Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μου τη δίνουν οι έγκυες που "χαϊδεύονται"....

livinath

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι βρε παιδιά ποτε δε θέλησα τίποτα, ουτε το λιγούρεψα όσο ήμουν έγκυος :roll::roll: ... Μπορώ να πω ότι περιοσσότερο λιχούδω ήμουν προ εγκυμοσύνης παρα΄τοτε...

Είχα βέβαια τον σύζυγο να αναπληρώνει το κενό που ζητούσε ό,τι του ερχόταν (είχε λιγούρες το χρυσο μου :lol: )... Αφού του έλεγα ότι αν ειχε γεννηθεί γυναίκα και έμενε έγκυος θα λυπόμουν τον κακομοίρη σύζυγο που θα υπέφερε :lol::lol:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Εμενα πάλι ο άντρας μου στην πρώτη εγγυμοσύνη που δεν δούλευα κιόλας πρίν γυρίσει σπίτι με έπαιρνε τηλεφωνο και με ρωτούσε αν θέλω κατι, εγω έλεγα "τίποτα αγάπη μου" γιατί ότι ήθελα να φάω, γλυκό αλμυρό ή άσχετο το είχα φάει ήδη!

'Τώρα στην 2η με έχει ''γραμμένη'' τελείως και όταν του λέω δεν με ρωτάς αν θέλω κάτι, κανένα γλυκάκι ή κάτι άλλο μου λέει ότι δεν μου χρειάζεται και αν με δει να τρώω κάτι με ρωτάει " το ήθελες πραγματικά ή έτσι το τρως?" Να σε γεμίζει τύψεις δηλαδή.! :(

Αλλα του ίδιου του μυρίζουν διάφορα, κατσικάκια, κοκορέτσια κα που εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ και όυτε τώρα μου αρέσουν! Αυτός έχει παχύνει περισσότερο από μενα!

όσο για τις ορέξεις συμφωνώ με τις ελιές που είπατε και να προσθέσω τα δρακουλίνια που είναι και πικάντικα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...