Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

αλλη ερωτηση.

εαν παρω την απλη εκδοση και το καθισμα αυτοκινητου το οποιο θα ειναι για χρηση απο 0+ χρειαζεται το πορτ μπεμπε????? γιατι μου τη δινουν τα τσιμπραγκαλα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλη ερωτηση.

εαν παρω την απλη εκδοση και το καθισμα αυτοκινητου το οποιο θα ειναι για χρηση απο 0+ χρειαζεται το πορτ μπεμπε????? γιατι μου τη δινουν τα τσιμπραγκαλα.....

εγω πηρα ακριβως αυτα: την βασικη εκδοση και το maxi cosi για το αυτ/το που με τους ανταπτορες μπαινει στο καροτσι. Τα υπολοιπα -δικη μου γνωμη- ειναι περιττα. απλα επειδη το χρησιμοποιησα πολυ το χειμωνα που μας περασε, πηρα και τον υπνοσακο. :wink:

MD1op3.png

ok

βρηκα κ αυτο η απαντηση απο besafe

1.Η Stokke και η Besafe συνεργάζονται! Το νέο Xplory 2010 της νορβηγικής Stokke διατίθεται με δυνατότητα αγοράς του καθίσματος Stokke iZi Sleep by BeSafe. Άλλη μια αναγνώριση για το εξαιρετικό κάθισμα που ανήκει στην κατηγορία 0-13 κιλών και διαθέτει το μοναδικό χαρακτηριστικό ανάκλησης της πλάτης έξω από το αυτοκίνητο, σα ρηλάξ στο πάτωμα ή σαν πορτ μπεμπε σε καρότσι. Το κάθισμα Stokke iZi Sleep by BeSafe είναι συμβατό μόνο με το καρότσι Stokke Xplory. Όσοι δε διαθέτουν το συγκεκριμένο καρότσι, μπορούν φυσικά να αγοράσουν το iZi Sleep της BeSafe από όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα της BeSafe!

2.Κάποιος που έχει το καρότσι Xplory πρέπει να πάρει την ειδική έκδοση Stokke iZi Sleep by BeSafe που θα διανέμεται στα καταστήματα που πωλούν το καρότσι. Η αντιπροσωπεία της BeSafe στην Ελλάδα δεν θα έχει σχέση με αυτό. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να πάρουν την κανονική έκδοση του iZi Sleep που πωλείται στα καταστήματα που έχουν την BeSafe και τροφοδοτούνται από τη Mobo (2102022202-www.mobo.gr) αντιπροσωπεία της BeSafe στην Ελλάδα.

Χθες στις 7:30 μ.μ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλοκαιρι δε θα εβαζα μωρο εστο καρυκοτ . Και εγω πηρα το καρυκοτ μονο σαν καλαθουνα και η αληθεια ειναι οτι ηταν τελειο αλλα μονο για εναμιση μηνα.Μετα κολλησα το κρεβατακι του μωρου στο δικο μου και κανουμε κοσλιπινκ !

Olympaki εγω βαζω το μωρο απο 3 μηνων στο καθισματακι . Τους θεωρω πολυ υπερβολικους του. Μου φαινονται αμερικανιες στυλ"μη βαζετε τη γατα στο πλυντηριο"!!!.Μαλλον το κανουνε για να παρεις και το καρυκοτ. Φαντασου οτι 5 μηνων αφαιρεσαμε και το υπομαξιλαρακι . Το μωρο μου ειναι αρκετα αδυνατο και μολις εφτασε τα 7 κιλα-67εκ υψος.

Επισης οι ανταπτορες του μαξικοσι με καταβολεψαν μια χαρα. Πολλες φορες τον μετεφερα κοιμησμενο. Μαλλον θα πουλησω ανταπτορες και μαχιξοσι pebble κατα το Σεπτεμβριο για οποιον ενδιαφερεται.

Κοριτσια το μονο που αξιζει να σας απασχολησει ειναι αν χωραει στο ασανσερ , αν μπαινει στο πορτπαγκαζ, αν θα μπορειτε να το σηκωνετε η θα βαριεστε .Στο πορτπαγκαζ φανταστειτε εχει δυο κομματια που πρεπει να τοποθετησετε σωστα σε στυλ τετρις , για να αφησετε χωρο και για αλλα πραγματα. Εγω τα βαζω λιγο αρτσι μπουρτσι , ενταξει στο τελος το κλεινω . Τωρα αν κανω δευτερο παιδι δεν ξερω... Γενικα ειναι το πιο φιλικο καροτσι για το παιδι αλλα ο γονιος σηκωνει λιγο παραπανω βαρος. Εμεις το λατρευουμε που το μωρο μας εχει ενα τοσο φιλικο καροτσι και τα κανουμε ολα μαζι με τον μπαμπα. Στα ταξιδια στο μετρο το σηκωναμε μαζι για να ανεβοκατεβουμε τα σκαλια.

JBePp2.png?qDX8aAa3

• 5 εβδομάδες μετά...

καλημερα...

να ρωτησω τους πιο εμπειρους...

μπορω μολις κλεισει ο μικρος τους 3 μηνες να τον βαλω στο καθισμα?

