Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΝΟΝΟΥ & ΝΟΝΑΣ

ssidi

Recommended Posts

Καλημέρα Ράννννννια!!!!

Πίνακα δεν θα ήθελα γιατί κι αυτό είναι θέμα γούστου....

Notebook και τέτοια έχουν, αλλά η δωροεπιταγή είναι καλούτσικη ιδέα. Από πού όμως? Η Παρουσίαση δίνει δωροεπιταγές? Ή από κανέναν Κωτσόβολο κτλ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δωροεπιταγη εμενα δε θα μου αρεσε...πολυ απροσωπο και βασικα μου δινει την αισθηση οτι βαριεμαι να ασχοληθω με το δωρο σου...παρε μια δωρεπιταγη και παρε οτι θες.Κι εγω στο γαμο μου το θεμα που με δυσκολεψε πιο πολυ απ'ολα ηταν τα δωρα κουμπαρων.

Υπαρχουν χειροπεδες πολυ ωραιες για αντρα και νεανικες οχι αυτες οι κλασσικες αλυσιδες για το χερι που πλεον κανεις δε φοραει...αλλα ειναι λιγακι ακριβες.

Για γυναικα ομοιως θα προτινα κοσμημα ή μια καλη τσαντα.

βρε παιδια βολικη η δωροεπιταγη αλλα μηπως ειναι λίγο απρόσωπη;

λες? δεν θέλω και να νιώσουν πως δεν τους σκέφτηκα, γιατί δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση.

Διαφημίσεις

εμείς δώσαμε χρήματα γιατί μόλις είχαν παντρευτεί οπότε θα έδιναν χρήματα για να πάρουν κάτι που χρειάζονται. Διαφορετικά ρωτάς τι χρειάζονται και μπορείς να πας απλά να το διαλέξεις εσύ για να υπάρχει και το δικό σου γούστο.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Kι εγώ έκανα αυτό που λέει η kiki. Ρώτησα αν θέλουν κάτι, ώστε να τους φανεί χρήσιμο το δώρο . Είχα εννοείται πολύ καλές σχέσεις και το θάρρος για να το κάνω αυτό.Έτσι στην πρώτη μου κουμπάρα πήρα ένα σαλονακι μπαμπού για το μπαλκόνι και στη δεύτερη μια πολυκαφετιέρα κι ένα ρολόι από τα follie follie.

εμεις εχουμε δυο νονες.Η μια φοιτητρια στα 20 και η αλλη παντρεμενη.Επειδη η δευτερη ειναι εγκυος σκεφτηκα να της κανω δωρο μια επαγγελματικη φωτογραφηση εγκυμοσυνης.Ειναι μια κοπέλα στο φεηςμπουκ που ασχολειται.Πως σας φαινεται;εναλλακτικα σκεφτηκα η καποιο ταξιδακι (αν και δεν ξερω με την εγκυμοσυνη και μετα με το μωρο αν θα καταφερουν να πανε!) η λαπτοπ αλλ αειδικα το λαπτοπ θα κοστσει πολύ!για την μικρη νονα δεν εχω καμμια ιδεα για κατι πρωτοτυπο.Μαλλον κατι σε ψηφιακη φωτ.μηχανη σκεφτομαι αν δεν εχει.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Niki81 ντεν έχω λεφτά καρντιά μου για balenciaga! Αν και θα ήταν πολύ σούπερ.

Για αντρα το πιο οικονομικο ειναι μανικετοκουμπα...μπορεις να βρεις πολυ ωραια σε οτι τιμη θελεις....και ειναι και κατι που μενει...να θυμαται οτι ατο ειναι το δωρο απο τη βαφτιση. Η γυναικα ειναι πιο ευκολη.

Αλλιως παιρνεις κατι για το σπιτι.Εγω για παραδειγμα αν γινομουν νονα θα γουσταρα με χιλια σα δωρο να μου παρουν μια μεγαλη κορνιζα για το σπιτι μου με τη φωτογραφια του μωρου μεσα.

Και κορνιζες μπορεις να βρεις σε οτι τιμη θελεις.

