Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Christine, έχω 2 σετ από 2 έμβρυα ακόμα. Πρώτα ο Θεός μετά τις γιορτές θα ξαναπροσπαθήσουμε.. Έχω αγχωθεί λιγάκι γιατί τον Μάρτιο γίνομαι 36 χρονών... Εσείς κοπελιές μου πόσο είστε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Christine, έχω 2 σετ από 2 έμβρυα ακόμα. Πρώτα ο Θεός μετά τις γιορτές θα ξαναπροσπαθήσουμε.. Έχω αγχωθεί λιγάκι γιατί τον Μάρτιο γίνομαι 36 χρονών... Εσείς κοπελιές μου πόσο είστε?

να μην εχεις αγχος μια χαρα ειναι η ηλικια σου, ευχομαι με το καλο οταν ξεκινησεις να ειναι η τυχερη προσπαθεια

8HiKp2.png

Και εμενα τοσα μου εχουν μεινει....εγω τον Ιουνιο 34...μια χαρα ειμαστε βρε αισιοδοξια και θεληση να εχουμε!!

φιλια πολλα:oops:

Αγαπες, να μαι και γω:) μολις γυρισα σπιτι και μολις εφαγα μεσημεριανο. Λαλαλαλαλα!

Λινακιιιι ειμαι παρα πολυ χαρουμενη για σενα, και ευχομαι ο Θεος να σας φυλαει παντα! Χχχχχχχ

Αναστασια μου, χαιρομαι που εισαι και νοικοκυρουλα, μπραβο σου, τωρα που μπορεις να τα κανεις, αλλα μετα μην νομιζεις παλι θα τα κανεις, μαζι με τα μωρακια σου! Εγω παλι παλια εκαμνα κατι μελομακαρουνα, τι να σας πω, οποιος ετρωγε τρελλενοταν, αλλα τα εκοψα γιατι μπες βγες απο το σπιτι ηταν και ενα τσιμπιμα, με αποτελεσμα κατι απαισια ψωμακια στην κυλιτσα και στους γοφους μοιρους.

Μαρινασοτ μου, πολυ λυπαμε βρε, ουφ ειλικρινα σκεφτομαι τον πονο μου και καταλαβαινω ποσο ποναει και.....σου δινω μια μεγαλη ζεστη αγκαλια (. .). Ομως ειπε και η Αναστασια, θα ειμαστε οι τυχερες του 2013 εμεις. Κανε υπομονη γλυκια μου, να χαρεις τις γιορτες και εχει ο Θεος.

Χριστινακι μου μα γιατι δεν στολισες καλη μου? δεν εχει κανενα να σε βοηθησει να στολισεις? μακαρι να ειμουν κοντα θα ερχομουν να σου το στολισω, πολυ μου αρεσει. Οσο για τα ginger cookies, πιστευω θα ειναι τελεια, διοτι εμενα μου αρεσει πολυ το ginger. Εγω το βαζω μεσα στο χυμο. Τελειο!

Κλουβακιιιι?? που εισαι? εισαι καλα? τι νεα? τα λαμπακια ειναι αναμμενα?:D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ FORUM, ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 28/11 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

an1cHhX0g410010Njc2NDcyczR8MTAwMDk5OHNhfHdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

Διαφημίσεις

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ FORUM, ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 28/11 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Καλως ορισες Ανιτακι! Ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου μια μεγαλη χοριακη. Να εισαι θετικη και εδω θα βρεις μια μεγαλη ομορφη παρεα που θα ειναι διπλα σου σε ολη την διαδικασια της εξωσωματικης και μετα στην εγκυμοσυνη. Ποσα εμβρυακια εβαλες? τι ποιοτητας κ κυτταρων σου ειπαν οτι ειναι?

Καλημέρα κοπέλες

Αννίτα μου καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Λιν στην 5η βδομάδα και 6 ημερών (από τελευταία περίοδο) ήμουν όταν άκουσα για πρώτη φορά καρδούλα 22 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά.

marinasot klouvi - Πολύ καλό είναι που έχεις ακόμα 4. Μην ανησυχείς η επόμενη θα είναι η τυχερή σου!

Εγώ γίνομαι 34 πολύ σύντομα αλλά προτιμώ να μην το σκέφτομαι!

Titi μου χαίρομαι που σε ακούω χαρούμενη! Μπράβο έτσι σε θέλω!

Οι άλλες κοπέλες πώς είστε???? όλα καλά?

χχχχ

TFPMp2.png

WELLCOME ΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Titi σήμερα είδα το pm, σήμερα τελειώνω και Δευτέρα πάω γιατρό, θα σε ενημερώσω.

Christine και Λιν τι κάνετε εγκυούλες μου.

Marinashot και Klouvi εσείς πως είστε?

