Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΝΟΝΟΥ & ΝΟΝΑΣ

ssidi

Recommended Posts

Φτήνια το ταξιδακι? :confused: Δεν καταλαβαινω γιατι?

Για να επιλεγει παντως να τους κανει ενα τετοιο δωρο παει να πει οτι τους γνωριζει καλα και θα τους αρεσει , οπως γνωριζεις και εσυ maripose την κουμπαρα σου που λατρεψε το αντιγραφο του πίνακα - αν και αυτο ψιλοασυνηθιστο/προτοτυπο δωρο.:wink::-)

Ασε που ειναι και πολυ προτοτυπο:!: Εμενα θα μου αρεσε παααααρα πολυ!!

Παντως τετοιες εκφρασεις (φτηνια) (τσιπικο) ειναι το λιγοτερο αγενεις και προσβλητικες και καλο ειναι να αποφευγονται αν δεν θελουμε να δημιουργησουμε θεματα...Με αγαπη το λεω:wink:

Όλα είναι μια ιδέα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα δεν το είπα για να προσβάλω κάποιον αλοίμονο..:oops:

Απλά εμείς στην Κρήτη έτσι το χουμε. Αυτά δεν τα θεωρούμε δώρα.

Και πάντα αποτελεί προσωπική άποψη δεν ήθελα να θίξω κανέναν και ζητώ συγγνώμη αν κάποιος το πήρε προσωπικά!

Μα δεν το είπα για να προσβάλω κάποιον αλοίμονο..:oops:

Απλά εμείς στην Κρήτη έτσι το χουμε. Αυτά δεν τα θεωρούμε δώρα.

Και πάντα αποτελεί προσωπική άποψη δεν ήθελα να θίξω κανέναν και ζητώ συγγνώμη αν κάποιος το πήρε προσωπικά![/quote

στην Κρήτη τα δώρα που έχουμε είναι τα χρήματα... όλοι χαρίζουν... για αυτό και καλούμε 1000 άτομα.

εμείς πάλι τη βγάλαμε "φτηνά" έχοντας βρεί προσφορά διαμονής σε πολύ καλό ξενοδοχείο στο Πήλιο - κι εμάς ζευγάρι ήτανε- σε σαββατοκύριακο δίνανε τη διαμονή Δευτέρας δωρεάν και τους στείλαμε ένα τριημεράκι εκεί με 180 ευρώ.. Το ξενοδοχείο με spa πισίνες κτλ δε φαινότανε καθόλου να κοστίζει τόσο και μάλιστα τους ενθουσίασε γιατί στην Αθήνα άντε να βρεις χρόνο να κανονίσεις απόδραση... τους κάναμε και τα εισιτήρια και με 250 είμασταν οκ και για τους δύο. Αλλά εγώ γενικότερα έχω άλλη φιλοσοφία σχετικά με τα δώρα.. προτιμώ τα άυλα γιατί μόνο οι εμπειρίες μένουν :)

κ εμεις το ιδιο σχεδον καναμε στους νονους μας!ενα διημερο στο Πηλιο σε σουπερ σουιτα με σπα κ.α 300κατι ευρω ειχα στοιχισει. το ευχαριστηθηκαν πολυ τους το ειχαμε κανει εκπληξη εξαλλου δεν μας ελεγαν τι ηθελαν:rolleyes:

ειναι κ ταξιδιαρικα πουλια κ δεν υπηρχε περιπτωση να μην τους αρεσει:mrgreen:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Αν κλείσουμε από κάποιο site με προσφορές τότε μπορούν πχ να πάνε μέσα στον επόμενο ένα μήνα ,έχουν ανοιχτές ημερομηνίες αυτά. Έτσι πήραμε και εμείς ένα ΣΚ που μπορούσαμε να το πάμε μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα. Σίγουρα θα είναι πιο φθηνό από το να το κλείσεις σε πρακτορείο πχ.

οχι απαρατητα! αυτο που ειχαμε κλεισει στους νονους ισχυε για εναν χρονο κ ειχε τις ιδιες τιμες για σαβ/κο κ αργιες κ γιορτες κ αλλη για καθημερινες οποια περιοδο κ αν ηταν. σκεψου οτι το κλεισαμε Σεπτεμβριο κ πηγαν των Φώτων.

