Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πείραμα CERN...

Κυριακή

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 231
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί να μην σκεφτόμαστε όλοι θετικά;;; Γιατί να μην στείλουμε όλοι μας την θετική ενέργεια που έχουμε μέσα μας σ'αυτό το πείραμα με την ευχή να γίνει για εναν καλύτερο κόσμο;

Γιατί ότι δεν καταλαβαίνει η κούτρα μερικών πρέπει σώνει και καλά να ειναι κακό;;; Κακία ειναι η ενδόμυχη ευχή να στραβώσει το πείραμα, κακία για την ανθρωπότητα θα τολμούσα να πω κιόλας.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε λίγη αγάπη και λίγη ελπίδα μέσα μας....αυτό δεν είπε και ο θεός που πιστεύουν οι πολλοί σ'αυτή τη χώρα;

ΑΓΑΠΗ...ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!

αχ, πόσο συμφωνώ μαζί σου !!!

δεν είναι φοβερό πως πράγματα που κάποιοι άνθρωποι τα γνωρίζαν και τα έχουν καταγράψει χιλιάδες χρόνια πριν, έρχετε τώρα η επιστήμη να τα αποδείξει!!! (μιλάω για τη yoga βέβαια)

age.png

Ας λαβουμε και υποψη μας πως οι φυσικοι κυνηγουν το "ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ" και θα κανουν τα παντα για να το αποκτησουν!

Σωστά όπως και οι Λογοτέχνες, Χημικοί, Γιατροί, Πολιτικοί και άλλοι πολλοί.

Σωστά όπως και οι Λογοτέχνες, Χημικοί, Γιατροί, Πολιτικοί και άλλοι πολλοί.
Τουλάχιστον οι Λογοτέχνες δε ρισκάρουν... ενώ οι υπόλοιποι.....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Χρυσαλιδα μου καλη θα διαφωνησω ...ρησκαρουν με τα μυαλα μας... δημιουργουν συνηδησεις , αποψεις κινηματα....αλλαχουν ρηζηκα ζωες και το αν ειναι για καλο η κακο η ιστορια το δειχνει....

Διαφημίσεις

Χρυσαλιδα μου καλη θα διαφωνησω ...ρησκαρουν με τα μυαλα μας... δημιουργουν συνηδησεις , αποψεις κινηματα....αλλαχουν ρηζηκα ζωες και το αν ειναι για καλο η κακο η ιστορια το δειχνει....

Από το στόμα μου το πήρες.

gerkon καλε μου ξερεις ποσο σε συμπαθω και σε αγαπαω αλλα σε παρακαλω παρα πολυ μην μου κανεις τετοιες αναλύσεις.. Γιατι οχι απλα θα το καψω αλλα δεν θα θυμαμαι που ειναι το σπιτι σου και την επομενη φορα θα πρεπει να ερθεις να με μαζεψεις απο την πλατεια :lol::lol:

Ασε και εχω κομμωτηριο για ανταυγιες σε μια ωρα.. Αμα τα καψω εδω ολα τι θα μου απομεινει να καψει το σημερινο ντεκαπαζ???

Λυπαμαι που θα σας απογοητεψω για αλλη μια φορα γιατι ξερω ποσο με αγαπατε και με εχετε σε εκτιμηση :lol: αλλα οσον αφορα τη φυσικοχημεια ηταν το μοναδικο 12αρι μου στο σχολειο και αυτο χαριστικα γιατι ήμουν καλο παιδι και σε ολα τα αλλα ειχα 20 και με λυποντουσαν να με κοψουν :lol:

Δεν το΄χω καταλαβετε το.. και μαζι με μενα δεν το΄χουν και αλλοι πολυ.. :lol: ειμαστε πολλοι και μη σου πω πιο πολλοι απο σας.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

gerkon καλε μου ξερεις ποσο σε συμπαθω και σε αγαπαω αλλα σε παρακαλω παρα πολυ μην μου κανεις τετοιες αναλύσεις.. Γιατι οχι απλα θα το καψω αλλα δεν θα θυμαμαι που ειναι το σπιτι σου και την επομενη φορα θα πρεπει να ερθεις να με μαζεψεις απο την πλατεια :lol::lol:

Ασε και εχω κομμωτηριο για ανταυγιες σε μια ωρα.. Αμα τα καψω εδω ολα τι θα μου απομεινει να καψει το σημερινο ντεκαπαζ???

