Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλη μια ερωτηση και σταματαω να σας ζαλίζω... Εχει πάρει καμία από εσάς βάρος? Σε ενα μήνα εχω πάρει 2.5 κιλά. Παιρνω μόνο utrogestan cyclarur & αυτοκόλλητα dermestril.... Τουμπανο είμαι.

Αλλη μια ερωτηση και σταματαω να σας ζαλίζω... Εχει πάρει καμία από εσάς βάρος? Σε ενα μήνα εχω πάρει 2.5 κιλά. Παιρνω μόνο utrogestan cyclarur & αυτοκόλλητα dermestril.... Τουμπανο είμαι.

Μαρινα και εγω εχω παρει κιλα..οχι οτι ειμαι και καμια αδυνατη αλλα μεσα σε 15 μερες και εγω 3-4 κιλα τα ειχα πανω...και ειχα πολυ πρισμενο στηθος...

Καλημέρα κοπέλες!

Τι κάνετε σήμερα?

Εγω θα πάω στον γιατρό στις 8 το βράδυ... Προσευχηθήτε αν θελετε λίγο και για μένα όλα να πάνε καλά σας παρακαλώ... :-) Να ξεδυαλίνουμε επιτέλους αυτό το θέμα με τον παράξενο σάκο και το καφέ αίμα...

φιλάκια

χριστινακι μου ολα καλα θα πανε ..ευχομαι αυτη τη φορα να δειτε κ το σπορακι...

σημερα ηρθε και η περίδος μου οπότε αναρωτιεμαι γιατι να παω να κανω την εξεταση! Τελοσπαντων. Οπως εκανε και η klouvi , θα στολίσω λιγακι το σπίτι, θα φτιάξω και κανενα γλυκο για να μυρίσει Χριστογεννα και βλεπουμε απο τη νέα χρονιά. Αντε κορίτσια μου καλη συνέχεια σε όλες σας.

φιλια

πινελοπη μου λυπαμαι πολυ κανονικη ροη σε ηρθε??ηταν η 1η εξωσωσωματικη??υπηρχε καποιο προβλημα???ειναι πολυ δυσκολο μετα απο τοσο αγωνα τοσο ορμονες να παιρνεις αποτελεσμα αρνητικο...δεν ξερεις ποσο το φοβαμαι δεν θελω ναρθει εκεινη η μερα γιατι αν βγει αρνητικο θα περασω για 2η φορα τα χειροτερα μου χριστουγεννα το περασα περυσι δεν θελω κ φετος...

κουκλιτσα μου κ εγω εχω παρει κιλα ..ειναι απο κατακρατησεις κ που τα ουτροτζεσταν φερνουν κ δυσκοιλιοτητα..μολις τα σταματησεις θα φυγουν οι παρενεργειες...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

Ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια και τις ευχές και προσευχές σας. Θα σας ενημερώσω είτε απόψε είτε αύριο. :-)

χχχχχχ

Χριστινακι μου, θα προσευχηθουμε για σενα σιγουρα και ολα θα πανε καλα. Ομως μην μας αφησεις σε αγωνια μεχρι αυριο, αν τα καταφερεις να μας πεις αποψε. χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Αγαπη μου δεν μας ζαλιζεις, να μας ρωτας τα παντα :-D Εγω δεν εβαλα κιλα, αντε αν εβαλα κανενα μονο, απλα λιγο φουσκωμα στην κοιλια αλλα οχι και πολυ. Τωρα που μου ηρθε η περιοδος ειμαι πιο φουσκωμενη απο πριν.

Penelopee, klouvi, Titi εμείς την επόμενη θα γίνουμαι μανούλες.

Που ξερεις βρε, μπορει και να μην υπαρξει επομενη φορα, μπορει να γινει το θαυμα και για εμας και να μεινουμε απο μονες μας :D καλα οχι εντελως μονες μας....καταλαβες τι εννοω;). Ειδες την αλλη κοπελα τοσες εξωσωματικες τοσα χρονια και εμεινε απο μονη της. Αντε να τελειωσει η παλιοπεριοδος και να βαλουμε μπρος τις μηχανες.:lol:

σημερα ηρθε και η περίδος μου οπότε αναρωτιεμαι γιατι να παω να κανω την εξεταση! Τελοσπαντων. Οπως εκανε και η klouvi , θα στολίσω λιγακι το σπίτι, θα φτιάξω και κανενα γλυκο για να μυρίσει Χριστογεννα και βλεπουμε απο τη νέα χρονιά. Αντε κορίτσια μου καλη συνέχεια σε όλες σας.

