Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ουρεόπλασμα στο 3ο τρίμηνο

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Είχε καμία σας θέμα με αυτο το παλιοουρεοπλασμα (μην πω καμια κουβέντα πιο βαριά!!!)? Ο γιατρός μου λεει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον ΦΤ και το ουρεοπλασμα. Αλλά αναρωτιέμαι τι στο καλό θέλει αυτό το παλιοπραμα για να φύγει?? Έχω βάλει ήδη 3 φορές κολπική κρέμα και έχω πάρει και μία εβδομάδα αντιβίωση. Νομίζω μαζί με τη μπέμπα θα γεννήσω και κολπική κρέμα!!!!!!!:mad:

Διαφημίσεις

Υπομονή!!!μου πήρε Σχεδόν 2 χρόνια για να το ξεριζώσουμε Γι αυτο το λόγο κιόλας δεν μου επέτρεπε ο γιατρός να προσπαθήσουμε νωρίτερα για 2η εγκυμοσύνη.στην πρώτη εγκυμοσυνη που το Είχα χωρίς να το ξέρω κ το κόλλησα προς το τέλος γέννησα χωρίς πρόβλημα οπότε πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.με το καλο η μπαμπούλα σας!

• 3 months later...

καλημερα κοριτσια επαναφερω λιγο το θεμα να ρωτησω αν ξερετε...ανακαλυψα κ εγω στον 4ο μηνα ουρεοπλασμα πηρα αντιβιωση 7ημερων κ σταματησα...τωρα θα κανω επανελεγχο στην28η εβδομαδα, σε περπτωση που ειναι ακομα εκει?? υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει κατι στο μωρο η στον τοκετο??:confused:

καλημερα κοριτσια επαναφερω λιγο το θεμα να ρωτησω αν ξερετε...ανακαλυψα κ εγω στον 4ο μηνα ουρεοπλασμα πηρα αντιβιωση 7ημερων κ σταματησα...τωρα θα κανω επανελεγχο στην28η εβδομαδα, σε περπτωση που ειναι ακομα εκει?? υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει κατι στο μωρο η στον τοκετο??:confused:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...