Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!!!!!

marakithes

Recommended Posts

Το καλή μου δεν το είπα ειρωνικά,ούτε το ύφος μου παραπέμπει σε κάτι τέτοιο.Ο καθένας τα αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο.Όταν όμως πρόκειται για μια τέτοια παραπληροφόρηση μάλλον δεν θα πρέπει να προσέχω εγώ αλλά εσύ!

HKRop2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ?ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΕΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ..ΕΝΩ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΗΜΟΥΝ ΟΚ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΩ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ..ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ Κ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ..(ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ)ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!

Αγάπη μου, κι εγώ στον 4ο-5ο μήνα κάπως έτσι ήμουν. Έκλαιγα συνέχεια, ακόμα και στη δουλειά, και είχα αυπνίες και έμμονες ιδέες, πχ ότι θα πάθει κάτι ο άντρας μου και θα πρέπει να μεγαλώσω το παιδί μόνη μου. Μια μέρα που πήγα στη μαία για εξετάσεις ρουτίνας, ακούσαμε την καρδουλα του μικρού, σιγουρευτήκαμε ότι όλα είναι καλά και μετά, ενώ ετοιμαζόμουν να φυγω, με ρωτάει η γυναίκα "και η δουλειά πως πάει;" Αυτό ήταν, πάτησα τα κλάμματα και δεν μπορούσα να σταματήσω. Πήγα με κλαμματα και έκλεισα ραντεβού με τη γιατρό μου, η οποία τελικά μου ανέβασε το χάπι για τον θυροειδή και μου έδωσε και αναπνευστικές ασκήσεις για το άγχος και τις αϋπνίες και σε τρεις βδομάδες είχα στρώσει.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μπορεί να μη χρειάζεται καν να δεις ψυχολόγο ή ψυχιατρο, μίλα με το γιατρό σου πρώτα, είμαι σίγουρη ότι έχει εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις.

Ελπίζω όλα να στρώσουν.

Το καλή μου δεν το είπα ειρωνικά,ούτε το ύφος μου παραπέμπει σε κάτι τέτοιο.Ο καθένας τα αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο.Όταν όμως πρόκειται για μια τέτοια παραπληροφόρηση μάλλον δεν θα πρέπει να προσέχω εγώ αλλά εσύ!

Όσο για τον αν οι ψυχολόγοι συνταγογραφούν φάρμακα δε χρειάζεται να μου το πεις εσυ,διότι μέσα απο την οικογένεια μου το ζω αυτό.Είχε αρχίσει να πηγαίνει σε ψυχολόγο και μέχρι τωρα και του έχει γράψει απο την αρχή φάρμακα και ακόμη του γράφει!εδώ είμαστε για να λέμε την αποψή μας,όχι για να κρίνουμε τους άλλους στο τι λένε, και να μιλάμε έτσι!

Δεν υπάρχει ασχήμια στην εγκυμοσύνη διότι, δεν υπάρχει ασχήμια στη μητρότητα.!

Πραγματικά δεν θα μπώ στην διαδικασία σου.Όποιος έχει την μύγα....

Τώρα όσον αφορά τους ψυχολόγους...το άτομο της οικογένειας σου μάλλον δεν πηγαίνει σε ψυχολόγο αλλά σε ψυχίατρο ο οποίος κάνει και ψυχοθεραπεία.Απαγορεύεται ο ψυχολόγος να συνταγογραφεί φάρμακα από τον νόμο,δεν έχουν καν συνταγολόγιο.

Και φυσικά εγώ δεν κάνω μαθήματα σε κανέναν,με ρώτησε κάτι η κοπέλα,φάνηκε να έχει ενδοιασμούς στο θέμα ψυχολόγος και απλά απάντησα.Της είπα ορισμένα πράγματα που ίσως την βοηθούσαν.

Και σε παρακαλώ δεν θα το συνεχίσω άλλο αυτό.Καλό σου βράδυ!

HKRop2.png

Για να γράψεις φάρμακα πρέπει να είσαι γιατρός. Οι ψυχολόγοι απλά κάνουν ψυχοθεραπεία και αν δουν ότι έχεις πρόβλημα σε παραπάμπουν σε ψυχίατρο για αγωγη με φάρμακα. Ωστόσο υπάρχουν ψυχίατροι που κάνουν ψυχοθεραπεία, ποτε το αντίστροφο, δηλαδή ψυχολόγοι να δίνουν φάρμακα.Θα τους κλείναν μέσα

Διαφημίσεις

Όσο για τον αν οι ψυχολόγοι συνταγογραφούν φάρμακα δε χρειάζεται να μου το πεις εσυ,διότι μέσα απο την οικογένεια μου το ζω αυτό.Είχε αρχίσει να πηγαίνει σε ψυχολόγο και μέχρι τωρα και του έχει γράψει απο την αρχή φάρμακα και ακόμη του γράφει!εδώ είμαστε για να λέμε την αποψή μας,όχι για να κρίνουμε τους άλλους στο τι λένε, και να μιλάμε έτσι!

Δεν γίνεται αυτό...οι ψυχολόγοι ΔΕΝ συνταγογραφούν (πίστεψε με είναι η δουλειά μου)...αν κρίνουν οτι χρειάζεται παραπέμπουν σε ψυχίατρο...μάλλον μπερδεύεις την λέξη "ψυχοθεραπευτής" ιδιότητα που μπορεί να έχει κι ένας ψυχίατρος.

Για να γράψεις φάρμακα πρέπει να είσαι γιατρός. Οι ψυχολόγοι απλά κάνουν ψυχοθεραπεία και αν δουν ότι έχεις πρόβλημα σε παραπάμπουν σε ψυχίατρο για αγωγη με φάρμακα. Ωστόσο υπάρχουν ψυχίατροι που κάνουν ψυχοθεραπεία, ποτε το αντίστροφο, δηλαδή ψυχολόγοι να δίνουν φάρμακα.Θα τους κλείναν μέσα

Απαγορεύεται σε ψυχολόγους να συνταγογραφούν!

Η συνατγογράφηση απαιτεί ιατρική εκπαίδευση την οποία οι ψυχολόγοι δεν έχουν.

Ένας σωστός ψυχολόγος, αν διακρίνει ανάγκη για φαρμακευτική αγωγή (αυτό μπορεί να το διακρίνει από την εκπαίδευση του) θα παραπέμπψει σε ψυχίατρο και δεν θα επιμείνει να "λύσει" το πρόβλημα μόνος του χωρίς φάρμακα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...