επειδη η κουμπαρα μου θηλαζε κ ηθελαν να πανε χωρις το μωρο για συσφιξη σχεσεων...:lol: δεν ηξερα ποσο καιρο θα τους παρει να μπορεσουν.

υπαρχουν ψαξτο! 1μισης μηνας μονο ειναι αρκετα δεσμευτικο.

age.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια προσέξτε μην την πατήσετε μόνο.. την τελευταία φορά που πήρα κουπόνι για σουκου πριν κανένα μήνα με τα χιόνια για Τρίκαλα κορινθίας όποτε έπαιρνα τηλέφωνο και έλεγα για το κουπόνι δεν είχαν διαθεσιμότητα... Η προσφορά του μήνα έληξε και εννοείτε τα χρήματα πήγαν χαμένα.. Το καλύτερο; Επειδή θα ερχόταν άλλο ένα ζευγάρι μαζί μας στον ίδιο ξενώνα εκείνοι βρήκαν μια χαρά δωμάτιο την ίδια μέρα που επικοινώνησα κι εγώ για το δικό μας. Αλλά βλέπεις εκείνοι ήταν άνευ κουπονιού.. Οπότε δεν ξέρω ίσως σε Τουριστικό γραφείο βρειτε τελικά καλύτερες και έγκυρες προσφορές.

Κορίτσια προσέξτε μην την πατήσετε μόνο.. την τελευταία φορά που πήρα κουπόνι για σουκου πριν κανένα μήνα με τα χιόνια για Τρίκαλα κορινθίας όποτε έπαιρνα τηλέφωνο και έλεγα για το κουπόνι δεν είχαν διαθεσιμότητα... Η προσφορά του μήνα έληξε και εννοείτε τα χρήματα πήγαν χαμένα.. Το καλύτερο; Επειδή θα ερχόταν άλλο ένα ζευγάρι μαζί μας στον ίδιο ξενώνα εκείνοι βρήκαν μια χαρά δωμάτιο την ίδια μέρα που επικοινώνησα κι εγώ για το δικό μας. Αλλά βλέπεις εκείνοι ήταν άνευ κουπονιού.. Οπότε δεν ξέρω ίσως σε Τουριστικό γραφείο βρειτε τελικά καλύτερες και έγκυρες προσφορές.

Αυτο ειναι απατη ! Το κατηγγειλες?

Όλα είναι μια ιδέα...

Άποψή μου είναι οτι μπορεί το ταξιδάκι να είναι ωραίο, αλλά μπορεί να μην αρέσει σε αυτόν που του το προσφέρεις για χίλιους δύο λόγους...Ειδικά αμα τον δεσμεύεις και χρονικά...Εγώ θα σου πρότεινα να δορίσεις στους νονούς μια κορνίζα με μια πολύ ωραία και χαρακτηριστική φωτογραφία της βάφτισης, ένα άλμπουμ με τα κυριότερα στιγμιότηοα, το dvd, κι απο κει και πέρα, να τους δώσεις τα χρήματα, όσα διαθέτεις, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, και να πάνε μόνοι τους σε όποιο μέρος θέλουν, όποτε θέλουν, να μείνουν σε όποιο κατάλυμμα θέλουν, να το χαρούν!Και στο λέω αυτό γιατι ο δικός μου ο κουμπάρος, ευτυχως μας ρώτησε κι επιλέξαμε να μας δώσει τα χρήματα και να τα διαθέσουμε σε ένα ταξίδι στην Νορβηγία που ήταν όνειρο ζωής για μας...Ουσιαστικά τα χρηματά του κάλυψαν το 1/4 των εισιτηρίων, αλλά και πάλι κέρδος το είχαμε!!!!Τα διαθέσαμε σε κάτι που πραγματικά θέλαμε

