Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

καλησπέρα

ειμαι καινουρια και θα ηθελα τη βοηθεια σας αναφορικα με το καροτσι της Stokke Xplory που πραγματικα με εχει ενθουσιασει. οι ερωτησεις μου αφορουν το κατα ποσο η αγορα μεσω ιντερνετ δινει και εγγυηση , σε ποιο site τελικα πρεπει να απευθυνθω γιατι κι εγω ψάχνω ολο το πακετο καροτσακι, πορτ μπεμπε, i zi sleep, cup holder κλπ

επισης απο τις μανουλες που το εχουν ειναι τελικα ανετο, να μπεις σε ενα καταστημα, να το βαλεις σε ενα αμαξι σχετικα μικρο, ειναι πολυ βαρυ?

σας ευχαριστω πολυ

γεια σοθ λατινα

πολυ γρηγορα θα σου πω ειναι πολυ βαρυ ειναι πολυ ογκωδες περιπου δυο τεραστιες βαλιτσες η μια πανω στην αλλη.αλλα ειναι πολυ σουπερ για το παιδι. Επειδη λεπτενει πανω ειναι πολυ ανετο σε βολτες μαγαζια κλπ. Ειναι τελειο εκτος δρομου επισης. εκει που ολα κολλανε αυτο συνεχιζει , το εχω παει παντου. Πολυ βολικο που γυρναει πισω μπρος ξαπλωνει κλπ κλπ. Αν ειστε μερακληδες θα το χαρειτε , αν ψιλοβαριεστε μην το παρετε

ειναι το τελειο καροτσι για το παιδι . τα βλεπει ολα απο ψηλα!!!

JBePp2.png?qDX8aAa3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σοθ λατινα

πολυ γρηγορα θα σου πω ειναι πολυ βαρυ ειναι πολυ ογκωδες περιπου δυο τεραστιες βαλιτσες η μια πανω στην αλλη.αλλα ειναι πολυ σουπερ για το παιδι. Επειδη λεπτενει πανω ειναι πολυ ανετο σε βολτες μαγαζια κλπ. Ειναι τελειο εκτος δρομου επισης. εκει που ολα κολλανε αυτο συνεχιζει , το εχω παει παντου. Πολυ βολικο που γυρναει πισω μπρος ξαπλωνει κλπ κλπ. Αν ειστε μερακληδες θα το χαρειτε , αν ψιλοβαριεστε μην το παρετε

ειναι το τελειο καροτσι για το παιδι . τα βλεπει ολα απο ψηλα!!!

συμφωνω και επαυξάνω.. τα αξιζει τα λεφτα του μεχρι τελευταιου σεντ.. μιλάμε για το αολυτο τεθωρακισμένο.. δεν μασάει μια!

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

καταρχήν ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα ομολογω οτι με μπερδεψατε λιγακι

κατανοω οτι ειναι πολυ καλο για το μωρο αλλα πραγματικα θελω να μαθω απο μια μανουλα επειδη το καρότσι θα το εχω περισσοτερο εγω απο τον μπαμπάκα του θελω σχετικα με το βαρος του και την ευκινησια του να μου πειτε καποια παραπάνω πραγματα.

και επίσης εχω μπερδευτει επειδη στη θεσσαλονικη υπαρχει 1 μονο καταστημα που τα εχει και ενω ψαχνω στο ιντερνετ δε ξερω αν αξιζει να τα πάρω απο εκει καθοτι δε γνωριζω αν η αγορα μεσω δικτυου συνοδευεται απο εγγυηση. αν καποια εχει αγορασει συγκεκριμενα απο το ιντερνετ θα μπορουσατε να μου πειτε απο που

πολλα φιλια

και χρονια πολλα σε όσους γιορταζουν σημερα και στην πανεμορφη θεσσαλονικη μας!

ειδικα με το πορτ-bebe ειναι πολυ βαρυ.

γενικα ειναι απο τα βαρια καροτσια αλλα μπορεις να το οδηγησεις με το ενα χερι...

παει μονο του λεμε...