Λυπαμαι που θα σας απογοητεψω για αλλη μια φορα γιατι ξερω ποσο με αγαπατε και με εχετε σε εκτιμηση :lol: αλλα οσον αφορα τη φυσικοχημεια ηταν το μοναδικο 12αρι μου στο σχολειο και αυτο χαριστικα γιατι ήμουν καλο παιδι και σε ολα τα αλλα ειχα 20 και με λυποντουσαν να με κοψουν :lol:

Δεν το΄χω καταλαβετε το.. και μαζι με μενα δεν το΄χουν και αλλοι πολυ.. :lol: ειμαστε πολλοι και μη σου πω πιο πολλοι απο σας.. :lol:

Καλά Δώρα θα έρθω να σε μαζέψω και από πιο μακριά (ας είναι καλά το gps). Σχώρα με αλλά με πιάνει ένας οίστρος ώρες - ώρες.

Eκτός του οίστρου διακρίνω και μία μικρή <<ζήλια>>(ακατάλληλος ο χαρακτηρισμός αλλά δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή τη σωστή έκφραση).

Έχω την εντύπωση ότι πολύ θα ήθελες να βρίσκεσαι στον χώρο του πειράματος :lol::lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Eκτός του οίστρου διακρίνω και μία μικρή <<ζήλια>>(ακατάλληλος ο χαρακτηρισμός αλλά δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή τη σωστή έκφραση).

Έχω την εντύπωση ότι πολύ θα ήθελες να βρίσκεσαι στον χώρο του πειράματος :lol::lol::lol:

Σαφέστατα

Λύσσα να τό 'λεγες? :lol::lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Λύσσα να τό 'λεγες? :lol::lol::lol::lol:

Λύσσα κακιά. χεχε

:lol::lol::lol::lol: διακρίνω και μία οικογενειακή αντιπαράθεση ή έτσι μου φαίνεται :lol::lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Εγω πρωτη δεσμη ημουνα , θρησκευτικα απο το γυμνασιο 9-11 ειχα παντα. :lol:

Κι αν υποθεσουμε οτι τελικα με το πειραμα δημιουργηθει μαζα και ζωη.. θα υπαρχει πνευμα και λογικη σε αυτη τη ζωη?

Τι να υποθεσουμε;;θεωρητικα εχει αποδειχθει.
Δεν ξερω για σας, αλλα εμενα η υπαρξη Θεου εστω σαν δημιουργος αυτης της αρχικης μαζας πετρωματων με βοηθα να μην καψω και οσα εγκεφαλικα κυτταρα εχουν γλιτωσει απο το ντεκαπαζ.
ποιος θεος;;; :roll: που ειναι και τι κανει;οχι προσωπικα δεν πιστευω στον θεο ως δημιουργο.

«Μπορεί να βρούμε το σωματίδιο του Θεού αλλά τον ίδιο τον Θεό αμφιβάλω»

ερευνητής του «Δημόκριτου» και του CERN κ. Γιώργος Γραμματικάκης

Ο καθενας εχει την αποψη του κ την γνωμη του.

Κατα την δικη μου..ενα πειραμα ειναι..οπως τοσα

αλλα...γνωστα κ μη...κ θα παιξει κ αυτο το ρολο του

στην ιστορια.....

Κατα την δικη μου..ενα πειραμα ειναι..οπως τοσα

αλλα...γνωστα κ μη...κ θα παιξει κ αυτο το ρολο του

στην ιστορια.....

Ενα μεγαλο respect στην επιστημη το οφειλουμε ομως...

Ελπίζω να γίνει καλύτερος ο κόσμος..με αυτό το πείραμα...αλλά με ανησυχεί η λέξη πυρήνας και ειδικά της γής....λυπάμαι αλλά ο κάθε ένας έχει τους φόβους του.

νομίζω ... από όσα έχω διαβάσει ... πως έχει γίνει μία παρανόηση

κανείς δεν κάνει πειράματα με τον πυρήνα της γης

μιλούν για τα σωματίδια και του δικούς τους πυρήνες (gerkon help!!!)

και από όσο έχω διαβάσει τυχόν δημιουργεία "μαύρων οπών" γίνεται αν αυτά τα σωματίδια δεν "διαλυθούν" με τη σύγκρουση αλλά "ενσωματωθούν το ένα με το άλλο...

στη διάλυση ποντάρουν έτσι ώστε να δουν από τι επιμέρους "πράγματα" αποτελούνται αυτά τα σωματίδια κι αν ανάμεσα σ' αυτά τα "πράγματα" υπάρχει και το μποζόνιο του Χικς

age.png

αρια :D:D

Ελπίζω να γίνει καλύτερος ο κόσμος..με αυτό το πείραμα...αλλά με ανησυχεί η λέξη πυρήνας και ειδικά της γής....λυπάμαι αλλά ο κάθε ένας έχει τους φόβους του.

