Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν ησυχαζει με τιποτα!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 124
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντως την κουνια ο δικος μου την εσκισε.....μεχρι που δεν χωρουσε εκει τον εβαζα........του αρεσε που κουνιωταν και μ εβλεπε να κανω δουλειες και οταν μεγαλωσε του κρεμουσα διαφορα παιχνιδια απο το mobile και επαιζε με αυτα.....κι επαιρνε τον υπνακο του........με εσωσε απο την τρελλα πολλα βραδια που τιποτα αλλο δεν τον ηρεμουσε.......

Το ριλαξ δεν μπορω να πω οτι μας χρησιμευσε πολυ.......το βαριοταν πολυ γρηγορα........το πηρε ριλαξ-κουνιστη καρεκλα ωστε να μπορει να να το χρησιμοποιει μεχρι 2-3 ετων.......αλλα τωρα δεν το θελει με τιποτα......πιο μικρο τον εβαζα μεσα οταν επρεπε να δουλευω στο γραφειο και με το ποδι κουνουσα το ριλαξ......καμμια φορα κοιμοταν......

Προσωπικα βρισκω την κουνια πολυ πιο χρησιμη.......το διασκεδαζει, το ηρεμει και το κοιμιζει...σρα ριλαξ βαριουνται πολυ ευκολα.

Να το βαζετε στην πλευρικη κινηση, επαναλαμβανω.....τα χαλαρωνει πολυ ωραια.......

Εχει πολλα σχεδια η φισερ πραις, μετα απο ερευνα στα ξενα σαιτ προτιμησα το συγκεκριμενο μοντελο γιατι ειχε τις καλυτερες αξιολογησεις......το μοντελο της rainforest που μου αρεσε πολυ περισσοτερο εχει βγει πολυ συχνα ελαττωματικο.......

καλου κακου κρατατε τις αποδειξεις, σε περιπτωση που βγαλει προβλημα (εμας μας βγηκε τελειο) :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Efstratia,

βλεπω οτι τα μωρα μας εχουν την ιδια ηλικια και τα ιδια προβληματα :D κι εμεις κλαιμε πολλες ωρες την ημερα και περιμενουμε ποτε θα σαραντησουμε μηπως δουμε καποια βελτιωση :) πολλες φορες εχω κλαψει κι εγω μαζι γιατι τον λυπαμαι ετσι που ταλαιπωρειται....κυριως ομως πανικοβαλομαι γιατι δεν ξερω τι να κανω (αν υπαρχει κατι) για να τον βοηθησω...περαστικα μας λοιπον και ας ελπισουμε οτι συντομα θα ειναι παρελθον!!!

Κατερίνα,

και εγώ μια από τα ίδια πανικοβάλομαι και δεν ξερω τι να την κάνω!

Ελπίζω όταν σαραντήσουν με το καλό τα ζουζούνια μας να ηρεμήσουν!

Καλό κουράγιο και υπομονή!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Παντως την κουνια ο δικος μου την εσκισε.....μεχρι που δεν χωρουσε εκει τον εβαζα........του αρεσε που κουνιωταν και μ εβλεπε να κανω δουλειες και οταν μεγαλωσε του κρεμουσα διαφορα παιχνιδια απο το mobile και επαιζε με αυτα.....κι επαιρνε τον υπνακο του........με εσωσε απο την τρελλα πολλα βραδια που τιποτα αλλο δεν τον ηρεμουσε.......

Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Είναι από τις αγορές που βγάζει τα λεφτά της μέχρι τέλους!!! Εμείς έχουμε μια της Graco και μας βγήκε πολύ καλή!!! Το τι χαλάρωμα και τι ύπνους έχει ρίξει εκεί μέσα δεν λέγεται ... το ριλάξ πάλι από την άλλη δεν το ήθελε καθόλου...

Ειδικά τα βράδια που ήταν αρρωστούλα και μπουκωμένη μόνο εκεί ήθελε να κοιμάται, λόγω της κλίσης ... μας έσωσε στην κυριολεξία!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Α ναι...η κλιση.......θα βαζετε την πιο υπτια κλιση......μεχρι τελους δεν την αλλαξα!!!!

Την πηρα Ολγα πριν γεννησω ακομα και ολοι με ελεγαν υπερβολικη και κακομαθαινω το παιδι!!!!! Χαχα....μετα μονο χρυση δεν την εκαναν!!!! :lol:

Εχετε υποψην οτι τις πρωτες φορες το μωρο μπορει να μη θελει να καθεται πολυ και να γκρινιαζει......ειναι φυσικο γιατι θελει την αγκαλια.......σιγα σιγα θα καθεται περισσοτερο!!! Του βαζα να ακουει και μουσικη παραλληλα...κλασικη η κατι χαλαρωτικο.....κοιμοταν σε λιγα λεπτα!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Efstratia,

τον θηλαζω κι ελπιζω οταν σαραντησει τα γευματα να γινουν πιο συγκεκριμενα χρονικα γιατι τωρα ειναι οποτε θελει...κουραση...

