Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

AΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, έχει δίκαιο πιστεύω για το ότι σε φυσικό κύκλο θα σου πάρει πολύ περισσότερο χρόνο. Θα ταλαιπωρηθείς πολύ και ψυχολογικά. Δεν ξέρω προσωπικά περίπτωση που ξεκίνησε αμέσως ξανά διέγερση με αλλαγή στο πρωτοκολλο... Εγώ θα έλεγα αφού την προηγούμενη φορά ήταν καλή η διέγερσή σου με το μακρύ πρωτόκολλο γιατί να αλλάξει το πρωτόκολλο? Εγώ νομίζω απλά θα περίμενα να περάσουν οι γιορτές να χαλαρώσω λιγάκι και να ξεκινήσω πάλι την προσπάθειά με το ίδιο πρωτόκολλο αμέσως μετά. Ούτε εγώ θα περίμενα να περάσει τρίμηνο, και αν ο γιατρός με διαβεβαίωνε ότι δεν είναι ιατρικά επικίνδυνο τότε θα προχωρούσα όπως σου είπα... Επίσης μια δεύτερη γνώμη δεν βλάπτει. :wink:

χχχχχχχχχ

Chstine μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και στις 2 εξωσωματικες που έχω κάνει το βραχύ πρωτόκολλο έχω ακολουθήσει μάλλον γιατί δεν χρειάζεται να μου κάνουν καταστολή αφου στην πρώτη έφτασα απο 350 μονάδες gonal στις 750 και έκανα μόνο 5 ωάρια και στη δευτερη 400 μονάδες puregon την ημέρα και έβγαλα 7 ωάρια.Απ' ότι καταλαβαίνεις δεν έχω μεγάλο απόθεμα ωαρίων(λόγω χαμηλής ΑΜΗ).

Καλή εγκυμοσύνη μωρό μου να προσέχεις!

a%3Ea%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου που εισαστε? εγω ειμαι λιγο ψιλοφοβησμενη μεχρι να παω για τον επομενο υπερηχο να ακουσω τους γλυκους χτυπους της καρδουλας του! δεν θυμαμαι αν σας το εχω αναφαιρη ειχα ξανα μεινη εγκυος με εξωσωμ. ειχαμε δει τοτε σακο κ σπορακι, αλλα δεν ακουσα ποτε την καρδουλα του και σκευτωμαι τα παλια που περασα κ φοβαμαι.

Ηταν παλυ τετοια εποχη ειχα περαση τα χειροτερα χριστουγεννα το 2011 και φοβαμαι μην εχω την ιδια ατυχια.

Εβαλα τικερακι μπορει να βγαστηκα κ σε 10μερες να μην χρειαζετε, αλλα ηθελα τοσο πολυ να το βαλω! ελπιζω να μην χρειαστη να το βγαλω, κανονικα επρεπε να περιμενω να ακουσω κ καρδουλα αλλα δεν εχω υπομονη.

ελπιζω να μην σας κουρασα με τα δικα μου

καλο μεσημερη! να ξερετε οτι σας αγαπω πολυ!

8HiKp2.png

κοριτσακια μου που εισαστε? εγω ειμαι λιγο ψιλοφοβησμενη μεχρι να παω για τον επομενο υπερηχο να ακουσω τους γλυκους χτυπους της καρδουλας του! δεν θυμαμαι αν σας το εχω αναφαιρη ειχα ξανα μεινη εγκυος με εξωσωμ. ειχαμε δει τοτε σακο κ σπορακι, αλλα δεν ακουσα ποτε την καρδουλα του και σκευτωμαι τα παλια που περασα κ φοβαμαι.

Ηταν παλυ τετοια εποχη ειχα περαση τα χειροτερα χριστουγεννα το 2011 και φοβαμαι μην εχω την ιδια ατυχια.

Εβαλα τικερακι μπορει να βγαστηκα κ σε 10μερες να μην χρειαζετε, αλλα ηθελα τοσο πολυ να το βαλω! ελπιζω να μην χρειαστη να το βγαλω, κανονικα επρεπε να περιμενω να ακουσω κ καρδουλα αλλα δεν εχω υπομονη.

Λινάκι μου μην αγχώνεσαι, δεν σημαίνει οτι επειδή δεν πήγε κάτι καλα πέρσι θα ξαναγίνει το ίδιο και φέτος(ποσες είναι οι πιθανότητες να συμβεί πάλι το ίδιο?Καμία θα έλεγα εγώ).Ολα καλά θα πάνε και σε λίγους μήνες θα κρατάς στην αγκαλια σου το μωράκι σου.Υπομονή κουκλίτσα μου και πίστη.

a%3Ea%3E

μην είσαι χαζούλα!!οτι εγινε πέρσυ έγινε και τελείωσε!!φέτος τα χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερά σου!!εξάλου έχεις μαζί σου και όλες τις ευχές μας και τις θετικές σκέψεις μας!!

