Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ουρεόπλασμα στο 3ο τρίμηνο

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Είχε καμία σας θέμα με αυτο το παλιοουρεοπλασμα (μην πω καμια κουβέντα πιο βαριά!!!)? Ο γιατρός μου λεει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον ΦΤ και το ουρεοπλασμα. Αλλά αναρωτιέμαι τι στο καλό θέλει αυτό το παλιοπραμα για να φύγει?? Έχω βάλει ήδη 3 φορές κολπική κρέμα και έχω πάρει και μία εβδομάδα αντιβίωση. Νομίζω μαζί με τη μπέμπα θα γεννήσω και κολπική κρέμα!!!!!!!:mad:

Διαφημίσεις

Υπομονή!!!μου πήρε Σχεδόν 2 χρόνια για να το ξεριζώσουμε Γι αυτο το λόγο κιόλας δεν μου επέτρεπε ο γιατρός να προσπαθήσουμε νωρίτερα για 2η εγκυμοσύνη.στην πρώτη εγκυμοσυνη που το Είχα χωρίς να το ξέρω κ το κόλλησα προς το τέλος γέννησα χωρίς πρόβλημα οπότε πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.με το καλο η μπαμπούλα σας!

• 3 months later...

καλημερα κοριτσια επαναφερω λιγο το θεμα να ρωτησω αν ξερετε...ανακαλυψα κ εγω στον 4ο μηνα ουρεοπλασμα πηρα αντιβιωση 7ημερων κ σταματησα...τωρα θα κανω επανελεγχο στην28η εβδομαδα, σε περπτωση που ειναι ακομα εκει?? υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει κατι στο μωρο η στον τοκετο??:confused:

καλημερα κοριτσια επαναφερω λιγο το θεμα να ρωτησω αν ξερετε...ανακαλυψα κ εγω στον 4ο μηνα ουρεοπλασμα πηρα αντιβιωση 7ημερων κ σταματησα...τωρα θα κανω επανελεγχο στην28η εβδομαδα, σε περπτωση που ειναι ακομα εκει?? υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει κατι στο μωρο η στον τοκετο??:confused:

Διαφημίσεις