτηνό κατάστημα στο skroutz. Τι πρεπει να κοιτάξω πριν προβώ στην αγορά?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...