Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

Λοιπόν εγώ το πήρα από το www.babyonlineshop.de από εδώ:http://www.babyonlineshop.de/frame.php?prodid=1005190202&groupid=352 . Μου στοίχισε μαζί με τα μεταφορικά 816 ? το complete μαζί με το πορτ μπεμπε δηλαδή (εδώ δεν υπάρχει πουθενά κάτω από 999 ?). Φθηνότερο δεν το βρήκα πουθενά και έψαξα πάρα πολύ. Το καλύτερο είναι ότι το παρήγγειλα Πέμπτη 23/09/2010 απόγευμα και το παρέλαβα (στην επαρχία, και πολύ απομακρυσμένα μάλιστα) Τρίτη πρωί 28/09/2010. Σε 3 εργάσιμες μέρες (μεσολαβεί Σαββατοκύριακο). Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο το χρώμα στη διαθεσιμότητα (αν είχαν το χρώμα μου ετοιμοπαράδοτο) Έπαθα πλάκα πάντως με την επαγγελματικότητα και την ταχύτητα τους. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα! Ελπίζω να βοήθησα.

pavlosfp σε ευχαριστω για τις πληροφορίες. Πραγματικα πολυ γρηγορη εξυπηρετηση! Ποσο σε χρεωσαν ταχυδρομικα τέλη? Γιατι διαβασα για 97 ευρω? (σορυ αν καταλαβα λαθος, αλλα στα γερμανικα δεν σκαμπαζω πολυ) ... Και εγω εδω 999 το βρηκα, και 1100 με το καθισματακι αυτοκινητου.

Ldp5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς το πήραμε από κατάστημα εδώ. Καρότσι, πόρτα μπεμπε, κάθισμα αυτοκινήτου maxi-cosi Cabrio fix (της Stokke ήταν πολύ βαρύ) ανταπτορες και ομπρελιτσα 1100?. Πριν 1 μήνα που το παραγγειλαμε, η διφορα με site στο Internet ήταν 50?( με τα μεταφορικά).

Είναι τι προσφορά θα πετύχεις. Τώρα βλέπω έχουν Καλές προσφορές από το γερμανικό link επάνω.

Το καλό με το κατάστημα, είναι ότι μας έκανε πολύ καλή τιμή στο κρεββατακι (stokke). Μας το άφησε σε τρομερή τιμή. Αγορασαμε και « προίκα» για το συγκεκριμένο κρεββατακι. Μας έκαναν και εκεί έκπτωση.

Επίσης το καλό είναι ότι θα μας τα φέρουν και θα τα συναρμολογησουν. Αν και ο άντρας μου ήθελε εκείνος να το κάνει!

Εμείς το πήραμε από κατάστημα εδώ. Καρότσι, πόρτα μπεμπε, κάθισμα αυτοκινήτου maxi-cosi Cabrio fix (της Stokke ήταν πολύ βαρύ) ανταπτορες και ομπρελιτσα 1100?. Πριν 1 μήνα που το παραγγειλαμε, η διφορα με site στο Internet ήταν 50?( με τα μεταφορικά).

Είναι τι προσφορά θα πετύχεις. Τώρα βλέπω έχουν Καλές προσφορές από το γερμανικό link επάνω.

Το καλό με το κατάστημα, είναι ότι μας έκανε πολύ καλή τιμή στο κρεββατακι (stokke). Μας το άφησε σε τρομερή τιμή. Αγορασαμε και « προίκα» για το συγκεκριμένο κρεββατακι. Μας έκαναν και εκεί έκπτωση.

Επίσης το καλό είναι ότι θα μας τα φέρουν και θα τα συναρμολογησουν. Αν και ο άντρας μου ήθελε εκείνος να το κάνει!

mafalda εχεις την καλοσυνη να μου πεις σε παρακαλω απο ποιο καταστημα το πηρες? Γιατι κ εγω θελω το maxi cosi κ η αληθεια ειναι οτι η τιμη ειναι πολυ καλη! Μηπως σας εκαναν τετοια τιμή λογω του οτι πηρατε κ το κρεββατακι? Αν θέλεις σε παρακαλω πες μου με pm...