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ δυο νονές έχω και στη μια θα πάρω κόσμημα το οποίο το διάλεξε ήδη μόνη της, ένα μονόγραμμα από λευκόχρυσο που κάνει 220 ευρώ. Στην άλλη θα πάρω ένα ρολοί Just Cavali το οποίο έχει γύρω στα 200 ευρώ στα μαγαζιά αλλά στο Amazone το είχε πιο οικονομικά. Το κακό είναι ότι δεν έχω καθόλου χρόνο για να ψάξω. Εδώ δεν έχω χρόνο να ψάξω για μπομπονιέρες.

Κι εγώ 2 νονές είχα και τις ρώτησα τι ήθελαν (να είμαι ειλικρινής, ήθελα κάτι να μείνει π.χ. κόσμημα ή ρολόι, εκτός αν χρειαζόντουσαν οπωσδήποτε κάτι άλλο). Τελικά ευτυχώς ήθελαν κι οι 2 σκουλαρίκια, πήρα κρεμαστά σε λευκόχρυσο και μείναμε όλοι ευχαριστημένοι! Μάλιστα τις ρώτησα μήπως θέλανε να πάμε μαζί για να τα διαλέξουν εκείνες, αλλά δε θέλανε. (Και όταν πήρανε τα βαφτιστικά, ήμουν κι εγώ παρούσα, δεν πήγα μόνο όταν πήραν το σταυρό.)

Στην κουμπάρα που είχα στο γάμο (διαλέξαμε μαζί όλα τα του γάμου)της είχαμε πάρει καλό ρολόι και το διαλέξαμε μαζί. Πιο εύκολο ήταν, γιατί πήγαμε σε ένα μόνο μαγαζί, ενώ για τις νονές πήγα σε καμιά δεκαριά μέχρι να αποφασίσω...

EkcAp3.png

στους κουμπαρους που θα μας παντρεψουν και ειναι ζευγαρι θα τους παρουμε τηλεοραση. στη νονα ρολοι και στο νονο gps. τους ρωτησα τι θελουν και μου ειπαν, απο το να τους παρω κατι που δε θα χρησιμοποιησουν!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλησπερα εχουμε κι εμεις θεμα με το δωρο του νονου κ της νονας. Βασικα οι δικοι μας παντρευονται 1 μηνα μετα τη βαφτιση, το σπιτι τους ειναι ετοιμο εχουν απ ολα, ηθελα να τους παρω λαπτοπ πηραν πριν 2 μηνες χρυσαφικα δε θελουν, το μονο που μενει ειναι να τους δωσω λεφτα στο χερι αλλα θελω κατι που να τους μεινει.

Σημερα βγηκα για ψωνια κ ειδα ψηφιακες κορνιζες με 150 - 200 ευρω πιστευετε αν τους παρω μια θα ειναι λιγο για δωρο θα πρεπει να παρω κ κατι ακομα αλλα τι??????

Παρακαλω βοηθηστε με.

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα εχουμε κι εμεις θεμα με το δωρο του νονου κ της νονας. Βασικα οι δικοι μας παντρευονται 1 μηνα μετα τη βαφτιση, το σπιτι τους ειναι ετοιμο εχουν απ ολα, ηθελα να τους παρω λαπτοπ πηραν πριν 2 μηνες χρυσαφικα δε θελουν, το μονο που μενει ειναι να τους δωσω λεφτα στο χερι αλλα θελω κατι που να τους μεινει.

Σημερα βγηκα για ψωνια κ ειδα ψηφιακες κορνιζες με 150 - 200 ευρω πιστευετε αν τους παρω μια θα ειναι λιγο για δωρο θα πρεπει να παρω κ κατι ακομα αλλα τι??????

Παρακαλω βοηθηστε με.

Κοριτσια καμια βοηθεια?