νομιζω οτι σιγα σιγα αρχισε να βαριεται στο carrycot...

θελει να γνωρισει τον κοσμο! :P

εσεις ποτε τα μεταφερατε?

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

yogamamaki ακομα δεν εχει παραπονεθει...:rolleyes:

αλλα τον βλεπω σιγα σιγα οτι θελει να βλεπει και ετσι ξαπλωμενος που ειναι δεν τα καταφερνει κ βαριεται μετα απο λιγη ωρα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
ναι 3 μηνων τον εβαλα κανονικοτατα. Θα σκασει το παιδι στο καρυκοτ μωρε!

Κι εγώ από 3-4 μηνών τον έβαλα στο κάθισμα, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το καρότσι πάντως δεν υπάρχει! Περιμένω το 2ο προς τα Χριστούγεννα που ο μεγάλος μου θα είναι περίπου 16 μηνών, και μου πρότειναν διάφοροι να πάρω διπλό καρότσι (για μικρό και μεγάλο παιδί), αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα. Προτιμώ να έχω τη μικρή στον μάρσιπο και τον μεγάλο στο καρότσι μέχρι να βαρεθεί ο μεγάλος το καρότσι. Η πορεία θα δείξει!

Το είδαμε κι εμείς σε κάτι φίλους και μας άρεσε αρκετά, αλλά τα 870? που κοστίζει το μοντέλο του 2010 είναι πολλά... Μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω κανένα παλιότερο μοντέλο (καινούριο ή μεταχειρισμένο);

logo.png

portal.ygeia.com.gr - portal για την υγεία

catalog.ygeia.com.gr - ηλεκτρονικός κατάλογος ιατρικών επαγγελμάτων

Καλημέρα σας!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Χθες παραγγείλαμε το καρότσι και το κρεββατάκι!!!!

Είναι πάρα πολύ ωραία!!!

Δεν πήραμε το καινούριο κάθισμα αυτοκινήτου της BeSafe. Είναι πάρα πολύ όμορφο, το μοναδικό στην αγορά με κλίση και η τιμή ερχόταν ίδια με το maxi cosi+αντάπτορες, αλλά.....

πάρα πολύ βαρύ.

Περίπου στα 13 κιλά. Σε όλα τα καταστήματα που το είδαμε, καμία πωλήτρια δεν με άφησε να το σηκώσω τώρα που είμαι έγκυος.

Είναι πολύ ωραίο καρότσι!!!

Και το κεβατάκι!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

SOS!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ αν πιεσετε το πορτ μπεμπε με το χερι σας προς τα κατω ,κατεβαινει;;;;;;;;...ενω ειναι κανονικα στη θεση του;;;;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

SOS!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ αν πιεσετε το πορτ μπεμπε με το χερι σας προς τα κατω ,κατεβαινει;;;;;;;;...ενω ειναι κανονικα στη θεση του;;;;

Αν βάλεις τον αντάπτορα ασφαλείας δε μετακινείται καθόλου. Είναι ένα μικρό εξαρτηματάκι που το έχουν ξεχωριστά στη συσκευασία

Διαφημίσεις

Το είδαμε κι εμείς σε κάτι φίλους και μας άρεσε αρκετά, αλλά τα 870? που κοστίζει το μοντέλο του 2010 είναι πολλά... Μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω κανένα παλιότερο μοντέλο (καινούριο ή μεταχειρισμένο);

Γιατί δεν κοιτάζεις στο internet? Εμείς το πήραμε από το pramworld.co.uk

Αν βάλεις τον αντάπτορα ασφαλείας δε μετακινείται καθόλου. Είναι ένα μικρό εξαρτηματάκι που το έχουν ξεχωριστά στη συσκευασία

thanks kikar!!!!...θα το τσεκαρω αλλα δεν ειδα να εχει κατι επιπλεον...:rolleyes: θα τηλ. στο μαγαζι να τους ρωτησω....:?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

thanks kikar!!!!...θα το τσεκαρω αλλα δεν ειδα να εχει κατι επιπλεον...:rolleyes: θα τηλ. στο μαγαζι να τους ρωτησω....:?

Εμείς το παραλάβαμε πριν 1 βδομάδα περίπου (από το dinkyInc) και είχαν κολλημένο το εν λόγω εξάρτημα στο πίσω μέρος των οδηγιών χρήσης του πόρτ μπεμπε!

L0Zkp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια! Ειμαι υποψήφια μανούλα κ λατρης του stokke καροτσιού. Το είδαμε απο κοντα με τον αντρα μου κ τωρα κανω ερευνα αγορας στο ιντερνετ για πιο οικονομικο μιας κ θελουμε κ το maxi cosi με την isofix βαση..

Θελω να ρωτησω τα κοριτσια που εκαναν παραγγελεία απο εξωτερικο (βασικα ειδα μια καλη προσφορα στο lullabys.co.uk) σε ποσο καιρό το παρέλαβαν , αν αντιμετωπισαν καποιο πρόβλημα, ποια ήταν η χρεωση μεταφορικών κ αν γνωρίζουν αν ισχύει εγγυηση κ για Ελλαδα.:roll:

Ldp5p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Ειμαι υποψήφια μανούλα κ λατρης του stokke καροτσιού. Το είδαμε απο κοντα με τον αντρα μου κ τωρα κανω ερευνα αγορας στο ιντερνετ για πιο οικονομικο μιας κ θελουμε κ το maxi cosi με την isofix βαση..

