Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρεουλα μας!

Christine1012 καρκινακι είναι ο αδελφός μου και πρέπει να πω οτι είναι πολυ καλο ζωδιο! Θα κανεις δυο πολυ καλα παιδάκια!

Οσο για την κοιλίτσα, θα πεταχτεί ξαφνικά απο τη μια μερα στην άλλη θα κάνει ενα τσουπ!

Οσο για τις χοριακες, τη Δευτέρα που πήγα γιατρο, μου ειπε να κάνω 2. Μια αυτη τη βδομάδα και μια την επόμενη και να πάω στις 28 του μήνα να με δει!

Aliki1976 σε καλωσορίζω κι εγω, όσο για τα πονακια περιόδου είναι καλο σημάδι! Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση που έβαλα 3 κατεψυγμένα, είχα πόνους περιόδου και ήμουν σίγουρη οτι θα αδιαθετησω αλλα τελικα έχω ενα μωρακι στην κοιλίτσα που παλεύει να πάρει τα πάνω του!

Για τα υπόλοιπα κορίτσια που ετοιμάζονται για επόμενη προσπάθεια, στέλνω τη θετική μου ενέργεια και μια αγκαλιά!

Καλη επιτυχία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπέλες!

ΑΝΙΤΑΚΙ μου τα μωράκια είναι καλά! Ελπίζω! Έχω πρηστεί και το στήθος μου έγινε πολύ μεγάλο κοιλια δεν έκανα και τόση ακόμη για να φαίνεται αλλά ήδη άρχισα να νοιωθω λίγο σαν βοδάκι! χιχιχι Θα πάω γιατρό αρχές Φλεβάρη... Ουφ πρώτη φορά θα κάνω τόσο καιρό να πάω! Θα έχω μεγάλη αγωνία. Αλλά υποθέτω ότι εφόσον είμαι καλά και νοιώθω καλά, καλά θα είναι και τα πιπινάκια! Εσύ όλα καλα? Σου στέλλω μια τεράστια αγκαλιά!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ, ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ:lol:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!!

an1cHhX0g410010Njc2NDcyczR8MTAwMDk5OHNhfHdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

Anna_1982 καλη σου μερα και καλη επιτυχία!

Ακριβώς το ίδιο μου είπαν κι εμένα στο κεντρο εξωσωματικης "μέτριας ποιοτητας εμβρυακια" είχα!

Μου έβαλαν 3 και το 1 εχει πιάσει και είναι στην κοιλίτσα τώρα, είμαι στην 7η εβδομάδα!

Να είσαι αισιόδοξη, άκουσα και εγω και για άλλες κοπέλες με μέτρια εμβρυα που τα πήγαν μια χαρα!

Μη φοβάσαι κούκλα μου!

Οσο για το κρεβατωμα, καλα κανεις! Μην κουράζεσαι και διάβασε κανένα βιβλίο ή δες καμία σειρά.

Εγω αυτο έκανα. Ακόμα αναρρωτικη έχω απο τη δουλεια!

Τεμπελιαζω :-)

Διαφημίσεις

ΑΝΙΤΑΚΙ καλημέρα!

Γελάω με τη "μπεμπεδόσκονη"!

:-) :-)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Ε, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ?

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙΣ ΛΙΓΗ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Anna_1982 καλη σου μερα και καλη επιτυχία!

Ακριβώς το ίδιο μου είπαν κι εμένα στο κεντρο εξωσωματικης "μέτριας ποιοτητας εμβρυακια" είχα!

Μου έβαλαν 3 και το 1 εχει πιάσει και είναι στην κοιλίτσα τώρα, είμαι στην 7η εβδομάδα!

Να είσαι αισιόδοξη, άκουσα και εγω και για άλλες κοπέλες με μέτρια εμβρυα που τα πήγαν μια χαρα!

Μη φοβάσαι κούκλα μου!

Οσο για το κρεβατωμα, καλα κανεις! Μην κουράζεσαι και διάβασε κανένα βιβλίο ή δες καμία σειρά.

Εγω αυτο έκανα. Ακόμα αναρρωτικη έχω απο τη δουλεια!

