Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

κι εγώ συμφωνώ με την dora.εμάς τα πεθερικά μου θέλαν να μας πάρουν το κρεβατάκι του μωρού.πήγαμε να διαλέξουμε και σχεδόν όλα κόστιζαν από 500 ευρώ και πάνω!βρήκαμε τελικά με τον άντρα μου ένα με 300 ευρώ και με τα υπόλοιπα αγοράσαμε το σετ του κρεβατιού (πάντες,πάπλωμα,σεντόνια και τέτοια). δεν είναι ότι πήρα κάτι που δεν μου άρεσε.φρόντισα να διαλέξω κάτι ωραίο για τα γούστα μου, αλλά όχι απαραίτητα και το πιο ακριβό.γνώμη μου πάντα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το έχω δει από κοντά.Το κατάστημα είναι στην περιοχή μου.

Ήμουν ξετρελαμένη με αυτό.... και η μητέρα μου. Ειδικά με το γεγονός πως το παιδί καθόταν ψηλά.

Αλλά η τιμή ήταν απαγορευτική. Είχαμε και ειδική έκπτωση στην chicco, οπότε πήραμε καρότσι, πορτ-μπεμπε, κάθισμα αυτοκινήτου με το 1/3 της τιμής του Stokke-καρότσι.

Οπότε καταλαβαίνετε πως η διαφορά ήταν τεράστια....

:(

Οπότε μού έχει μείνει λίγο απωθημένο. Πήγα και τις προάλλες στο κατάστημα να πάρω δωράκια και τσάντα για τη βόλτα του μωρού (είχε κάτι ωραίες). Το χάζευα πάλι.

Εκτός από το παιδί που κάθεται ψηλά, η όλη ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική!! Αν κάποιος μπορεί να τα διαθέσει, δε θα πάνε χαμένα.

Είναι βέβαια βαρύ, αλλά νομίζω πως γίνεται μικρό στο κλείσιμο.

Είδα μια γιαγια στην παραλία να το κυκλοφορεί με τη μικρή. Δεν ήταν ευχαριστημένη γιατί απλά είχε συνηθίσει τα συμβατικά καρότσια κι αυτό την ενοχλούσε.

Συμπέρασμα: ότι βολέψει τον καθένα!

Δεν το εχω δοκιμασει το καροτσι για να ξερω κατα πόσο ειναι ευελικτο αλλα το βαρος και ο ογκος που καταλαμβανει ενα καροτσι παιζει πολύ σημαντικο ρολο. Το δικο μου ειναι σχετικα ελαφρυ και παλι δυσκολευομαι να το σηκωσω να το βαλω στο αυτοκινητο. Ειδικα τωρα που το προβλημα με τη μεση εχει επιδεινωθει μου ειναι δυσβασταχτο.. Επίσης εχει μεγαλη σημασια που μενει ο καθενας και τι υποδομες υπαρχουν για την κυκλοφορια με το καροτσι. Αν μενεις σε ενα μερος που τα πεζοδρομια ειναι ανετα και δεν παρκαρουν πανω αυτοκινητα η που δεν υπαρχουν σκαλακια που θα χρειαστεις να σηκωσεις εστω λίγο το καροτσι τοτε μπορεις να παρεις ενα τοσο μεγαλο και βαρυ καροτσι.

Εγω εχω φερει 2 φορες την αστυνομια να απομακρυνει αυτοκινητο από.. διαβαση αναπηρων (φανταστειτε τι γινεται στα υπόλοιπα σημεια.)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Είναι σίγουρα από τα βαρια καρότσια, όσο και τα τρίκυλα της mothercare και της chicco. Και δεν γίνεται πολύ μικρό οταν κλείνει, όπως τα καρότσια ομπρέλα. Έχει πάλι το μέγεθος των τρίκυκλων. Αλλά πώς είναι άμα σου κολλήσει κάτι. Τώρα που μου κόλλησε θα σκάσω αν δεν το πάρω! Αλλά θα το ομολογήσω μόνο σε εσάς αν δεν μου κάνει και είναι άβολο! Στους άλλους θα λέω πόσο τέλειο είναι! :lol:

