Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μίνι βιογραφικό - ίσως κάποιες να γνωριζόμαστε απο παλιά!

Marilena

Recommended Posts

γεννηθηκα 1981 στον Χολαργο Αττικής, μεγάλωσα στα Κάτω Πατήσια αλλά πήγα στο 9ο δημοτικο Γαλατσίου. Μετακομίσαμε Γαλάτσι στην 5η δημοτικού και συνέχισα στο 4 γυμνασιο Γαλατσιου και στο ενιαιο πολυκλαδικο λυκειο Ν.Φιλαδελφειας αργότερα.Εδω και 3 χρονια μένω Κερατσίνι (Αμφιάλη) λόγω συζύγου.Έχω έναν υιο 23 μηνων σήμερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]22-11-2010

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 405
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γειά σας, Είμαι καινούρια στο φορουμ και χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω στις συζητήεις μετά απο 2 χρόνια ως επισκέπτρια. Το φορουμ είναι καταταπληκτικό γιατί δίνει συμβουλές για διάφορα προβλήματα που λίγο πολύ όλοι μας τα περνάμε. Χριάζομαι τη βοήθεια σας. πως μπορώ να στείλω ένα καινούριο θέμα?

age.png

Είμαι η Αφροδίτη από την Πάτρα. Γεννήθηκα το 1992 και πήγα δημοτικό στο 9ο Δημοτικό Πατρών. Γυμνάσιο στο 4ο γυμνάσιο Πατρών και λύκειο στο 5ο λύκειο Πατρών. Τώρα είμαι φοιτήτρια στο τμήμα της Παιδαγωγικής της Πάτρας. Είμαι στην 32 εβδομάδα εγκυμοσύνης. Το κοριτσάκι μου θα γεννηθεί το Δεκέμβριο

• 5 εβδομάδες μετά...

με λενε ελενα και ειχα παλια λογαριασμο στο parents περιπου πριν 5 μιση χρονια ,πριν αποκτησω τον γιο μου και χασω τον κωδικο μου εδω, μεσα απο το parents απεκτησα φιλους και φιλες ,συναντησεις και ηρεμια μιας και με βοηθησε παρα πολυ στο να ενημερωθω και να εχω μια ομαλη εγκυμοσυνη,εζησα πολυ εντονες στιγμες εδω μεσα και σας ευχαριστω ολους, αναγκαστηκα να φτιαξω καινουργιο λογαριασμο μιας και θελω παρα πολυ να ειμαι μερος της ομαδας ξανα και γιατι θελω παρα πολυ ενα δευτερο μωρακι.καλως σας βρηκα και καλη συνεχεια σε ολους μας :D

Καλημέρα κ καλό μήνα,

Με λένε Ελένη, γεννήθηκα το 1970 κι έχω έναν μπεμπη 4μιση μηνών:)

Πήγα σχολείο Κηφισιά στο 1ο κ σπούδασα Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα από το '89 έως το '93.

Μένω Ν.Κόσμο τώρα κι έχω αλλάξει εντελώς επαγγελματικό προσανατολισμό.

Μπήκα στο parents την εποχή που είχα αγχωθεί κάπως αν θα μπορούσα να κάνω μωρό μετά τα 40. Φαίνεται ότι μου έφερε γούρι γιατί μετά από 4 μήνες ..έμεινα έγκυος:-D

Διαφημίσεις

με λενε σπυριδουλα και ειμαι γεννημενη το 78. γρννησα ενα αγορακι στι 11 σεπτεμβρη. Τωρα ειναι 3 μηνων. εχω γραψει το πρωτο μου σχολιο που ειναι και παρακληση για βοηθεια στο θεμα προβλημα με τον αποκλειστικό θηλασμο στο subforum αποκλειστικος θηλασμος. Ελπιζω στο τελος ν βρω μια λυση...

μενω στα γλυκα νερα, σχολειο πηγα στη ν φιλαδελφεια, στην πεντελη, στο χαλανδρι και στου παπαγου. Μετα περασα απο το πολυτεχνειο σχολη χημικων μηχανικων στην αθηνα και μετα απο το πολυτεχνειο στην κρητη για το περιβαλλον. απο τοτε αλλαζω δουλειες, τωρα περιμενω να γυρισω στη δουλεια το αργοτρο σε 3 μηνες

ευχομαι σε ολες κι ολους να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακιαα σας, και να τα δουμε όλοι να γινονται ανθρωποι πιο καλοι απο εμας κι ευτυχισμενοι

Επεξεργάστηκαν by spyridoula78
προσθεσα πληροφοριες επι του θεματος

• 1 month later...