Τεμπελιαζω :-)

Παρομοίως και με μένα. Μου έβαλαν 2 εμβρυάκια το ένα καλής και το άλλο μέτριας ποιότητας την προηγούμενη φορά και ο γιατρός είπε ο,τι δε μπορούμε να ξέρουμε ποιο τελικά ήταν αυτό που επιβίωσε. Μπορεί και το μέτριας. Οπότε όλα είναι σχετικά. Και τώρα μετά από απόψυξη πάλι μέτριας ποιότητας μου έβαλαν και 1 μόνο. Αλλά κι εγώ ελπίζω!

ΑΝΙΤΑΚΙ μακάρι να πανε ολα καλά!

Μέχρι στιγμής έχουμε την Christine και την ΕΥΗ που πρέπει να ρίχνουν μπεμπεδόσκονη!

Εγω εχω πορεια ακομα! Μετα τη 12η εβδομάδα αν πανε ολα καλα με τη βοήθεια του Θεού, θα ρίχνω όση θέλετε!

:-)

Παρομοίως και με μένα. Μου έβαλαν 2 εμβρυάκια το ένα καλής και το άλλο μέτριας ποιότητας την προηγούμενη φορά και ο γιατρός είπε ο,τι δε μπορούμε να ξέρουμε ποιο τελικά ήταν αυτό που επιβίωσε. Μπορεί και το μέτριας. Οπότε όλα είναι σχετικά. Και τώρα μετά από απόψυξη πάλι μέτριας ποιότητας μου έβαλαν και 1 μόνο. Αλλά κι εγώ ελπίζω!

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 3 ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ.!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΝΙΤΑΚΙ μακάρι να πανε ολα καλά!

Μέχρι στιγμής έχουμε την Christine και την ΕΥΗ που πρέπει να ρίχνουν μπεμπεδόσκονη!

Εγω εχω πορεια ακομα! Μετα τη 12η εβδομάδα αν πανε ολα καλα με τη βοήθεια του Θεού, θα ρίχνω όση θέλετε!

:-)

ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ, ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!!!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!1

Καλημέρα στην παρεουλα μας!

Christine1012 καρκινακι είναι ο αδελφός μου και πρέπει να πω οτι είναι πολυ καλο ζωδιο! Θα κανεις δυο πολυ καλα παιδάκια!

Οσο για την κοιλίτσα, θα πεταχτεί ξαφνικά απο τη μια μερα στην άλλη θα κάνει ενα τσουπ!

Οσο για τις χοριακες, τη Δευτέρα που πήγα γιατρο, μου ειπε να κάνω 2. Μια αυτη τη βδομάδα και μια την επόμενη και να πάω στις 28 του μήνα να με δει!

Aliki1976 σε καλωσορίζω κι εγω, όσο για τα πονακια περιόδου είναι καλο σημάδι! Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση που έβαλα 3 κατεψυγμένα, είχα πόνους περιόδου και ήμουν σίγουρη οτι θα αδιαθετησω αλλα τελικα έχω ενα μωρακι στην κοιλίτσα που παλεύει να πάρει τα πάνω του!

Για τα υπόλοιπα κορίτσια που ετοιμάζονται για επόμενη προσπάθεια, στέλνω τη θετική μου ενέργεια και μια αγκαλιά!

Καλη επιτυχία!

Με το καλό και σίγουρα θα πάρει τα πάνω του! Μην τρελαίνεσαι με τους αριθμούς, θα στρώσουν που θα πάει, στο χέρι τους είναι? Να έχεις στο νου σου μόνο το στόχο σου και να λες θα τον πετύχεις ο,τι και να γίνει, ο κόσμος να χαλάσει. Την πρώτη φορά εγώ είχα πει ότι δεν αφήνω με τπτ να πάει χαμένη η ευκαιρία που είχα και είχα πείσμα και με βοήθησε αυτό ψυχολογικά. Και τώρα έτσι κάνω, μπορεί να αγχώνομαι λογικό είναι, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω όπως και όλες μας. Να σκεφτόμαστε ότι είμαστε τυχερές που ζούμε σε μια εποχή που η ιατρική κάνει θαύματα. Έχω δεν είχα ελπίδες για παιδί, μας είχαν πει με τίποτα, και ήδη έχω ένα! Θαύμα του θεού πρώτον αλλά και της ιατρικής.

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 3 ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ.!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!!!!!!

ακριβώς αυτό θέλω να πω δεν έχει σημασία η ποιότητα, εντάξει αυξάνει την αυτοπεποίθηση σίγουρα αλλά δεν το πιστεύω ο,τι είναι μόνο αυτό. Συνδυαστικά παίζουν ρόλο όλα! Και πάνω από όλα η ψυχολογία μας.