Αν ξεχνάω κάποια ας με συγχωρήσει!

a%3Ea%3E

Κοριτσάκι εγώ τον Μαϊο κλείνω τα 37, μια χαρά πιπινάκι είμαι, σιγά μην τρελαθώ και με την ηλικία.Ετσι και αλλιώς εγώ δεν πολυπιστεύω το θέμα της ηλικιάς γιατί με τον αντρα μου έχουμε ξεκινήσει προσπάθεις 5 χρόνια πριν και άσε που ακούς γυναίκες που μένουν έγκυος φυσιολογικά και μετά τα 40...ένω άλλες είναι 25 και δεν μπορούν.Μάλλον έτσι είναι άλλες μπορούν και άλλες όχι ανεξαρτήτου ηλικίας!

a%3Ea%3E

Καλως ορισες Ανιτακι! Ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου μια μεγαλη χοριακη. Να εισαι θετικη και εδω θα βρεις μια μεγαλη ομορφη παρεα που θα ειναι διπλα σου σε ολη την διαδικασια της εξωσωματικης και μετα στην εγκυμοσυνη. Ποσα εμβρυακια εβαλες? τι ποιοτητας κ κυτταρων σου ειπαν οτι ειναι?

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ :P ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ!!!!! ΒΑΛΑΜΕ ΤΡΙΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ (ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ?)

Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ :P ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ!!!!! ΒΑΛΑΜΕ ΤΡΙΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ (ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ?)

Τίποτα δεν έχει σημασία γλυκιά μου.Το μόνο που έχει σημασία είναι να είσαι ηρεμη και να πάρεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!:D:D:D

a%3Ea%3E

Καλως μας ηρθες Ανιτακι!!ευχομαι και εγω με την σειρα μου μια τεραστιααααα χοριακη!!φιλια πολλα :oops:

Καλημέρα κορίτσιαααα!!!Σημερα επιτέλους αδιαθέτησα!!ευτυχως προς το παρον χωρις πόνους!

Τιτι μου αναβουν σαν τρελλα τα λαμπάκια μας χεχε!!

ευχομαι και ελπίζω όλα τα κορίτσια να είστε καλα και ακομα ποιο καλα τα κοριτσάκια μας με τα σποράκια τους!!

φιλια πολλα σε όλες!!:oops:

Τίποτα δεν έχει σημασία γλυκιά μου.Το μόνο που έχει σημασία είναι να είσαι ηρεμη και να πάρεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!:D:D:D

Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου, μακαρι!!!!!:P:p:p

Ευχομαι και σε σενα, μεσα απο την καρδια μου, η επομενη προσπαθεια σου να ειναι και η τυχερη!!!!! Μακαρι ολες μας να γινουμε συντομα μανουλες:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Κουκλιτσα μου, μια χαρα ειναι η ηλικια σου!!!!!!!

Εγω τι να πω δηλαδη που ειμαι 40?

Μην αγχωνεσαι και θα δεις.... στη νεα σου προσπαθεια ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!

Αγαπες μου γεια σας. Τωρα μπηκα σπιτι και ειμαι πολυυυυ κουρασμενη. Σας αγαπω ολες, να προσεχετε και το 2013 ολες μας ειτε εγκυουλες ειτε με νινακια.

Ανιτακι, δεν εχει σημασια ποσων κυτταρων, απλα κανω στατιστικη ερευνα:D

κοριτσακια τι κανετε?

εγω αυτες τις μερες εχω την μαμα μου για αυτο δεν πολυμπαινω...

λινακι μου μπαραβο κοπελα μου ολα καλα θα πανε μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης με το καλο να ακουσετε κ την καρδουλα...

χριστινακι μου ειδες ολα καλα πηγαν τωρα να ηρεμησεις κ να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου ...

αννιτακι μου καλως ηρθες στην παρεα σου ευχομαι καλα αποτελεσματα με 3ψηφια χοριακη...

τιτακι μου τι κανεις κουκλιτσα μου??εισαι η χαρα του φορουμ...παιρνω μεγαλη δυναμη απο σενα ....ειλικρινα επειδη ξερω τον εαυτο μου που ειναι αδυναμος αν παρω αρνητικο αποτελεσμα δεν θα χω κουραγιο με κανενα ναμιλησω...

εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου εκτος απο πονακια περιοδου δεν νοιωθω τιποτα που αν πηγαινα σημερα για χοριακη σιγουρα θα εδειχνε τοαποτελεσμα κ γω δεν νοιωθω εγγυος..λιγες μερες εμειναν μακαρι να βγω ψευτρα απο το ενστικτο μου

κοριτσακια τι κανετε?

λινακι μου μπαραβο κοπελα μου ολα καλα θα πανε μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης με το καλο να ακουσετε κ την καρδουλα...

χριστινακι μου ειδες ολα καλα πηγαν τωρα να ηρεμησεις κ να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου ...