Καλησπερα κι απο μενα...Εχω ξεκινησει σιγα σιγα να σχεδιαζω τη βαφτιση του μπεμπακου μου που θα γινει το καλοκαιρι και ομολογω οτι στα θεματα του φορουμ εχω βρει καταπληκτικες ιδεες....Θα ηθελα τη γνωμη σας οσον αφορα τα δωρα νονου νονας.Το μωρο θα το βαφτισουν τα παιδια μιας πολυ καλης φιλης ηλικιας 12 αγορι και 17 κοριτσι.Καμια ιδεα για δωρα που να απευθυνονται σε αυτη την ηλικια?????

q3pIp3.png

7QYNp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω με τι παίζουν τα αγόρια 12 χρονών αλλά φαντάζομαι κάτι τύπου ηλεκτρονικό παιχνιδάκι και κανένα κόσμημα για το κοριτσάκι?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Καλησπερα κι απο μενα...Εχω ξεκινησει σιγα σιγα να σχεδιαζω τη βαφτιση του μπεμπακου μου που θα γινει το καλοκαιρι και ομολογω οτι στα θεματα του φορουμ εχω βρει καταπληκτικες ιδεες....Θα ηθελα τη γνωμη σας οσον αφορα τα δωρα νονου νονας.Το μωρο θα το βαφτισουν τα παιδια μιας πολυ καλης φιλης ηλικιας 12 αγορι και 17 κοριτσι.Καμια ιδεα για δωρα που να απευθυνονται σε αυτη την ηλικια?????

με το καλό!!

Το μωρό του αδελφού μου θα το βαπτίσει ο γιός του κουμπάρου του που είναι 7 χρονών :) Ο αδερφός μου θέλει να το πάρει το playstation. Δε συμφωνώ γενικά με τα παιχνίδια αυτού του είδους αλλά είναι μια ιδέα.

με το καλό!!

Το μωρό του αδελφού μου θα το βαπτίσει ο γιός του κουμπάρου του που είναι 7 χρονών :) Ο αδερφός μου θέλει να το πάρει το playstation. Δε συμφωνώ γενικά με τα παιχνίδια αυτού του είδους αλλά είναι μια ιδέα.

Νομίζω ότι το playstation ειναι για πιο μεγάλα παιδιά. Να κοιτάξει καλύτερα για x-box. Είναι απόλυτα για την ηλικία του.

Να ξαναπώ πάντως παιδιά ότι εμένα ΔΕΝ μου αρέσουν τα χρήματα σαν δώρο, είτε πρόκειται για κουμπαριά, είτε για απλή γιορτή. Δείχνει μία αδιαφορία. Δεν μπαίνω στον κόπο να σκεφτώ τι σου αρέσει και να ψάξω, οπότε σου δίνω χρήματα και τέλειωσα. Δεν θα δεχόμουν με τίποτα να μου δώσουν οι γονείς του παιδιού φακελάκι. Θεωρώ ότι το δώρο μπορεί κάλιστα να είναι συμβολικό, αλλά πρέπει να υπάρχει. Ας μου πάρουν μια γλάστρα με ένα δεντράκι, μια λεμονιά ή μια ελίτσα. Τέλειο δώρο. Θα το κοιτάω να μεγαλώνει και θα σκέφτομαι το βαφτηστήρι μου. Οικονομικό, ευγενικό και συμβολικό. Προτιμώ 100 φορές κάτι τέτοιο παρά τα χρήματα. Εάν θέλεις να βοηθήσεις οικονομικά το φίλο σου δώστου τα χρήματα σε άσχετη φάση.

Διαφημίσεις

Κι εγω κατι σε ηλεκτρονικο παιχνιδι σκεφτομουνα αλλα τα εχει ολα!Μαλλον θα πρεπει να τον ρωτησω τι θα ηθελε αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μηπως μου πει κατι πολυ ακριβο γιατι τα παιδια δεν εχουν και αισθηση των χρηματων...Αν παντως σας ερθει καμια αλλη ιδεα θα με βοηθησει πολυ!:D

q3pIp3.png

7QYNp3.png

Κορίτσια εγώ νομίζω πως βρήκα τελικά δωράκι!Πως σας φαίνεται? http://www.xatziiordanou.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&products_id=3463&ref=bestprice.gr Προτίμησα τελικά το κόσμημα αντί για τι ταξίδι:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Επειδή σ'αυτή την ηλικία μπαίνουν στην προεφηβεία (για το αγοράκι λέω) πρέπει να ξεφύγεις λίγο από το καθαρά παιδικό στυλ. Είχα κι εγώ έναν παρόμοιο προβληματισμό. Μπορείς ίσως να πάρεις ένα ποδήλατο για την ηλικία του.