A6s2p3.png

τα εχω δε live στο δρόμο... ειναι πραγματικα οτι πιο ασχημο εχω δει να τσουλαει ανθρωπος... Ειναι σαν να εχεις βαλει το παιδι σου σε καρεκλα γραφειου και να το πας βόλτα... Μάλιστα ειχα πεθανει στο γελιο γιατι να δεις να το τσουλαει μια σχετικα τρεντυ μαμα ίσως να ειναι οπτικα αποδεκτο... Αλλα το τσουλουσε μια γιαγιουλα με ρόμπα αυτες τις κλασσικες που φορανε οι γιαγιαδες στα χωρια... δεν θα το επερνα ποτε ακόμα κι αν τηγανιζε και πατετες και εφτιαχνε καφε..
:lol::lol::lol:

Ο άντρας μου τα λέει καρότσια οικοδομής.Εμενα μου αρέσει το ντιζάιν, αλλά μου την δίνει η μια ρο ρόδα μπροστά.Πόσο ρόλο παίζει η μια ρόδα μπροστά στη σταθερότητα του καροτσιού?Ειδικά όταν μεγαλώσει και κουνιέται σαν τρελό να βγει έξω.

Εγω έχω πάρει της Peg Perego P3 Pramette είχε γύρω στα 400 ευρώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.πέφτει τέρμα και ρίχνει κάτι ύπνους να, έχει κουκούλα που κατεβαίνει χαμηλά και δεν την παίρνει ο ήλιος, σε σχέση με κάτι αλλά που έχουν μια κουκούλα μια σταλιά και το παιδί το καίει ο ήλιος.Είναι πολύ ελαφρύ, κλείνει εύκολα δεν σου πιάνει όλο το χώρο στο αυτοκίνητο.Εχει χώρους και να κρεμάσεις και να βάλεις πράγματα από κάτω.Παίρνει και δεύτερο παιδί όρθιο.Και ειναι πολυ ελαφρυ 9 κιλα.Είμαι της γνώμης να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις ένα καλό καρότσι παρά ότι βρεις για να γλυτώσεις 100 ευρώ.

KeDzp2.png

CBqup3.png

Διαφημίσεις

Το θέμα zebelia είναι ότι δεν γλυτώνεις μόνο 100 ευρώ με το συγκεκριμένο. Γλυτώνεις πολλά παραπάνω. Θα συμφωνήσω με την Dοra και θα τολμήσω να πω ότι αντικειμενικά ούτε εμένα μου αρέσουν αυτά τα καρότσια καθόλου. Και νομίζω το μωρό μπορείς να το βάλεις μόνο τους πρώτους μήνες της ζωής του. Υπάρχουν καρότσια συμβατικά καλύτερα από το συγκεκριμένο, και πιο πρακτικά και πιο φθηνα. Δεν το βρίσκω πια τόσο τρομέρο πλεονέκτημα που το παιδί είναι ψηλά. Και τι έγινε να σκύψεις λίγο να το σηκώσεις... πόσες φορες θα το κάνεις.. στο σπίτι άλλωστε το κάνεις συνέχεια. Προσωπικά και πλούσια να ήμουν θα τα λυπόμουνα να τα δώσω.

Να ρωτησω και κατι αλλο?Οταν το μωρο θα ειναι 10 κιλα,πώς θα το σηκώνεις για να το βαλεις εκει πανω?Το θεμα δεν ειναι μονο να μη σκυβεις αλλα και να μην σηκωνεις τοσο βαρος! :roll::roll:

Ετυχε να δω πρωτη φορα κι εγω live τις προαλλες στο δρομο και πρεεπι να πω οτι δεν μου αρεσε καθολου.... :? Τωρα που ξερω οτι ειναι και τοσο ακριβο,μου φαινεται γελοιο να δωσω τοσα λεφτα

bxBwp2.png EgDTp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Μιας που εγώ άνοιξα το θέμα να σας ευχαριστήσω αρχικά για τις τόσες διαφορετικές απόψεις. Γνωρίζω ως Έλλην οτι σίγουρα δε θα υπήρχε περίπτωση να συμφωνήσουμε όλοι σε μια άποψη αλλά η ερώτησή μου ήταν ... αν το έχει κάποια/ος ας μας πει τις παρατηρήσεις της/του.

Οπότε σας ευχαριστώ πολύ όλες εσάς που ΔΕΝ το έχετε αλλά παρόλα αυτά εκφράσατε την ταπεινή σας άποψη για το αν σας αρέσει και αν θα το παίρνατε και όχι για τον αν γνωρίζετε αν αντέχει ή αν είναι πρακτικό κλπ.