αννιτακι μου καλως ηρθες στην παρεα σου ευχομαι καλα αποτελεσματα με 3ψηφια χοριακη...

τιτακι μου τι κανεις κουκλιτσα μου??εισαι η χαρα του φορουμ...παιρνω μεγαλη δυναμη απο σενα ....ειλικρινα επειδη ξερω τον εαυτο μου που ειναι αδυναμος αν παρω αρνητικο αποτελεσμα δεν θα χω κουραγιο με κανενα ναμιλησω...

εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου εκτος απο πονακια περιοδου δεν νοιωθω τιποτα που αν πηγαινα σημερα για χοριακη σιγουρα θα εδειχνε τοαποτελεσμα κ γω δεν νοιωθω εγγυος..λιγες μερες εμειναν μακαρι να βγω ψευτρα απο το ενστικτο μου

Καλημέρα κούκλα.Πόσες μέρες σου μείνανε για χοριακή?Θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε!:cool::cool:

a%3Ea%3E

κοριτσακια τι κανετε?

Chrysaki μου καλο, την δυναμη που εχω τωρα εγω αγαπη μου δεν ειναι δικη μου, την ζητησα απο 'πανω' και μου την εδωσε, και εχω απολυτη εμπιστοσυνη του Θεου για οτι μου συμβαινει. Και εγω ειμαι ανθρωπος ευαισθητος παρα πολυ, ετσι ζητω πολυ εντονα την δυναμη για να αντεχω. Και ειμαι σιγουρη πως σε ολες μας αν την ζητησουμε με δυναμη ψυχης θα μας την δωσει.

Οσο για τα πονακια και πως δεν νιωθεις εγκυος, ξερεις ποσες και ποσες κοπελες δεν ενιωθαν απολυτος τιποτα και ηταν εγκυουλες? μην σε περνει απο κατω αγαπουλα μου, και να παρακαλας να πανε ολα καλα, αλλα και να παρακαλας και για δυναμη για οποιο και να ειναι το αποτελεσμα. Αφου ετσι κι αλλιως και για τις δυο περιπτωσεις παλι θελουμε την δυναμη, και να εχεις πιστη και εμπιστοσυνη.

Θα σου πω κατι που εμαθα εψες και ειπα ειλικρινα σε ευχαριστω Θεε μου για ολα.

Μια κοπελιτσα ηταν εγκυος 6 μηνων και ειχε συσπασεις και πονους φρικτους. Να μην τα πολυλογω, γεννησε, 6 μηνων, το μωρακι στην θερμοκιτιδα σε κρισιμη κατασταση καλλωδιωμενο, την βρηκε στην εκκλησια μια φιλη μου πριν δυο μηνες και της λεει τι γινεται το μωρακι, και της λεει ειναι στην θερμοκιτιδα ακομα και εμεις ηρθαμε εκκλησια να προσευχηθουμε. Την Παρασκευη την βρηκε παλι σε μια συναντηση που κανει ομιλια ο μητροπολιτης, και την ρωτησε παλι για το μωρακι, και της λεει το μωρακι τελικα δεν αντεξε. Η φιλη μου της κοπηκαν τα ποδια εβαλε τα κλαματα, της λεει μην κλαις θα σου πω και ενα ευχαριστο, ειμαι παλι εγκυος 6 βδομαδων:)

Και λεω εγω, Θεε μου, σε ευχαριστω που δεν προχωρησες αυτην την εγκυμοσυνη γιατι ειμαι σιγουρη πως αυτη την στιγμη ειναι για το καλο μου, αλλα ποτε μα ποτε δεν θα ηθελα να μου συμβει αυτο οπως με την κοπελα. Ετσι ο Θεος ο καλος μα δινει το καλυτερο και οσα αντεχουμε, αλλα το πιο συμαντικο, ο Θεος μας αγαπα τοσο πολυ και μας θελει κοντα του, ετσι μας δινει δοκιμασιες για να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι και να παμε πιο κοντα του απο οτι ειμαστε.

Και να σου πω κατι, ειμαι σιγουρη οτι οταν εγω εκλαια γιατι η χοριακη ηταν μηδεν Αυτος λυποταν αλλα θα μου ελεγε Τιτι μου μακαρι να ηξερες εαν συνεχιζε αυτη η εγκυμοσυνη πως θα υποφερες!

Chrysaki μου καλο, την δυναμη που εχω τωρα εγω αγαπη μου δεν ειναι δικη μου, την ζητησα απο 'πανω' και μου την εδωσε, και εχω απολυτη εμπιστοσυνη του Θεου για οτι μου συμβαινει. Και εγω ειμαι ανθρωπος ευαισθητος παρα πολυ, ετσι ζητω πολυ εντονα την δυναμη για να αντεχω. Και ειμαι σιγουρη πως σε ολες μας αν την ζητησουμε με δυναμη ψυχης θα μας την δωσει.

