Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα...

να ρωτησω κατι κι εγω τους βετερανους+μη με stokke?

το ποδοσακο για τον χειμωνα τον εχετε παρει?

τον εχετε χρησιμοποιησει?

ειναι πολυ ζεστος για Αθηνα?

Εφτασεεεεεεεε η απαντηση . Μολις γυρισα απο Λονδον. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΑΚΟΣ!!!Του εβαζα απο μεσα τα βαμβακερα του κορμακια κ σκουφακι και βγαιναμε στο κρυο. Ειχε περιπου 15 βαθμους μεσω ορο.Απλα στην Ελλαδα με τον καιρο που εκανε φτετος το χειμωνα δεν το χρησημοποιησα ποτε...Θα ελεγα οτι αν κανετε ταξιδια κ πατε σε βουνα , να τον παρετε, τα βγαζει τα λεφτα του.

Παιδια το εχει και ενα μαγαζι στο Ιλιον το Ανατελλω που πηρα την Isofix και το καθ αυτοκινητου.Μου κανανε καλη τιμη και ειχαν πολυ ανθρωπινη εξυπηρετηση. Παρτε τους ενα τηλεφωνο να δειτε τι τιμη μπορουν να σας κανουν. Εγω ετσι ειχα κανει γιατι που να τρεχω με το μωρο για ερευνα. Και μου απαντησαν απο το τηλεφωνο στα παντα.

Καποιος ρωτησε.Το καρικοτ μπορειτε να μην το παρετε αν ζορισεστε οικονομικα. Εμας μας βολεψε παρα πολυ αλλα μονο για ενα μηνα...Αν παρει καποιος το καροτσι μονο ειναι υπερ ετοιμος να εισαγει το μωρακι του στην κοινωνικη ζωη. Ξεχασα να σας πω πλεον εχει φαγωθει να βλεπει οποτε αναγκαστηκαμε (πανευκολα παλι )να τον γυρισουμε μπροστα. και ειναι μονο 4 μηνων...Ξεκαρφωνεις το καθισμα κ το καρφωνεις αναποδα.

Φιλακια πασχαλιτσα και υπολοιποι

JBePp2.png?qDX8aAa3

Καταρχήν μιάς και είναι το 1ο μου πόστ εδω , καλως σας βρήκα!

Ψάχνουμε καροτσάκι με τη γυναίκα μου , παρότι νωρίς είναι η αλήθεια (3+ κάτι μηνών)

Εχω κάτι ερωτησούλες

1) Το νέο Stokke Xplory (το 2010) σε τι διαφέρει με το "παλαιό"

2) Αυτό εδώ (το "παλαιό" είναι I know) , περιλαμβάνει το σκελετό , το κάθισματάκι (όχι αυτοκινήτου) που θα κάθεται ο μικρός/ή απο 6 μηνων και μετά , και το πορτ μπεμπέ . Σωστά; Όχι μόνο σκελετό+πορτ μπεμπε, ε;

3) Τα μεταφορικά μόνο για το 2 είναι κανα 60άρι σωστά; Οπότε να υπολογίζω χονδρικά κανα 750αρι..

4) Ξέρει κανείς κάποια καλύτερη ή παρόμοια προσφορά από ελληνικό μαγαζί; Αν ναι , ας μου στείλει ένα pm με λεπτομέρειες...

5) Αξίζει πραγματικά τόσα λεφτά το άτιμο; Είναι τόσο καλό; Really; Βασικά με τη γυναίκα μου λέγαμε να χτυπήσουμε το Peg Perego Pliko P3 Modular On Track κομπλε με καθισματάκι αυτοκινήτου στα 429 ευρώ....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ελα σου απαντω σε οσα ξερω φιλε μου γιατι θυμαμαι με ποση αγωνια εψαχνα να βρω το σωστο καροτσακι του μπεμπη μου

2. το καθισμα ειναι για μεχρι 3 ετων(μπαινουν οι πλαστικες βασεις στα ποδια αν δεις στις φωτο. Αλλα αν σκεφτεις οτι το μωρο περπαταει γυρω στον 1,5 χρονο μεχρι ποτε θα καθεται στο καροτσι δεν ξερω.

5. Κοιτα ο καθενας εχει τα κριτηρια του. Ειμαστε 8 μανες παρεα και εχουμε ολες τις μαρκες.3 μανουλες το εχουν καραζιλεψει και μου λενε τι βλακεια εκαναν που δεν το εψαξαν. Αλλα εξαρταται τι ψαχνετε. Αν σας ενδιαφερει η ανεση σας περισσοτερο απο του μωρου , δεν ειναι κ το τελειο γιατι ειναι ογκωδες κ βαρυ.Βεβαια λυσεις αποθηκευσης υπαρχουν , αρκει να ειστε λιγο ευρηματικοι. Αν σας ενδιαφερει το μωρο να ειναι ψηλα κ να μην κοιταει απο κατω οπως ΟΛΑ τα υπολοιπα καροτσια, καθως κ να κυλαει με το μικρο σας δαχτυλακι ειναι η τελεια αγορα.Απο στυλ δεν το συζητω ειδα κ το καινουργιο στα παρκα στην Αγγλια και επαθα . Ειναι πολυ γκρουβυ καροτσι.