Sandy, εμένα η γνώμη μου - που την έχω ξαναπεί εδώ - είναι ότι για να τους μείνει κάτι πρέπει να προτιμήσεις κόσμημα, είναι το μόνο που είναι διαχρονικό. Και το λάπτοπ θα παλιώσει, και πιο εξελιγμένες κορνίζες μπορεί να βγουν (άσε που πολλοί που έχουν κορνίζες στο τέλος τις βαριούνται, ή βαριούνται να ανανεώνουν τις φωτογραφίες). Φαντάζομαι όμως πως εάν πρέπει να κάνεις ΚΑΙ στους δύο δώρο, θα ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, οπότε ίσως πρέπει να καταφύγεις σε κάτι άλλο που είναι σταθερή αξία, όπως ας πούμε ένας πίνακας για το σπίτι τους (κατά προτίμηση όχι για το σαλόνι, γιατί μπορεί να είναι πολύ περιοριστικό, αλλά για το υπνοδωμάτιο, για το γραφείο...).

εμείς έχουμε 2 νονούς (μπαμπάς & γιος) ηλικίας 55 & 20!!!!

Τι να τους πάρουμε;;; Είχα σκεφτεί ένα tablet pc για τον μικρό... αλλά εσείς λέτε για διαχρονικά δώρα... με μπερδέψατε..... Για δώστε ιδέες και για τους δύο!!!!!!!!

Παρακαλω βοηθηστε με.

Τι θα ελεγες για μια δωροεπιταγη απο ενα γραφειο ταξιδιων αφο παντρευονται μπορει να τους χρησιμευσει για το γαμηλιο ταξιδι. Εμενα οι αποψη μου ειναι οτι αυτο που μενει για παντα δικο μας ειναι οι αναμνησεις μας και τι ποιο ωραιο απο τις αναμνησεις ενος ταξιδιου για ενα νεονυμφο ζευγαρι.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Κοριτσια καμια βοηθεια?

και εμεις ζευγάρι θα έχουμε και σκοπευω να τους ρωτησω τι θελουν .. βεβαια θα μου πουν τιποτα μην ξοδευτείτε ..κτλ ΄μόνο τότε θα αποφασίσω μόνη μου κάτι που αν δεν το θέλουν να αλλάξουν πχ απο καταστημα ηλεκτ. ειδων ?

jHgFp3.png

• 1 month later...

Κοριτσια θελω να μου πειτε το εξης...οι νονοι μας μας ειπανε θελουνε ηλεκτρικη συσκευη για δωρο,ομως στην εκκλησια πρεπει κατι να τους παμε ετσι ειναι το εθιμο...ομως τι?Σκεφτηκα να τους βαλω στο κουτι μια εικονα του αγιου του παιδιου σαν ενθυμιο,ασημενια κ.λ.π. με λιγα ροδοπεταλα ,ειναι καλα?Μετα τι αλλο θα μπορουσα να τους παω σα δωρο εκει?

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Εδώ στα μέρη μου, δεν συνηθίζεται πλέον να δίνεται το δώρο του νονού στην εκκλησία...Πάντως ωραία ιδέα η εικόνα εαν θέλεις να κάνεις κάτι έξτρα. Μαζί με τα ροδοπέταλα, νομίζω βάζουν και λίγα κουφέτα.

δεν ξερω αν το εχετε υποχρεωτικό σαν εθιμο το δώρο στην εκκλησία, αλλά εχω πολύ καιρό να δω δωρο νονού στολισμένο στην εκκλησία. και τον γιο μου που τον βάπτισα επαρχία, το δωρο των νονων το είχαμε δωσει πολύ πριν.

και χωρις παρεξήγηση, προσωπικά το βρίσκω λιγο κιτς, στολισμένο κουτι με κουφέτα μεσα και τούλια και τέτοια στην εκκλησία... και στο κάτω κάτω ποιος ο λόγος να ξερουν όλοι τι δωρο έκανες στο νονο?

άποψή μου παντα

με το καλό!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Ούτε εγώ το έχω δει αυτό πρόσφατα. Να πω την αλήθεια, το είδα μία μόνο φορά πριν απο 13 χρόνια!

Εμείς τους αγοράσαμε τα δωράκια τους (ένα στον καθένα), καθότι και ζευγάρι, και τους τα δώσαμε λίγες ημέρες πιο πριν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...