Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΝΟΝΟΥ & ΝΟΝΑΣ

ssidi

Recommended Posts

Εμάς ο νονός μας έχει τρέλα με τη φωτογραφία και του πήραμε ένα φακό για τη μηχανή του.

Kαι εμεις στη νονα μας τα ιδια!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ax σας ευχαρισρω πολυ κοριτσια μου δωσατε πολλες ιδεες. σκευτομαι να τους κανω μια λιστα απο αυτα και να μου πουν τι θελουν! γιατι ρωτησα και μου λενε οτι ¨""θελεις!!

σε εμας η κουμπαρα μας ειχε παρει αυτη την ηλεκτρικη ψηστιερα και ειναι απο τις καλυτερες (τοτε ηταν και πιο ακριβη :shock:)

http://www.skroutz.gr/s/4780/Delonghi-BQ-58.html

σημασια δεν εχουν τα χρηματα σημασια εχει ποσο θα τους αρεσει και ποσο θα το χρησιμοποιησουν...

• 5 months later...

Σκέφτομαι να κάνω δώρο στην νονά μας ένα τριήμερο κάπου με τον άνδρα της και την κόρη της. Νομίζω θα τους αρέσει καλύτερα από το να της πάρω πχ κάτι σε κόσμημα ή κάτι για το σπίτι,εγώ τουλάχιστον θα το προτιμούσα. Αλλά δεν θέλω να τους κλείσω πχ ένα συγκεκριμένο Σκ και να τους δεσμεύσω όμως δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω να είναι με ανοιχτές ημερομηνίες. Καμία ιδέα καμία κοπέλα που έκανε κάτι παρόμοιο?:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Σκέφτομαι να κάνω δώρο στην νονά μας ένα τριήμερο κάπου με τον άνδρα της και την κόρη της. Νομίζω θα τους αρέσει καλύτερα από το να της πάρω πχ κάτι σε κόσμημα ή κάτι για το σπίτι,εγώ τουλάχιστον θα το προτιμούσα. Αλλά δεν θέλω να τους κλείσω πχ ένα συγκεκριμένο Σκ και να τους δεσμεύσω όμως δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω να είναι με ανοιχτές ημερομηνίες. Καμία ιδέα καμία κοπέλα που έκανε κάτι παρόμοιο?:)

κι εμεις ταξιδακι θα τους κανουμε δωρο....ψαχνω στο ιντερνετ οικονομικες προτασεις που εχουν ανοιχτες ημερομηνιες....ψαχνω κατι οικονομικο για να τους δωσω και καποια μετρητα για την βενζινη τους και 1-2 γευματα......

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

κι εμεις ταξιδακι θα τους κανουμε δωρο....ψαχνω στο ιντερνετ οικονομικες προτασεις που εχουν ανοιχτες ημερομηνιες....ψαχνω κατι οικονομικο για να τους δωσω και καποια μετρητα για την βενζινη τους και 1-2 γευματα......

Έγώ σκέφτηκα να τους πάρουμε κανένα 3ήμερο-4ήμερο από το ekdromi.gr αλλά ο καλός μου λέει ότι είναι γύφτικο. Τους χάριζαν γάιδαρο και τον κοιτούσαν στα δόντια..!!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι δεν θα ήταν κακό αν πρώτα καταλήγατε εσείς σε 2-3 επιλογές και μετα ρωτούσατε τους νονούς πιο από αυτά θα ήθελαν. Έτσι και εσείς δεν κινδυνεύετε να βγείτε από το παράθυρο και ο νονός έχει κάποια δυνατότητα επιλογής, αλλιώς από ευγένεια είναι πολύ πιθανό να σας πει να πάρετε ότι θέλετε (εγώ γινομαι νονά σε 2 εβδομάδες και λέω ακριβώς αυτό. ντρέπομαι να ζητήσω). Νομίζω ότι δεν είναι κακό να γίνει έτσι. Βέβαια, εδώ που τα λέμε το δώρο είναι δώρο και ο νονός κανονικά δεν το διαλέγει. Οτι αγοραστεί με κέφι και αγάπη είναι καλοδεχούμενο.