Εμεις πηραμε πολυ φτηνα επιπλα για δωματιο για να επενδυσουμε στο καροτσι επειδη ειμαστε συνεχεια εξω

ευχομαι να βοηθω

JBePp2.png?qDX8aAa3

Υοgamama είσαι η soulmate μου μιλάμε!

Κι εγω κανω τρελά ταξίδια και ανυπομονω να γεννηθει το μπεμπεκι μας να κανουμε ολοι μαζί παρεα με το στοκκε μας!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Υοgamama είσαι η soulmate μου μιλάμε!

Κι εγω κανω τρελά ταξίδια και ανυπομονω να γεννηθει το μπεμπεκι μας να κανουμε ολοι μαζί παρεα με το στοκκε μας!

Μπουμπουκα μου με το καλο!!!!Πολλα πολλα ταξιδια ευχομαι. Ασε γιατι σημερα απο τα παρκα του Λονδινου βρεθηκα στη φρικη του Αμαρουσιου κ ενιωθα κασκαντερ για να διασχισω μισο χιλιομετρο με το καροτσι...

Στα αεροπορικα ταξιδια να βαζετε τις τεραστιες σακουλες σκουπιδιων οταν το παραδιδετε στην πορτα του αεροπλανου. Εμας μας το εκαναν χαλια κ εξαφανιστηκε κ η ποτηροθηκη...

JBePp2.png?qDX8aAa3

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Μπουμπουκα μου με το καλο!!!!Πολλα πολλα ταξιδια ευχομαι. Ασε γιατι σημερα απο τα παρκα του Λονδινου βρεθηκα στη φρικη του Αμαρουσιου κ ενιωθα κασκαντερ για να διασχισω μισο χιλιομετρο με το καροτσι...

Στα αεροπορικα ταξιδια να βαζετε τις τεραστιες σακουλες σκουπιδιων οταν το παραδιδετε στην πορτα του αεροπλανου. Εμας μας το εκαναν χαλια κ εξαφανιστηκε κ η ποτηροθηκη...

Eπανήλθαααα...Με το μπεμπέ μου πλέον..!

Σε ευχαριστω για τις ευχές και για τη συμβουλή για τα αεροπλάνα.

Προς το παρον είμαστε 11 ημερών και ήδη βγηκαμε 2 βολτούλες με το carrycot μας.. Απιθανο το καροτσι εχω παθει σοκ...

Να σε ρωτησω κοριτσαρα, το καθισματακι το χρησιμοποιήσατε απο νεογεννητο και το ειχατε ξάπλα?

Και για πες μας για να ζηλέψουμε....που ειναι ο επόμενος προορισμός??:D:D

(ονειρευομαι τα χιονισμενα βουνακια φετος!!!)

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

πωπω ειδα παλι το λαχανι κ μου τρεξανε τα σαλια...

ας οψεται ο ανηρ που επεμενε για κοκκινο:twisted:

τεσπα!

εγω τον δικο μου τον εβαλα στο καθισματακι του μετα τους 4 μηνες.

ηταν κ μικροκαμωμενος!:)

uDuOp2.png

Eπανήλθαααα...Με το μπεμπέ μου πλέον..!

Σε ευχαριστω για τις ευχές και για τη συμβουλή για τα αεροπλάνα.

Προς το παρον είμαστε 11 ημερών και ήδη βγηκαμε 2 βολτούλες με το carrycot μας.. Απιθανο το καροτσι εχω παθει σοκ...

Να σε ρωτησω κοριτσαρα, το καθισματακι το χρησιμοποιήσατε απο νεογεννητο και το ειχατε ξάπλα?

Και για πες μας για να ζηλέψουμε....που ειναι ο επόμενος προορισμός??:D:D

(ονειρευομαι τα χιονισμενα βουνακια φετος!!!)

Να σας ζησει!!!!!! Να ειναι υγειες κ ευτυχισμενο , χαρωπο κ ταξιδιαρικο χεχε!!

Οχι καρυκοτ βαλαμε κιεμεις και κοιμωταν ολα τα πρωινα εκει.Το ειχαμε σαν καλαθουνα. Κα να μην χρειαζεται να σκυβουμε τελειο!Απλα το κρατησαμε για λιγο αλλα ειναι τελειο!

