Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

Σε ευχαριστούμε πολύ Νικόλ. Πού όμως μπορούμε να βρούμε το συγκεκριμένο κάθισμα (izigo mama); Με μία γρήγορη ματιά δεν κατάφερα να το βρω πουθενά![/quote

θα κυκλοφορησει τελη ιανουαριου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Είναι η πρώτη φορά που στέλνουμε μήνυμα! Ετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της κόρης μας σε λίγες εβδομάδες και ήρθε η ώρα να της πάρουμε κάποια πράγματα! Αφού το ψάξαμε αρκετά, έχουμε καταλήξει ότι θα αγοράσουμε το StokkeXplory. Ωστόσο έχουμε κάποιους προβληματισμούς όσον αφορά το τί θα αγοράσουμε ακριβώς και θα ήθελα τη βοήθεια των μαμάδων και μπαμπάδων που το έχουν ήδη αγοράσει και μπορούν να μας διαφωτίσουν.

1. Κάθισμα αυτοκινήτου. Το Izisleep έχει το θετικό της ανάκλησης, το ότι εφαρμόζει πλήρως στο Stokke χωρίς αντάπτορες αλλά έχει το αρνητικό ότι είναι βαρύ. Το Maxicosi έχει το θετικό ότι είναι ελαφρύτερο και ότι αν αγοράσει κανείς τη βάση FamilyIsofix, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και για το επόμενο κάθισμα (το Pearl) που είναι για το γκρουπ 1 (9-18κιλά).

Οιερωτήσεις είναι:

-Πόσο εύκολα μπαίνει και βγαίνει το Maxicosi στο καρότσι;

-Μπορεί το Izisleep να αντικαταστήσει το πορτ-μπεμπέ;

-Ειδικά για τις μαμάδες, σας είναι εύκολο να σηκώνετε το Izisleep με το μωράκι σας μέσα;

-Θεωρείτε τη βάση αυτοκινήτου απαραίτητη; Κάποιοι μας λένε ότι μερικές είναι δύσχρηστες και ότι το κούμπωμα του καθίσματος είναι μπελάς.

-Οποιοδήποτε σχόλιο για τη μέχρι τώρα εμπειρία σας είτε με το Izisleep είτε με το MaxiCosi (διευκρινίστε αν έχετε το Cabrio ή το Pebble) θα ήταν χρήσιμη!

2. Πορτ-μπεμπέ. Το πορτ-μπεμπέ έχει ένα διαχωριστικό στο κάτω μέρος ώστε να εφαρμόζει στον άξονα του καροτσιού. Διαβάσαμε ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για το μωράκι ειδικά αν είναι ψηλό και ενδέχεται να μη χωράει στους 3-4 μήνες.

-Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το θέμα;

-Εσείς κοιμίζετε το μωρό σας στο πορτ-μπεμπέ αντί σε καλαθούνα/λίκνο;

-Μας είπαν από κατάστημα στην Αθήνα ότι μπορούμε να το χρησιμοποιούμε αντί καλαθούνας, ωστόσο θα πρέπει να αγοράσουμε επιπλέον υπόστρωμα- τι πιστεύετε;

3. Αξεσουάρ.

-Ποια θεωρείτε εσείς τα πλέον απαραίτητα;

-Ισχύει ότι μόνο τα σεντονάκια του Stokke εφαρμόζουν;

4. Συνδυασμοί επιλογών. Ποιος πιστεύετε είναι ο καλύτερος συνδυασμός:

- Καρότσι, πόρτ-μπεμπε, κάθισμα αυτοκινήτου (Izisleep/MaxiCosi), βάση καθίσματος, αλλαξιέρα και ομπρέλα.

- Καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου Izisleep, βάση καθίσματος, αλλαξιέρα και ομπρέλα.

Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας!!! :P

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!!!:D

ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ MAXICOSI CABRIOFIX ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΕΓΩ

Πόσο εύκολα μπαίνει και βγαίνει το Maxicosi στο καρότσι;ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ

-Μπορεί το Izisleep να αντικαταστήσει το πορτ-μπεμπέ;ΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑΞΙΔΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ!!!!