Να πω την αλήθεια τα μετρητά με χαλάνε λίγο. Δεν μου κάθονται καλά για δώρο στο νονό.

Να πω την αλήθεια τα μετρητά με χαλάνε λίγο. Δεν μου κάθονται καλά για δώρο στο νονό.

δεν ξερω κατα ποσο ειναι δωρο το να πληρωνουμε το ξενοδοχειο και να πληρωνουν οι ιδιοι τις βενζινες τους και τα φαγητα τους...νομιζω πως περισσοτερα θα κοστισει στους ιδιους ετσι.....οσο για την προσφορα απο το ιντερνετ μου το προτειναν οι ιδιοι...εχουν ξαναπαει ετσι και περασαν τελεια!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

εγώ δεν θα διακινδύνευα να πάρω σαν δώρο μόνο το κόστος του ξενοδοχείου,γιατί σε περίπτωση που οι άνθρωποι δεν έχουν να διαθέσουν χρήματα την δεδομένη στιγμή για βενζίνες, φαγητά και ότι άλλο χρειάζεται ένα ταξίδι,μπορεί και να μην πάνε καν.Είναι σαν παίρνεις δώρο ένα ρολόι χειρός, αλλά να τους λες, το λουράκι βάλτε το μόνοι σας,θα φορεθεί σίγουρα αυτό το ρολόι?ειναι ημιτελές το δώρο λοιπόν.

συμφωνώ πως πρέπει να δώσεις και χρήματα για την βενζίνη και το φαγητό τους εκεί που θα πάνε.

Κατα τ αλλα μ αρεσει πολυ σαν δώρο,και εγώ θα το ήθελα εαν γινόμουν νονά!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση??Μην με κοροιδεψετε ομως ουτε να πειτε καμια κακια,ειμαι ασχετη σ'αυτα!Γιατι παιρνουμε δωρο στην νονα-νονο????

για να τους ευχαριστησουμε που βαπτισαν το παιδι μας και το εκαν χριστιανο....εγω ετσι το εχω καταλαβει;)

παντος τους ειχαμε προτεινει 2-3 δωρα και διαλεξαν το ταξιδι....δεν ειναι κακο να το βρεις απο προσφορα...οι νονοι ειναι δικοι μας ανθρωποι και ξερουν οτι δεν ειμαστε ωνασσηδες....αλλωστε δεν αλλαζει η ποιοτητα του ταξιδιου αλλα το κοστος(εχετε δει τη διαφημηση της trivago στην τηλεοραση?)

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Πλέον υπάρχουν πολλές προσφορές στο ίντερνετ για ταξίδια που μπορούν να στοιχίσουν οικονομικά χωρίς να φαίνεται καθόλου!! Όωπς είπε και κάποια κοπέλα πιο πριν για το ταξίδι στο Πηλιο..Υπάρχουν προσφορές για 3ημερα συνήθως που περιλαμβάνουν διαμονη, σπα, φαγητό σε φοβερά ξενοδοχεία σε καλές τιμές!!!

Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω γιατί είναι και πρωτότυπο και στις μέρες μας το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε καποιον μιας και όλοι έχουν κλειστεί σπίτι με την κρίση...

όταν το κανονίσω θα σας ενημερώσω και εσάς!!

Πλέον υπάρχουν πολλές προσφορές στο ίντερνετ για ταξίδια που μπορούν να στοιχίσουν οικονομικά χωρίς να φαίνεται καθόλου!! Όωπς είπε και κάποια κοπέλα πιο πριν για το ταξίδι στο Πηλιο..Υπάρχουν προσφορές για 3ημερα συνήθως που περιλαμβάνουν διαμονη, σπα, φαγητό σε φοβερά ξενοδοχεία σε καλές τιμές!!!

Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω γιατί είναι και πρωτότυπο και στις μέρες μας το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε καποιον μιας και όλοι έχουν κλειστεί σπίτι με την κρίση...

όταν το κανονίσω θα σας ενημερώσω και εσάς!!

Αυτό σκέφτομαι και εγώ όμως δεν θα πρέπει να τους δώσεις το κουπόνι για να πάνε το οποίο αναγράφει την τιμή?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Αυτό σκέφτομαι και εγώ όμως δεν θα πρέπει να τους δώσεις το κουπόνι για να πάνε το οποίο αναγράφει την τιμή?