φιλια

Penelopee ειναι σιγουρα περιοδος; Κανονικη ροη, κοκκινο;

ΧΑΧΑΧΑ και εγω ειπα του αντρα μου οτι φέτος με τόσα λαμπάκια που έβαλα η ΔΕΗ θα κάνει πάρτυ!!!

Χαχαχαχαχα τρελλαρες, με κανατε και γελασα. Εμενα καθε φορα που αφηνω τα φωτα αναμμενα, επειδη ξεχνιεμαι, με ρωτα αν εχουμε μετοχες της ηλεκτρικης.:lol:

Διαφημίσεις

Χριστινακι μου, θα προσευχηθουμε για σενα σιγουρα και ολα θα πανε καλα. Ομως μην μας αφησεις σε αγωνια μεχρι αυριο, αν τα καταφερεις να μας πεις αποψε. χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Γεια σας κοπέλες μου,

Είδα τα σποράκια μου πήραμε και φωτογραφίες. Εξελίσσονται καλά τα πράγματα. Ο σάκος φαινοτανε πάλι λίγο παράξενος αλλά τουλάχιστον αμα μετακινούσε το ultrasound γινοταν ένας, λίγο σαν μπανανα έμοιαζε το σχήμα. Μου είπε ότι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να είναι εκτοπική αλλά δεν μπορούσε να μου πει 100%... Τα καφέ υγρά λέει ότι πιθανόν να είναι ένα αγγείο μικρό και έσπασε και οι λίγες σταγόνες ανακατεύονται με τα υγρά και γιαυτό... Δεν είδε αιμάτωμα ή κατι ανησυχιτικό... Θα ξαναπάω την άλλη τετάρτη, πλέον είμαστε επαναλαμβανομενο ραντεβού! Απλά για να μην αγχώνομαι. :-)

Αντε :-) θα προσπαθήσω να απολαύσω την εγκυμονύνη μου και να μην αγχώνομαι τόσο πολύ.

Ευχαριστώ κοπέλες για τις προσευχες σας!!!

Πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα.

χχχχχ

TFPMp2.png

Γεια σας κοπέλες μου,

Είδα τα σποράκια μου πήραμε και φωτογραφίες. Εξελίσσονται καλά τα πράγματα. Ο σάκος φαινοτανε πάλι λίγο παράξενος αλλά τουλάχιστον αμα μετακινούσε το ultrasound γινοταν ένας, λίγο σαν μπανανα έμοιαζε το σχήμα. Μου είπε ότι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να είναι εκτοπική αλλά δεν μπορούσε να μου πει 100%... Τα καφέ υγρά λέει ότι πιθανόν να είναι ένα αγγείο μικρό και έσπασε και οι λίγες σταγόνες ανακατεύονται με τα υγρά και γιαυτό... Δεν είδε αιμάτωμα ή κατι ανησυχιτικό... Θα ξαναπάω την άλλη τετάρτη, πλέον είμαστε επαναλαμβανομενο ραντεβού! Απλά για να μην αγχώνομαι. :-)

Αντε :-) θα προσπαθήσω να απολαύσω την εγκυμονύνη μου και να μην αγχώνομαι τόσο πολύ.

χχχχχ

:cool::cool::cool: όλε όλε όλε!! ετσι ζουζουνα ολα καλα θα πανε μεχρι το τελος!!! :oops:

χαλαρωση και απολαυση απο εδω και περα :wink:

(ειχα ποση ωρα που εγραφα την απαντηση μου αναμεσα στο δικο σου κειμενο και μου εβγαζε πολυ μικρο κειμενο βαλε αλλους 5 χαρακτηρες...και πανω που θα σου εγραφα καμια συνταγη για γλυκα πηρα χαμπαρι τι εχω κανει...)

ΧΧΧΧΧ

Χαχαχαχαχα τρελλαρες, με κανατε και γελασα. Εμενα καθε φορα που αφηνω τα φωτα αναμμενα, επειδη ξεχνιεμαι, με ρωτα αν εχουμε μετοχες της ηλεκτρικης.:lol:

Μόλις ειδε τα λαμπακια ο αντρας μου....φετος νομιζω οτι αναψαν και τα δικα του....καθε χρονο και χειροτερα σκεφτηκε(νομιζει οτι δεν το καταλαβα) με τσαχπινια στο βλεμμα του λεω οτι φετος θα τα βγαζω απο την μπριζα το βραδυ...(οχι για οικονομια....απλα φετος φοβαμαι για καμια φωτια :shock:)

ΧΧΧΧΧΧ

Γεια σας κοπέλες μου,

χχχχχ

Μπραβο Χριστινακι μου καλο! Ειδες ολα μια χαρα! Αντε απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και μην φοβασε τιποτα. Χαρηκα παρα πολυ! Χχχχχχχχχχχ

Καλημέρα κουκλάρες, χαίρομαι πάρα πολύ που οι περοσσότερες ακούγεστε πιο αισιόδοξες και που άρχισε να σας συνεπαίρνει το πνευνμα των Χριστουγέννων.