Οσο για τα πονακια και πως δεν νιωθεις εγκυος, ξερεις ποσες και ποσες κοπελες δεν ενιωθαν απολυτος τιποτα και ηταν εγκυουλες? μην σε περνει απο κατω αγαπουλα μου, και να παρακαλας να πανε ολα καλα, αλλα και να παρακαλας και για δυναμη για οποιο και να ειναι το αποτελεσμα. Αφου ετσι κι αλλιως και για τις δυο περιπτωσεις παλι θελουμε την δυναμη, και να εχεις πιστη και εμπιστοσυνη.

Θα σου πω κατι που εμαθα εψες και ειπα ειλικρινα σε ευχαριστω Θεε μου για ολα.

Μια κοπελιτσα ηταν εγκυος 6 μηνων και ειχε συσπασεις και πονους φρικτους. Να μην τα πολυλογω, γεννησε, 6 μηνων, το μωρακι στην θερμοκιτιδα σε κρισιμη κατασταση καλλωδιωμενο, την βρηκε στην εκκλησια μια φιλη μου πριν δυο μηνες και της λεει τι γινεται το μωρακι, και της λεει ειναι στην θερμοκιτιδα ακομα και εμεις ηρθαμε εκκλησια να προσευχηθουμε. Την Παρασκευη την βρηκε παλι σε μια συναντηση που κανει ομιλια ο μητροπολιτης, και την ρωτησε παλι για το μωρακι, και της λεει το μωρακι τελικα δεν αντεξε. Η φιλη μου της κοπηκαν τα ποδια εβαλε τα κλαματα, της λεει μην κλαις θα σου πω και ενα ευχαριστο, ειμαι παλι εγκυος 6 βδομαδων:)

Και λεω εγω, Θεε μου, σε ευχαριστω που δεν προχωρησες αυτην την εγκυμοσυνη γιατι ειμαι σιγουρη πως αυτη την στιγμη ειναι για το καλο μου, αλλα ποτε μα ποτε δεν θα ηθελα να μου συμβει αυτο οπως με την κοπελα. Ετσι ο Θεος ο καλος μα δινει το καλυτερο και οσα αντεχουμε, αλλα το πιο συμαντικο, ο Θεος μας αγαπα τοσο πολυ και μας θελει κοντα του, ετσι μας δινει δοκιμασιες για να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι και να παμε πιο κοντα του απο οτι ειμαστε.

Και να σου πω κατι, ειμαι σιγουρη οτι οταν εγω εκλαια γιατι η χοριακη ηταν μηδεν Αυτος λυποταν αλλα θα μου ελεγε Τιτι μου μακαρι να ηξερες εαν συνεχιζε αυτη η εγκυμοσυνη πως θα υποφερες!

ΑΧ ΒΡΕ ΤΙΤΙ ΜΟΥ! ΗΡΩΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ!

ΚΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΩΣ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΧΩ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.

ΟΜΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!

κοριτσακια τι κανετε?

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ!

ΑΧ ΒΡΕ ΤΙΤΙ ΜΟΥ! ΗΡΩΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ!

ΚΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΩΣ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΧΩ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.

ΟΜΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!

Ετσι ακριβως Ανιτακι μου, ο Πατερας μας μονο το καλο μας θελει. Μπραβο αγαπη μου!

Για την αγωνια σου σε καταλαβαινω απολυτα, απλα θα σου πω κατι ισως σε βοηθησει κατι τις, με το να αγωνιας και να αγχωνεσε θα αλλαξει κατι? οποιο και να ειναι το αποτελεσμα δεν θα αλλαξει με το να αγχωνεσε, το ξερω πως ειναι αναποφευκτο, εαν ομως καταφερεις και εμφυτευσεις αυτη την ιδεα στο μυαλο σου, θα αλλαξεις γενικα την σταση σου στο πως αντιμετωπιζεις ορισμενες καταστασεις.

Feel u, love u! Xxxxxxxxxx

Ετσι ακριβως Ανιτακι μου, ο Πατερας μας μονο το καλο μας θελει. Μπραβο αγαπη μου!

Για την αγωνια σου σε καταλαβαινω απολυτα, απλα θα σου πω κατι ισως σε βοηθησει κατι τις, με το να αγωνιας και να αγχωνεσε θα αλλαξει κατι? οποιο και να ειναι το αποτελεσμα δεν θα αλλαξει με το να αγχωνεσε, το ξερω πως ειναι αναποφευκτο, εαν ομως καταφερεις και εμφυτευσεις αυτη την ιδεα στο μυαλο σου, θα αλλαξεις γενικα την σταση σου στο πως αντιμετωπιζεις ορισμενες καταστασεις.

Feel u, love u! Xxxxxxxxxx

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΤΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ!!!!!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ......ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...