-Ειδικά για τις μαμάδες, σας είναι εύκολο να σηκώνετε το Izisleep με το μωράκι σας μέσα;ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 8-9 ΚΙΛΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ, ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ. ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ REAR FACE ΤΗΣ BESAFE

-Θεωρείτε τη βάση αυτοκινήτου απαραίτητη; Κάποιοι μας λένε ότι μερικές είναι δύσχρηστες και ότι το κούμπωμα του καθίσματος είναι μπελάς.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ

-Οποιοδήποτε σχόλιο για τη μέχρι τώρα εμπειρία σας είτε με το Izisleep είτε με το MaxiCosi (διευκρινίστε αν έχετε το Cabrio ή το Pebble) θα ήταν χρήσιμη!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

-Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το θέμα;ΣΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ!!!!ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΝΟ!!!!

-Εσείς κοιμίζετε το μωρό σας στο πορτ-μπεμπέ αντί σε καλαθούνα/λίκνο;

-Μας είπαν από κατάστημα στην Αθήνα ότι μπορούμε να το χρησιμοποιούμε αντί καλαθούνας, ωστόσο θα πρέπει να αγοράσουμε επιπλέον υπόστρωμα- τι πιστεύετε;

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΒΡΑΔΥΝΟ ΥΠΝΟ ΣΤΑ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΣΤΡΩΜΑ, ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΥ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ(3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ) ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΚΝΟ (ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ)

4. Συνδυασμοί επιλογών. Ποιος πιστεύετε είναι ο καλύτερος συνδυασμός:

- Καρότσι, πόρτ-μπεμπε, κάθισμα αυτοκινήτου (Izisleep/MaxiCosi), βάση καθίσματος, αλλαξιέρα και ομπρέλα.

- Καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου Izisleep Ή MAXICOSI, βάση καθίσματος, αλλαξιέρα και ομπρέλα.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ

z4X6p2.png

να συμπληρωσω οτι εμεις πηραμε και τον υπνοσακο -φλις- κ τον χρησιμοποιουμε ακομα.

για τον χειμωνα ειναι super!!

κ γω τον χρησιμοποιησα πρωτη φορα εχθες που ειχε μειον κ το μπεμπε μου ηταν φουρνοσ.super.......

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Σκεφτομαστε κ εμεις να αγορασουμε το stokke κ θα ηθελα να σας ρωτησω αν τα χρωματα εχουν διαφορα απο τις φωτογραφιες?

Εχουμε αγορακι αλλα θελουμε κατι unisex. Ειμαστε αναμεσα σε κοκκινο, μωβ και λαδι..απλα το μωβ δεν ξερω κατα ποσο ειναι σκουρο η ανοιχτο...Δεν θελω να μας περνανε τον μπεμπη μας για κοριτσακι..:P:p:p:p:p

Για πειτε καμια ιδεα για χρωματακι....εσεις που τα εχετε δει ζωντανα!!!!

καλημέρα Rozita, κι εμένα μου άερεσε πολύ το μοβ αλλά νομίζω πως παραπέμπει λίγο σε κοριτσάκι! τα χρώματα είναι έντονα, όπως τα βλέπεις στο site. κι εγώ αγοράκι περιμένω και πήρα τελικά το κόκκινο, μου αρέσει πολύ! ήμουν μεταξύ μπεζ και κόκκινου, αλλά σκέφτηκα ότι το μπεζ θα λερώνει εύκολα. το λαδί και το μπλε μου φάνηκαν πολύ σκούρα για νινάκι. βεβαια αυτό είναι θέμα γούστου του καθενός

Καλημερα κοριτσια! Σκεφτομαστε κ εμεις να αγορασουμε το stokke κ θα ηθελα να σας ρωτησω αν τα χρωματα εχουν διαφορα απο τις φωτογραφιες?

Εχουμε αγορακι αλλα θελουμε κατι unisex. Ειμαστε αναμεσα σε κοκκινο, μωβ και λαδι..απλα το μωβ δεν ξερω κατα ποσο ειναι σκουρο η ανοιχτο...Δεν θελω να μας περνανε τον μπεμπη μας για κοριτσακι..:P:p:p:p:p

Για πειτε καμια ιδεα για χρωματακι....εσεις που τα εχετε δει ζωντανα!!!!