Αυτό δεν το είχα υπολογίσει αλλά έχεις δίκιο :-P:razz: Πωπωω δεν το σκεφτηκα καθόλου και να φανταστεις το κοιτάω καιρό τώρα τι χαζή που είμαι!!! Ίσως βέβαια κατόπιν συνενόησης με τους ιδιοκτήτες αν τους πούμε ότι είναι δώρο και να στείλουμε το κουπόνι μέσω φαξ να υπάρχει κάποια τέτοια λύση.....:confused: Δεν μπορεί, καιροι που είναι, κάτι ίσως γίνεται ώστε να το αποφύγουμε αυτό..

Αυτό δεν το είχα υπολογίσει αλλά έχεις δίκιο :-P:razz: Πωπωω δεν το σκεφτηκα καθόλου και να φανταστεις το κοιτάω καιρό τώρα τι χαζή που είμαι!!! Ίσως βέβαια κατόπιν συνενόησης με τους ιδιοκτήτες αν τους πούμε ότι είναι δώρο και να στείλουμε το κουπόνι μέσω φαξ να υπάρχει κάποια τέτοια λύση.....:confused: Δεν μπορεί, καιροι που είναι, κάτι ίσως γίνεται ώστε να το αποφύγουμε αυτό..

Αλλά και πάλι δεν θα πρέπει να τους δώσεις κάτι?Για να δούν πχ την προσφορά?ότι πχ μπορούν να πάνε ως τότε και περιλαμβάνει αυτά?Και αυτό το σκέφτηκα (να το στείλεις με φαξ) αλλά από την άλλη πρώτον πρέπει να σου πούνε πότε θα κλείσουνε και δεύτερον σιγά αν πχ του το στείλεις με φαξ αυτουνού νωρίτερα να μην το θυμάται

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Διαφημίσεις

Γιατι δεν τους λες το δωρο που θες να τους κανεις για να σου πουν αυτοι ημερομηνιες???

Ανοιχτο θα ναι καπως δυσκολο γιατι μπορει να βγεις εκτος προυπολογισμου...Τα ξενοδοχεια αλλαζουν τις τιμες τους αναλογα με την περιοδο....

Οσο για το θεμα χαρτια κτλ..μπορεις να συννενοηθεις με το ξενοδοχειο η με το ταξιδιωτικο κτλ...και να τα κανονισεις ολα εσυ χωρις να εχουν χαρτια στα χερια τους....το μονο χαρτι που θα χρειαστουν αν πανε μονο σε ξενοδοχειο ειναι η ''κρατηση''που λεμε απλα ενα χαρτι για να πιστοποιουν στην ουσια πως ειναι αυτοι....το οποιο δεν ειναι απαραιτητο να γραφει τιμες κτλ..συνηθως δεν γραφει...αν πεις πως ειναι για δωρο θα καταλαβουν στο ξενοδοχειο και θα τα ακνονισετε ετσι...!!Οτι χρειαστεις ρωτα με ημουν υπευθυνη 3 χρονια σε τουριστικο γραφειο....οπου μπορω να βοηθησω ευχαριστως...;);)

Υγ....τελειοοοο και σαν ιδεα και γω θα θελα πολυ ενα ταξιδακι σαν δωρο θα τ ευχαριστηθουν περισσοτερο πιστευω

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Γιατι δεν τους λες το δωρο που θες να τους κανεις για να σου πουν αυτοι ημερομηνιες???

Ανοιχτο θα ναι καπως δυσκολο γιατι μπορει να βγεις εκτος προυπολογισμου...Τα ξενοδοχεια αλλαζουν τις τιμες τους αναλογα με την περιοδο....