νομίζω ... από όσα έχω διαβάσει ... πως έχει γίνει μία παρανόηση

κανείς δεν κάνει πειράματα με τον πυρήνα της γης

μιλούν για τα σωματίδια και του δικούς τους πυρήνες (gerkon help!!!)

και από όσο έχω διαβάσει τυχόν δημιουργεία "μαύρων οπών" γίνεται αν αυτά τα σωματίδια δεν "διαλυθούν" με τη σύγκρουση αλλά "ενσωματωθούν το ένα με το άλλο...

στη διάλυση ποντάρουν έτσι ώστε να δουν από τι επιμέρους "πράγματα" αποτελούνται αυτά τα σωματίδια κι αν ανάμεσα σ' αυτά τα "πράγματα" υπάρχει και το μποζόνιο του Χικς

Το πείραμα γίνεται κάτω από την επιφάνεια της Γης αλλά όχι στον πυρήνα της. Δεν θα μπορούσε να αντέξει οποιαδήποτε υλικό την πίεση και την θερμοκρασία εκεί. Θεωρητικά πάντα θεωρητικά, θα μπορούσαν να δημιουργηθούν mini μαύρες τρύπες οι οποίες όμως θα διαλυθούν αμέσως.

Είναι σίγουρο αυτό οτι δηλ. οι μαύρες τρύπες θα είναι τόσο μικρές ώστε να διαλυθούν?

Μήπως αυτό είναι μια άποψη και υπάρχει και κάποια άλλη που λέει οτι μπορεί και να μην διαλυθούν?

Ρωτάω επειδή έτσι άκουσα και επειδή είμαι και άσχετη....

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Είναι σίγουρο αυτό οτι δηλ. οι μαύρες τρύπες θα είναι τόσο μικρές ώστε να διαλυθούν?

Μήπως αυτό είναι μια άποψη και υπάρχει και κάποια άλλη που λέει οτι μπορεί και να μην διαλυθούν?

Ρωτάω επειδή έτσι άκουσα και επειδή είμαι και άσχετη....

Η Γενική θεωρία της Σχετικότητας προβλέπει ότι σχηματίζονται στη φύση οποτεδήποτε συγκεντρώνεται σε ένα δεδομένο χώρο επαρκής ποσότητα μάζας, μέσω μιας διαδικασίας που καλείται βαρυτική κατάρρευση. Για παράδειγμα, αν συμπυκνώσουμε τον Ήλιο σε μια ακτίνα τριών χιλιομέτρων, περίπου στα τέσσερα εκατομμυριοστά του τωρινού του μεγέθους, θα μετατραπεί σε μαύρη τρύπα. Όσο η μάζα μέσα σε μία συγκεκριμένη περιοχή μεγαλώνει, η βαρύτητα γίνεται δυνατότερη – ή στη γλώσσα της σχετικότητας, ο χώρος γύρω της όλο και παραμορφώνεται. Όταν η ταχύτητα διαφυγής σε μια συγκεκριμένη απόσταση από το κέντρο φτάσει την ταχύτητα του φωτός, σχηματίζεται ένας ορίζοντας γεγονότων μέσα στον οποίο ύλη και ενέργεια αναπόφευκτα καταρρέουν σε ένα μοναδικό σημείο, σχηματίζοντας μια μοναδικότητα.

Μια ποσοτική ανάλυση αυτής της ιδέας οδήγησε στην πρόβλεψη ότι ένα άστρο που έχει περίπου τρεις φορές τη μάζα του ήλιου στο τέλος της εξέλιξης του (συνήθως άστρο νετρονίων), σχεδόν σίγουρα θα συρρικνωθεί μέχρι το κρίσιμο εκείνο μέγεθος που χρειάζεται για να υποστεί βαρυτική κατάρρευση. Μόλις αρχίσει, η κατάρρευση, δεν μπορεί να διακοπεί από καμία φυσική δύναμη και σχηματίζεται μια μαύρη τρύπα.

Αυτό ξέρουμε για τον σχηματισμό τους, και από την στιγμή που όλοι οι συμμετέχοντες μας λένε ότι ακόμη και αν σχηματιστούν θα είναι πολύ μικρές δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω, μια και το βασικό είναι η βαρύτητα και η μάζα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...