Βλεπω οτι αυτη η κουνια εχει πολλους οπαδους :D Μηπως λεω μηπως καποια απο εσας δεν την χρειαζεται πια να μας την πουλησει?

Αν ναι στειλτε μου πμ.

Διαφημίσεις

Axaxxxx.........την κραταμε για τα επομενα τεκνα!!!! Μετα εχει σειρα ο αδερφος!!! :wink:

120 ευρω εχει ......στα τζαμπο την βρισκεις!!!! Τα μονα λεφτα που δεν διστασα ουτε λεπτο να σκασω!!!

Εμένα θα πάει ο άντρας μου την Δευτέρα πρωί-πρωί να την πάρει ελπίζω να με σώσει γιατί σήμερα η μικρούλα μου ήταν πολύ ανήσυχη όλη μέρα και το μόνο που ήθελε για να κοιμηθεί ήταν αγκαλιά και κούνημα!Όλη μέρα στην αγκαλιά μόλις την έβαζα στο κρεβατάκι ξυπνούσε, ευτυχώς που ήταν και ο άντρας μου εδώ γιατί αλλιώς δεν ξέρω τια θα έκανα!Μόλις τώρα κοιμήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες!

vera σ΄ευχαριστώ για την ενημέρωση για την κούνια.................

Εμένα θα πάει ο άντρας μου την Δευτέρα πρωί-πρωί να την πάρει ελπίζω να με σώσει γιατί σήμερα η μικρούλα μου ήταν πολύ ανήσυχη όλη μέρα και το μόνο που ήθελε για να κοιμηθεί ήταν αγκαλιά και κούνημα!Όλη μέρα στην αγκαλιά μόλις την έβαζα στο κρεβατάκι ξυπνούσε, ευτυχώς που ήταν και ο άντρας μου εδώ γιατί αλλιώς δεν ξέρω τια θα έκανα!Μόλις τώρα κοιμήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες!

vera σ΄ευχαριστώ για την ενημέρωση για την κούνια.................

Θα σε βοηθήσει πολύ θα δεις .... εμάς με την κούνια έκανε τη μετάβαση από την αγκαλιά μας στο να αποκοιμιέται σε αυτή ... την έβαζα εκεί και σε δέκα λεπτά ήταν off!!! Απλά δώσε της λίγο χρόνο να συνηθίσει ... μην περιμένεις να πετύχει με την πρώτη :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Παρτε φορτιστη κι επαναφορτιζομενες μπαταριες.......παιρνει 4 μεγαλες και τωει πολυ πραμμα.......13 ευρω εχει ο φορτιστης και για επαναφορτιζομενες πληρωνεις οσο για να αγορασεις κανονικες......

Και κρατα αποδειξη γιατι μερικα μοντελα βγαζουν προβλημα.......ποτε δεν ξερεις....

Παρτε φορτιστη κι επαναφορτιζομενες μπαταριες.......παιρνει 4 μεγαλες και τωει πολυ πραμμα.......13 ευρω εχει ο φορτιστης και για επαναφορτιζομενες πληρωνεις οσο για να αγορασεις κανονικες.....

vera, ξέρεις από που μπορώ να πάρω τον φορτιστή; για να τον χρησιμοποιείς, χρειάζεσαι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτές του εμπορίου;

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, θα την πω την αμαρτία μου: θέλω να την αγοράσω αυτή την κούνια (ocean wonders aquarium), αν και η μπεμπούλα είναι ένα ησυχούλι πλασματάκι που δεν παραπονιέται, κοιμάται εύκολα, κάθεται στο relax, κλπ απίστευτα πράγματα ;)

Θέλω να της την κάνω δώρο από ευγνωμοσύνη!

Είμαι τρελή; ή το θεωρείτε τελείως περιττό έξοδο;

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Παρτε φορτιστη κι επαναφορτιζομενες μπαταριες.......παιρνει 4 μεγαλες και τωει πολυ πραμμα.......13 ευρω εχει ο φορτιστης και για επαναφορτιζομενες πληρωνεις οσο για να αγορασεις κανονικες.....

vera, ξέρεις από που μπορώ να πάρω τον φορτιστή; για να τον χρησιμοποιείς, χρειάζεσαι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτές του εμπορίου;

Βλεπεις τι μπαταριες παιρνει η κουνια και παιρνεις τον αναλογο φορτιστη (εχει καποιους που φορτιζουν ολους τους τυπους αλλα ειναι ακριβοι ) με τις ειδικες μπαταριες απο καταστημα τυπου Κωτσοβολος :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Βρε κορίτσια, θα την πω την αμαρτία μου: θέλω να την αγοράσω αυτή την κούνια (ocean wonders aquarium), αν και η μπεμπούλα είναι ένα ησυχούλι πλασματάκι που δεν παραπονιέται, κοιμάται εύκολα, κάθεται στο relax, κλπ απίστευτα πράγματα ;)

Θέλω να της την κάνω δώρο από ευγνωμοσύνη!

