Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μίνι βιογραφικό - ίσως κάποιες να γνωριζόμαστε απο παλιά!

Marilena

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας και από μένα......είμασταν γειτόνισες με τη Renia

Renia αν δεις το μήνυμά μου απάντησέ μου.....Γεννήθηκα 1971 και έμενα Γκύζη μέχρι πρόσφατα.....Πήγα Δημοτικό στο 42 στη Βαρβάκη απέναντι από Αγ. Ελευθέριο... 3ο Γυμνάσιο πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού και 3ο Γενικό Λύκειο....έδωσα πανελλήνιες το 1989 και μπήκα στη Βιομηχανική Πειραιά, τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μετά το πτυχίο έκανα και το Μεταπτυχιακό ΜΒΑ του ίδιου τμήματος (1995-1997).

Το πατρικό μου σπίτι είναι στη ΠΑΡΑΣΧΟΥ στη Γκύζη και πριν από ένα μήνα μετακομίσαμε στο σπίτι μας στην ΠΑΙΑΝΙΑ. Έχω το Γιάννη 5,5 χρόνων και την Κων/να 2,5χρον. και δουλεύω σε Τράπεζα στο κέντρο (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ).

Καμμιά μαμά απο ΠΑΙΑΝΙΑ - ΠΡΟΣΗΛΙΟ να γνωριστούμε;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 405
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στη Θεσσαλονικη, Καλαμαρια.

Πηγα δημοτικο στο 11ο, γυμνασιο στο 3ο και λυκειο στο Βιαμυλ.

Τωρα ζω στη Γερμανια και μου αρεσει παρα πολυ δεν θελω να γυρισω πισω.

Και καλά κανείς.Στο ελλαντα να ερχεσαι μονο για διακοπες γιατι μονο αυτο αξιζει,και να ευχεσαι να μη σου τυχει τιποτα.Απο παροχες μηδεν και ολο πληρωνουμε του καθε καρεκλοκενταυρου τις βιλες,τα κοτερα και οτι αλλο εχουν που εμεις δεκα ζωες να δουλευουμε δεν μπορουμε να τα αποκτησουμε!!!!

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Και καλά κανείς.Στο ελλαντα να ερχεσαι μονο για διακοπες γιατι μονο αυτο αξιζει,και να ευχεσαι να μη σου τυχει τιποτα.Απο παροχες μηδεν και ολο πληρωνουμε του καθε καρεκλοκενταυρου τις βιλες,τα κοτερα και οτι αλλο εχουν που εμεις δεκα ζωες να δουλευουμε δεν μπορουμε να τα αποκτησουμε!!!!

πες τα χρυσοστομη.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

Γεννηθηκα στο Γκυζη του δημου Αθηναιων.Πηγα στο 41ο δημοτικο απεναντι απο την εκκλησια της ενοριας μου τον Αγ.Ελευθεριο.

Γυμνασιο και Λυκειο πηγα στο 46ο στην Ασκληπειου (το κτηριο εχει κυρηχθει διατηρηταιο!!!!!!!!!).Στις πανελληνιες περασα στο Φυσικο της Κρητης και εμεινα στο Ηρακλειο για 5 χρονια.Μετα γυρισα Αθηνα και εμεινα στο Πορτο Ραφτη με την οικογενεια μου.Απο το 2004 που παντρευτηκα μενω στο Νεο Ηρακλειο Αττικης! :D:D:D:D:D

Renia μου και εγώ Φυσικό Κρήτης τελείωσα!!!!Λες να είμασταν τα ίδια χρόνια?

Εγώ πέρασα το 1994,αρχικά στα κτίρια της Κνωσσού και μετά στις Βούτες.

Γεια και από εμένα. Το όνομά μου είναι Αναστασία και ζω στην Ν. Σμύρνη όπου και μεγάλωσα. Έχω καταγωγή από Λάρισα και από Κεφαλονιά την οποία και λατρεύω! Ήμουν στο 4ο Λύκειο Ν.Σ. και πέρασα και εγώ για δυο χρόνια από το St. George Commercial College. Έχω δυο ζουζουνάκια, ένα αγοράκι 5 χρόνων και ένα κοριτσάκι 11 μηνών.

Αυτά!

Αναστασία μου πότε πέρασες από το St George Commercial College? Εγώ ήμουν τις χρονιές 1992, 1993 και 1994!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κι από μένα.

Θα ήθελα πάρα πολυ να βρω κάποιους από παλιά. Λοιπόν....

Γεννήθηκα στα Πατήσια / Αθήνα στις 22/08/1969 (μη βγει παρά έξω). Δημοτικό 39ο, Γυμνάσιο και Λύκειο 18ο Αθηνών. Αποφ. 1987.

Semiramis, πρέπει να είμασταν συμμαθήτριες. Γεννημένη στα Πατήσια (8-1-1970, χωρίς σχόλια), τελείωσα κι εγώ το 1987, και ναι πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο (18ο Γυμνάσιο και Λύκειο).