Οσο για το θεμα χαρτια κτλ..μπορεις να συννενοηθεις με το ξενοδοχειο η με το ταξιδιωτικο κτλ...και να τα κανονισεις ολα εσυ χωρις να εχουν χαρτια στα χερια τους....το μονο χαρτι που θα χρειαστουν αν πανε μονο σε ξενοδοχειο ειναι η ''κρατηση''που λεμε απλα ενα χαρτι για να πιστοποιουν στην ουσια πως ειναι αυτοι....το οποιο δεν ειναι απαραιτητο να γραφει τιμες κτλ..συνηθως δεν γραφει...αν πεις πως ειναι για δωρο θα καταλαβουν στο ξενοδοχειο και θα τα ακνονισετε ετσι...!!Οτι χρειαστεις ρωτα με ημουν υπευθυνη 3 χρονια σε τουριστικο γραφειο....οπου μπορω να βοηθησω ευχαριστως...;);)

Υγ....τελειοοοο και σαν ιδεα και γω θα θελα πολυ ενα ταξιδακι σαν δωρο θα τ ευχαριστηθουν περισσοτερο πιστευω

Αν κλείσουμε από κάποιο site με προσφορές τότε μπορούν πχ να πάνε μέσα στον επόμενο ένα μήνα ,έχουν ανοιχτές ημερομηνίες αυτά. Έτσι πήραμε και εμείς ένα ΣΚ που μπορούσαμε να το πάμε μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα. Σίγουρα θα είναι πιο φθηνό από το να το κλείσεις σε πρακτορείο πχ.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Αν κλείσουμε από κάποιο site με προσφορές τότε μπορούν πχ να πάνε μέσα στον επόμενο ένα μήνα ,έχουν ανοιχτές ημερομηνίες αυτά. Έτσι πήραμε και εμείς ένα ΣΚ που μπορούσαμε να το πάμε μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα. Σίγουρα θα είναι πιο φθηνό από το να το κλείσεις σε πρακτορείο πχ.

Nαι ενταξει αν βρεις κατι τετοιο δεν το συζητω...απλα λεω μπορει πχ εσυ να το κλεισεις τωρα αλλα αυτοι να θελουν να πανε πασχα τοτε θα σε χρεωσουν παραπανω αυτο εννοω....το θεμα ειναι να τους βολευει....

Ψαξου εχει οντως φθηνα και ωραια πραγματα...και σαν δωρακι τελειο εγω προσωπικα θα τ εκτιμουσα πολυ....τωρα για το θεμα βενζινες κτλ που αναφερθηκε...εκει δεν μπορεις να κανεις πολλα εκτος αν τους κλεισεις γκρουπακι σε ταξιδιωτικο να εχει και μεταφορα μαζι...αλλα σιγουρα αν κλεισεις μονο ξενοδοχειο θα βγει πιο φτηνα....αλλα για τ θεμα χαρτια κτλ μην στεναχωριεσαι θα μιλησεις με τ ξενοδοχειο και δεν θα αναφερθουν τιμες κτλ...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Nαι ενταξει αν βρεις κατι τετοιο δεν το συζητω...απλα λεω μπορει πχ εσυ να το κλεισεις τωρα αλλα αυτοι να θελουν να πανε πασχα τοτε θα σε χρεωσουν παραπανω αυτο εννοω....το θεμα ειναι να τους βολευει....

Ψαξου εχει οντως φθηνα και ωραια πραγματα...και σαν δωρακι τελειο εγω προσωπικα θα τ εκτιμουσα πολυ....τωρα για το θεμα βενζινες κτλ που αναφερθηκε...εκει δεν μπορεις να κανεις πολλα εκτος αν τους κλεισεις γκρουπακι σε ταξιδιωτικο να εχει και μεταφορα μαζι...αλλα σιγουρα αν κλεισεις μονο ξενοδοχειο θα βγει πιο φτηνα....αλλα για τ θεμα χαρτια κτλ μην στεναχωριεσαι θα μιλησεις με τ ξενοδοχειο και δεν θα αναφερθουν τιμες κτλ...