Στο θέμα...εγώ το παρήγγειλα πολύ απλά γιατί 1ον. απο όσο ψάξιμο έχω κάνει στο internet παγκοσμίως, με την έννοια των reviews από γονείς όπως εσάς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ το καρότσι αλλά και γονείς που έχουν καρότσια άλλων εταιριών σε όλα μα όλα αυτά τα reviews και στις συγκρίσεις σε site το Stokke Xplory παίρνει τις καλύτερες βαθμολογίες (σε θέματα ασφάλειας, design, πρακτικότητας) με κύριο σημείο αναφοράς ως μείον του την ακρινή του τιμή. Άλλα καροτσάκια που δε θα αναφέρω το όνομά τους για να μη θεωρηθεί δυσφήμιση αλλά που στην Ελλάδα θεωρούνται κορυφαία και πωλούνται σωρηδόν δεν πιάνουν καν τη βάση στις εν λόγω μετρήσεις!!!

2ον. Γιατί αν και δεν είμαι κανένας πλούσιος ή γόνος πλούσιας οικογένειας ότι έχει να κάνει με το παιδί μου σε θέματα ασφάλειας αλλά και καλύτερης διαβίωσης δε θα το σκεφτώ και πολύ και θα τα δώσω, όπως π.χ. για ένα καρότσι όπως αυτό που έχει πάρει άριστα σε θέματα ασφαλείας αλλά από οτι λένε και σε θέματα παιδοψυχολογίας λόγω της θέσης καθίσματος του παιδιού. Και μια που 'μιλάω' κυρίως με γυναίκες ... όταν δίνεται τρελά λεφτά σε παπούτσια, μπλουζάκια, τσάντες και άλλα μπιχλιμπίδια δε νομίζω πως σας στενοχωρεί πολύ... όπως είπε περίπου και μια φίλη σε άλλο μήνυμα πριν και όπως λέει και ένα ελληνικό ρητό και συνήθως ισχύει 'Ότι δίνεις παίρνεις'.

3ον. Για το θέμα βάρους που ανέφεραν κάποιες φίλες να ρωτήσω κάτι... το σηκώσατε το καρότσι ε? καθώς το έχετε ή πήγατε απο ενδιαφέρον να το αγοράσετε το σηκώσατε, δεν το σηκώσατε? Επειδή εγώ αλλά και η γθναίκα μου το σηκώσαμε, όπως σηκώσαμε και άλλα καρότσια - σαφώς δεν συγκρίνω τα λεγόμενα μπαστούνια - το Xplory είναι ελαφρύ, πολύ απλά γιατί είναι από ένα μυστήριο (ειδικό το ονομάζουν) πλαστικό και είναι πραγματικά ελαφρύ. Και αν κάποια/ος είναι τόσο σαμιαμίδι που δε μπορεί να σηκώσει ούτε καν κάτι ελαφρύ το καρότσι 'σπάει' σε 2 μέρη, αυτό του σκελετού και αυτό του καθίσματος, τόσο για να μειωθεί το βάρος όσο και για να χωράει και σε μικρά πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτων.

Αυτά πάνω κάτω αν και θα μπορούσα να γράψω κι άλλα...

Τελευταίες παρατηρήσεις...το καρότσι έχει 4 ρόδες οι οποίες με μια κίνηση εύκολη χωρίς να βγάλεις το μωρό από το καρότσι γίνονται 2 για λόγους ευκολίας πρόσβασης π.χ. σκάλες.... το καρότσι παραδίδεται στον αγοραστή-γονέα με μια 'φορεμένη' στο μπροστά μέρος του κοριτσιού υφασμάτινη τσάντα για να βάζεις π.χ. ψώνια, πραγματάκια του παιδιού και άλλα...

Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους σας για τις παρατηρήσεις σας.

Υ.Γ. Στη Θεσσαλονίκη έχω δει 2 μαμάδες μέχρι σήμερα με το εν λόγω καρότσι και μου έχουν επίσης πει μόνο τα καλύτερα για το καρότσι τους και για την ευκολία χρήσης του, για το πόσο αρέσει στα μωράκια τους κλπ κλπ

1cNP.jpg.png

ΑΑΑ, ώστε το παραγγείλατε; Πολύ ωραία!

Καλές βόλτες!! :)

Έχω πάει στο κατάστημα εδώ στην Αθήνα και το είδα και το σήκωσα και το ανέβασα σκάλες και το θαύμασα.