Καλησπέρα σας κορίτσια.Είμαι η Χριστίνα και γεννήθηκα 24-8-79 στην Αθήνα(στο Λητώ).Μεγάλωσα στην Κω όπου και έβγαλα το σχολείο,πήγα στο 2ο Δημοτικό ,στο 1ο γυμνάσιο και τελείωσα το Ιπποκράτειο Λύκειο (1η δέσμη)το 1997.τρείς μήνες απο την αποφοίτησή μου(στα 18 μου),φύγαμε οικονειακώς για Ιεράπετρα,έκατσα 1 χρόνο εκεί,ξαναέδωσα πανελλήνιες και πέρασα ΤΕΙ Ηρακλείου το 1999.Σπούδασα Ηλεκτρολογία αλλά ποτέ δεν πήρα το πτύχιο(ακόμα χρωστάω πτυχιακή!!!!).Ξαναγύρισα Ιεράπετρα δούλεψα 2 χρόνια στις επισκευές θερμοκηπιακών μηχανημάτων αλλά έφυγα γιατί ερωτεύτηκα τον αντρούλη μου που είναι απο Χαλκίδα και εδώ και 5,5 χρόνια πλέον ζώ εκέι.Εργάζομαι σε συνεργείο αυτ/των στο ταμείο,αλλά τώρα κάθομαι με άδεια μητρότητας.Είμαστε 2 χρόνια παντρεμένοι με τον αντρούλη μου κ έχουμε μια μπέμπα 2,5 μηνών.

Θα χαρώ πολύ αν βρώ καμία κοπέλα απο την αγαπημένη μου Κω.

ΚΑλησπέρα. Είμαι 30 ακριβώς, με δύο παιδάκια. Ένα αγοράκι 3,5 ετών και ένα αγοράκι 11 μηνών. Γεννήθηκα Αρεταίειο, όπου γέννησα και εγώ τον πρώτο μου γιό, πήγα στο 56ο Γυμνάσιο και Λύκειο Αμπελοκήπων και πλέον διαμένω ΑΝθούσα. Σπούδασα στη Θεολογική, και έπειτα έκανα διάφορες σπουδές- σεμινάρια σχετικά με τον χώρο της υγείας και από πέρυσι κάνω μεταπτυχιακό στη Διοίκηση μονάδων υγείας. Εργάζομαι σε νοσοκομείο τα τελευταία 10 χρόνια και έχω αντρούλη στρατιωτικό με μεταθέσεις.

xristinatab όντως πολύ ωραία η Κω. Πηγαινοερχόμουν 3 χρόνια που είχε πάει εκεί ο άντρας μου με μετάθεση. Μέναμε λίγο έξω από το κέντρο περιοχή Χατζηπλάκη.

ΚΑλησπέρα. Είμαι 30 ακριβώς, με δύο παιδάκια. Ένα αγοράκι 3,5 ετών και ένα αγοράκι 11 μηνών. Γεννήθηκα Αρεταίειο, όπου γέννησα και εγώ τον πρώτο μου γιό, πήγα στο 56ο Γυμνάσιο και Λύκειο Αμπελοκήπων και πλέον διαμένω ΑΝθούσα. Σπούδασα στη Θεολογική, και έπειτα έκανα διάφορες σπουδές- σεμινάρια σχετικά με τον χώρο της υγείας και από πέρυσι κάνω μεταπτυχιακό στη Διοίκηση μονάδων υγείας. Εργάζομαι σε νοσοκομείο τα τελευταία 10 χρόνια και έχω αντρούλη στρατιωτικό με μεταθέσεις.

xristinatab όντως πολύ ωραία η Κω. Πηγαινοερχόμουν 3 χρόνια που είχε πάει εκεί ο άντρας μου με μετάθεση. Μέναμε λίγο έξω από το κέντρο περιοχή Χατζηπλάκη.

Επειδή έχω να πάω στην Κω απο το '98 παρόλο που θυμάμαι απέξω και ανακατωτά την πόλη, οδούς ,περιοχές κλπ δε μου θυμίζει τπτ αυτη η περιοχή που μου λές.Ίσως να βρίσκεται στο νέο σχέδιο πόλεως που δημιουργήθκε αφού έφυγα από το νησί.Δεν ξέρω επίσης αν παραμένει όμορφο νησί η Κώς,όπως ήταν όταν έφυγα.......:-(

Επειδή έχω να πάω στην Κω απο το '98 παρόλο που θυμάμαι απέξω και ανακατωτά την πόλη, οδούς ,περιοχές κλπ δε μου θυμίζει τπτ αυτη η περιοχή που μου λές.Ίσως να βρίσκεται στο νέο σχέδιο πόλεως που δημιουργήθκε αφού έφυγα από το νησί.Δεν ξέρω επίσης αν παραμένει όμορφο νησί η Κώς,όπως ήταν όταν έφυγα.......:-(

Είναι προς τα "τούρκικα". Κοντά στο στρατόπεδο. Εμείς ήμασταν εκεί το 2003-2006.

