Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα την εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Σκεφτομαι να παω αυριο τελικα! Θα σκάσω μεχρι την δευτερα!

Ακόμα ομως εχω πόνους, τι να πω. Απο την δευτερη μερα.

Ευχαριστώ πααααααααααααααρα πολύ για τις ευχές σου! Μακάρι!

Την κυριακη έχεις κανονικά χοριακη ή την Δευτέρα ;;;

Το θαύμα θα γίνει και σε εμένα ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα.εύχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία,θετική σκέψη για θετικά αποτελέσματα.εγώ είμαι στην 2η μέρα της εμβρυομεταφορας με 2 κρυοσυντηρημένα εμβρυακια.απ ότι μου είπαν και οι εμβρυολογοι και ο γυναικολογος έχουν πολύ καλές πιθανότητες και τα 2.είναι η δεύτερη μου φορά,η πρώτη πλήρης αποτυχεια με αποτέλεσμα 0 και ελπίζω αυτή η φορά να είναι και η τυχερή μου.έχω από χτες φουσκωματα,τραβηγματα στην μητρα και πόνους στην πλάτη αλλά το πιο πιθανό είναι ότι τα χω πάθει από τα πολλά χάπια και απο το κρεβάτι σωστά? :?

Μέχρι την επόμενη Δευτέρα θα ξέρω! :shock:

Χρύσα μου λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα,ξέρω ότι είναι πολύ ψυχοφθορο όλο αυτό,όμως μην τα βάζεις κάτω.κάθε προσπάθεια έχει τις πιθανότητες της να πετύχει όσο και να αποτύχει.πάρε τον χρόνο σου βάλε τα δυνατά σου,ανασυγκροτησου,αποβάλε το άγχος και προχωρά για την επόμενη σου προσπάθεια.όλες μας μια μέρα θα κρατάμε τα βρέφη μας στην αγκαλιά μας και όλα θα μοιάζουν μακρινό παρελθόν.υπομονή xxxxxxxx

Baby angel καλωσόρισες στην παρέα μας σου εύχομαι τα καλύτερα

Ιοκάστη τελικά πήγες για χοριακή?

καλά αποτελέσματα!

περιμένουμε!!!

Κορίτσια, γεια σας!

Τώρα κατάφερα να μπω στο διαδίκτυο.

Χρύσα, βουρ για την επόμενη!

Η δική μου χοριακή βγήκε θετική με τιμή 122... Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν ξέρω πώς να αισθανθώ. Τώρα, μου φαίνεται ότι έχω περισσότερο άγχος από πριν!

Καλή επιτυχία σε όλες μας!

Κορίτσια, γεια σας!

Η δική μου χοριακή βγήκε θετική με τιμή 122... Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν ξέρω πώς να αισθανθώ. Τώρα, μου φαίνεται ότι έχω περισσότερο άγχος από πριν!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπέροχα! Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Μας εδωσες κουράγιο!

Θα κάνεις επαναληπτική την δευτέρα?

Την κυριακη έχεις κανονικά χοριακη ή την Δευτέρα ;;;

Κανονικά έχω την δευτέρα και ελεγα να πάω κυριακή, μετα μου ειπε η sunty οτι με βλαστοκύστη μπορω να πάω και νωρίτερα ενω δεν το ήξερα! Γιαυτό λεω να πάω αυριο!

Διαφημίσεις

Anna 1982 σ ευχαριστώ παρά πολυ και ανταποδιδω στο καλύτερα.:-P

Ανυπομονω να βγουν τα θετικά σας αποτελέσματα μαζί με την christine.άντε βρε κορίτσια σας εύχομαι τα καλύτερα,έχετε όλη μου την θετική ενέργεια.μην ξεχάσετε να μας ειδοποιησετε πάνω στην χαρα έτσι :lol:

Ευχαριστώ, ersa!

Θα κάνω επαναληπτική τη Δευτέρα. Πάντως, για να πάρετε ακόμα περισσότερο κουράγιο, θα σας πω ότι εγώ ήμουν τόσο δύσκολη περίπτωση που ο γιατρός δεν τολμούσε να μου δώσει ποσοστά επιτυχίας... κι όμως παρήγαγα ένα ωάριο, γονιμοποιήθηκε και μας έδωσε ένα έμβρυο, το οποίο τελικά ήταν το τυχερούλι... προς το παρόν!

Ηθικόν δίδαγμα: χρειαζόμαστε το ένα το καλό, το οποίο - πού θα πάει; - αργά ή γρήγορα θα έρθει!

Κορίτσια, γεια σας!

ΜΠΡΑΒΟ συγχαρητήρια κορίτσι μου :-D:grin::-D:grin::-D

Να χεις μια τέλεια τελειομηνη εγκυμοσύνη.Συγχαρητήρια και πάλι.xxxxxxxxx

Ευχαριστώ, ersa!