τωρα αν μιλαμε για Ελλαδα :cool: με τα πεζοδρομια που εχουμε (οπως και για καθε αλλο καροτσι) ειναι λιγο ζορι..

εμενα απο το ανεβα - κατεβα γιατι ειμαι αρκετα συχνα στον δρομο με εχει πονεσει το χερι μου.αλλα το ιδιο θα παθαινα και με καποιο αλλο καροτσι...

ασε που πιστευω θα ειχε διαλυθει...γενικα δεν μασαει και οταν ο δρομος ειναι καλος απολαμβανεις βολτα...

για το παιδι δεν το συζηταω ειναι super...εγω δεν το αλλαζω με τιποτα!!!

πιανει πολυ χωρο στο πορτ-παγκαζ και επειδη ειμαι και λιγο περιεργη το καθισμα δεν το βαζουμε πισω αλλα στην θεση του συνοδηγου...αρα μια θεση μειον..για εμας

για μενα πηγαινε δες το απο κοντα και ζητησε να το ανοιγοκλεισεις μονη σου...

α,το μονο αρνητικο (για μενα) που εχει ειναι οτι μεχρι να ψηλωσει το παιδι και να φτασουν τα ποδια του στην βαση κρεμονται και ισως αυτο το κουραζει λιγο...'εμενα με ενοχλει παντως...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

το πορτ μπεμπε δε θα το παρουμε λογικα

βλεπουμε για το καροτσι και το καθισμα αυτοκινητου το Izi sleep που θα το χρησιμοποιησουμε και ως πορτ μπεμπε

απλα δε ξερω αν συμφερει απο το ιντερνετ, απο ποια σελιδα ακριβως να το δω και αν δινει εγγυηση οπως αυτην που παιρνεις απο το καταστημα

Διαφημίσεις

το πορτ μπεμπε δε θα το παρουμε λογικα

βλεπουμε για το καροτσι και το καθισμα αυτοκινητου το Izi sleep που θα το χρησιμοποιησουμε και ως πορτ μπεμπε

απλα δε ξερω αν συμφερει απο το ιντερνετ, απο ποια σελιδα ακριβως να το δω και αν δινει εγγυηση οπως αυτην που παιρνεις απο το καταστημα

latina oi pio polloi edo mesa apo pramworld to pirame. To exoyme analysei para poly pio piso!proxora piso exei ta panta gia tin agora apo to internet.

JBePp2.png?qDX8aAa3

εσυ δηλαδη απο εκει τα παρειγγειλες?

σου εστειλαν και εγγυηση για το καροτσάκι ?

ποσο βγαίνει με ΦΠΑ και μεταφορικα αν πουμε οτι επιλεγεις ενα τριπλο πακετο?

οι τιμες και τα πακετα αλλαζουν συνεχως...

δες εδω!

http://www.pramworld.co.uk/product/7750/Stokke_Xplory_2010_Carrycot_iZiSleep_Blue

pasxalitsa v

kALOp3.png

Καλησπερα σας

Με λενε Σοφια και εργαζομαι στο τμημα ιντερνετ της bebe jou hellas

Συστηνομαι μιας και νομιζω οτι αυτος ειναι ο σωστος τροπος ωστε να συμετεχω στην συζητηση.

Θα σας παροτρυνα να επικοινωνησε με την εταιρεια μιας και η διαφορα στην τιμη ειναι ελαχιστη ενω τα προιοντα της STOKKE ειναι σχεδον ολα ετοιμοπαραδοτα ενω εχετε την δυνατοτητα και να το δειτε / να το δοκιμασετε .

Επισης να λαμβανετε παντα υποψη σας οτι βαση του νεο φορολογικου νομου καμια αποδειξη που δεν συμπεριλαμβανει ελληνικο ΦΠΑ δεν μπορει να συμπεριληφθει στις υποτιθεμενες φοροαπαλαγες

Ζητω συγνωμη για την παρεμβαση

Σοφια

• 1 month later...

Κοριτσια φανταστικο το καροτσι!!!

Σκεφτομαι να το αγορασω οταν με το καλο ερθει δευτερο μωρακι...