Όπως έχω αναφέρει, πολύ μού άρεσε, εκτός από την τιμή του. :cry:

Πάντως, όταν το λάβετε και το χρησιμοποιήσετε λίγο, για πείτε εντυπώσεις!

Ενδιαφέρομαι βασικά για όταν είναι να το ανοίξετε, να το διπλώσετε για φόρτωση στο πορτ μπαγκάζ.

Όπως έχω αναφέρει, ήδη έχω εκνευριστεί με το καρότσι που έχουμε και υπάρχει ακόμη στο μυαλό μου η πιθανότητα

.... αμυδρά...

Gogo... σχετικά με τις ερωτήσεις σου για ανοιγμα, διπλωμα και φορτωση... επειδη δεν παιρνω ποτε τιποτα χωρις test drive ... τα εκανα ολα αυτα με το προϊον που ειχαν δια δοκιμη. Εκτος απο τις πρωτες στιγμες που δεν το ηξερα κια τα εκανα σαλατα, μετα απο 3-4 δοκιμες μου φαινοταν γελειο. Και αντε για εμενα οκ - ας πουμε που ειμαι αγορακι -. Για τη γυναικα μου επισης το ιδιο.

Θα επανελθω και αργοτερα - βαθος χρονου με γεννηση μωρου κλπ βλεπε κανα 5μηνο - με πρισσοτερες πληροφοριες χρησης.

1cNP.jpg.png

Διαφημίσεις

CKougar

Με γεια το καρότσι. Σκοπεύω να κατέβω και εγώ Αθήνα για να το δοκιμάσω. Είδα και εγώ ένα ζευγάρι στη Θεσ/νίκη και μου είπαν ότι είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Βέβαια διάβασα ότι ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκή στη Μητροπόλεως που πρόσφατα ανακαινίστηκε, έφερε προϊόντα της STOKKE, οπότε θα περάσω και από εκεί μια βόλτα. Εγώ θα το αγοράσω κατά το Δεκέμβρη, οπότε να το πάρεις νωρίτερα γράψε εντυπώσεις.

A6s2p3.png

....απο όσο ψάξιμο έχω κάνει στο internet παγκοσμίως, με την έννοια των reviews από γονείς όπως εσάς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ το καρότσι αλλά και γονείς που έχουν καρότσια άλλων εταιριών σε όλα μα όλα αυτά τα reviews και στις συγκρίσεις σε site το Stokke Xplory παίρνει τις καλύτερες βαθμολογίες (σε θέματα ασφάλειας, design, πρακτικότητας) με κύριο σημείο αναφοράς ως μείον του την ακρινή του τιμή.

Μήπως θα μπορούσες να μας πεις αυτά τα site???

Φιλικά

Γιάννης

Eleniparis εγώ απο το κατάστημα της Μητροπόλεως το πήρα... και λίγο πιο φθηνά μάλιστα από οτι το πουλάνε στην Αθήνα.

Σχετικά με τα site για τα reviews...είναι πολύ απλό... google search 'Stokke Xplory review' 'Stokke Xplory reviews' ή οπως αλλιώς θέλεις να ψάξεις.

Μέσω λοιπόν της αναζήτησης βγαίνεις σε ένα σωρό site με χρήστες να περιγράφουν την εμπειρία τους απο το καρότσι. Πολλά από τα site που θα σε στείλει η αναζήτησή σου είναι site που πουλάνε καρότσια όπου μπορείς να θες να δεις τα reviews και για άλλα καρότσια της ελληνικής αγοράς.

Ελπίζω να βοήθησα...

Σου γράφω μερικά απο αυτά τα link που βρήκα με αναζήτηση από το google

- http://www.pushchair-guide.info/shared/reviews/reviews.php?s=33

- http://www.dealtime.com/xPR-Stokke-Xplory-Red~RD-225895222916

- http://www.epinions.com/Stokke_Xplory_Red_Stroller/display_~reviews

- http://www.amazon.com/gp/product/customer-reviews/B000GEHE40/ref=cm_cr_dp_all_top/002-3909220-5179236?ie=UTF8&n=165796011&s=baby-products#customerReviews

- http://www.dealtime.com/xPR-Stokke-Xplory-Red~RD-225895222916

- http://www.windsorpeak.com/reviews/items/Strollers/Stokke/sbr/date_desc/215/index.htm

- http://www.mysimon.com/9035-11028_8-26054591.html

1cNP.jpg.png

Καλησπέρα και από εμένα.