Ldp5p3.png

Τα έξοδα αποστολής είναι όντως 97 ? + 719 ? το καρότσι σύνολο 816 ?. Χωρίς το πορτ-μπεμπε έχει 699?. Το πήρα σε κόκκινο χρώμα (το αγαπημένο μου) και έχω ξετρελαθεί. Περιλαμβάνει το βασικό κάθισμα και το πορτ-μπεμπε. Συν κουνουπιέρα και 2 καλύμματα βροχής ένα για κάθε κάθισμα (στο στανταρ εξοπλισμό). Και γώ δεν ξέρω γερμανικά και λίγο από τα αγγλικά μου, λίγο google translator ... έκανα δουλειά. Δεν είχα την ευκαιρία πριν το πάρω να το δω "ζωντανό" και μπορώ να πω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Άψογη ποιότητα κατασκευής, πανέμορφο, εντυπωσιακό, με απίστευτη προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν δεν ήξερα ότι είναι Νορβηγικό θα πίστευα ότι είναι Γερμανικό (λόγω ποιότητας). Επειδή στην αρχή ήθελα και ένα ρηλάξ είδα ότι τα μεταφορικά είναι ίδια και με το ρηλάξ. Εδώ στην Ελλάδα απευθύνθηκα σε 6-7 καταστήματα και χρειαζόταν όλοι τουλάχιστον ενάμιση μήνα για να μου το παραδώσουν. Στο χρώμα που το ήθελα βέβαια. Η τιμή δε από 999? και πάνω ασυζητητί.

SoHappy δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω το κατάστημα.

Θα σου γράψω τα αρχικά:

B_ b_ J_ _.

Πορτ μπεμπε, καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου και ανταπτορες + ομπρέλα.

Η κουνουπιερα και το κάλυμμα βροχής είναι μέσα στο βασικό πακέτο της Stokke.

Το γερμανικό site από ότι είδα δεν περιλαμβάνει καθυσμα αυτοκινήτου.

Επίσης στο κρεββατακι, το στήριγμα για την κουνουπιερα ήταν μέσα στην τιμή, ενώ βλέπω ότι αλλά καταστήματα το χρεώνουν.

Τα ακριβά στα Stokke είναι τα σεντόνια. Είναι αρκετά ακριβά. Εμείς πήραμε μόνο ένα αεράκι για να πάρω τα μέτρα και να φτιάξω Μονή μου.

Διαφημίσεις

Ένα σετακι ήθελα να γράψω.

Από το υποκατάστημα Χαλανδριου.

Μπορείς να κανείς και τα αγαπημένα σε όλους τους Ελληνες, παζάρια.

Στο ταμείο κάνουν καλύτερη τιμή.

Είσαι ευχαριστημένη με το cabrio fix? απ' ότι έχω καταλάβει είναι λίγο πιο όρθιο από το puble...?!?!?

Πάντως κ εγώ που το 'χω ψάξει εξονυχιστικά το θέμα, ακόμα και στην οικονομικότερη ιστοσελίδα μαζί με τα μεταφορικά κοντά στο ?1000 έρχεται το πακέτο με πορτ μπεμπέ κ καθισματάκι αυτοκινήτου! Οπότε νομίζω ότι τελικά θα προτιμήσω να το πάρω από 'δω, να έχω κ το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση που κάτι χρειαστώ... Εξάλλου αυτός το δίνει ?1100 αλλά μου είπε για καλύτερη τιμή κ φαντάζομαι ότι όταν μάθει ότι η πληρωμή θα είναι σε μετρητά... ε, θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί... φαντάζομαι!!!!

Αχ, γτ να μη μένω Αγγλία!?!?! Εκεί κάνει ?860!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

SoHappy δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω το κατάστημα.

Θα σου γράψω τα αρχικά:

B_ b_ J_ _.

Πορτ μπεμπε, καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου και ανταπτορες + ομπρέλα.

Η κουνουπιερα και το κάλυμμα βροχής είναι μέσα στο βασικό πακέτο της Stokke.