Με το καλό και σίγουρα θα πάρει τα πάνω του! Μην τρελαίνεσαι με τους αριθμούς, θα στρώσουν που θα πάει, στο χέρι τους είναι? Να έχεις στο νου σου μόνο το στόχο σου και να λες θα τον πετύχεις ο,τι και να γίνει, ο κόσμος να χαλάσει. Την πρώτη φορά εγώ είχα πει ότι δεν αφήνω με τπτ να πάει χαμένη η ευκαιρία που είχα και είχα πείσμα και με βοήθησε αυτό ψυχολογικά. Και τώρα έτσι κάνω, μπορεί να αγχώνομαι λογικό είναι, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω όπως και όλες μας. Να σκεφτόμαστε ότι είμαστε τυχερές που ζούμε σε μια εποχή που η ιατρική κάνει θαύματα. Έχω δεν είχα ελπίδες για παιδί, μας είχαν πει με τίποτα, και ήδη έχω ένα! Θαύμα του θεού πρώτον αλλά και της ιατρικής.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!

Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΦΙΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Aliki1976 έχεις πολυ δίκιο σε αυτο. Σήμερα γίνονται θαύματα στην ιατρική και ειδικά στον τομέα αυτο.

Τι να πούνε και παλιά που ουτε εξωσωματικές είχαν, ουτε τίποτα..

Εμένα ο γιατρός μου ενα πράγμα μου ειπε: "υπάρχουν ωαρια, υπάρχει σπερμα, θα κάνετε παιδιά. Απλα το θέμα είναι αν θα γίνει με την 1η, με τη 2η κλπ".

Αισιοδοξία κορίτσια!

***Τη Δευτέρα περιμένουμε τη χοριακή σου aliki1976!***

Διαφημίσεις

Anna-1982 Κοριτσάκι είσαι εσύ που ξεκίνησες το θέμα????

Μου φαινόταν γνωστό το όνομα σου και είδα την πρώτη σελίδα και νομίζω είσαι εσύ έτσι???

Μπράβο σου!! χάρις σε σένα βρεθήκαμε όλες εδώ!!!!! :D

Ευχομαι να πετύχει αυτή η φορά!

Κορίτσια σας στέλλω μπεμπεδόσκονη όση θέλετε!!!! figures crossed για όλες μας!!!

χχχχχχχχχχχχχ

TFPMp2.png

Τι έγινε βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω!!!!!Ευχομαι πολύ καλή επιτυχία στις κοπέλες που έκαναν εμβρυομεταφορά (Αννα και Αλίκη) με τεράστιες χοριακές.

Mimitra όλα καλά θα πάνε, μην έχεις αγχος.

Christine συντομα θα γίνεις το πιο όμορφο "βαρελάκι".

Οι υπόλοιπες όλα καλά φαντάζομαι, αντιλαμβάνομαι από τα μντ σας ότι η απαισιοδοξία από την αποτυχία της προηγούμενης προσπαθείας έχει περάσει στο παρελθον και ότι είστε έτοιμες και με μπόλικη θετική ενέργεια για την επόμενη και σημειώτεον τυχερή.

Σας φιλώ όλες.:D:D:D:D

a%3Ea%3E

Anna-1982 Κοριτσάκι είσαι εσύ που ξεκίνησες το θέμα????

Μου φαινόταν γνωστό το όνομα σου και είδα την πρώτη σελίδα και νομίζω είσαι εσύ έτσι???

Μπράβο σου!! χάρις σε σένα βρεθήκαμε όλες εδώ!!!!! :D

Ευχομαι να πετύχει αυτή η φορά!

Κορίτσια σας στέλλω μπεμπεδόσκονη όση θέλετε!!!! figures crossed για όλες μας!!!

χχχχχχχχχχχχχ

Ναι κοριτσάκι εγώ είμαι μετα απο τρεις μήνες σχεδόν εδώ πάλι στον αγώνα !! Ελπίζοντας με καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορα!!

Το θαύμα θα γίνει και σε εμένα ......

Ρε κορίτσια μια ερώτηση αν έχετε εμπειρία, τώρα που παίρνω τα utrogestan υπόθετα νιώθω απίστευτα πρησμένη όλη την περιοχή που μπαίνουν. Γιατί το έπαθα αυτό? Δεν έχω πόνο ή τσούξιμο προς το παρόν αλλά νιώθω κάπως. Θα τηλ και στο γυναικολόγο μου τι να πω...