Περιμένω και εγώ να γίνω μπαμπάς, οπότε άρχισα ήδη να ψάχνω για τα απαραίτητα του μωρού μας.

Μπορώ να ομολογήσω πως βλέποντας το καρότσι αυτό, εντυπωσιάστηκα. Είναι αλήθεια πως φαίνεται περίεργο, αλλά πέρα από το σχήμα του προσφέρει κάτι που κανένα άλλο καρότσι δεν προσφέρει.

Το ύψος.

Ζούμε στο κέντρο της Αθήνας και θεωρώ πως το να έχει το μωρό μου μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και από τους διάφορους ρύπους είναι από μόνο του σημαντικό, όπως και το αυξημένο του οπτικό πεδίο το οποίο βοηθά το παιδί να έχει πλούσια εικόνα του περιβάλλοντος.

Η τιμή του είναι πολύ τσουχτερή βέβαια, αλλά δεν τη βρίσκω απαγορευτική με δεδομένο ότι θα παρέχει αυτά που υπόσχεται.

Ίδωμεν...

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Τελικά το πήραμε.

Από το κατάστημα στην Αθήνα.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Εξαιρετικά ευέλικτο στο δρόμο !! Πολύ εύκολο να το κινήσεις στα πεζοδρόμια που παρκάρουν αυτοκίνητα και πρέπει να ανεβοκατεβαίνεις.

Για το κλείσιμο, θέλει να το κάνεις μερικές φορές για να πάρεις το "κολάι". Μετά δεν είναι θέμα καθόλου.

Πέρα όλων αυτών, ο μικρός ευχαριστιέται το καρότσι του, ΜΕΣΑ στο σπίτι.

Η γιαγιά του, καθαρίζει τις ρόδες και το έχει μέσα στο σπίτι, όσο τον προσέχει. Ο μικρός έτσι ψηλά που κάθεται, μπορεί και παρακολουθεί σε κάθε σημείο του σπιτιού τι κάνει η γιαγια του, που τον πηγαίνει πέρα-δώθε στο σπίτι.

Έχει κοιμηθεί και μια χαρά σε αυτό το καρότσι.

Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

... και όχι, δεν παίρνω ποσοστά!! :lol::lol::lol:

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα σε όλους,

Το συγκεκριμμένο καρότσι το έχουμε πάρει στον Αντώνη πριν από σχεδόν 18 μήνες. Όπως καταλαβαίνετε ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν και έκανε τρομερή εντύπωση στον δρόμο. Όσον αφορά στο αισθητικό μέρος, οι 99 στους 100 άγνωστοι στο δρόμο, μόλις το έβλεπαν φώναζαν ουάου!!, γ___άτο! Κοίτα ένα καρότσι Cayenne! κι άλλα τέτοια!. Όσον αφορά στην λειτουργικότητα είναι άπαικτο! Απίστευτη ποιότητα κύλισης, απίστευτη ευκολία στο ανεβοκατέβασμα πεζοδρομίων, μοναδική πατέντα νομίζω, που μαζεύουν οι πίσω ρόδες, εμπρός με αποτέλεσμα να ανεβαίνεις σκάλες με το παιδί φορτωμένο ακόμα και με το ένα χέρι. Και μιλάμε για ένα καρότσι που έχει γράψει χιλιόμετρα! Κάθε μέρα η Άννα παίρνει τον μικρό μαζί της, χρησιμοποιεί με άνεση το τραίνο (ακόμα και όταν το ασανσέρ δεν λειτουργεί) και πηγαίνει από Ηράκλειο - Ν. Ιωνία. Να φανταστείτε ότι στην Ζάκυνθο που είναι το πατρικό της Άννας στον τρίτο όροφο, χωρίς ασανσέρ (και κυκλική σκάλα) και στην Άνω Σύρο που είναι το δικό μου εξοχικό που θέλεις καμιά 90αριά σκαλιά μέχρι το σπίτι, μας έβγαλε παληκάρι! Απο θέμα άνεσης δεν το συζητάω. Είναι πάντα στο ίδιο ύψος με μας και δεν βαριέται ποτέ. Ο μικρός είναι στο ύψος του τραπεζιού όταν είμαστε σε Ταβέρνα και έτσι δεν χρειαζόμαστε παιδικό κάθισμα. Σε καφετέρια χαμηλώνουμε τη θέση του καθίσματος και είναι πάλι στο ύψος μας. Πολύ βασικό είναι επίσης ότι βρίσκεται μακρυά από εξατμίσεις και δεν εισπνέει όλο το καυσαέριο απ' ευθείας από την εξάτμιση των αυτοκινήτων. Επίσης το ύφασμα του καθαρίζει πανεύκολα με νερό, ότι και να πέσει πάνω του.