Παλι Λονδινο τον Ιουλιο , εχουμε σεμιναρια bαby -mama yoga!Και θα παμε κ ολομοναχοι γιατι ειναι ασημφορο το Λονδινο .Μαμα , μωρο , το καροτσι και μια backpack στην πλατη μου για να δουμε...

JBePp2.png?qDX8aAa3

Τέλειααααα yogamama!!

Θέλουμε και εμείς baby-mama yoga! :D

Εμενα εκει κοιμαται δίπλα μου και εκει βγαινουμε βολτες προς το παρόν και όσο χωρέσει!!

Μετα θα εχουμε το καθισματακι μας!

Βγηκε και μεγαλο μπεμπέκι, 4100 ζουζουνι!!

Ταξιδιαρικο μωρό θα ειναι σίιιιιγουρα!

Καλά να περάσετεεεεε!!!

αχ,κοριτσια ανυπομονω κι εγω να ξεκινησουμε τις βολτες μας!!!

να κανω μια χαζη ερωτηση επειδη δεν το εχω πολυψαξει το καροτσι ακομα...:rolleyes:

το carrycot προσαρμοζεται σε διαφορετικα υψη οπως κ το καθισματακι ή οχι?

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

αχ,κοριτσια ανυπομονω κι εγω να ξεκινησουμε τις βολτες μας!!!

να κανω μια χαζη ερωτηση επειδη δεν το εχω πολυψαξει το καροτσι ακομα...:rolleyes:

το carrycot προσαρμοζεται σε διαφορετικα υψη οπως κ το καθισματακι ή οχι?

ναι, ναι, προσαρμοζεται σε υψος οσο ειναι κ οι εγκοπες στο κεντρικο αξονα:D:D:D

κοριτσια διαφωτιστε κ μενα ......

λεω να το παρω απο το Τρικυκλο βασικη εκδοση- μοντελο του 09 (φυσικα για οικονομικους λογους)(-εκτος κ αν ξερετε κατι πιο φθηνο....)

το πορτ μπεμπε ειναι απαραιτητο;;;;;;το καθισμα δεν ξαπλωνει τελειως;;; γενναω αρχες Αυγουστου....

Thanks girls :):):)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

μου ειπε μια φιλη οτι το καθισμα ειναι απο 6 μηνων κ πανω.....αρα για νεογεννητο χρειαζομαστε κ το πορτμπεμπε....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Διαφημίσεις

nikol

το καθισμα υπαρχει...ισως χρειαζεται να βγαλουν ανταπτορες για το καροτσι..

ειναι εδω.......http://www.ntosas.gr/besafe-izi-sleep.html

pasxalitsa v

kALOp3.png

Κορίτσια, εσείς που έχετε ήδη το Stokke, σας παρακαλώ απαντήστε στη Nikijo αυτό που σας ρωτάει.

Μπορεί το νεογέννητο να κάτσει στο κάθισμα του Stokke; (στο κανονικό κάθισμα όχι του αυτοκινήτου)

Γιατί εγώ ξέρω ότι από 6 μηνών μπορούν να κάτσουν εκεί.

εγω ξερω οτι το καθισμα ειναι απο 0+

εχει extra μαξιλαρακι για νεογεννητο και αν βαλεις και την ξαπλωτη θεση ανακλισης ειναι σαν τελειως ξαπλωμενο το μωρο...

το λεει και εδω...

http://www.trikiklo.com/On_the_road/Push_chairs/stokke_xplory_2010.html

εγω δεν το εχω δοκιμασει γιατι προς το παρρον χρησιμοποιουμε το carry-cot

pasxalitsa v

kALOp3.png

Το βρηκα μονη μου

WARNING!

This seat is not suitable for children under 6 months.

Any load attached to the handle affects the stability of the pushchair. Do not hang a string bag or anything similar onto the handle.

Do not use the vehicle if any parts are damaged or missing. It may be unsafe to use replacement parts other than those supplied from STOKKE.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !

• Το κάθισμα αυτό δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 6 μηνών.

• Αυτό το μέσο μεταφοράς προορίζεται για χρήση με ένα παιδί μόνο κάθε φορά.

Μην χρησιμοποιείτε επιπλέον μονάδα καθίσματος. Το υποστήριγμα των ποδιών δεν έχει σχεδιαστεί για τη μεταφορά δεύτερου παιδιού.

http://www.stokke-stroller.com/~/media/0CA1F7BE780046B8A0CB9A2F237F2F14.ashx

Καλό θα ήταν όταν αγοράζετε κάτι πάντα να διαβάζετε τις οδηγίες και μην πιστεύετε πάντα τι σας λένε οι Ελληνες έμποροι, κάνουν τα πάντα για να πουλήσουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...