Εχω μια απορια ομως....μετα τους 6-7 μηνες γυρναμε το παιδι να κοιταει μπροστα...αν θελει να κοιμηθει τι γινεται?Γιατι απ'το λιγο που εχω δει στο internet (γιατι στην πολη που ζουμε δεν υπαρχει το συγκεκριμενο καροτσι σε καποιο καταστημα) νομιζω οτι δεν υπαρχει θεση υπνου οταν κοιταει μπροστα!

Εσεις που το εχετε τι κανετε?

Και μια ακομα ερωτηση οταν το μωρο ψηλωσει εξεχουν πολυ τα ποδια?

Ts65p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια φανταστικο το καροτσι!!!

Σκεφτομαι να το αγορασω οταν με το καλο ερθει δευτερο μωρακι...

Εχω μια απορια ομως....μετα τους 6-7 μηνες γυρναμε το παιδι να κοιταει μπροστα...αν θελει να κοιμηθει τι γινεται?Γιατι απ'το λιγο που εχω δει στο internet (γιατι στην πολη που ζουμε δεν υπαρχει το συγκεκριμενο καροτσι σε καποιο καταστημα) νομιζω οτι δεν υπαρχει θεση υπνου οταν κοιταει μπροστα!

Εσεις που το εχετε τι κανετε?

Και μια ακομα ερωτηση οταν το μωρο ψηλωσει εξεχουν πολυ τα ποδια?

το εχουμε αλλα δεν εχουμε φτασει ακομα σε αυτο το επιπεδο δες εδω[

http://www.stokke.com/~/media/24C28DDB83CF4A35849B97A10517D010.ashx?mw=759

το εχουμε αλλα δεν εχουμε φτασει ακομα σε αυτο το επιπεδο δες εδω[

http://www.stokke.com/~/media/24C28DDB83CF4A35849B97A10517D010.ashx?mw=759

Ειναι φανταστικο καροτσι δεν το συζηταω!!!!!

Αντε καλες βολτες να εχετε!!!:mrgreen::mrgreen:

Ειδα κ την σελιδα που μου εβαλες αλλα απο οτι καταλαβα οταν το παιδι κοιταει μπροστα δεν υπαρχει θεση υπνου!

Καμια μανουλα που να το εχει κ το παιδακι της ειναι μεγαλυτερο?

Ts65p3.png

Καλησπερα σας

Συστηνομαι μιας και νομιζω οτι αυτος ειναι ο σωστος τροπος ωστε να συμετεχω στην συζητηση.

Επισης να λαμβανετε παντα υποψη σας οτι βαση του νεο φορολογικου νομου καμια αποδειξη που δεν συμπεριλαμβανει ελληνικο ΦΠΑ δεν μπορει να συμπεριληφθει στις υποτιθεμενες φοροαπαλαγες

Σοφια

Νομιζω οτι κανετε λαθος.

Ζουμε στην ευρωπη και απο την στιγμη που πληρωνεις το ΦΠΑ σε χωρα της ευρωπης δεν εχεις κανενα προβλημα.

Αλλα και ετσι οπως το λετε να ειναι θα παει ο Ελληνας να κατεθεσει μια αποδειξη απο κατι που αγορασε απο το εξωτερικο στην Ελληνικη εφορεια;;;

Τοσο πολυ ποναει λοιπον που ξυπνησε ο κοσμος και ψωνιζει απο εκει που τον συμφερει;;;;

Καλησπερα σας

Θα σας παροτρυνα να επικοινωνησε με την εταιρεια μιας και η διαφορα στην τιμη ειναι ελαχιστη ενω τα προιοντα της STOKKE ειναι σχεδον ολα ετοιμοπαραδοτα ενω εχετε την δυνατοτητα και να το δειτε / να το δοκιμασετε .

Σοφια

Αγαπητή Σοφία

"υποτιθεμενες", όπως ακριβώς το είπες.

Καλές δουλειές να έχετε, εξάλλου επειδή το πελατολόγιό σας το γνωρίζω καλά (κι εγώ ασχολούμαι με τη λιανική) είναι αρκετά εύπορο για να ανησυχείτε... Εξάλλου είστε ίσως η μόνη εταιρεία που ανοίγει συνεχώς νέα καταστήματα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.