Έχει για τους πρώτους μήνες δικό του Port Bebe και μετά μπαίνει το καθισματάκι, στην αρχή να κοιτάει τον οδηγό και να είναι οριζόντιο και σιγά σιγά το σηκώνεις πιο όρθιο. Μετά τους έξι μήνες το γυρνάς και προς τα εμπρός.

Έχει δύο μεγάλα μειονεκτήματα.

1ον Τον όγκο όταν είναι κλειστό γεμίζει το πορτ-μπαγκάζ μεσαίου προς μεγάλου αυτοκινήτου. Σε μικρό δεν χωράει ολόκληρο, βάζεις δηλαδή το σκελετό πίσω και το κάθισμα μπροστά.

Η λύση για ταξίδια είναι μια μικρή ομπρέλα ή ένα πολύ μεγάλο αυτοκίνητο.

2ον Την τιμή του, αν και τα αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώ.

Μιας και δεν μπορώ να πάρω Cayenne εγώ την πήραμε για τον μικρό.

aECcp2.png

3vQ5p2.png

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Η αξία του STOKKE XPLORY είναι αδιαμφισβήτητη!

Απλά πριν το πάρω θα ήθελα να ξέρω εάν ισχύουν αυτά που διάβασα στο amazon.com

http://www.amazon.com/review/R1LVQJB2E3DNMT/ref=cm_cr_pr_viewpnt#R1LVQJB2E3DNMT

Έχει κανείς άποψη για το BUGABOO CAMELEON το οποίο είναι στην ίδια κατηγορία τιμής με το STOKKE XPLORY ??????

Ευχαριστώ

Καλημέρα Dizzy,

Διάβασα τα παράπονα του καταναλωτή που είχε αγοράσει το Stokke και μπορώ να πω ότι καιρό είχα ν' ακούσω τόση γκρίνια μαζεμένη. Όταν το κάθισμα κοιτάει μπροστά έχει δύο θέσεις ανάκλισης. Μία εντελώς κατακόρυφη και μία λίγο ξαπλωτή. Στην λίγο ξαπλωτή εμένα έχει κοιμηθεί αρκετές φορές αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βολεύει το παιδί και πρέπει να το γυρίσεις να κοιτάει πίσω όπου υπάρχει και τρίτη θέση ανάκλισης εντελώς οριζόντια. Για να το γυρίσεις τώρα πρέπει να βγάλεις την βάση στήριξης των ποδιών και να την ακουμπήσεις κάτω. Με τα δύο χεράκια σου να ξεκουμπώσεις το καθισματάκι και να το γυρίσεις προς τα πίσω (με το παιδί μέσα). Τώρα ας πούμε μια γυναίκα έγκυος και με ένα παιδί 12-15 κιλά επάνω προφανώς δεν μπορεί να το κάνει. Οι υπόλοιποι όμως?

Όσον αφορά στην μεταφορά με το αυτοκίνητο, είναι δύσκολο, σας το έγραψα κι εγώ, αλλά όταν θές ένα καρότσι με τα προσόντα και τις ανέσεις του Stokke, πως έχεις την απαίτηση να μεταμορφώνεται σε ομπρέλα, όταν βλέπει ανοικτό πορτ-μπαγκάζ? Τέλος όσον αφορά στην ομπρέλα για τον ήλιο όντως δεν είναι βολική, (δεν ξέρω πόσο βολική είναι σε άλλα καρότσια) αλλά το πρόβλημα το έχεις μόνο όταν το παιδί είναι πολύ μικρό και θέλει τελείως οριζόντια θέση. Και τότε όμως θα το συνιθήσεις και θα βρείς την άκρη παίζοντας λίγο με την θέση της ομπρέλας.