φιλιά πολλά:oops:

Καλημέρα κορίτσι μου!Πολύ ευχάριαστα τα νέα σου.:-D:grin::-DΜακάρι να πάνε όλα καλά και να πάρεις στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου, θα προσευχομαι για σένα.

Θα έρθω τώρα στα δικά μου και θα ήθελα οποιαδήποτε κοπέλα έχει ακούσει κάτι παρόμοιο να μου γράψει.Εχθές πήγα στον γιατρό μου, μου έκανε τον υπέρηχο και η μήτρα μου ήταν μια χαρά, είχα και ένα αυγουλάκι 14mm το οποίο απ' ότι μου είπε φαίνετα πολύ καλό.Να μην μακρυγορώ μου είπε ότι για να προχωρήσουμε σε φυσικό κύκλο είναι ταλαιπωρία γιατί μπορεί να μας πάρει μήνες για να μπορέσουμε να μαζέψουμε έστω και 3 καλά έμβρυα.Αυτό που σύνέστησε είναι να κάνω στον κύκλο που θα μου έρθει τώρα το βραχύ πρωτόκολλο και να προχωρήσω άμεσα, δηλαδή να μην περιμένω να περάσει το τρίμηνο.Εσείς τι λέτε?Εχετε ακούσει ποτέ σε τόσο σύντομο διάστημα να γίνεται διέγερση ξανά με φάρμακα???????

Αναστασια μου κανονικα η επομενη προσπαθεια πρεπει να γινει αφου περασουν 3 μηνες το λιγοτερο. Εγω ειχα κανει το βραχυ πρωτοκολο και ναι εχει αρκετα φαρμακα η θεραπεια. Σιγουρα ειναι πιο γρηγορο αλλα ειναι πολυ νωρις κατα την γνωμη μου. Ασε τον οργανισμο σου λιγο να ηρεμισει να περασουν οι γιορτες και βλεπεις με τον νεο χρονο αγαπη μου. Δεν ειναι οτι καλυτερο αυτες ολες οι ορμονες που παιρνουμε.

Διαφημίσεις

ΛΙΝ μου μπράβο! Τέλεια! όντως είναι νωρις για καρδούλλα ακόμη. Κανε λίγη υπομονή και θα την ακούσεις σε 10 μερούλες!

Τιτι μου, καλά είμαι τα γνωστά καφέ υγράκια που πάνε και ρχονται κτλ... Αύριο θα ξαναπάω... Θα βαρεθεί να με βλέπει ο γιατρός! Εσύ πότε θα πας τελικά? Εγώ πάντως σου προτείνω να έρθεις και στην κλινική μου για μια δευτερη γνώμη όπως σου είπα. ;) Επίσης, ήθελα να σε ρωτήσω πως γράφεις ελληνικά με το ipad??? Εγώ δεν τα κατάφερα αλλά ίσως επειδή το πήρα από εξωτερικό???

Χριστινακη μου, σκεφτομαι να ερθω στον γιατρο σου. Δεν ξερω, σκεφτομαι την αποσταση. Ασε να με φωτισει ο Θεος να κανω το σωστο. Δεν μιλησα απο τοτε με τον γιατρο, επειδη ειχε πεθανει η μητερα του και δεν ξαναπηγαμε. Ελληνικα γραφεις οταν πας settings-keyboard-keyboards-add new keyboard και μετα διαλεγεις το greek. Κανε τα βηματα οπως σου τα ειπα ακριβως. Χχχχχχχ

καλησπερα τωρα γυρισα απο το γιατρο ειμαι 5βδομαδον κ 3μερον ειδαμε σακο ειναι σε πολυ καλο σημειο ειπαι ο γιατρος κ ειδαμε κ το σπορακι!!! θα ξαναπαω σε 10μερες για να ακουσουμε καρδια γιατι σε αυτη τη βδομαδα που ειμαι ειναι πολυ νωρις.

αυτα ειναι τα νεα μου κοριτσακια μου!!! παω για νανι γιατι θα κοιμηθω πανω στο λαπτο.

Μπραβοοοοο Λινακι μου δοξα Το Θεο ολα μια χαρα. Ετσι να ακουμε τα καλα να χαιρομαστε. Λαλαλαλαλαλα!!!