Αν έχει κάποιο χόμπι (π.χ. μοντελισμό κτλ) να του πάρεις κάτι σχειτικά με αυτό, ή αν ασχολείται με κάποιο άθλημα κάτι σχετικό πάλι.

Κάτι που να συναρμολογείται ή αν του αρέσουν τα τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια που μοιάζουν με αληθινά (δεν ξέρω και πόσα θα ήθελες να διαθέσεις). Επίσης δεν είναι κακό να ρωτήσεις τα παιδιά τι θα ήθελαν ή τους γονείς που ξέρουν τα ενδιαφέροντά τους καλύτερα τι θα τους άρεσε να πάρεις καμιά ιδέα.

Στο κορίτσι τώρα θα μπορούσες να της πάρεις ένα κινητό, ή να της διαλέξεις ρούχα και παπούτσια, ή ένα ρολόι ή κόσμημα που θα της μείνει κιόλας (τα swarovski έχουν και ωραία χρώματα και νεανικά σχέδια).

Κανένα φορητό mp3 player, κανένα i-pod, ένα notebook, ή κάτι για το δωμάτιό της ;;;

Γυαλιά ηλίου;; Καμιά ωραία τσαντούλα;;;Άρωμα, σετ μακιγιαζ;;

Έχει μωρέ πολλές επιλογές...

Με το καλό να γίνει η βάφτιση και ό,τι διαλέξεις τελικά να το χαρούν τα παιδιά.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Επειδή σ'αυτή την ηλικία μπαίνουν στην προεφηβεία (για το αγοράκι λέω) πρέπει να ξεφύγεις λίγο από το καθαρά παιδικό στυλ. Είχα κι εγώ έναν παρόμοιο προβληματισμό. Μπορείς ίσως να πάρεις ένα ποδήλατο για την ηλικία του.

Αν έχει κάποιο χόμπι (π.χ. μοντελισμό κτλ) να του πάρεις κάτι σχειτικά με αυτό, ή αν ασχολείται με κάποιο άθλημα κάτι σχετικό πάλι.

Κάτι που να συναρμολογείται ή αν του αρέσουν τα τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια που μοιάζουν με αληθινά (δεν ξέρω και πόσα θα ήθελες να διαθέσεις). Επίσης δεν είναι κακό να ρωτήσεις τα παιδιά τι θα ήθελαν ή τους γονείς που ξέρουν τα ενδιαφέροντά τους καλύτερα τι θα τους άρεσε να πάρεις καμιά ιδέα.

Στο κορίτσι τώρα θα μπορούσες να της πάρεις ένα κινητό, ή να της διαλέξεις ρούχα και παπούτσια, ή ένα ρολόι ή κόσμημα που θα της μείνει κιόλας (τα swarovski έχουν και ωραία χρώματα και νεανικά σχέδια).

Κανένα φορητό mp3 player, κανένα i-pod, ένα notebook, ή κάτι για το δωμάτιό της ;;;

Γυαλιά ηλίου;; Καμιά ωραία τσαντούλα;;;Άρωμα, σετ μακιγιαζ;;

Έχει μωρέ πολλές επιλογές...

Με το καλό να γίνει η βάφτιση και ό,τι διαλέξεις τελικά να το χαρούν τα παιδιά.

Πολυ καλες οι ιδεες σου....Η αληθεια ειναι οτι το αγορι ασχολειται με μοντελισμο(ελικοπτερα και αεροπλανακια) και τρελενεται για το skateboard...Iσως αν ψαξω να βρω κατι καλο συλλεκτικο που να του αρεσει...