Όσον αφορά στα σκαλοπάτια επέτρεψε μου να γελάσω, Τα test drive που του έχω κάνει εγώ δεν τα έχει κάνει ούτε η εταιρεία που το παράγει. Και είναι άψογο.

aECcp2.png

3vQ5p2.png

τα εχω δε live στο δρόμο... ειναι πραγματικα οτι πιο ασχημο εχω δει να τσουλαει ανθρωπος... Ειναι σαν να εχεις βαλει το παιδι σου σε καρεκλα γραφειου και να το πας βόλτα... Μάλιστα ειχα πεθανει στο γελιο γιατι να δεις να το τσουλαει μια σχετικα τρεντυ μαμα ίσως να ειναι οπτικα αποδεκτο... Αλλα το τσουλουσε μια γιαγιουλα με ρόμπα αυτες τις κλασσικες που φορανε οι γιαγιαδες στα χωρια... δεν θα το επερνα ποτε ακόμα κι αν τηγανιζε και πατετες και εφτιαχνε καφε..

συμφωνω απολυτα με την ντορα!το εχω δει πολλες φορες και μαλιστα προχτες πηγα να ψωνισω κατι στο τρικυκλο και το ειδα απο κοντα ειναι σαν μπανιερα!ΤΕΡΑΣΤΙΟ γελαγαμε με τον αντρα μου βεβαια εγω ειμαι κ ενα πενηντα υψος κ δεν φαινομουν πισω απο το καροτσι (γιαυτο γελουσαμε)συγνωμη αλλα δεν μου αρεσε.

my baby was my reborn...

Αχ, αυτό το καρότσι το θέλω κολασμένα! Το έχει η φιλενάδα μου, και είναι τρομερά βολικό, και το ζηλεύω. Αλλά εμάς μας δάνεισαν το 3 σε 1 της Chicco όλο το σετ, και ήταν υπερβολή να δώσουμε απ'την αρχή λεφτά για καρότσι. Αλλά αν έπρεπε να πάρω καρότσι, δεν το συζητώ καθόλου! Το έχω δει και σε δράση, είναι απίστευτο. Αξίζει τα λεφτά του. Και συγκριτικά με το δικό μας, κλάσεις ανώτερο.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

• 2 months later...

Καλησπέρα και πάλι...

αφού εγώ άνοιξα το θέμα αυτό είπα να σας γράψω τις εντυπώσεις μου μετά από μόνλις 3 μήνες χρήσης του... και όχι πάρα πολύς βέβαια και μόνο του Port-bebe.

Ας ξεκινήσω από τα αρνητικά για όλους μας... η τιμή του και το μέγεθός του για τοποθέτηση σε πορτ-μπαγκαζ αυτοκινήτου... σαφώς χρειάζεται αρκετά μεγάλο...

Τα θετικά...άπειρα - όλα τα άλλα στοιχεία που μπορεί να σκεφτεί κάποιος για ένα καρότσι - ...

τρελλά ελαφρύ στη χρήση...

Άψογο στην κίνηση, στη μεταχείριση...σχεδόν πάει μόνο του...

Φοβερή η αναδίπλωση στις ρόδες για τις σκάλες...

Φοεβρή η καινοτομία εναλλαγής του ύψους που βρίσκεται είτε το Port-bebe είτε το κάθισμα... ανα πάση στιγμή τοποθετείς το παιδί σε ύψος που σε βολεύει...είτε είσαι όρθιος είτε κάθεσαι...για καφέ, φαί, στο σπίτι...

Ειλικρινά το συστήνω για όποιον μπορεί να διαθέσει τα χρήματα...είναι άψογο...

Όσο για αυτά που διάβασα περί μπανιέρας, όγκου, γέλιου κλπ κλπ κλπ θα μου επιτρέψετε να πω πως το θέμα της αισθητικής είναι καθαρά προσωπικό και σαφώς δε μπορεί να κριθεί απο κανέναν... το θέμα όμως της ευχρηστίας και των δυνατοτήτων που έχει... αυτό ας μην προσπαθούμε να το υποβιβάσουμε καθώς βρίσκεται σε άλλα μεγέθη, σε σύγκριση με όλα τα άλλα καρότσια που υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική αγορά...

1cNP.jpg.png

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάνατε την καλύτερη επιλογή!

20 μήνες οδηγός, έχω γράψει άπειρα χιλιόμετρα με το καρότσι "Cayenne" (όπως το λένε οι περαστικοί).

Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις όσα είχα γράψει!

Μην ασχολείσαι με σχόλια για μπανιέρες κ.λ.π. Αν τους το χαρίσουν, ας το γυρίσουν πίσω!

Συγχαρητήρια και καλές βόλτες!

aECcp2.png

3vQ5p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...