Θελω να ρωτησω τα κοριτσια που εκαναν παραγγελεία απο εξωτερικο (βασικα ειδα μια καλη προσφορα στο lullabys.co.uk) σε ποσο καιρό το παρέλαβαν , αν αντιμετωπισαν καποιο πρόβλημα, ποια ήταν η χρεωση μεταφορικών κ αν γνωρίζουν αν ισχύει εγγυηση κ για Ελλαδα.:roll:

υπαρχει πλεον καθισμα αυτοκινητου για το stokke κ δεν χρειαζεται ανταπτορες.

εγω παντως το αγορασα απο την ελλαδα

Nikol1981 ευχαριστω που μου απαντησες..το ξερω οτι υπαρχει το καθισμα του, αλλα δεν εφαρμοζει σε isofix βαση (δενει με ζωνη), οποτε θεωρω οτι δεν θα ειναι πρακτικο..Τα υφασματά του πλενονται ευκολα? Γιατι σκεφτομαι το μπεζ..:)

Ldp5p3.png

Nikol1981 ευχαριστω που μου απαντησες..το ξερω οτι υπαρχει το καθισμα του, αλλα δεν εφαρμοζει σε isofix βαση (δενει με ζωνη), οποτε θεωρω οτι δεν θα ειναι πρακτικο..Τα υφασματά του πλενονται ευκολα? Γιατι σκεφτομαι το μπεζ..:)

υπαρχει βασει isofix γτ ρωτησα αλλα εγω δεν την αγορασα

δεν ξερω για τα αλλα καθισματακια αλλα βγαινουν ευκολα

Λοιπόν εγώ το πήρα από το www.babyonlineshop.de από εδώ:http://www.babyonlineshop.de/frame.php?prodid=1005190202&groupid=352 . Μου στοίχισε μαζί με τα μεταφορικά 816 ? το complete μαζί με το πορτ μπεμπε δηλαδή (εδώ δεν υπάρχει πουθενά κάτω από 999 ?). Φθηνότερο δεν το βρήκα πουθενά και έψαξα πάρα πολύ. Το καλύτερο είναι ότι το παρήγγειλα Πέμπτη 23/09/2010 απόγευμα και το παρέλαβα (στην επαρχία, και πολύ απομακρυσμένα μάλιστα) Τρίτη πρωί 28/09/2010. Σε 3 εργάσιμες μέρες (μεσολαβεί Σαββατοκύριακο). Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο το χρώμα στη διαθεσιμότητα (αν είχαν το χρώμα μου ετοιμοπαράδοτο) Έπαθα πλάκα πάντως με την επαγγελματικότητα και την ταχύτητα τους. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα! Ελπίζω να βοήθησα.

Λοιπόν εγώ το πήρα από το www.babyonlineshop.de από εδώ:http://www.babyonlineshop.de/frame.php?prodid=1005190202&groupid=352 . Μου στοίχισε μαζί με τα μεταφορικά 816 ? το complete μαζί με το πορτ μπεμπε δηλαδή (εδώ δεν υπάρχει πουθενά κάτω από 999 ?). Φθηνότερο δεν το βρήκα πουθενά και έψαξα πάρα πολύ. Το καλύτερο είναι ότι το παρήγγειλα Πέμπτη 23/09/2010 απόγευμα και το παρέλαβα (στην επαρχία, και πολύ απομακρυσμένα μάλιστα) Τρίτη πρωί 28/09/2010. Σε 3 εργάσιμες μέρες (μεσολαβεί Σαββατοκύριακο). Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο το χρώμα στη διαθεσιμότητα (αν είχαν το χρώμα μου ετοιμοπαράδοτο) Έπαθα πλάκα πάντως με την επαγγελματικότητα και την ταχύτητα τους. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα! Ελπίζω να βοήθησα.

εγώ ρώτησα σε ένα μαγαζί στην επαρχία που μένω και μου είπαν ότι υπάρχει προσφορά: καρότσι-πορτ μπεμπέ-καθισματάκι αυτοκινήτου κ δε θυμάμαι τι άλλο αξεσουάρ έχει ?1100 αλλά γίνεται και καλύτερη τιμή...

εσένα τι περιλαμβάνει; το καροτσάκι κ το πορτ μπεμπέ μόνο; σε τι χρώμα το πήρες τελικά...

επίσης το site είναι στα γερμανικά κ δεν καταλαβαίνω τπτ!!!χαχαχα!! πώς θα κάνω την παραγγελία; :)

Γιατί δεν κοιτάζεις στο internet? Εμείς το πήραμε από το pramworld.co.uk

ποιο ακριβώς πήρατε & τι περιλαμβάνει; μπήκα κ εγώ τώρα να χαζέψω κ έχει διάφορα χωρίς να καταλαβαίνω τη διαφορά τους...:oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...