Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Την βοηθεια σας παρακαλω!!!

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!

Ειχα ΤΕΡ 11/8 και με 2 θετικα τεστ την 27η ημερα του κυκλου μου, 3 μερες πριν την καθυστερηση ειχα χοριακη 64,5. Σημερα εκανα επαναληπτικη με μια μερα καθυστερηση και ειχα 537. Ο γιατρος μου ειπε πολυ καλα! Βαση τελευταιας περιοδου αυριο θα ειμαι 4 εβδομαδων και 3 ημερων. Ποτε λετε να παω για υπερηχο, εστω να δω σακο...Θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας γιατι ειναι το πρωτο μου μετα απο μια ατυχη εγκυμοσυνη πριν 3 χρονια και το θελω πολυ πολυ πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Λογικα πρεπει να ξαναπας για χοριακη και αναλογα το ποσες μοναδες ειναι ο γιατρος θα σου πει ποτε θα δεις το σακο.Παντως συννηθως στις 5-6 εβδομαδες βλεπεις σακο.

6η εβδομαδα δεν ξερω αν θα φανει τιποτα απο υπερηχο στην κοιλια τοσο νωρις, μονο ενδοκολπικο υπερηχο θα δεις κατι, προσωπικα πηγα και εκανα πρωτο υπερηχο στην 8+2 και ειδα εμβρυο και καρδια κανονικα και αμεσα, με το που ακουμπησε το σκανερ το δερμα μου. Επομενο εχω κανονισει 11η εβδομαδα για το τυπικο αʼ τριμ και 12η για αυχενικη διαφανεια.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, εμένα με χοριακή 4800 φάνηκε κολπικά ο σάκος μόνο. Καλό είναι να πας στην 6η θα δείτε και έμβρυο και καρδούλα! Συγχαρητήρια όλα καλά να σου πάνε...

Εκανα παλι χοριακη σημερα κ βγηκε 2080.Πολυ καλα μου ειπε ο γιατρος. Οποτε λογικα αυριο λεω να παω για υπερηχο να δω τον σακο κ να σιγουρευτω οτι ειναι ενδομητριο! Αυριο θα ειμαι 4w and 5d στην 5η βδομαδα δλδ. Δεν νομιζω να δω κατι αλλο περα απο τον σακο βεβαια. Παντα για κολπικο υπερηχο μιλαμε! Στην συννυφαδα μου απο την αυχενικη κ μετα εκανε κοιλιακο!

Τωρα θα φανει ηλιθια η ερωτηση, αλλα πειραζει που θα κανω κι αλλον υπερηχο την Τριτη? Δεν εχω κατασταλλαξει σε γιατρο κ θελω να τσεκαρω κ τους 2...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...