Διαφημίσεις

Είναι προς τα "τούρκικα". Κοντά στο στρατόπεδο. Εμείς ήμασταν εκεί το 2003-2006.

Κατάλαβα Μαράκι που λές.Κάποια μέρα,κάποια στιγμή θα ξαναβρεθώ και εγώ πάλι στο νησί.είναι το όνειρό μου!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Με λένε Όλγα, είμαι 43 ετών κι έχω ένα κοριτσάκι 7 ετών. Μένω στην Αρτέμιδα εδώ και 5 χρόνια αλλά προέρχομαι από το Γαλάτσι.

Σπούδασα βρεφονηπιοκόμος σε ΙΕΚ και δουλεύω εδώ και 23 χρόνια με παιδιά σε παιδικούς σταθμούς και ως baby-sitter.

Καλώς σας βρήκα!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημερα σε ολους και σε ολες!!!!! Λεγομαι Ρενα και ειμαι 38 ετων...εχω δυο αγορια 16 και 12 ετων....Μενω Αρτεμιδα εδω και 4 χρονια και η καταγωγη μου ειναι απο την ομορφη Κρητη....Ειναι η πρωτη φορα που κανω εγγραφη σε καποιο φορουμ γι'αυτο θα ηθελα την επιεικια σας σε τυχον λαθη μου....Θα χρειαστω λιγες μερες να εγκληματιστω:lol: Σας ευχαριστω εκ των προτερων....

• 1 month later...

Καλησπέρα! Είμαι καινούριο μέλος!

Ονομάζομαι Όλγα,γεννήθηκα στις 18/11/1989 και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Σπούδασα στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στο ΤΕΙ Αθήνας και τώρα κάνω διαδικασίες για να καταφέρω να μπώ στο ΜΒΑ του πανεπηστημίου Πειραιά.Με το αγόρι μου είμαστε κοντά 3 χρόνια μαζί και το πάμε σοβαρά.

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα! Με λένε Χριστίνα, είμαι 20 χρονών, είμαι στο 2ο έτος στο Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο και λατρεύω τα παιδιά! Είμαι εθελόντρια ομαδάρχισσα σε κατασκήνωση της πόλης μου 3 χρόνια τώρα και θέλω να είμαι και για πολλά ακόμα, όσο μπορώ να βοηθάω.

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και ελπίζω να γίνω κι εγώ κάποια μέρα μανούλα:)

Και όταν θα `ρθουν οι καιροί που θα `χει σβήσει το κερί

στην καταιγίδα..Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα..

• 4 months later...

Γεια σας.Ειμαι η Γρηγορια 27 ετων απο Καλαματα και εχω ενα γιο 11 μηνων.Διδασκω σε παιδακια, ο αντρας μου ειναι τυπογραφος.Λατρευω τα παιδακια και ανυπομονω να μεγαλωσω την οικογενεια μου.Γραφτηκα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και πραγματικα με βοηθησατε παρα πολυ...Σας φιλω....:-D

Γειά σας είμαι η Αγγελική, είμαι 35 χρονών έχω δύο κοριτσάκια 6 1/2 χρονών και 3 μηνών, μένω 5 χρόνια στην Αρτέμιδα αλλά μεγάλωσα στους Αμπελόκηπους. Είμαι καθηγήτρια Αγγλικών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα.

• 1 month later...

Καλησπέρα! Είμαι καινούριο μέλος!

Ονομάζομαι Μαιρη ,ειμαι μαμα και εχω δυο παιδια.Το φορουμ είναι καταταπληκτικό γιατί δίνει συμβουλές για διάφορα προβλήματα που λίγο πολύ όλοι μας τα περνάμε

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΜΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΔΡΑΜΑ....ΕΙΜΑΙ 22 ΧΟΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛ/ΦΙΑΣ&ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ....ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΚΙΨΩ ΚΑΠΩΣ ΤΗ ΣΧΟΛΗ.. ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΤΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, 9 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ 4ο ΕΤΟΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΙΚΟ ΑΚΟΜΑ.