Mafalda@ στο ιδιο καταστημα αλλα σε άλλη περιοχη , μου εδωσαν την τιμη που ανεφερα πιο πανω...Τι να πω. Θα παω κ στου Χαλανδριου να δω τι τιμη θα μου δωσουν:rolleyes:

Ldp5p3.png

pavlosfp sto alouette kai sto bebejou to exoun 899 (oloi kanoun to 10% ekptwsh), me to port-bebe, xwris to karotsi aytokinhtou. ap'oti katalaba ayto phres esy.

mafalda, an epitrepetai poso sou afhsan to krebbataki giati sto idio katasthma diapragmateyomai timh aytes tis meres

Διαφημίσεις

Ποτέ μου δεν κατάλαβα για ποιό λόγο ξοδεύουν κάποιοι γονείς τόοοοοσα πολλά λεφτά για ένα καροτσάκι!!!Ειλικρινά προτιμώ να τα ξοδέψω αλλού τα λεφτάκια μου!!Και να πω οτι είναι και ωραίο το συγκεκριμένο καρότσι...σαν εξωγήινο είναι αλλά γούστα είναι αυτά..

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Παραλάβαμε τα πράγματα.

Το καρότσι είναι υπέροχο! Δοκιμάσαμε πολλά καρότσια. Αυτό δεν συγκρίνεται. Είναι στα πάντα μελετημενο. Και πολύ εύκολο.

Black rose πραγματικά αν το είχες δοκιμάσει δεν θα το έλεγες αυτό.

Εμείς προτιμησαμε, παρά να αγοράσουμε και άλλο καρότσι αργότερα (πολλοί το κάνουν όταν μεγαλώσει το μωρό) να πάρουμε ένα καλό από την αρχή.

Επιστρέφω στο καρότσι. Είναι τέλειο. Αντιδρά στην κάθε κίνηση. Στρίβει και στα πιο στενά σημεία. Και έχει πολλά μέσα στο πακέτο-κουτι που άλλοι τα χρεώνουν. Π.χ. το αδιάβροχο καλυμα του πορτ-μπεμπε είναι μέσα.

Αδιάβροχο καλυμα και κουνουπιερα καθυσματος, μέσα και αυτό.

Επίσης σε αυτό το καρότσι δίνουν μέσα στο πακέτο και την τσάντα (όχι αλλαξιερα) η οποία είναι τεράστια. Στα αλλά καρότσια βάζουν ένα δυχτι κάτω από το καθυσμα και πρέπει να είσαι η Κουμανετσι για να βάζεις πράγματα.

Αλλά αυτό που είναι επίσης τρομερό είναι το κρεββατακι. Στην αρχή είναι τόσο μικρό και με ροδακια που το πας όπου θέλεις. Και δεν χρειάζεται να αγοράζεις λίκνο ή άλλο κρεββατακι. Έχεις αυτό και το μεταφερεις σε όλο το σπίτι.

Mafalda@ με το καλο να τα χρησιμοποιησει το μωρακι σου!

Θεωρω οτι ειναι οτι πιο πρακτικο, ασφαλες κ προχωρημενο σχεδιαστικα εχει βγει σε καροτσι με πολλες δυνατότητες, κ πραγματικα η τιμη δεν ειναι απαγορευτικη. Για όλους αυτους τους λόγους κάποιοι γονεις αποφασίζουν να ξοδέψουν τόόοόοόόσα λεφτα!

Κατα την γνωμη μου σε ενα καλο καροτσι, μια καλη κούνια, κ ενα καλο καθισματακι αυτοκινητου (όλα εχουν να κανουν με την ασφάλεια κ την ανεση του μωρού) αξίζει κάποιος να δωσει κάτι παραπανω για να παρει το καλυτερο!

Γνωμη μου πάντα!;)

Ldp5p3.png

Το κρεββατακι είναι από μασιφ ξύλο και όχι mdf ή μελαμινες.

Έχω την προσφορά που μου είχε κάνει το άλλο κατάστημα (al..):

καρότσι με πορτ μπεμπε 999,καθ. Maxi cosi 289 ανταπτορες 45. Σύνολο 1292? κρεββατακι Stokke 799?

από το κατάστημα που το αγορασαμε, καρότσι + maxi cosi+ ανταπτορες+ ομπρέλα:1100?

το κρεββατακι, ξεκινήσαμε από τα 679?. Επειδή αγορασαμε και προίκα μωρού, τελικά μας το άφησε 652?.