Αυτό που έχω να σου πω κοριτσάκι μου είναι να μην τα βάλεις κάτω... Το να αλλάξεις γιατρό δεν είναι κακό ειδικά αν δεν είσαι ευχαριστημένη. Ποτέ μια δευτερη αποψη δεν έβλαψε. Και γω άλλαξα γιατρό μετά την αποτυχημένη μου προσπάθεια και μου βγήκε σε καλό... Δυστυχώς μια προσπάθεια εξωσωματικής 30% πιθανότητες έχει να πετύχει οπόταν μην τα βάλεις κάτω έχε πίστη και δύναμη και μην αναλωθείς σε αυτό που έγινε τώρα. Απόλαυσε τις γιορτές σου πιες τα κρασιά σου διασκέδασε και με το νέο χρόνο να προσπαθήσεις ξανά! όλες ξέρουμε τι περνάς, δεν είσαι μόνη. Το 2013 θα σου φέρει το μωράκι σου.

Πολλά φιλιά χχχχχχχχχχχχ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΧΑΛΑΡΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ "ΣΠΟΡΑΚΙ" ΜΟΥ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ!!!!!!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

an1cHhX0g410010Njc2NDcyczR8MTAwMDk5OHNhfHdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

Καλημερα κοριτσια, που χαθηκατε?

Χθες ξανα πηγα παλι για χοριακη, γιατι εχω πολυ αγχος το αποτελεσμα 8330 κ τη Δευτερα ηταν 5475 θα ξανα κανω και αυριο.

Εχω τρομερη αγωνια μεχρι την αλλη πεμπτη που θα παω για τον δευτερο υπερηχο. Μακαρι να ακουσω καρδιακη λειτουργια μπας και ηρεμησω λιγακι

Σας φιλω, να περνατε καλα!!!

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Χθες ξανα πηγα παλι για χοριακη, γιατι εχω πολυ αγχος το αποτελεσμα 8330 κ τη Δευτερα ηταν 5475 θα ξανα κανω και αυριο.

Εχω τρομερη αγωνια μεχρι την αλλη πεμπτη που θα παω για τον δευτερο υπερηχο. Μακαρι να ακουσω καρδιακη λειτουργια μπας και ηρεμησω λιγακι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΝ ΜΟΥ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Καλημέρα κορίτσι μου.Γιατί πας κάθε μέρα για χοριακή?Πρέπει να έχεις πολύ αγχος.Χαλάρωσε γλυκιά μου, εσύ όπως το πας θα πας πριν γεννήσεις για χοριακή,χι χι!

a%3Ea%3E

Γεια σου Λιν!!δεν εχουμε ξαναμολησει..αοτι φαινεται ειμαστε πολυ κοντα..

Ποτε εκανες τον υπερηχο?αν εισαι 8 εβδομαδων δεν νομιζω οτι χρειαζεται να περιμενεις 10 μερες ακομη..μπορεις να πας και τωρα και να ακουσεις την καρδουλα ωστε να μην εχεις αλλο αγχος.εμεις πηγαμε 6w5d και την ακουσαμε!!ειναι ο οπιο γλυκος ηχος που εχω ακουσει στην ζωη μου!ευχομαι αυτη την φορα να σου πανε ολα υπεροχα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιεστατο μωρακι!!!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΝ ΜΟΥ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

το τικερακι αν το λεω και σωστα ειναι που μετραει ποσο ημερων και ποσο βδομαδων ειναι η κυηση

8HiKp2.png

Λινα sorry!!δεν ειδα πριν καλα το τικερακι σου..νομιζα οτι ελεγε 8 εβδομαδων.οποτε πρεπει να περιμενεις καμια βδομαδα..υπομονη κοριτσακι!!ολα θα πανε καλα..δεν χρειαζεαι αγχος!!!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Λιν!!δεν εχουμε ξαναμολησει..αοτι φαινεται ειμαστε πολυ κοντα..

Ποτε εκανες τον υπερηχο?αν εισαι 8 εβδομαδων δεν νομιζω οτι χρειαζεται να περιμενεις 10 μερες ακομη..μπορεις να πας και τωρα και να ακουσεις την καρδουλα ωστε να μην εχεις αλλο αγχος.εμεις πηγαμε 6w5d και την ακουσαμε!!ειναι ο οπιο γλυκος ηχος που εχω ακουσει στην ζωη μου!ευχομαι αυτη την φορα να σου πανε ολα υπεροχα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιεστατο μωρακι!!!

Γεια σου ΕΥΗ! τον υπερηχο τον εκανα τη Δευτερα 10/12 ημουν 5εβδομαδον και 3ημερον και μου ειπαι ο γιατρος μου οτι ειναι πολυ νωρις για να ακουσουμε καρδουλα και να παω την Πεμπτη 20/12.

Δεν εχω καταφαιρη να ακουσω καρδουλα αλλα σιγουρα ειναι ο πιο γλυκος ηχος μακαρι να ακουσω μπας και ηρεμησ λιγακι.

Επισης κοριτσακι μου να εχεις τελειομηνη εγκυμοσυνη με γερο νινακι!!!

