Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

Καλησπέρα....συγνωμη που δεν σου απαντησα τοσο καιρο...ελειπα και δεν ευκαιρησα να μπω στο φορουμ. Λοιπον μπες στο atlastransport.gr να ενημερωθεις. Το τηλ ειναι 3224500 αν θυμαται καλα ο αντρας μου.Κάνουν διεθνεις θαλασσιες και αερομεταφορες.

γεια σου Φιλιππα...κανενα προβλημα,αρκει να περασες καλα.Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια-θα το κοιταξω:)

• 5 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

επειδη ηρθε η ωρα να πλυνουμε κι εμεις τα καλυμματα του καροτσιου οσες τα πλυνατε στο πλυντηριο,το βαλατε στους 30 ?

με στιψιμο ή χωρις?

βαλατε και μαλακτικο?

και μια απορια....

ξερει καμια αν το summer kit ειναι και για το παλιοτερο μοντελο?

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Δεν το θεωρώ άσχημο σαν σχέδιο, απλά όπως είπαν οι προλαλήσαντες μανούλες δεν έχει αποθηκευτικούς χώρους...

Πρέπει να σας πω ότι στην Ολλανδία είναι το Νο1 αυτο το καρότσι...ΟΛΕΣ οι μανούλες έχουν αυτο και ξέρετε γιατί? Έχει ειδικό σκέπαστρο και ειδικό κουβερτάκι το οποίο επιτρέπει στο παιδάκι να βγαίνει έξω στους -10 βαθμούς και να μην καταλαβαίνει το κρύο καθόλου σε αντίθεση με τα άλλα καρότσια....

Απίσης έχει πάρα πολλές εναλακτικές θέσης και επιπέδων τοποθέτησης του παιδιού, έχει εξαιρετικά χρώματα...

Πόσο ρόλο παίζει η μια ρόδα μπροστά στη σταθερότητα του καροτσιού?Ειδικά όταν μεγαλώσει και κουνιέται σαν τρελό να βγει έξω.

Δεν έχει 3 ρόδες....Έχει 4....Δύο πολύ μεγάλες πίσω και 2 μικρότερες μπροστά σε τριγωνική διάταξη!!!

Καλημέρα, εμείς το έχουμε και είμαστε παρά πολύ ευχαριστημένοι....όπως και η μικρή !!!! Το πήραμε πριν γεννηθεί και τώρα είναι 18 μηνών...και έχει κάνει απόσβεση από τις ώρες που το έχουμε χρησιμοποιήσει!!! Θεωρώ πολύ καλό που το παιδί είναι ψηλά, που κοιτάει την μαμα και όχι μπροστά...που τώρα που μεγάλωσε μπορεί να φάει ευκολα βάζοντας το καροτσι μπροστά στο τραπέζι. Ασε που πάει παντού...ανεβαίνει σκάλες, πάει στην άμμο στην παραλία...

Το μόνο μειονέκτημα και εμένα είναι ότι είναι χρονοβόρο το άνοιξε-κλείσε για να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο.

Οσο που δεν έχει χερούλια δεν νομίζω ότι πειράζει πολύ...γιατι η τσάντα του στο κάτω μέρος χωράει πάρα πολλα πράγματα.

Επίσης άπίστευτα βολικό είναι που προσαρμόζεται με ειδική βάση και το πρώτο καθισμα αυτοκινήτου (0-9kg) και έτσι δεν ξεβολέυεις το μωρό στις μετακινήσεις...απλα το βγάζεις απο το αυτοκίνητο μαζί με το καθισματακι και το κουμπώνεις στο καρότσι...τέλειο.

Εμείς το πήραμε σε λαδί που είναι unisex....

Οτι άλλη πληροφορία χρειαστείς...στην διαθεση σου !!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

καλημερα!

επειδη ηρθε η ωρα να πλυνουμε κι εμεις τα καλυμματα του καροτσιου οσες τα πλυνατε στο πλυντηριο,το βαλατε στους 30 ?

με στιψιμο ή χωρις?

βαλατε και μαλακτικο?

και μια απορια....

ξερει καμια αν το summer kit ειναι και για το παλιοτερο μοντελο?

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω

Εγω δεν τα εβαλα στο πλυντηριο αλλά τα περασα με παιδικο απορρυπαντικο διαλυμενο σε νερακι!

Το summer kit το ειδα απο κοντα στο Τρικυκλο αλλά δεν ρωτησα αν κανει για το παλιο μοντελο...