Είμαι τρελή; ή το θεωρείτε τελείως περιττό έξοδο;

Με ελιωσες ..... :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

εγω βρε κοριτσια που εχω ενα ιδιατερα κινητικο μωρο πιστευεται οτι πρεπει να παρω μια τετοια κουνια ή στο τελος θα με βαζει ο γιος μου μεσα να κουνιεμαι εγω??? :lol:

σοβαρα τωρα σκεφτομαι να την παρω μπας και τον απασχολω λιγο αλλα δισταζω γιαιτ τον βλεπω οτι τα παντα τα βαριεται πολυ ευκολα δλδ δεν καθεται πουθενα πανω απο 10 λεπτα.. για πειτε μου τη γνωμη σας

ευχαριστω...

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

εγω βρε κοριτσια που εχω ενα ιδιατερα κινητικο μωρο πιστευεται οτι πρεπει να παρω μια τετοια κουνια ή στο τελος θα με βαζει ο γιος μου μεσα να κουνιεμαι εγω??? :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα ιδια βλεπω να κανει και η μικρη μου ! Παντως χτες ολοι τις ιδιες σκεψεις καναμε ...και μεις ετοιμοι να την παρουμε ειμαστε .... Αχχ δυστυχως οχι οπως το σκεφτεται η Ηρω ... εχω ενοχες τωρα ...

VgL7.jpgIgLdp2.png

καλημερα Λαμπρινη,

βλεπω οτι θηλαζεις εδω και 4 μηνες! Μπορω να σε ρωτησω εαν οταν σαραντησατε εστρωσε λιγο ο θηλασμος? γιατι εμεις ειμαστε 1 μηνα και ειμαι συνεχεια με το στηθος εξω...και εχω κουραστει παρα πολυ.Ολοι μου λενε να κανω υπομονη μεχρι τις 40 μερες αλλα για πες μου κι εσυ απο την εμπειρια σου!!!!

Ευχαριστω

... εχω ενοχες τωρα ...

Βρε Λαμπρινούλα! Εσύ ενοχές; Η Νο.1 πιο τρυφερομαμά του φόρουμ; Πάρε την κούνια καλή μου, και αν η μπέμπα δεν μπει, τουλάχιστον σίγουρα θα έχει ο χώρος καλό feng sui ;)

ΥΓ: Βρε δίλημμα που έχω πρωί-πρωί...

καλημερα Λαμπρινη,

βλεπω οτι θηλαζεις εδω και 4 μηνες! Μπορω να σε ρωτησω εαν οταν σαραντησατε εστρωσε λιγο ο θηλασμος? γιατι εμεις ειμαστε 1 μηνα και ειμαι συνεχεια με το στηθος εξω...και εχω κουραστει παρα πολυ.Ολοι μου λενε να κανω υπομονη μεχρι τις 40 μερες αλλα για πες μου κι εσυ απο την εμπειρια σου!!!!

Ευχαριστω

Κατερινακι μου θα στρωσουν τα πραγματα στο εγγυωμαι αυτο ! Δεν θα σου πω χρονικη στιγμη γιατι διαφερει απο μωρο σε μωρό . Σιγουρα ομως θα ερθει η στιγμη που δεν θα νιωθεις "με το στηθος εξω ολη μερα" . Κανε λιγο υπομονουλα να εδραιωθει και η γαλουχία σου και θα αρχισουν να στρωνουν τα πραγματα :D

Ελα και απο το καφε Θηλασμος να τα λεμε ! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

... εχω ενοχες τωρα ...

Βρε Λαμπρινούλα! Εσύ ενοχές; Η Νο.1 πιο τρυφερομαμά του φόρουμ; Πάρε την κούνια καλή μου, και αν η μπέμπα δεν μπει, τουλάχιστον σίγουρα θα έχει ο χώρος καλό feng sui ;)

ΥΓ: Βρε δίλημμα που έχω πρωί-πρωί...

Αχ Ηρω μου μελιστάλαχτη :D

Για να χωρεσει η κουνια πρεπει να βγαλουμε κατι απο το σαλονι ...ορθιοι θα καθομαστε σε λιγο ... :lol: Ο μπαμπας επιμενει πολυ εγω δεν ξερω ...

Ηρώ μου ειδικά για τον λογο που θελεις να παρεις την κουνια εγω φωναζω ΠΑΡΤΗΝ ! Ειναι πολυ τρυφερο και γλυκο αυτο που σκεφτηκες !!! Μπράβο σου !! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Λαμπρινη,Σ'ευχαριστω πολυ....οσο περνανε οι μερες θα ελπιζω.... :) Χτες το ωραδυ στις 3 και στις 6 δεν ειχα κουραγιο να σηκωθω απο το κρεββατι να τον θηλασω...νομιζα οτι ημουνα αρρωστη....μακαρι να τα καταφερω....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...