Θα κάνω επαναληπτική τη Δευτέρα. Πάντως, για να πάρετε ακόμα περισσότερο κουράγιο, θα σας πω ότι εγώ ήμουν τόσο δύσκολη περίπτωση που ο γιατρός δεν τολμούσε να μου δώσει ποσοστά επιτυχίας... κι όμως παρήγαγα ένα ωάριο, γονιμοποιήθηκε και μας έδωσε ένα έμβρυο, το οποίο τελικά ήταν το τυχερούλι... προς το παρόν!

Ηθικόν δίδαγμα: χρειαζόμαστε το ένα το καλό, το οποίο - πού θα πάει; - αργά ή γρήγορα θα έρθει!

Ειλικρινά με ανέβασες πολύ! Τελικά 'οπως λες χρειάζεται μόνο το ένα το καλό! Και πάλι συγχαρητήρια!!!!

Να περάσεις ενα υπέροχο σαββατοκύριακο!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, ersa!

Συγχαρητηρια Ιοκαστη μου..!!:P

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Anna απο το στόμα σου και στου θεού τ αυτι. :P :p. :P

Εσυ θα πας αύριο ή Δευτέρα;

Έχω Δευτέρα κανονικά να κάνω γιατί έκανα την εμβρυομεταφορα Πέμπτη αλλά σκέφτομαι να παω κυριακη αύριο νομίζω ειναι παρα πολύ νωρίς !

Έχω Δευτέρα κανονικά να κάνω γιατί έκανα την εμβρυομεταφορα Πέμπτη αλλά σκέφτομαι να παω κυριακη αύριο νομίζω ειναι παρα πολύ νωρίς !

Με το καλο Άννα μου.ναι αύριο θα ναι νωρίς,ξέρω ανυπομονεις πολυ για τα αποτελέσματα.με το καλο να σου βγει μια μεγάλη χωριακη να τρελαθεις απ την χαρα σου.θα περιμένω τα ευχάριστα :-P

Με το καλο Άννα μου.ναι αύριο θα ναι νωρίς,ξέρω ανυπομονεις πολυ για τα αποτελέσματα.με το καλο να σου βγει μια μεγάλη χωριακη να τρελαθεις απ την χαρα σου.θα περιμένω τα ευχάριστα :-P

Μακάρι κοριτσάκι μου και για σένα το ίδιο εύχομαι ...

Διαφημίσεις

Κορίτσια,

ευχαριστώ για τις ευχές! Κι εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες σας... και θα πάνε! Απλώς, κάποιες ίσως χρειαστεί να προσπαθήσουν 2-3 φορές. Και τι έγινε;;;

Καλές χοριακές να έχουμε (αυτό ισχύει και για εμένα... τη Δευτέρα κάνω επαναληπτική!

Κορίτσια, γεια σας!

μπράβο κοπέλα μου. όλα να πάνε καλά μέχρι τέλος. Το δύσκολο έγινε. Εγώ περιμένω μέχρι την Πέμπτη. Για να δούμε

συγχαρητηρια ιοκάστη!!!!!!!σου ευχομαι μια πολυ καλη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!!!και στα υπόλοιπα κοριτσια ευχομαι καλα αποτελεσματα!!σας παρακολουθω κ αγωνιώ κ εγω μαζί σας!! φιλακια σε ολες!!!!

μπράβο κοπέλα μου. όλα να πάνε καλά μέχρι τέλος. Το δύσκολο έγινε. Εγώ περιμένω μέχρι την Πέμπτη. Για να δούμε

Εleni, καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Το εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου!

despoinaki, ευχαριστούμε πολύ!

lκοριτσια τελικα την εκανα σημερα!βγηκε 36,γιατι ειναι πολυ νωρις μου ειπε ο γιατρος,ειχα κ κατι καφε κ τωρα ξαπλα.δευτερα επαναληπτικη!

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

lκοριτσια τελικα την εκανα σημερα!βγηκε 36,γιατι ειναι πολυ νωρις μου ειπε ο γιατρος,ειχα κ κατι καφε κ τωρα ξαπλα.δευτερα επαναληπτικη!

Πότε ήταν κανονικά να πας γιατι δε θυμάμαι?

Την Δευτέρα θα ειναι ολα μια χαρα θα δεις!!!!:lol:

Για τα καφέ τι σου είπε ο γιατρός?

Και εγω ενω ελεγα να παω σημερα - αυριο θα παω την Δευτέρα οπως ειπε εξαρχης ο γιατρός. Δε με αφησε και ο αντρας μου.

αυριο ηταν να την κανω..για τα κεφε ειπε οτι ειναι φυσιολογικα στην αρχη της εγκυμοσυνης.

Συγχαρητήρια κοριτσάκι σου εύχομαι την Δευτέρα να έχεις μια τετραψηφια χοριακη... Εγώ αύριο ....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...