Thanks!

q3pIp3.png

7QYNp3.png

Κορίτσια εγώ νομίζω πως βρήκα τελικά δωράκι!Πως σας φαίνεται? http://www.xatziiordanou.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&products_id=3463&ref=bestprice.gr Προτίμησα τελικά το κόσμημα αντί για τι ταξίδι:)

πολυ όμορφο!! αν και είμαι φαν και των ταξιδιών ανησύχισα με αυτα που γραψανε τα κορίτσια για τις προσφορές..

Η επιλογή σου είναι και κομψότατη και πιο σίγουρη λοιπόν! Μπράβο!

(στο επόμενο μου σε θέλω κουμπαρα εχεις πολύ καλές ιδεες χαχα):P:D:D

πολυ όμορφο!! αν και είμαι φαν και των ταξιδιών ανησύχισα με αυτα που γραψανε τα κορίτσια για τις προσφορές..

:D:D:D

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

το ταξιδι που ανεφερα εγω παντως με ανοιχτη ημερομηνια σχεδον 1 χρονο δεν εκρυβε κινδυνους δεν ηταν με κουπονι προσφορας αλλα απο εδω http://www.days4u.gr/apodraseis/dihmera-taksidia/?osCsid=d495472603e67f1c6410774f48cbe730

εχει αρκετες προτωτυπες ιδεες

age.png

Νομίζω ότι το playstation ειναι για πιο μεγάλα παιδιά. Να κοιτάξει καλύτερα για x-box. Είναι απόλυτα για την ηλικία του.

Να ξαναπώ πάντως παιδιά ότι εμένα ΔΕΝ μου αρέσουν τα χρήματα σαν δώρο, είτε πρόκειται για κουμπαριά, είτε για απλή γιορτή. Δείχνει μία αδιαφορία. Δεν μπαίνω στον κόπο να σκεφτώ τι σου αρέσει και να ψάξω, οπότε σου δίνω χρήματα και τέλειωσα. Δεν θα δεχόμουν με τίποτα να μου δώσουν οι γονείς του παιδιού φακελάκι. Θεωρώ ότι το δώρο μπορεί κάλιστα να είναι συμβολικό, αλλά πρέπει να υπάρχει. Ας μου πάρουν μια γλάστρα με ένα δεντράκι, μια λεμονιά ή μια ελίτσα. Τέλειο δώρο. Θα το κοιτάω να μεγαλώνει και θα σκέφτομαι το βαφτηστήρι μου. Οικονομικό, ευγενικό και συμβολικό. Προτιμώ 100 φορές κάτι τέτοιο παρά τα χρήματα. Εάν θέλεις να βοηθήσεις οικονομικά το φίλο σου δώστου τα χρήματα σε άσχετη φάση.

Χbox και playstation εχουν τα ίδια παιχνίδια απλά το playstation είναι κλάσεις ανώτερο και κατασκευαστικά και ποιοτικά! Το ξέρω από πρώτο χέρι μιας και ο αδελφός μου είναι σε εταιρία που φτιάχνουν παιχνίδια στο Λονδίνο και είναι στο τεστάρισμα και τα έχω ακούσει άπειρες φορές. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία... να μου λεγες wii ή ds να σου πω οκ. Ετσι πληροφοριακά στο λέω!

Κι εγώ δε συμφωνώ με τα χρήματα, μαζί σου.

Χbox και playstation εχουν τα ίδια παιχνίδια απλά το playstation είναι κλάσεις ανώτερο και κατασκευαστικά και ποιοτικά! Το ξέρω από πρώτο χέρι μιας και ο αδελφός μου είναι σε εταιρία που φτιάχνουν παιχνίδια στο Λονδίνο και είναι στο τεστάρισμα και τα έχω ακούσει άπειρες φορές. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία... να μου λεγες wii ή ds να σου πω οκ. Ετσι πληροφοριακά στο λέω!

Κι εγώ δε συμφωνώ με τα χρήματα, μαζί σου.

Sorry, νόμιζα ότι ήταν πιο απλό στο χειρισμό του το xbox, γιατί βλέπω τον ανηψιό μου 4.5 χρονών να παίζει άνετα. Προφανώς είναι θέμα επιλογής παιχνιδιών. Δεν το γνώριζα:oops::oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...