Οι μανούλες εδώ μέσα στην πλειοψηφία τους α) ζούνε εκτός Αθηνών και τους εξυπηρετεί να κάνουν τις αγορές του από το internet και ας μη γλυτώνουν τις "υποτιθεμενες" φοροαπαλλαγές :-( και β) ψάχνουν την οικονομικότερη τιμή λόγω λιγότερο εύπορης οικονομικής κατάστασης (αλλιώς δε θα ψάχνανε εδώ μέσα αλλά θα πήγαιναν απευθείας σε εσάς, στο ΤΡΙΚΥΚΛΟ, στο ΛΗΤΩ, κλπ. κλπ.) :oops:

Καλές γιορτές.

Φιλικά

Ελενα

4RMtp3.png

Ειδα κ την σελιδα που μου εβαλες αλλα απο οτι καταλαβα οταν το παιδι κοιταει μπροστα δεν υπαρχει θεση υπνου!

αυτο ειναι ενα προβλημα, ισως το μοναδικο που εχει αυτο το καροτσι..

εμεις απλα οταν καταλαβαινουμε οτι η μικρη ειναι ετοιμη για υπνο, το γυριζουμε προς εμας, που πεφτει τελειως.

βεβαια εχει κοιμηθει κ στην αλλη μερια για λιγη ωρα, δεν ειναι τοσο τραγικο.

πεφτει μια θεση κ ετσι.

MD1op3.png

Διαφημίσεις

μετα απο 6 μηνες χρηση ναι...

κι εγω αυτο πιστευω οτι ειναι το σημαντικοτερο μειονεκτημα του...

δεν ειναι παντα ευκολο να το γυρνας μπροστα..ειδικα οταν το παιδι βαρυνει...

ο κατασκευαστης λεει να μην ειναι το παιδι στο καθισμα οταν αλλαζεις θεση αλλα εγω δεν το εχω βγαλει ποτε...

πολλες φορες ειμαι μονη μου στον δρομο και αλλες φορες εχει ηδη αποκοιμηθει οταν τον γυριζω...

πως να τον βγαλω???

η μπροστα θεση για να κοιμηθει δεν ειναι πολυ βολικη...

τουλαχιστον μεχρι την ηλικια που ειναι ο δικος μου κρεμαει και γερνει το κεφαλι του αρκετα...

κουραζεται να κοιμαται ετσι...

παρολα αυτα δεν το αλλαζω με τιποτα...

;)

ps...παλιοτερα ειχα πει οτι το χερουλι δεν βολευει στο να το ανεβοκατεβαζεις στα πεζοδρομια...

γραψτε λαθος! δεν το ειχα στην σωστη θεση:roll:

pasxalitsa v

kALOp3.png

Nαι βρε κοριτσια σιγουρα ειναι σημαντικο μειονεκτημα του καροτσιου αυτο...........μμμμμμμμ με βαλατε σε σκεψεις τωρα

Εμενα η δικια μου καθε φορα που παμε βολτα εναν υπνακο θα τον παρει...που να σηκωσω ολοκληρη θεση με 9,5 κιλα μπουμπου μεσα?

Ελπιζω μεχρι να ερθει δευτερο μωρο να το αλλαξει ο κατασκευαστης...αν κ δεν το κοβω γιατι θα χαλασει ολο το design του καροτσιου

Παντως ειναι σουπερ!!!

Καλες βολτες!

Ts65p3.png

soul δεν νομιζω να το αλλαξει γιατι δεν ειναι θεμα design...

σε αυτο τον κεντρικο αξονα στηριζεται ολο το καθισμα...ειναι θεμα κεντρου βαρους και γι αυτο δεν πεφτει πιο κατω η θεση...ετσι οπως ειναι ειναι πολυ σταθερο...

παντως κοριτσια το καροτσι παει παντου,τσουλαει (σε ισιο δρομο βεβαια) σχεδον μονο του και παει και με το 1 χερι...