Και εγώ τελείωσα με το στόλισμα και έφτιαξα και κουραμπιέδες. Ευχομαι σε όλες μας του χρόνου να μην προλαβαίνουμαι ούτε γλυκά να φτιάξουμαι, ούτε τοσπίτι να στολίσουμαι γιατί θα μας τρέχουν τα μωρα>:P:p:p

a%3Ea%3E

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια γλυκά!

Χριστινάκι μπράβο κορίτσι μου - όλα θα πανε καλά:) απλά θα γίνεις κολλητή με το γιατρό σου!!! Αναστασία πέτυχαν τα κουραμπιεδάκια; Μελομακάρονα κάνεις;

Εγώ τελικώς δεν ήμουν ΚΑΘΟΛΟΥ έγκυος;) 0,1 η χοριακή ! Άντε εύχομαι την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε όλες μας!!

καλημερα κοριτσακια μου! μπηκα να πω να νεα μου!

ειμαι πολυ χαρουμενη η χοριακη ειναι 2197

μου ειπαι ο γιατρος οτι πρεπει να διπλασιαζετε και εμενα εχει αυξηθει παραπανω!!

8HiKp2.png

Καλημέρα κορίτσια γλυκά!

Χριστινάκι μπράβο κορίτσι μου - όλα θα πανε καλά:) απλά θα γίνεις κολλητή με το γιατρό σου!!! Αναστασία πέτυχαν τα κουραμπιεδάκια; Μελομακάρονα κάνεις;

Εγώ τελικώς δεν ήμουν ΚΑΘΟΛΟΥ έγκυος;) 0,1 η χοριακή ! Άντε εύχομαι την επόμενη φορά να τα καταφέρουμε όλες μας!!

Κοριτσάρα μου λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα!Εμείς θα είμαστε οι τυχερές του 2013, θα το δεις θα γίνουμαι και εμείς μανούλες!

Οι κουραμπιέδες μου είναι τέλειοι. Τα μελομακάρονα αυριο!

a%3Ea%3E

μου ειπαι ο γιατρος οτι πρεπει να διπλασιαζετε και εμενα εχει αυξηθει παραπανω!!

Συγχαρητήρια μωρό μου!Να είσαι πάντα γερή και εσύ και το ή τα μωράκια που θα φέρεις σύντομα στον κόσμο!

a%3Ea%3E

Συγχαρητήρια μωρό μου!Να είσαι πάντα γερή και εσύ και το ή τα μωράκια που θα φέρεις σύντομα στον κόσμο!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου σε ευχαριστω πολυ για της ευχουλες σου!

νομιζω οτι ειναι ενα το σπορακι μου! επειδη η πρωτη χοριακη που εκανα ηταν νορμαλ.

8HiKp2.png

Μπραβο κούκλα!!οτι καλυτερο ευχομαι απο εδω και πέρα!! φιλια πολλα!:oops:

Γεια σας όμορφες!

Λιν - μου μπραβο!!!! Τέλειααααααααα! Αντε σου εύχομαι σύντομα να ακούσεις και την καρδούλα!

marinasot - Καλή μου λυπήθηκα πολύ με τα νέα σου... Αλλά μπράβο σου που είσαι τόσο θετική. Ελπίζω η επόμενη να είναι η τυχερή σου. Έχεις κρυοσυντηρημένα εμβρυάκια??

Κοπέλες εγώ δεν στόλισα ακόμη.... Ούτε της κουζίνας είμαι.... Σκέφτομαι όμως να προσπαθήσω για ginger cookies σε κάποια φάση....:D

TFPMp2.png

Γεια σας όμορφες!

Λιν - μου μπραβο!!!! Τέλειααααααααα! Αντε σου εύχομαι σύντομα να ακούσεις και την καρδούλα!

marinasot - Καλή μου λυπήθηκα πολύ με τα νέα σου... Αλλά μπράβο σου που είσαι τόσο θετική. Ελπίζω η επόμενη να είναι η τυχερή σου. Έχεις κρυοσυντηρημένα εμβρυάκια??

Κοπέλες εγώ δεν στόλισα ακόμη.... Ούτε της κουζίνας είμαι.... Σκέφτομαι όμως να προσπαθήσω για ginger cookies σε κάποια φάση....:D

christine μου ευχαριστω! να εχεις γερα μωρακια!!

στον πρωτο υπερηχο ακουγεται η καρδουλα 'η στο δευτερο?

8HiKp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...