το μωβ ειναι θεικο....μετανοιωσα πολυ που δεν το πηρα.πιο ουδετερο ειναι το μπεζ.στις λεπτομερειες κανει λιγο πιο σκουρο κ παει προς το λαδι. αλλα κ μωβ κ κοκκινο πολυ εντονα. απλα σκεψου οτι τωρα θε εχεις αγορι στο επομενο αν ειναι κοριτσι ??????

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...Κ εμενα το μωβ μου αρεσει πολυ αλλα φοβαμαι μηπως ειναι λιγο girly κ γελαει ο κοσμος μαζι μας..χα..χα

Το μπεζ δεν μου πολυ αρεσει κ θα βρομιζει κ πολυ...το λαδι πολυ σκουρο λετε αρα αναμεσα σε κοκκινο κ μωβ....το μωβ στο φυλλαδιακι που εχω μια χαρα ειναι αλλα σε ενα video στο youtube το ειδα κ μου φανηκε φουξια...

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...Κ εμενα το μωβ μου αρεσει πολυ αλλα φοβαμαι μηπως ειναι λιγο girly κ γελαει ο κοσμος μαζι μας..χα..χα

Το μπεζ δεν μου πολυ αρεσει κ θα βρομιζει κ πολυ...το λαδι πολυ σκουρο λετε αρα αναμεσα σε κοκκινο κ μωβ....το μωβ στο φυλλαδιακι που εχω μια χαρα ειναι αλλα σε ενα video στο youtube το ειδα κ μου φανηκε φουξια...

Είναι μωβ όπως το βλέπεις στο http://www.stoke.com.

Το χρωμα αν θες να το δεις νομίζω είναι λίγο δύσκολο να το έχει κάποιο μαγαζί στην βιτρίνα του.μπορεί όμως να έχουν καμία ομπρέλα υπνόσακος καμία τσάντα.ψαξτο.

Όσο για το αν θα παίρνανε το μωρό για κορίτσι είδα κ γω την κόρη μου στο μπεζ καρότσι με ροζ ρούχα απο πάνω μέχρι κάτω κ μου μου λένε αγόρι είναι?????τι άλλο να κάνω να βάλω .......ταμπέλα?????:P:p:p:p:p:p

Αααααααα!!!!! Το μωβ είναι μωβ το έχω στην κουβερτουλα που πήρα την ριγε....

Όσο για το αν θα παίρνανε το μωρό για κορίτσι είδα κ γω την κόρη μου στο μπεζ καρότσι με ροζ ρούχα απο πάνω μέχρι κάτω κ μου μου λένε αγόρι είναι?????τι άλλο να κάνω να βάλω .......ταμπέλα?????:P:p:p:p:p:p

Αααααααα!!!!! Το μωβ είναι μωβ το έχω στην κουβερτουλα που πήρα την ριγε....

Καλα με ροζ κ σου λενε αγορι????τι να πεις???

Εσυ nikol ποιο χρωμα εχεις??????

Διαφημίσεις

το μπεζ

Ωραια επιλογη Nikol μου αλλα δεν βρομιζει???

Βεβαια το μπεζ κ το μπλε σκουρο τα θεωρω τα πιο σικατα..

Εγω ειδα τελικα το μωβ κ απογοητευτηκα δεν κανει για αγορι..λιγο η κουκουλα φουξιηζει( δικο μου ρημα εκανα...χα..χα:P:p:p)

Ειμαι αναμεσα σε κοκκινο κ μπλε σκουρο....Το κοκκινο λεει ο αντρας μου ειναι πολυ εντονο κ προτιμαει το μπλε σκουρο, εγω το μπλε σκουρο λεω πολυ σκουρο:eek::eek::eek::eek::eek:δεν βγαζουμε ακρη..εσεις τι λετε??