Ρε κορίτσια μια ερώτηση αν έχετε εμπειρία, τώρα που παίρνω τα utrogestan υπόθετα νιώθω απίστευτα πρησμένη όλη την περιοχή που μπαίνουν. Γιατί το έπαθα αυτό? Δεν έχω πόνο ή τσούξιμο προς το παρόν αλλά νιώθω κάπως. Θα τηλ και στο γυναικολόγο μου τι να πω...

καλημερα,

το ιδιο ειχα παθει και εγω που εβαζα προγεστερονη κολπικα ειχα ενημερωσα το γιατρο και μου ειχε δωση κρεμα κρεμα cenacont και απο τη δευτερη μερα ειχα βελτιωση.

δεν ειναι τιποτα ανυσηχητικο αλλα καλυτερα ενημερωσε το γιατρο σου και θα σου πει τι να κανεις.

Την καλημερα μου!!!!! και στα υπολοιπα κοριτσια και καλο σαβ/κυρ!!!!

φιλια

8HiKp2.png

Aliki1976 καλημέρα, καλημέρα και σε ολα τα κορίτσια!

Εγω δεν έχω παρατηρήσει κατι τετοιο και βάζω εδω και ενα μήνα utrogestan.

*****φιλακια σε όλες, καλο σκ και απο εμένα*****

καλημερα κοριτσια! ειμαι στη δευτερη μερα της μεταφορας και εχω απο χτες το βραδυ υγρα,αλλα απο οτι διαβασα στο forum δεν ειναι ανησυχητικο.Επισης εχω καποια μικρα πονακια στην κοιλια, οπως οταν περιμενω περιοδο.Ελπιζω να ειναι απο το οτι τα εμβρυακια ψαχνουν τη θεση τους! καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν συντομα!

kleop καλημέρα

Τα πονακια είναι συνήθως καλο σημάδι.

Επίσης να ξέρεις οτι οι τρεις πρώτες μερες απο την εμβρυομεταφορα είναι αυτές που τα εμβρυα θα ψάχνουν για να "κολλήσουν".

Συνεπώς είναι κρίσιμες μερες, οπότε σου προτείνω ξεκούραση!

Επίσης δεν ξέρω αν στο ειπαν, αλλα μη γεμιζεις τη μπανιέρα με νερό όταν κανεις μπάνιο και μην καθεσαι. Καλύτερα κανε όρθια για λίγες μερες.

Αυτα απο εμένα, φιλια πολλα και καλη επιτυχία **

kleop καλημέρα

Τα πονακια είναι συνήθως καλο σημάδι.

Επίσης να ξέρεις οτι οι τρεις πρώτες μερες απο την εμβρυομεταφορα είναι αυτές που τα εμβρυα θα ψάχνουν για να "κολλήσουν".

Συνεπώς είναι κρίσιμες μερες, οπότε σου προτείνω ξεκούραση!

Επίσης δεν ξέρω αν στο ειπαν, αλλα μη γεμιζεις τη μπανιέρα με νερό όταν κανεις μπάνιο και μην καθεσαι. Καλύτερα κανε όρθια για λίγες μερες.

Αυτα απο εμένα, φιλια πολλα και καλη επιτυχία **

Σ΄ευχαριστω πολυ mimitra για το σχολιο σου.Ναι μου το ειπε η νοσηλευτρια χτες.Υπομονη λοιπον και εδω θα ειμαστε να τα συζηταμε.Φιλια πολλα!

καλημερα,

το ιδιο ειχα παθει και εγω που εβαζα προγεστερονη κολπικα ειχα ενημερωσα το γιατρο και μου ειχε δωση κρεμα κρεμα cenacont και απο τη δευτερη μερα ειχα βελτιωση.

δεν ειναι τιποτα ανυσηχητικο αλλα καλυτερα ενημερωσε το γιατρο σου και θα σου πει τι να κανεις.

Την καλημερα μου!!!!! και στα υπολοιπα κοριτσια και καλο σαβ/κυρ!!!!

φιλια

Ευχαριστώ Λιν μου,

σήμερα είμαι κάπως καλύτερα όποτε δεν τηλ στο γιατρό αν δω ότι συνεχίζει θα πάρω αύριο...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...