Η βάφτιση θα είναι 3/6 οπότε πλέον μιλάμε για καλοκαίρι. Γι'άυτό και σκέφτομαι ότι μία εκδρομούλα κάπου κοντά (γιατί έχουν και ένα κοριτσάκι 2 ετών) θα εκτιμηθεί περισσότερο.Οι αποδράσεις είναι πάντα όμορφες..Τώρα επειδή θα είναι και κοντά (τύπου Εύβοια ή κάπου κοντά Πελοπόνησο) δεν θα είναι πια και τόσες οι βενζίνες!Δεν θα τους στείλουμε και στο Παρίσι:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Η βάφτιση θα είναι 3/6 οπότε πλέον μιλάμε για καλοκαίρι. Γι'άυτό και σκέφτομαι ότι μία εκδρομούλα κάπου κοντά (γιατί έχουν και ένα κοριτσάκι 2 ετών) θα εκτιμηθεί περισσότερο.Οι αποδράσεις είναι πάντα όμορφες..Τώρα επειδή θα είναι και κοντά (τύπου Εύβοια ή κάπου κοντά Πελοπόνησο) δεν θα είναι πια και τόσες οι βενζίνες!Δεν θα τους στείλουμε και στο Παρίσι:)

Ωραια τοτε...!!!:D:D μακαρι να τους αρεσει και αυτους οπως και εμας.....:D:D

Εεεε ρε να μην εχω και εγω μια κουμπαρα να με στειλει καπου:-D:grin:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Ωραια τοτε...!!!:D:D μακαρι να τους αρεσει και αυτους οπως και εμας.....:D:D

Εεεε ρε να μην εχω και εγω μια κουμπαρα να με στειλει καπου:-D:grin:

Εμένα μου λες???Γιατί έχω εγώ??:P:p

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Εμένα μου λες???Γιατί έχω εγώ??:P:p

Θες να κουμπαριασουμε???θα σε στελνω μια εγω και μια εσυ...χαχα!!:D

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Θες να κουμπαριασουμε???θα σε στελνω μια εγω και μια εσυ...χαχα!!:D

Ναι αμέ!Στο δεύτερο:D:wink:

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Πάντως εγώ το θεωρώ φτήνια -όχι από άποψη τιμής μόνο γιατί αυτό είναι σχετικό- το να κάνω δώρο στον κουμπάρο μου μια απόδραση..

Βάσει παράδοσης πρέπει να είναι κάτι που θα του μείνει να το έχει.

Άσε που με τα κουπόνια και τις προσφορές μπορείς να κλείσεις εκδρομή με 100 για δύο άτομα μη σου πω και λιγότερο, γεγονός που το κάνει να φαίνεται ακόμη πιο τσίπικο. Στο κάτω κάτω τον κουμπάρο τον τιμάς που βαπτίζει το παιδάκι σου, δείξε το κιόλας... καλύτερα να κόψεις από αλλού και να βάλεις κάτι παραπάνω για τον κουμπάρο. Επίσης τον ρωτάς αν μπορεί να συμπληρώσει για βενζίνες φαγητά κτλ κτλ; Καλές οι αποδράσεις αλλά πρακτικό είναι το θέμα..

Εμείς στη νονά μας που είναι φιλόλογος της πηραμε έναν πίνακα από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης αντίγραφο αρχαίας παράστασης σε πολύ καλή τιμή και το έχει και καμαρώνει.. Όταν με το καλό βαπτίσουμε τη μικρή που ακολουθεί ξέρω ήδη τι θα πάρουμε στην άλλη μας νονά μιας και τρελαίνεται για συγκεκριμένο ακριβό hobby και σίγουρα θα ξετρελαθεί. Επειδή πάντα έχω τρέλα με τα δώρα συμβουλεύω να κοιτάτε την ψυχή του άλλου να είναι κάτι που θα το ευχαριστηθεί για να το εκτιμήσει και μην κοιτάμε μόνο την τσέπη μας. Με καλή θέληση και μπόλικο χρόνο συνδυάζονται και τα δύο ειδικά τώρα που πολλοί ρίχνουν κατά πολύ τις τιμές τους :)

δεν ειναι ωραιο να αποκαλεις φτηνια αυτο που μπορει να διαθεσει καποιος σαν δωρο....δεν κρινουμε τον αλλο απο την αξια του δωρου αλλα αν το προσφερει με αγαπη....και στο φιναλε δεν θα κακοπερασουν κιολας στο ταξιδι...

οταν βαπτισα πριν 6 χρονια μου εκαναν δωρο ενα κολιε...ουτε που βγηκε ποτε απο το κουτι του...οι νονοι μας αρραβωνιαστηκαν περσι οποτε απο χρυσαφικα ειναι πληρεις και διαλεξαν το ταξιδι....

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...