Τα δυο τελευταια posts μοιαζουν πολυ μεταξυ τους ή εμενα μου φαινεται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Τα δυο τελευταια posts μοιαζουν πολυ μεταξυ τους ή εμενα μου φαινεται;

Καλημερα! Αυτο παρατηρησα κ γω εχθες!! Τελικα γιναμε πολλες μητερες κατα τη διαρκεια των σπουδων μας! Σιγουρα θα ητανε καλυτερα να τελειωναμε κ μετα, αλλα δεν τα φερνει ο πελαργος τα μωρα! Να ζησουν ολα τα μωρακια του κοσμου!

• 4 months later...

ειμαι 32 ετων, μη καπνιστρια, μαμα δυο παιδιων 2,5 και 6,6 ετων. εχω δυο πτυχια βρεφονηπιοκομου και εργοθεραπευτριας και εχω μεγαλη εμπειρια και στις δυο αυτες ειδικοτητες εξισου. αναλαμβανω φυλαξη και φροντιδα βρεφων, νηπιων και παιδιων, δημιουργικη απασχοληση και βοηθεια στο διαβασμα αν χρειαζεται. ως εργοθεραπευτρια αναλαμβανω επισης το διαβασμα καθως και την αναπτυξη δεξιοτητων παιδιων σε ολους τους τομεις που πιθανως να χρηζουν υποστηριξης, οπως μαθησιακες δυσκολιες, δυσλεξια, διασπαση προσοχης, αυτισμο, υπερκινητικοτητα, αναπτυξη λεπτης και αδρης κινητικοτητας. διαθετω δικο μου μεταφορικο μεσο και οι περιοχες που εξυπηρετω ειναι κυριως ανατολικη αττικη. για επικοινωνια το mail μου ειναι [email protected]

user_online.gifreputation.gif report.gif

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημερα κοριτσια απο σημερα ειμαι κι εγω στη παρεα σας.Διαβαζω κι εγω πολυ καιρο τα μηνυματα σας,και ενημερωνομαι για πολλα θεματα που με απασχολουν.Ετσι αποφασησα να σας πω τη δικη μου ιστορια.Ειμαι 28 χρονων παντρεμενη 9 χρονια και ακομα δεν καταφεραμε κι εμεις να αποκτησουμε ενα μωρακι.Η διαγνωση ειναι οτι εχω πολυκιστικες.Μετα απο ενα χρονο προσπαθειας απευθινθηκαμε σε καποιν γιατρο,εκεινος με εβαλε και εκανα ορμονικες εξετασεις,ολα καλα.Με καποιον τροπο μετα απο ενα χρονο με πηγε για εξωσωματικη(να τονισω πως τοτε ημουν 20 χρονων)εγκλημα.Τοτε η β-χοριακη εδειξε 232 μοναδες,μετα απο 15 μερες ομως το ονειρο τελειωσε.Τα παρατησα για λιγο καιρο ωσπου πηγα σε αλλο γιατρο ο οποιος ειδε οτι ειχα κανει την 1η εξωσωματικη,με οδηγησε στη 2η,με αποτελεσμα τοτε η β-χοριακη να δειξει 50 μοναδες και σιγα σιγα να ανεβαινει.Μην σας κουραζω τελειωσε κι αυτο με μια δευτερη βιοχημικη κυηση οπως μας ειπαν.Ακολουθησαν ακομα δυο εμβρυομεταφορες(μας ειχαν μεινει εμβρυα στην καταψυξη)αποτελεσμα και οι δυο χοριακες αρνητικες.Ειναι λογικο γιατι οταν πηγα σε αλλο γιατρο διαπιστωσαμε πως ειχαν δημιουργηθει πολυποδες απο τις τοσες ορμονες.Εκανα υστεροσκοπηση και τους αφαιρεσα.Η βιοψια ομως τοτε εδειξε υπευρπλασια του ενδομητριου και χρειαστηκε να κανω μια θεραπεια για 6 μηνες.Ξανα εκανα υστεροσκοπηση μετα αλλα ολα καλα.Αυτο συνεβη πριν 2 μηνες,τωρα ειπα τελος οι εξωσωματικες τελος ολα.σιγουρα και για μενα θα υπαρχει κατι για να προσπαθησω να μεινω φυσιολογικα.Ετσι ακουσα για μια γιατρο που κοιταει σε βαθος το προβλημα κι ετσι την επισκευτηκα και ξεκινησα ενα προγραμμα με κατι βιταμινες κι αλλα.Ελπιζω αυτη τη φορα να τα καταφερω κι εγω.Χαρηκα πολυ που μπηκα στη παρεα σας.

• Δημιουργία νέου...