Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ

mitsi1

Recommended Posts

Καταρχήν, καλως ήρθες!

Σε μένα που δεν υπήρχε καν σάκος δεν χρειάστηκε απόξεση...Βγήκαν όλα με καφέ και μαύρα κομμάτια.. Η περίοδος μου ξεκίνησε αμέσως μετά, όταν η χοριακή μου έπεσε στο 40 και ο οργανισμός "κατάλαβε" ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Αλλά τώρα περιμένουμε να σταματήσει το αίμα, οι συσπάσεις της μήτρας και μετά θα ξανακάνω μια χοριακή για να δούμε αν έπεσε στις τιμές που πρέπει. Αν κάτι απο αυτά δεν συμβεί θα χρειαστεί να κάνω κι εγώ απόξεση... Κάτι που βέβαια δεν το θέλω γιατι μετα θα πρέπει να περιμένω πιο πολύ πριν ξαναρχίσουμε προσπάθειες.... :?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια και εμένα ο γιατρός μου είπε ότι ήταν παλίνδρομη αν και δεν έκανα απόξεση αλλά μου έδωσε κάτι χαπάκια για να βοηθήσει τις συσπάσεις της μήτρας. Μου είπε ότι συμβαίνει κάποιες φορές να το αποβάλλει μόνος του ο οργανισμός και να αποφεύγεται έτσι η απόξεση. Επίσης νομίζω ότι βιοχημική ονομάζεται όταν η κύηση έχει φτάσει μέχρι και μια ορισμένη εβδομάδα, 5η νομίζω. Εγώ είχα μπει στην 7η εβδομάδα όταν άρχισε το πολύ αίμα.

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με μπέρδευει λίγο αυτός ο διαχωρισμός ειδικά επειδή διαβάζω πως σχεδόν όλες οι κοπέλες που είχαν παλλίνδρομη έχουν κάνει απόξεση...

Κορίτσια και εμένα ο γιατρός μου είπε ότι ήταν παλίνδρομη αν και δεν έκανα απόξεση αλλά μου έδωσε κάτι χαπάκια για να βοηθήσει τις συσπάσεις της μήτρας. Μου είπε ότι συμβαίνει κάποιες φορές να το αποβάλλει μόνος του ο οργανισμός και να αποφεύγεται έτσι η απόξεση. Επίσης νομίζω ότι βιοχημική ονομάζεται όταν η κύηση έχει φτάσει μέχρι και μια ορισμένη εβδομάδα, 5η νομίζω. Εγώ είχα μπει στην 7η εβδομάδα όταν άρχισε το πολύ αίμα.

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με μπέρδευει λίγο αυτός ο διαχωρισμός ειδικά επειδή διαβάζω πως σχεδόν όλες οι κοπέλες που είχαν παλλίνδρομη έχουν κάνει απόξεση...

Κοίτα να δεις! Εμένα μου έχει δώσει χάπια για να σταματήσουν οι συσπάσεις γιατί είχα φοβερό πρόβλημα... ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει...

Βιοχημική από οσο έχω καταλαβει είναι όταν δεν προλαβε να διαγνωστεί κλινικά μια εγκυμοσύνη... αυτό σημαίνει ότι υπήρχε θετικό τεστ ή χοριακή, αλλά η εγκυμοσύνη σταμάτησε πολύ νωρίς πριν προλάβει να εμφανιστεί στον υπέρηχο...

Διαφημίσεις

Και να φανταστείς ότι πριν από λίγο καιρό μου ήταν εντελώς άγνωστες λέξεις....

Είμαι σίγουρη όμως πως σύντομα η ζωή θα μας δώσει κάτι ομορφό γιατί μας το χρωστάει!!!

Κορίτσια ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Καταρχήν περαστικά σε όλες και γρήγορα εγγυούλες. Όντως πριν από λίγο καιρό τα αγνοούσα κι εγώ όλα αυτά. Myrto την μύλη κύηση την κατάλαβες από ιστολογική εξέταση του εμβρύου? Polixenia αλήθεια έχεις συσπάσεις της μήτρας? Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν είχα τίποτε απ όλα αυτά... Αυτό με την απόξεση εάν δεν μηδενιστεί η χοριακή δεν μου πολυαρέσει. :(

pemOp2.pngjawJp2.png

1/12/2012 ... ήρθε και ο μπεμπούλης μας!