Ειναι μεν πολύ ομορφο και εντυπωσιακο αλλα κοβει ολη τη θεα στο παιδι και πιστευω θα γκρινιαζει, η ομπρελα μπορει να κρυψει ανετοτατα τον ηλιο ...και παλι ομως θα το δω στην πραξη!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

ΥΓ. Αυτό με τα καρότσια και τους αποθηκευτικούς χωρους είναι λίγο κάπως διοτι βλέπω στο δρομο καροτσια φορτωμενα με απειρες σακουλες τα οποια φυσικα μετα γινονται και δυσκολα στην οδηγηση... Το βασικο ειναι να καλυπτουμε τις αναγκες μας ως προς το παιδι πανω απο ολα, εγω με αυτο το σκεπτικο προχωρησα στην αγορα του συγκεκριμενου καροτσιου...

Η τσαντα κατω εχει χωρο για σακουλες απο ψωνια παντως...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

Ααα..μαλιστα, βασικά τοτε καλο ειναι να επιλεξεις βασει των αναγκων σου...

Εγω πχ εχω σκυλο και δεν με πειραζει, το κουτι μεταφορας εχει ροδακια και κινειται σαν βαλιτσα οπότε δεν εχω αναγκη να το βαζω σε καποιο σημειο στο καροτσι!

κοριτσια εγω κουβαλαω τα απειρα . τα κρεμαω μπροστα στο τιμονι σηκωνωντας λιγο το γκρι καπακι. Και οντως η σακουλα που εχει απο κατω γινεται τεραστια.Δειτε εδω που πηγαμε ταξιδι http://yogamamagr.blogspot.com/2010/05/stokke.html για να πεισθειτε. Το ανοιξε κλεισε θεωρω οτι ειναι θεμα συνηθειας. Στην αρχη σου σπαει τα νευρα αλλα μολις παρεις το κολαι...Επισης χωραει ορθιο στη θεση του συνοδηγου με τις ροδες στα πατακια καθως και στην πισω αν πας το μπροστινο καθισμα μπροστα. Αυτο που εχω να πω( χωρις να ειμαι υπερκαταναλωτικο ον , αληθεια)ειναι οτι αυτο το καροτσι σεβεται πανω απο ολα το μωρο. Ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αν λαβουμε υποψην μονο το μωρο. Το οτι ειναι ψηλα κ μακρια απο σκυλια , παιδια, καυσαερια κλπ κλπ και οτι μπρει να βλεπει κοντα σε αυτα που βλεπουμε εμεις ειναι κορυφαιο! Οτι δεν χρειαζεται να βλεπει απο κατω προς τα πανω ειναι κορυφαιο. Οι γονεις λιγο μπορει να ζοριστουν σε καποια σηκωματα κ τιποτα αλλο. Το μονο αρνητικο που βρισκω εγω ειναι λιγο το βαρος.Εγω τα εχω τα μπρατσακια μου κ τα καταφερνω , κανω κ βαρη. χεχε χε. Κι ισως οι μεγαλες ροδες να ηταν πιο μαζεμενες κ οχι τοσο απλωτες ωστε να χωραγε σε πολυ στενα σημεια

JBePp2.png?qDX8aAa3

Το παραγγείλαμε κι εμείς. Σε ένα μήνα η παράδοση :D

Τελικά, κάτι οι δωροεπιταγές, κάτι η απόδειξη που περνάει στην εφορία, κάτι οι άτοκες δόσεις, η αγορά από Ελλάδα μας φάνηκε πιο συμφέρουσα (σε σχέση με pramworld, lullabys, κα) :roll:

TM1Dp2.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν μιάς και είναι το 1ο μου πόστ εδω , καλως σας βρήκα!

Ψάχνουμε καροτσάκι με τη γυναίκα μου , παρότι νωρίς είναι η αλήθεια (3+ κάτι μηνών)

Εχω κάτι ερωτησούλες

1) Το νέο Stokke Xplory (το 2010) σε τι διαφέρει με το "παλαιό"

2) Αυτό εδώ (το "παλαιό" είναι I know) , περιλαμβάνει το σκελετό , το κάθισματάκι (όχι αυτοκινήτου) που θα κάθεται ο μικρός/ή απο 6 μηνων και μετά , και το πορτ μπεμπέ . Σωστά; Όχι μόνο σκελετό+πορτ μπεμπε, ε;

3) Τα μεταφορικά μόνο για το 2 είναι κανα 60άρι σωστά; Οπότε να υπολογίζω χονδρικά κανα 750αρι..

4) Ξέρει κανείς κάποια καλύτερη ή παρόμοια προσφορά από ελληνικό μαγαζί; Αν ναι , ας μου στείλει ένα pm με λεπτομέρειες...

5) Αξίζει πραγματικά τόσα λεφτά το άτιμο; Είναι τόσο καλό; Really; Βασικά με τη γυναίκα μου λέγαμε να χτυπήσουμε το Peg Perego Pliko P3 Modular On Track κομπλε με καθισματάκι αυτοκινήτου στα 429 ευρώ....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καπου ειχα διαβασει,δεν θυμαμαι που οτι το ειχε σε πολυ καλη τιμη το Τρικυκλο http://www.trikiklo.com/

Ειναι out of stock....