Διαφημίσεις

Ωραία, διάβασα ολο το topic και δεν βρήκα καμία ούτε που να ξέρω, ούτε που να μένει κοντά μου, ούτε να έχουμε την ίδια καταγωγή.... :cry:

Γεννηθείσα το 72, Δημοτικό ΧΙΛΛ, Γυμνάσιο+Λύκειο Βαρβάκειο... υπάρχει καμία?

Καλησπέρα και από μένα!

Διάβασα το θέμα αλλά και εγώ δυστυχώς δεν βρήκα γνωστούς.

Μόνο με την Ανδαλουσία πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο - Βαρβάκειο - αλλά έχω γεννηθεί 11/03/1976. Ο αδελφός μου γεννηθείς το 1972 ήταν επίσης εκεί, μπορεί να γνωριζόσασταν...

Κατά τα άλλα μεγάλωσα στους Αμπελοκήπους, πήγα στο 19ο Δημοτικό και μετά το Βαρβάκειο πέρασα Βιομηχανική Πειραιά.

Βρε gerakina είμαστε πολύ κοντά!!!!!!!!!!!! :P

Γεννήθηκα 10/12/1981, Θεσσαλονίκη, πήγα δημοτικό στο 6ο Συκεών, γυμνάσιο :? 4ο νομίζω επταπυργίου, και λύκειο 1 χρονιά επταπυργίου και έπειτα τελείωσα Ευκλίδη. Μεγάλωσα στις Συκιές στον Μαύρο γάτο κοντά. Μετά μετακομίσαμε το 1997 Πανόραμα και τώρα είμαι παντρεμένη απο τον περασμένο Σεπτέμβριου και ζώ με τον αντρούλη μου στα Μετέωρα στο τέρμα του 35 ψιλά-ψιλά απο τότε που αρραβωνιαστήκαμε απο το 2004.

Κορίτσια μόνο με εσάς είμαι κοντά...

Γεννήθηκα το 1981, μεγάλωσα, πήγα σχολείο και συνεχίζω να μένω στη Νεάπολη. Το πατρικό μου είναι στο Μαύρο γάτο. Πήγα στο πέτρινο(2ο) δημοτικό της Νεάπολης, στο 5ο γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο. Από το 2000-2004 σπούδασα στο Βόλο και επέστρεψα στη Νεάπολη.

dev050pp___.png

εμένα με λένε Ειρήνη ο πατέρας μου ειναι απο το Μεσημερι θεσνικης η μητερα μου απο την Κατω Τουμπα, τώρα μένουμε στην Κω λογω του οτι ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και το καλοκαιρι θα ρθουμε καλως εχοντων των πραγματων στην θεσνικη και θα μεινουμε στο Μεσημερι θεσνικης που πηραμε και σπιτι!!Εχω τελειωσει το 95 το Λυκειο Τριλοφου θεσνικης και μετά πηγα λογιστικά στην Didacta στο κέντρο θεσνικης τελειωσα το 96 ,μετά πηγα στο δημοσιο ιεκ Ευοσμου στην ειδικοτητα τεχνικος τεχνολογιας ιντερνετ τελειωσα και μετά πηγα 3 χρονια στο ιεκ Ακμη παιδαγωγος προσχολικης αγωγης και παιδαγωγος ημερησιας φροντιδας παιδιων με ειδικες αναγκες.Ημασταν στην Αθηνα για ενα εξαμηνο οπου ειχα κανει την πρακτικη μου σε παιδικο σταθμο στην Νεα Μακρη και σε παιδικο στην Ηλιουπολη Θεσνικης και περσι δουλευα σαν αναπληρωτρια σε ειδικο σχολειο στην Ροδο, φετος περιμενω τα αποτελεσματα να δω που θα περασω και σκεφτομαι απο το καλοκαιρι που θα ερθω στην θεσνικη να δουλεψω σε παιδικο σταθμο!!

Ας πώ και γω για μένα:

Ετος γέννησης:1979

Δημοτικό: 12ο Ν. Σμύρνης και Αμαρουσίου (αυτό που είναι επί της Κηφισίας)

Α+Β Γυμνασίου: 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου

Γ Γυμνασίου: 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου

Λύκειο: 3ο Λύκειο Αμαρουσίου

AMl8p2.png s30Tp2.png

Όσον αφορά εμένα, γεννήθηκα και μεγάλωσα ως τα 13 μου στα Πετράλωνα (πηγαίναμε ποδαράτο στου Φιλοπάππου ή στην Ακρόπολη) μετακομίσαμε στο Νέο Κόσμο (πλησίον ΦΙΞ) κι από τα 25 μου έχω εγκατασταθεί με τον αντρούλη μου στη Νίκαια (Κηποθέατρο) που λατρεύω. Τελείωσα το 62ο Γυμνάσιο Αθηνών κι 6ο Λύκειο Αθηνών, δεν έδωσα ποτέ Πανελλήνιες και το μετάνιωσα φυσικά, παρακολούθησα 1 κύκλο σπουδών στη SELECTIKA, προσφάτως πήρα το ECDL (κι ο αντρούλης μου!) και παλεύω να πάρω κάποια στιγμή και το Proficiency. Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ζωής μου είναι να διδάξω Αγγλικά σε μικρά παιδάκια! Αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι κι επιθυμώ διακαώς να κάνω μωράκι!!!!!