Πολυ αναποφασιστικοτητα ρε γαμωτο....

http://www.stokke.com/stroller/xplory-gallery/seat-blue.aspx

εγω οταν το αγορασα ειχε δει αυτο το χρωμα στο μαγαζι το οποιο ειναι πολυ ωραιο. τα πολυ σκουρα οπως το μπλε σκονιζονται ευκολα.εμενα ειναι το καθισματακι izisleep μπλε με μπεζ κουκουλα κ γινετε το μπλε συνεχεια χαλια. τωρα που αρχισα να χρησιμοποιω κ το καθισμα λερωσα μονο τον υπνοσακο που τον ακουμπησα στο αυτοκιινητο που ηταν καταμαυρο. εγω παντως το επελεξα απο την αποψη οτι ειναι ουδετερο χρωμα το μπεζ οπως κ το μαυρο κ το μπλε αλλα παιδακια ειναι γτ να τους εχουμε σκουρα χρωματα.

• 4 εβδομάδες μετά...
http://www.stokke.com/stroller/xplory-gallery/seat-blue.aspx

εγω οταν το αγορασα ειχε δει αυτο το χρωμα στο μαγαζι το οποιο ειναι πολυ ωραιο. τα πολυ σκουρα οπως το μπλε σκονιζονται ευκολα.εμενα ειναι το καθισματακι izisleep μπλε με μπεζ κουκουλα κ γινετε το μπλε συνεχεια χαλια. τωρα που αρχισα να χρησιμοποιω κ το καθισμα λερωσα μονο τον υπνοσακο που τον ακουμπησα στο αυτοκιινητο που ηταν καταμαυρο. εγω παντως το επελεξα απο την αποψη οτι ειναι ουδετερο χρωμα το μπεζ οπως κ το μαυρο κ το μπλε αλλα παιδακια ειναι γτ να τους εχουμε σκουρα χρωματα.

Τελικα οντως πολυ ωραιο χρωματακι αυτο...κ αυτο παρηγειλα...

Ευχαριστω πολυ για την γνωμη...

Kοριτσια χρειαζομαι τα φωτα σας...

Πηρα το καθισματακι αυτοκινητου της besafe κ θελω να παρω κ την βαση isofix για το αυτοκινητο.

Στο ενα καταστημα μου ειπαν οτι πρεπει να παρω την βαση isofix της besafe ενω σε αλλο οτι εφαπτει οποιαδηποτε βαση isofix.Τελικα τι ισχυει??γνωριζει καποια?

Kοριτσια χρειαζομαι τα φωτα σας...

Πηρα το καθισματακι αυτοκινητου της besafe κ θελω να παρω κ την βαση isofix για το αυτοκινητο.

Στο ενα καταστημα μου ειπαν οτι πρεπει να παρω την βαση isofix της besafe ενω σε αλλο οτι εφαπτει οποιαδηποτε βαση isofix.Τελικα τι ισχυει??γνωριζει καποια?

αν είναι της Besafe το ειδικό που σφραγίζει στο stokke χωρίς αντάπτορες έχει και ειδική βάση isofix.... Την έχω πάρει... Να ξέρεις ότι για κανα χρόνο θα την χρειαστείς... Στο επόμενο καθισματακι ακομα κι αν ειναι της ίδιας εταιρείας θα χρειαστείς άλλη βάση (ετσι μου ειπαν τουλάχιστον...)

L0Zkp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Χαζεύοντας για παιδικά είδη έπεσα πάνω σε αυτά τα καρότσια. Είμαι παντελώς άσχετη με το θέμα αλλά μου φάνηκαν πολύ πρωτότυπα σε σχέση με τα συνηθισμένα. Δεν ξέρω πόσο κοστίζουν (σίγουρα θα είναι ακριβά) αλλά δεν είναι πολύ ωραία; Εννοώ κ εμφανισιακά κ πρακτικά.. Έχει πάρει κανείς παρόμοιο καρότσι;

Άσχετα με τα παραπάνω εσείς που έχετε εμπειρία για το πως πρέπει να είναι ένα καλό καρότσι τι μας συμβουλεύετε να προσέξουμε;

Γενικά οποιαδήποτε συμβουλή από έμπειρους γονείς σχετικά με το θέμα είναι ευπρόσδεκτη..

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...