8HiKp2.png

Καλημέρα κορίτσι μου.Γιατί πας κάθε μέρα για χοριακή?Πρέπει να έχεις πολύ αγχος.Χαλάρωσε γλυκιά μου, εσύ όπως το πας θα πας πριν γεννήσεις για χοριακή,χι χι!

Καλημερα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, δεν μπορω να χαλαρωσο δεν με αφηνει το παρελθον απο την προιγουμενη κυηση.

ετσι οπως ειμαι καθολου περιεργο να τρεχω για χοριακη πριν γεννησ:P

αστα κοντευω να ''φαω και ξυλο'' απο τους δικους μου! γιατι με βλεπουν οτι ειμαι μες στο αγχος, χωρις λογος λενε και οτι απο μονη μου θα τα καταστεψω ολα

8HiKp2.png

Λινα sorry!!δεν ειδα πριν καλα το τικερακι σου..νομιζα οτι ελεγε 8 εβδομαδων.οποτε πρεπει να περιμενεις καμια βδομαδα..υπομονη κοριτσακι!!ολα θα πανε καλα..δεν χρειαζεαι αγχος!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΗ ΜΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.... ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΛΙΝ?

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!

ΠΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗ ΛΙΝ ΜΑΣ!!!!!!!

ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ SITE ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΧΧΧΧΧ

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?

ΛΙΝ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,,,

ΕΓΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ!!!:P

ΑΝΙΤΑΚΙ μου! γιατι να σε παρεξηγησω το ξερω οτι κανεις πλακα, οντως το γιατρο τον εχω κουραση με της ερωτησεις μου:oops:

8HiKp2.png

ΕΥΗ! - Γεια σου! σε θυμάμαι από τον Μάη που είχα κάνει την 1η προσπάθεια. Ουαο χάρηκα πάρα πολύ έμεινες έγκυος φυσιολογικά! Τί θαύμα! :-D Και γω είμαι έγκυος μετά από εμβρυομεταφορά των 2 κρυοσυντηρημένων μου εμβρύων που είχα από το Μάη, σήμερα είμαι 8 βδομάδων!!!!! Χθες τα είδαμε ξανά δυνατές καρδούλες και νομίζω για πρώτη φορά χαλάρωσα λιγάκι, διότι επιτέλους ο σάκος φάνηκε φυσιολογικός και η πιθανότητα για εξωμήτριο είναι πολύ απομακρυσμένη!Μακάρι να πάνε όλα καλά!

ΛΙΝ- Σταμάτα να κάνεις χοριακές! Από ένα σημείο και μετά δεν διπλασιάζονται. Πρέπει να κάνουμε υπομονή κοριτσάκι... ΠΡΕΠΕΙ!

ΑΝΙΤΑΚΙ - Το τικερακι είναι αυτό που φαίνεται κάτω από το μήνυμα και γράφει κάποια λόγια και πόσων εβδομάδων είναι κτλ

TFPMp2.png

ΠΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗ ΛΙΝ ΜΑΣ!!!!!!!

ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ SITE ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΧΧΧΧΧ

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?

Ανιτάκι καλημέρα και σε σένα.Οντως το Λινάκι το έχει φάει το άγχος, να φανταστείς ότι έχει επηρεάσει και εμένα και είμαι μες την αγωνία μέχρι να κάνει τον υπέρηχο.

Τα δικά μου τώρα : Στον κύκλο του ιανουαρίου ξεκινάω την τρίτη εξωσωματική(ελπίζω και τελευταία).Δεν θα έχει περάσει το τρίμηνο αλλά ο γιατρός δεν θέλει να περιμένουμε, με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας κινδυνος και έτσι αποφάσησα να την κάνω και ο Θεός βοηθός!

a%3Ea%3E

Ανιτάκι καλημέρα και σε σένα.Οντως το Λινάκι το έχει φάει το άγχος, να φανταστείς ότι έχει επηρεάσει και εμένα και είμαι μες την αγωνία μέχρι να κάνει τον υπέρηχο.

Τα δικά μου τώρα : Στον κύκλο του ιανουαρίου ξεκινάω την τρίτη εξωσωματική(ελπίζω και τελευταία).Δεν θα έχει περάσει το τρίμηνο αλλά ο γιατρός δεν θέλει να περιμένουμε, με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας κινδυνος και έτσι αποφάσησα να την κάνω και ο Θεός βοηθός!

Μπραβο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου!!! Τέλεια! Μακάρι να είναι η τρίτη και τυχερή!!!! Σου το εύχομαι ολόψυχα κουκλίτσα. Και γω το ίδιο θα έκανα στη θέση σου!:-D χχχχχχχχχ

TFPMp2.png

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...ΚΑΙ ΕΝΑ...ΚΑΙ ΔΥΟ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ!!!!! ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...