Stavroulix, όπως καταλαβαίνεις από το άλλο κατάστημα δεν μας συμφερε καθόλου, όταν κάναμε εμείς την παραγγελεια, να το πάρουμε.

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια…. θα γίνω κ εγώ μανούλα… σε λίγους μήνες!!! ενδιαφέρομαι… πολύ για το καρότσι stokke..πήγα το Σάββατο βόλτα στην γλυφάδα..κ το είχαν πολλές… έπαθα πλάκα μου άρεσε πολύ!! πρόσφατα πήγα στο the mall..εκεί όμως είδα ότι είχαν οι πιο πολλές το bugaboo …αλλά πρόσεξα ότι το bugaboo μπορεί κ κουβαλά ψώνια..ενώ το stokke..δεν είδα, χωράνε τα ψώνια..μπορείς να κρεμάσεις τσάντες ???αχ δεν ξέρω πιο να αποφασίσω…. πιο μου προτείνεται????

Διαφημίσεις

Γιατί δεν κοιτάζεις στο internet? Εμείς το πήραμε από το pramworld.co.uk

kikar πόσο στοιχισαν τα μεταφορικά στο pramworld? Εγώ κοιτάω το xplory stroller + carrycot με δώρο changing bag, + αξεσουάρ sleeping bag, knitted blanket + cup holder, όλα μαζί GBP 782.90 (= 895 EURO). αλλά δεν ξέρω τα μεταφορικά.

Είδα και το bebyonlineshop.de αλλά δεν έχει όλα τα αξεσουάρ που θέλω. Χωρίς κουβερτούλα και sleeping bag, με μεταφορικά 97 ευρώ όπως διάβασα εδώ, 924 ευρώ.

έχει παρει κανένας από κάποιο άλλο site να ψάξω? κάποια sites που είδα, δεν στέλνουν Ελλάδα

Stroller, High Chair, Nursery, Accessories for Children |

“Hood attachment bracket”

on Xplory® hood (2010 model)

- production flaw.

Applies only for Stokke® Xplory® strollers (2010 model) sold by Stokke BEFORE 17th of June 2010.

Dear Stokke® Xplory® 2010 model customer,

This safety notification only affects consumers who are in possession of an

Xplory® stroller 2010 model (serial no from 127390).

A production flaw in a part of the initial production of the “hood attachment bracket” for the new Xplory® stroller (2010 model) has been identified. The production flaw is related to a spring in the “hood attachment bracket” on the Xplory® regular hood 2010 model and the Xplory® Summer Kit hood 2010 model.

*

*

Following two reported incidents June 14, 2010, in Europe, according to which the connection between the two main parts on the “hood attachment bracket” separated, extensive tests have been conducted, and there is a risk if this happens, that small parts may come loose.

The production flaw with the spring does not necessarily lead to a product defect.

The springs related to the production flaw has not been used on products in all markets (e.g. the US, Canada and Australia).

Nevertheless, putting product safety and quality above all, Stokke has decided to immediately initiate a corrective action and in all markets replace all “hood attachment brackets” for the Xplory® hood (2010 model) shipped from Stokke before June 17, 2010.

The production flaw is only related to the “hood attachment bracket” and not to the stroller per se. This means that a stroller can be used without the hood mounted on the stroller. But the stroller must not be used with the hood mounted.

All authorized Stokke retailers have been informed of the production flaw and are ready to support you and replace the “hood attachment brackets” on your stroller.

However, we ask you to immediately contact us using the form below so that we can arrange for replacement of the “hood attachment brackets” on your stroller as soon as possible. If you have already had the "hood attachment brackets" on your stroller replaced with new ones with a silver bolt in the middle, you may disregard this safety notification.

*

Personal information

First name

Last name

Email

Email Confirm

Contact Info

Telephone

Mobile

Address 1

Address 2

Zip

City

Country

Retailer

From list*

* *Country

* * Retailer

Other (if not in list) *

* *

* *

Serial number

Κοριτσια φανταστικο το stokke!!!!

Δυστυχως εγω εχω καροτσι ισως στο δευτερο μωρο να το πουλησω κ να παρω αυτο!!!

Δεν ξερω αν εχετε κοιταξει στο Ναρλη:http://narlis.gr/cat/karotsakia/stokke.pdf

1000 ευρω xplory stroller + carrycot κ δωροεπιταγη 170 ευρω με την οποια μπορειτε να παρετε τσαντα+ομπρελα ή οτιδηποτε αλλο!!!