καποιες φορες οταν εισαι μονος σου με το παιδι αγκαλια...πολυ σημαντικο!!!

εγω παρολα τα μειονεκτηματα του (ολα τα καροτσια εχουν) σημαντικα και ασημαντα ΔΕΝ το αλλαζω!

yogamama που εισαι βρε να μας πεις μια γνωμη κι εσυ?:-D

pasxalitsa v

kALOp3.png

soul δεν νομιζω να το αλλαξει γιατι δεν ειναι θεμα design...

σε αυτο τον κεντρικο αξονα στηριζεται ολο το καθισμα...ειναι θεμα κεντρου βαρους και γι αυτο δεν πεφτει πιο κατω η θεση...ετσι οπως ειναι ειναι πολυ σταθερο...

παντως κοριτσια το καροτσι παει παντου,τσουλαει (σε ισιο δρομο βεβαια) σχεδον μονο του και παει και με το 1 χερι...

καποιες φορες οταν εισαι μονος σου με το παιδι αγκαλια...πολυ σημαντικο!!!

εγω παρολα τα μειονεκτηματα του (ολα τα καροτσια εχουν) σημαντικα και ασημαντα ΔΕΝ το αλλαζω!

yogamama που εισαι βρε να μας πεις μια γνωμη κι εσυ?:-D

οντως μπορεις να το τσουλας με το ενα χερι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. κ επισης εδω που μενω κ τα πεζοδρομια ειναι ανυπαρκτα κ λογο ελειψης αλλα κ λογο γαιδαρων που παρκαρουν πανω σε αυτα το παω τελεια.κατεβαινει κ ευκολα απο ψηλα πεζοδρομια.

θα ηθελα να πω ευχαριστω (στην stokke η στο καταστημα που αγορασα το καροτσι) γτ μου αλλαξε την κουβερτουλα που πηρα μαζι με το καροτσι επειδη μου ξεχυλωσε στο 1ο πλυσιμο κ ενω ακολουθησα της οδηγειες πλυσης:P:p:p:p:p:p

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο καρότσι (stokke xplory). Όμως εκείνο που με τρομάζει, είναι το θέμα αφάλειας του μωρού. Η πλάτη είναι στον "αέρα" και έτσι όπως κουμπώνουν τα αξεσουάρ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλή. Αν δεν κουμπώσει σωστά τι γίνεται; Αυτό θεωρώ εγώ βασικό του μειονέκτημα. Εσείς που το έχετε χρησιμοποιήσει τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό. Είναι απόλυτα ασφαλές το ύψος του καροτσιού για το μωρό; Επίσης μέχρι ποιά ηλικία το χρησιμοποιήσατε;

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο καρότσι (stokke xplory). Όμως εκείνο που με τρομάζει, είναι το θέμα αφάλειας του μωρού. Η πλάτη είναι στον "αέρα" και έτσι όπως κουμπώνουν τα αξεσουάρ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλή. Αν δεν κουμπώσει σωστά τι γίνεται; Αυτό θεωρώ εγώ βασικό του μειονέκτημα. Εσείς που το έχετε χρησιμοποιήσει τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό. Είναι απόλυτα ασφαλές το ύψος του καροτσιού για το μωρό; Επίσης μέχρι ποιά ηλικία το χρησιμοποιήσατε;

Έχω το συγκεκριμένο καρότσι αλλα ως τωρα έχω χρησιμοποιήσει μόνο το πορτμπεμπε. Αυτες τις μέρες θα κάνουμε την αλλαγή!! Είμαι υπερ ευχαριστημένη απο το συγκεκριμένο καρότσι. Όσον αφορα στην απορία σου για την ασφάλεια, (θα σου πω για το πορτμπεμπε τουλάχιστον), όταν το τοποθετείς αριστερά και δεξιά βγαίνει μια πράσινη ένδιεξη όταν το χεις τοποθετήσει σωστά ή κοκκινη όταν κατι δεν εχει γίνει σωστά... Γενικως είναι προσεγμένο προϊόν μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας... Άλλωστε ότι πληρώνεις παίρνεις...