Διαφημίσεις

Με λενε Μαρια.

γεννηθηκα στην ΝΙκαια οπου εμεινα ως τα 7 μου.πηγα δημοτικο στο 12ο δημ. σχολ. Νικαιας.

Μετα μετακομμισαμε Κορυδαλλο οπου πηγα γυμνασιο στο 2ο γυμν. Κορυδαλλου κ λυκειο στο Ε.Π.Λ. Κορυδαλλου.Πηγα 1 ακομα χρονο στην Σιβιτανιδειο Σχολη στην Καλλιθεα οπου ημουν στο Τμημα Διακοσμητικης(Υαλογραφιας-Ψηφιδογραφιας)

Τελος περασα στο ΤΕΙ Αθηνας στο Τμημα Γραφιστικης το οποιο ακομα προσπαθω να τελειωσω , μιας κ πλεον ζω Πατρα.

Το νεραιδακι ηρθε κ μας αλλαξε τη ζωη στις 16 Μαρτιου 2009!!!

[/url]1liBp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα κι από μένα.

Θα ήθελα πάρα πολυ να βρω κάποιους από παλιά. Λοιπόν....

Γεννήθηκα στα Πατήσια / Αθήνα στις 22/08/1969 (μη βγει παρά έξω). Δημοτικό 39ο, Γυμνάσιο και Λύκειο 18ο Αθηνών. Αποφ. 1987.

και εγώ πατήσια γεννήθηκα και μεγάλωσα και σχολείο πήγα δημοτικό στο 24 και γυμνάσιο 18 λύκειο γκράβα. έχω γεννηθεί το 1978

:rolleyes:Με λενε Ποπη και ειμαι 31χρονων,πηγα γυμνασιο στο 12οΠεριστεριου και λυκειο στο 12ο Γενικο Περιστεριου στην Αγια Αναστασια στην συνεχεια σπουδασα Ειδικος Εμποριας Και Διαφημισης Προιοντων στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ.Εργαστηκα στην εταιρια ρουχων REPLAY για δεκα χρονια ως υπευθυνη καταστηματων.Παντρευτηκα το 2004 και εχω ενα υπεροχο γιο 6μηνων!!!:P

Παντως εαν προσεξετε αυτες που μεναμε Αργυρουπολη, Γλυφαδα, Βουλα εχουμε μετακομισει ολες Ανατολικη Αττικη (Αγια Μαρινα - Ν.Μακρη κλπ).

Λοιπόν εγώ γεννήθηκα το 1977, έμενα στην Ανω Γλυφάδα από το 1977 μέχρι 2006, πήγαινα στο 3 γυμνάσιο και λύκειο Γλυφάδας και μετά πήγα στα ΙΕΚ Αλίμου ΟΑΕΔ και από το 2006 όπου παντρεύτηκα μένω Κερατέα.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας!

Είμαι η Πιερούλα, γεννήθηκα στο Σικάγο το 1977, κατάγομαι από Ζάκυνθο και μεγάλωσα στην Αμαλιάδα. Μένω στον Πειραιά από τον περασμένο Ιούνιο, στην Αμφιάλη με τον αρραβωνιαστικό μου. Σχεδιάζουμε να παντρευτούμε τον επόμενο Σεπτέμβρη και θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε μωράκι, ακόμα και πριν το γάμο μας...

Σπούδασα στα Γιάννενα(1996-2000), είμαι φιλόλογος κι εργάζομαι σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης.

από Νέο Ηράκλειο καμιά που να πήγαινε στο 1ο Λύκειο??? εγώ τελείωσα το 1995, έπειτα πέρασα στο ΤΕΙ Πάτρας (έμεινα 4 χρόνια εκεί) και επέστρεψα. τώρα (εδώ και 3 χρόνια) εργάζομαι σε τράπεζα στη Νεα Ιωνία. έχω περάσει βέβαια από 1000 άλλες δουλειές (λογιστικά γραφεια, μεσιτικα γραφεια κτλ). μένω στο Παλαιο Ηράκλειο κοντα στο πατρικό μου & αναμενω νέα από παλιές τυχόν γνωστές, συμμαθήτριες ή ό,τι άλλο! :-P

• Δημιουργία νέου...