Και μεταφορικα το πολυ 5 ευρω μην σας πω κ λιγοτερα....εχω ψωνισει κ εγω καρεκλακι φαγητου

Επισης αν δεν θελετε να παρετε τσαντα+ομπρελα μπορειτε να του ζητησετε να τα αφαιρεσει απο τα 1000 ευρω οποτε βγαινει 830 πιστευω οτι φθηνοτερα δεν θα το βρειτε!

Ts65p3.png

καλημερα...

ερωτηση προς τις μανουλες με το παλιο stokke...

η τσαντα καροτσιου κρεμιεται στο καροτσι ή ειναι μονο για την πλατη???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

καλημερα...

ερωτηση προς τις μανουλες με το παλιο stokke...

η τσαντα καροτσιου κρεμιεται στο καροτσι ή ειναι μονο για την πλατη???

H τσαντα καροτσιου, ειναι μονο για το καροτσι.Δεν ειναι πλατης:wink:

MD1op3.png

αυτη εννοουσα αλλα μολις ειδα οτι το γραφει...(ειχα δει και αλλου κ δεν το ελεγε)

http://www.pramworld.co.uk/product/5785/Stokke_Xplory_Changing_Bag_

ευχαριστω!!!;)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

αυτη εννοουσα αλλα μολις ειδα οτι το γραφει...(ειχα δει και αλλου κ δεν το ελεγε)

http://www.pramworld.co.uk/product/5785/Stokke_Xplory_Changing_Bag_

ευχαριστω!!!;)

Πασχαλιτσα μου αυτη ειναι επιπλεον τσαντα-αλλαξιερας ανεξαρτητη απο του καροτσιου. Την εχω παρει και δε τη χτησιμοποιησα ποτε ουτε κρεμιεται στο καροτσι

JBePp2.png?qDX8aAa3

καλησπέρα

ειμαι καινουρια και θα ηθελα τη βοηθεια σας αναφορικα με το καροτσι της Stokke Xplory που πραγματικα με εχει ενθουσιασει. οι ερωτησεις μου αφορουν το κατα ποσο η αγορα μεσω ιντερνετ δινει και εγγυηση , σε ποιο site τελικα πρεπει να απευθυνθω γιατι κι εγω ψάχνω ολο το πακετο καροτσακι, πορτ μπεμπε, i zi sleep, cup holder κλπ

επισης απο τις μανουλες που το εχουν ειναι τελικα ανετο, να μπεις σε ενα καταστημα, να το βαλεις σε ενα αμαξι σχετικα μικρο, ειναι πολυ βαρυ?

σας ευχαριστω πολυ

καλησπέρα

ειμαι καινουρια και θα ηθελα τη βοηθεια σας αναφορικα με το καροτσι της Stokke Xplory που πραγματικα με εχει ενθουσιασει. οι ερωτησεις μου αφορουν το κατα ποσο η αγορα μεσω ιντερνετ δινει και εγγυηση , σε ποιο site τελικα πρεπει να απευθυνθω γιατι κι εγω ψάχνω ολο το πακετο καροτσακι, πορτ μπεμπε, i zi sleep, cup holder κλπ

επισης απο τις μανουλες που το εχουν ειναι τελικα ανετο, να μπεις σε ενα καταστημα, να το βαλεις σε ενα αμαξι σχετικα μικρο, ειναι πολυ βαρυ?

σας ευχαριστω πολυ

λοιπον ανετο κ πολυ ευκινητο ειναι σιγουρα κ ελαφρυ. επισης στο να κλεισει ειανι ευκολο αλλα καλα θα ηταν να δοκιμασεις εαν χωραει στο αυτοκινητο σας γιατι δεν ειναι κ απο τα πιο μικρα καροτσια ο κορμοσ του. επισης τις τελευταιεσ ημερεσ ειχα ενα θεμα γτ βγηκα στην αγορα κ δεν ειχα που να κρεμασω τισ σακουλες. πριν λιγο εκανα παραγγελια στο παρακατω http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1040102&itmid=3127206 ετσι στην περιπτωση που αγορασεις το καροτσι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...