L0Zkp3.png

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Είναι η πρώτη φορά που στέλνουμε μήνυμα! Ετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της κόρης μας σε λίγες εβδομάδες και ήρθε η ώρα να της πάρουμε κάποια πράγματα! Αφού το ψάξαμε αρκετά, έχουμε καταλήξει ότι θα αγοράσουμε το StokkeXplory. Ωστόσο έχουμε κάποιους προβληματισμούς όσον αφορά το τί θα αγοράσουμε ακριβώς και θα ήθελα τη βοήθεια των μαμάδων και μπαμπάδων που το έχουν ήδη αγοράσει και μπορούν να μας διαφωτίσουν.

1. Κάθισμα αυτοκινήτου. Το Izisleep έχει το θετικό της ανάκλησης, το ότι εφαρμόζει πλήρως στο Stokke χωρίς αντάπτορες αλλά έχει το αρνητικό ότι είναι βαρύ. Το Maxicosi έχει το θετικό ότι είναι ελαφρύτερο και ότι αν αγοράσει κανείς τη βάση FamilyIsofix, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και για το επόμενο κάθισμα (το Pearl) που είναι για το γκρουπ 1 (9-18κιλά).

Οιερωτήσεις είναι:

-Πόσο εύκολα μπαίνει και βγαίνει το Maxicosi στο καρότσι;

-Μπορεί το Izisleep να αντικαταστήσει το πορτ-μπεμπέ;

-Ειδικά για τις μαμάδες, σας είναι εύκολο να σηκώνετε το Izisleep με το μωράκι σας μέσα;

-Θεωρείτε τη βάση αυτοκινήτου απαραίτητη; Κάποιοι μας λένε ότι μερικές είναι δύσχρηστες και ότι το κούμπωμα του καθίσματος είναι μπελάς.

-Οποιοδήποτε σχόλιο για τη μέχρι τώρα εμπειρία σας είτε με το Izisleep είτε με το MaxiCosi (διευκρινίστε αν έχετε το Cabrio ή το Pebble) θα ήταν χρήσιμη!

2. Πορτ-μπεμπέ. Το πορτ-μπεμπέ έχει ένα διαχωριστικό στο κάτω μέρος ώστε να εφαρμόζει στον άξονα του καροτσιού. Διαβάσαμε ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για το μωράκι ειδικά αν είναι ψηλό και ενδέχεται να μη χωράει στους 3-4 μήνες.

-Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το θέμα;

-Εσείς κοιμίζετε το μωρό σας στο πορτ-μπεμπέ αντί σε καλαθούνα/λίκνο;

-Μας είπαν από κατάστημα στην Αθήνα ότι μπορούμε να το χρησιμοποιούμε αντί καλαθούνας, ωστόσο θα πρέπει να αγοράσουμε επιπλέον υπόστρωμα- τι πιστεύετε;

3. Αξεσουάρ.

-Ποια θεωρείτε εσείς τα πλέον απαραίτητα;

-Ισχύει ότι μόνο τα σεντονάκια του Stokke εφαρμόζουν;

4. Συνδυασμοί επιλογών. Ποιος πιστεύετε είναι ο καλύτερος συνδυασμός:

- Καρότσι, πόρτ-μπεμπε, κάθισμα αυτοκινήτου (Izisleep/MaxiCosi), βάση καθίσματος, αλλαξιέρα και ομπρέλα.

- Καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου Izisleep, βάση καθίσματος, αλλαξιέρα και ομπρέλα.

Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας!!! :P

1297065600.jpg

Πρώτα θα σκεφτείτε τις ανάγκες σας.εγω πήρα το καρότσι τo izisleep την τσάντα αλλαξιερα κ τον ποδοσακο.επέλεξα το izisleep γιατί μετακινω το μωρό με το αυτοκίνητο 4 φορές την ημέρα απο 40 ημερών.άρα χρεαιζομουν κάθισμα αυτοκινήτου κ όχι πορτ μπεμπε. Βαρύ όντως είναι αλλα δεν με πείραξε τοσο. Βγήκε καινούργιο κάθισμα της be safe κ λεγετε izigo mama πρέπει να δεις αν ταιριάζει με ανταπτορες στο stoke ζυγίζει μόλις 3,9κιλα..με βόλεψε επίσης το ότι την ξαπλωνω με σε αυτο.την έχω κοιμησει εκεί άπειρες φορές.τα υπόλοιπα δεν ξαπλώνει κανένα.σε επίσκεψη δεν χρειάστηκε να την βγάλω απο το κάθισμα.επίσης μ΄αρεσει που έχει κανονικά τεντουλα όπως κ το καρότσι.