Πάντως με τέτοιες τιμές στην Ελλάδα δεν το πολυψήνω να το αγοράσω απο εδώ

Τεσπα, καμμια απαντησούλα στις άλλες ερωτήσεις μου;

Ειναι out of stock....

Πάντως με τέτοιες τιμές στην Ελλάδα δεν το πολυψήνω να το αγοράσω απο εδώ

Τεσπα, καμμια απαντησούλα στις άλλες ερωτήσεις μου;

στο τι διαφερει με το παλιο.το ειδα live την προηγουμενη βδομαδα

πιο καλο υφασμα ενισχυμενο μαξιλαρακι .το πλαστικο στο καθισματακι εχει επενδυση απο υφασμα και πλεον αφαιρειται.η βαση για τα ποδια ειναι αφαιρουμενη με το ενα χερι (στο παλιο οχι) παντως εγω το βρηκα πιο φθηνο στην ελλαδα στα allouette που τα εισαγει.νομιζω μεγαλοωσαν και την κουκουλα.στο πορτ-μπεμπε δεν ξερω τι διαφορες εχει γιατι εμενα με ενδιεφερε η απλη εκδοση.επισης το καθισματακι εινια απο 0+.εμενα μου αρεσε γιατι ειναι πολυ ελαφρυ και πιστευω θα ειναι πιο ευκινητο απο καποιο αλλο.βεβαια καποιοι κοιτουν με ποσα ψωνια μπορουν να το φορτωσουν.εγω στην κορη μου πριν 10 χρονια οταν εβαζα πανω ψωνια γινοταν πιο δυδκολο και απο καροτσι του σουπερ μαρκετ.

Χμμμ

Δηλαδή τα υφασμάτινα καλύματα απο το καροτσάκι κτλ στο ¨παλιό" stokke δεν βγαίνουν;[/Q

βγαινουν απλως εχουν καλυτερη ποιοτητα.εγω ενα πορτοκαλι που εχω δει παλιο μοιαζει με τσουβαλι το υφασμα.μου φαινεται λιγο σκληρο.μπορεις να πας να το δεις το εχουν ακομα καποια μαγαζια.και το alouette που ειπα πριν το εχει σε προσφορα

prod_thu_7342.jpgτο καινουργιο

tcat_0-64588800_1273582079.jpgκαι το παλιο διαφορες.ντυμενο το καθισμα και απέξω μεγαλυτερη κουκουλα και τσαντα αποθηκευσης.επισης το καινουργιο εχει και ενα μαγνητακι για να κλεινεις την βαση για το 2 παιδι

μπες εδω http://www.stokke-stroller.com/en-gr/product-concept.aspx

02FE0092E8974DD9861A576725C50466.ashx?mh=135&mw=135

καλημερα...

να ρωτησω κατι κι εγω τους βετερανους+μη με stokke?

το ποδοσακο για τον χειμωνα τον εχετε παρει?

τον εχετε χρησιμοποιησει?

ειναι πολυ ζεστος για Αθηνα?

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Συνεχίζοντας το ψαξιμο παραθέτω τις πιο πάνω ερωτήσεις μου , για τις οποίες έχω ακόμη απορίες και προσθέτω άλλη μια : Πόσο καιρό κρατάει;

Δηλαδή μέχρι πόσων ετών; 4; 5; 3;

....

Εχω κάτι ερωτησούλες

1) Το νέο Stokke Xplory (το 2010) σε τι διαφέρει με το "παλαιό" --> Aπαντηθηκε!

2) Αυτό εδώ (το "παλαιό" είναι I know) , περιλαμβάνει το σκελετό , το κάθισματάκι (όχι αυτοκινήτου) που θα κάθεται ο μικρός/ή απο 6 μηνων και μετά , και το πορτ μπεμπέ . Σωστά; Όχι μόνο σκελετό+πορτ μπεμπε, ε;

3) Τα μεταφορικά μόνο για το 2 είναι κανα 60άρι σωστά; Οπότε να υπολογίζω χονδρικά κανα 750αρι..

4) Ξέρει κανείς κάποια καλύτερη ή παρόμοια προσφορά από ελληνικό μαγαζί; Αν ναι , ας μου στείλει ένα pm με λεπτομέρειες...

5) Αξίζει πραγματικά τόσα λεφτά το άτιμο; Είναι τόσο καλό; Really; Βασικά με τη γυναίκα μου λέγαμε να χτυπήσουμε το Peg Perego Pliko P3 Modular On Track κομπλε με καθισματάκι αυτοκινήτου στα 429 ευρώ....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...