Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Raspberry Ketone

elenk

Recommended Posts

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν καποια κοπελα γνωριζει το προιον Raspberry Ketone?προκειται για καποιο σκευασμα αδυνατισματος .Εαν γνωριζει καποια θα ηθελα πληροφοριες.Ευχαριστω

• 6 months later...

Διαφημίσεις

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν καποια κοπελα γνωριζει το προιον Raspberry Ketone?προκειται για καποιο σκευασμα αδυνατισματος .Εαν γνωριζει καποια θα ηθελα πληροφοριες.Ευχαριστω

Προσωπικα σε εμανα δεν εκανε τιποτα αδικα τα λεφτα μου

το παρήγγηλα κορίτσια, πρώτη φορά supplement... raspberry ketone plus, αγγλικής κατασκευής. το περιμένω την επόμενη εβδομάδα.

και επειδή σκοπεύω να τα κόψω όλα, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα κάνει, ή αυτό... ή εγώ:D

κριτικές σε κανα μήνα λοιπόν!

s-age.png

τα είδα στα ράφια στην Αμερική πάμφθηνα, από ότι λένε όμως ότι χάνεις το ξαναβάζεις διπλό

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Έχει καμμιά σχέση με τον σφένδαμο και το πιπέρι που διάβαζα πως πίνουν οι διάσημες για να αδυνατίσουν;Πίνουν όμως λέει μόνο αυτό για 15 μέρες .Δεν την παλέυω αν είναι αυτό.

NVVvp2.png

• 3 months later...

κοριτσια μεινετε μακρια απ ολα αυτα τα σκευασματα, οι επιπτωσεις στην υγεια σας και στα οργανα του σωματος σας θα ειναι βαριες, ο τροπος για να αδυνατισεις ειναι ενας και μοναδικος , διαιτα-διατροφη προσαρμοσμενη στον οργανισμο σου απο επιστημονα και οχι τις διαιτες των περιοδικων . Προσωπικα ακολουθησα αυτον τον τροπο ζωης και στις 2 εγκυμοσυνες και εχασα μια χαρα τα κιλακια μου 10-16 χωρις ουδεποτε να τα ξαναπαρω και αν επαιρνα κανα δυο απο απατεωνιες ηξερα βαση προγραμματος πως θα τα χασω και ο μεταβολισμος μου δουλευει ρολοϊ . Οποια θελει μπορω να της συστησω τον ανθρωπο που εχω εμπιστευτει ολα αυτα τα χρονια και να της γινει τροπος ζωης και οχι αρρωστημενος οργανισμος με χαπια , προσεχετε , δεν διαβασατε τι εγινε με την Ντουκάν ? ποσος κοσμος πεθανε ?

• 3 months later...
κοριτσια μεινετε μακρια απ ολα αυτα τα σκευασματα, οι επιπτωσεις στην υγεια σας και στα οργανα του σωματος σας θα ειναι βαριες, ο τροπος για να αδυνατισεις ειναι ενας και μοναδικος , διαιτα-διατροφη προσαρμοσμενη στον οργανισμο σου απο επιστημονα και οχι τις διαιτες των περιοδικων . Προσωπικα ακολουθησα αυτον τον τροπο ζωης και στις 2 εγκυμοσυνες και εχασα μια χαρα τα κιλακια μου 10-16 χωρις ουδεποτε να τα ξαναπαρω και αν επαιρνα κανα δυο απο απατεωνιες ηξερα βαση προγραμματος πως θα τα χασω και ο μεταβολισμος μου δουλευει ρολοϊ . Οποια θελει μπορω να της συστησω τον ανθρωπο που εχω εμπιστευτει ολα αυτα τα χρονια και να της γινει τροπος ζωης και οχι αρρωστημενος οργανισμος με χαπια , προσεχετε , δεν διαβασατε τι εγινε με την Ντουκάν ? ποσος κοσμος πεθανε ?

δεν εχω εμπειρια...αλλα πρωτον συμφωνω με αυτη την τοποθετηση..ο σωστοτερος τροπος ειναι μια διατροφη με κανονικοτατα φαγητα προσαρμοσμενη απο εναν επιστημονα, στα μετρα και στις αναγκες του καθςε οργανισμου,σωματος,κιλων του καθενος..ετσι χανεται και σωστα το λιπος και οι ποντοι,αυξανονται τα υγρα του σωματος και η μυικη μαζα και η απωλεια κιλων ειναι η σωστοτερη απο οτιδηποτε αλλο..δευτερον χωρις να θελω να κανω δυσφημηση στο προιον, θα σας πω οτι εχει εργαστει ατομο του κυκλου μου για πολυ πολυ μικρο διαστημα στην εταιρια αυτη και αυτο που με απλα λογια μου ειπε ειναι μια λεξη..ΚΟΡΟΙΔΙΑ..και ειναι επιστημονας.

συμφωνώ .. αν θες να χάσεις κιλά ξεκίνα ένα απλο προγραμμα διατροφης προσαρμοσμένο σε σένα.

εχω πάρει παλιοτερα τέτοια σκευασματα και πρωτον δεν κάνουν τιποτα και δευτερον οτι εχασα το εχασα με βάσει την διατροφη και όχι με βαση το σκευασμα..

μια γιατρος θυμάμαι μου χε γράψει κάτι φάρμακα για αδυνάτισμα με αποτελεσμα να εχω θεματα υγείας..

μακρια λοιπόν!!

οσο για την θεματοθετρια το έχουν πάρει αρκετοι γνωστοι φιλοι και συγγενεις μου.

στους μισους δεν εκανε τιποτα και στους αλλους μισους οσα εχασαν τα πηραν εις διπλουν..

Διαφημίσεις

Όλα αυτά τα σκευάσματα προκαλούν προβλήματα μετέπειτα στην υγεία μας. Κάποτε ήταν πολυδιαφημισμένες οι σκόνες - συμπληρώματα διατροφής.......πόσοι κατέληξαν στα νοσοκομεία με προβλήματα στα νεφρά και στο συκώτι.......τώρα βγήκαν τα χάπια που υποτίθεται είναι φυτικά και κανένα χημικό δεν έχουν.......προσοχή σε ότι κάνετε και να ξέρετε πάντα πως η δίαιτα θέλει πρώτα απ΄όλα υπομονή!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...