Σίγουρα πάντως η ποιότητα του καροτσιου δεν παίζετε.παει παντού.

Πρώτα θα σκεφτείτε τις ανάγκες σας.εγω πήρα το καρότσι τo izisleep την τσάντα αλλαξιερα κ τον ποδοσακο.επέλεξα το izisleep γιατί μετακινω το μωρό με το αυτοκίνητο 4 φορές την ημέρα απο 40 ημερών.άρα χρεαιζομουν κάθισμα αυτοκινήτου κ όχι πορτ μπεμπε. Βαρύ όντως είναι αλλα δεν με πείραξε τοσο. Βγήκε καινούργιο κάθισμα της be safe κ λεγετε izigo mama πρέπει να δεις αν ταιριάζει με ανταπτορες στο stoke ζυγίζει μόλις 3,9κιλα..με βόλεψε επίσης το ότι την ξαπλωνω με σε αυτο.την έχω κοιμησει εκεί άπειρες φορές.τα υπόλοιπα δεν ξαπλώνει κανένα.σε επίσκεψη δεν χρειάστηκε να την βγάλω απο το κάθισμα.επίσης μ΄αρεσει που έχει κανονικά τεντουλα όπως κ το καρότσι.

Σίγουρα πάντως η ποιότητα του καροτσιου δεν παίζετε.παει παντού.

Σε ευχαριστούμε πολύ Νικόλ. Πού όμως μπορούμε να βρούμε το συγκεκριμένο κάθισμα (izigo mama); Με μία γρήγορη ματιά δεν κατάφερα να το βρω πουθενά!

1297065600.jpg

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Είναι η πρώτη φορά που στέλνουμε μήνυμα! Ετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της κόρης μας σε λίγες εβδομάδες και ήρθε η ώρα να της πάρουμε κάποια πράγματα! Αφού το ψάξαμε αρκετά, έχουμε καταλήξει ότι θα αγοράσουμε το StokkeXplory. Ωστόσο έχουμε κάποιους προβληματισμούς όσον αφορά το τί θα αγοράσουμε ακριβώς και θα ήθελα τη βοήθεια των μαμάδων και μπαμπάδων που το έχουν ήδη αγοράσει και μπορούν να μας διαφωτίσουν.

1. Κάθισμα αυτοκινήτου. Το Izisleep έχει το θετικό της ανάκλησης, το ότι εφαρμόζει πλήρως στο Stokke χωρίς αντάπτορες αλλά έχει το αρνητικό ότι είναι βαρύ. Το Maxicosi έχει το θετικό ότι είναι ελαφρύτερο και ότι αν αγοράσει κανείς τη βάση FamilyIsofix, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και για το επόμενο κάθισμα (το Pearl) που είναι για το γκρουπ 1 (9-18κιλά).

Οιερωτήσεις είναι:

-Πόσο εύκολα μπαίνει και βγαίνει το Maxicosi στο καρότσι;

-Μπορεί το Izisleep να αντικαταστήσει το πορτ-μπεμπέ;

-Ειδικά για τις μαμάδες, σας είναι εύκολο να σηκώνετε το Izisleep με το μωράκι σας μέσα;

-Θεωρείτε τη βάση αυτοκινήτου απαραίτητη; Κάποιοι μας λένε ότι μερικές είναι δύσχρηστες και ότι το κούμπωμα του καθίσματος είναι μπελάς.

-Οποιοδήποτε σχόλιο για τη μέχρι τώρα εμπειρία σας είτε με το Izisleep είτε με το MaxiCosi (διευκρινίστε αν έχετε το Cabrio ή το Pebble) θα ήταν χρήσιμη!

2. Πορτ-μπεμπέ. Το πορτ-μπεμπέ έχει ένα διαχωριστικό στο κάτω μέρος ώστε να εφαρμόζει στον άξονα του καροτσιού. Διαβάσαμε ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για το μωράκι ειδικά αν είναι ψηλό και ενδέχεται να μη χωράει στους 3-4 μήνες.

-Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό το θέμα;

-Εσείς κοιμίζετε το μωρό σας στο πορτ-μπεμπέ αντί σε καλαθούνα/λίκνο;

-Μας είπαν από κατάστημα στην Αθήνα ότι μπορούμε να το χρησιμοποιούμε αντί καλαθούνας, ωστόσο θα πρέπει να αγοράσουμε επιπλέον υπόστρωμα- τι πιστεύετε;

3. Αξεσουάρ.

-Ποια θεωρείτε εσείς τα πλέον απαραίτητα;

-Ισχύει ότι μόνο τα σεντονάκια του Stokke εφαρμόζουν;

4. Συνδυασμοί επιλογών. Ποιος πιστεύετε είναι ο καλύτερος συνδυασμός:

- Καρότσι, πόρτ-μπεμπε, κάθισμα αυτοκινήτου (Izisleep/MaxiCosi), βάση καθίσματος, αλλαξιέρα και ομπρέλα.

- Καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου Izisleep, βάση καθίσματος, αλλαξιέρα και ομπρέλα.

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σας.......

Εχω μια κορούλα 2 ετών και έχουμε και εμείς αυτό το καρότσι και το έχω πολυχρησιμοποιήσει. Θεωρώ πως έχει κάνει απόσβεση για αυτά που προσφέρει. Στην αρχή αντιμετωπίσαμε 1 θεματάκι με το άνοιξε-κλέισε για να μπει στο αυτοκίνητο αλλά τελικά μαθαμε το κόλπο.

***Σχετικά με το κάθισμα αυτοκινήτου είχαμε το maxi cosi το οποίο μπαινοβγαίνει πανέυκολα στους αντάπτορες του καροτσιού, αλλωστε σαν μαρκα την θεωρω την πιο αξιόπιστη για καθισματακια αυτοκινητου..οπότε δεν συζήταγα για κάτι άλλο. Αλλωστε το καρότσι αυτό το παιρνεις για την βόλεψη και την ασφάλεια του παιδιού.

***Σχετικά με το πορτ μπεμπε η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποιήσαμε το πολύ 30 μέρες γιατί α)στις βόλτες τελικά χρησιμοποιούσαμε το καθισμα του αυτοκινήτου και β) μετά τις 310 μέρες την κοιμίζαμε στο κρεβατάκι της (οπότε κατά την γνώμη μου είναι πολλά τα λεφτά για τόσο λίγο...πάρτε καλύτερα μια απλή καλαθούνα για το σπίτι). Επίσης όντως τα σεντονάκια της εταιρίας ειναι τα πιο κατάλληλα γιατί λόγω της ιδιομορφίας του στρώματος του πορτ μπεμπέ τα άλλα φεύγουν έυκολα και δεν είναι βολικό για το μωρό. Και εμέις αντί για καλαθούνα το ειχαμε.

Αρα εγώ προτείνω λόγω πείρας.....το καρότσι, χωρίς πορτ μπεμπέ, το κάθισματακι maxi cosi καί η ομπρέλλα είναι περιττή ....την χρησιμοποιήσαμε το πολύ 2 φορές στην βόλτα. Να παραγγείλεις την ειδική ποτηροθήκη που μπάινει μπροστά στο χερούλι είναι ιδανική για μπιμπερό.

Για οτιδήποτε αλλο θα χαρώ πολύ να σου απαντήσω.

ΤΕΛΕΙΑ επίλογη δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου....ασε που καμαρωνεις και στις βολτες γιατί ολοι κοιτανε περιεργα !!!!!

U80ep3?r=1271337460

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...