Κορίτσια ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Καταρχήν περαστικά σε όλες και γρήγορα εγγυούλες. Όντως πριν από λίγο καιρό τα αγνοούσα κι εγώ όλα αυτά. Myrto την μύλη κύηση την κατάλαβες από ιστολογική εξέταση του εμβρύου? Polixenia αλήθεια έχεις συσπάσεις της μήτρας? Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν είχα τίποτε απ όλα αυτά... Αυτό με την απόξεση εάν δεν μηδενιστεί η χοριακή δεν μου πολυαρέσει. :(

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πριν θα δεις τι τράβηξα μέχρι να καταλάβουν οι γιατροί τι έχω... Από τις συσπάσεις μούδιαζε όλη η λεκάνη μου και η μέση μου και το δεξί μου πόδι μέχρι το γόνατο... Δεν μπορούσα να περπατήσω, να σταθώ ή να κάτσω... 7 μέρες στο κρεβάτι και στα νοσοκομεία.. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε τόσο άσχημα η μήτρα μου... με προβληματίζει αυτό και φοβάμαι μήπως έχω κάτι... άσε που είμαι και αλλεργική και μέχρι που σκέφτηκα μήπως ο οργανισμός θεώρησε το κύημα ως ξένο σώμα και το έδιωξε... τέτοια ωραία σκέφτομαι... :?

Διαφημίσεις

Κορίτσια κι εμένα που η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε, γιατί ήταν μερική μύλη κύηση. Έτσι έκανα απόξεση. Υπήρχε σάκος αλλά δεν υπήρχε έμβρυο. Η χοριακή είχε φτάσει 40.000 και μετά την απόξεση έπρεπε να την παρακολουθώ, για να δω πότε θα μηδενιστεί. Ευτυχώς ένα μήνα μετά έφτασε στο 2,8 και ησύχασα.

Τη μερική μύλη κύηση τη διαπίστωσε ο γιατρός από το αποτέλεσμα της ιστολογικής του σάκου.

5f27b8bd0c.png

Κορίτσια κι εμένα που η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε, γιατί ήταν μερική μύλη κύηση. Έτσι έκανα απόξεση. Υπήρχε σάκος αλλά δεν υπήρχε έμβρυο. Η χοριακή είχε φτάσει 40.000 και μετά την απόξεση έπρεπε να την παρακολουθώ, για να δω πότε θα μηδενιστεί. Ευτυχώς ένα μήνα μετά έφτασε στο 2,8 και ησύχασα.

Τη μερική μύλη κύηση τη διαπίστωσε ο γιατρός από το αποτέλεσμα της ιστολογικής του σάκου.

Λυπάμαι πολύ.. :( Εντωμεταξύ τι θα πει μερική μύλη κύηση? Υπάρχει και ολική?

Μερική σημαίνει ότι τμήμα του πλακούντα έχει ελαττωματική (υδατιδώδη) μορφή. Υπάρχει και ολική... Την ολική προκαλεί ένα έμβρυο χωρίς γενετικό υλικό (πυρήνα) ενω την μερική δύο σπερματοζωάρια που γονιμοποιούν ένα ωάριο...(τα'χω μάθει απέξω! :) )

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Μερική σημαίνει ότι τμήμα του πλακούντα έχει ελαττωματική (υδατιδώδη) μορφή. Υπάρχει και ολική... Την ολική προκαλεί ένα έμβρυο χωρίς γενετικό υλικό (πυρήνα) ενω την μερική δύο σπερματοζωάρια που γονιμοποιούν ένα ωάριο...(τα'χω μάθει απέξω! :) )

Μάλιστα... και πώς είσαι μυρτούλα?

Στην αρχή φρίκαρα, τώρα καλύτερα...περιμένω να περάσει ο καιρός (πριν το καλοκαίρι ο γιατρός μου είπε να μην κάνω προσπάθειες) και ελπίζω να τα καταφέρω να έχω μια φυσιολογική εγκυμοσύνη.....

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Την προηγούμενη Πέμπτη 4/12 πήγα στο γιατρό και μου έκανε κολπικό υπέρηχο. Τελευταία περίοδο είχα στις 25/10 και είμαι 6 εβδομάδων έγκυος απο ότι μου είπε και ο γιατρός. Είδε το σάκο στη μέσα στη μήτρα και όντως είναι 6 εβδομάδων. Εμβρυο όμως δεν είδαμε. Είπε οτι είναι ακόμα νωρίς. Είναι όντως νωρίς για να φανεί έμβρυο?

Επίσης είδε μέσα στη μήτρα χαμηλά μία σκιά σαν αίμα μου είπε. Δεν κατάλαβα και πολύ καλά γιατί δε μου έλεγε και πολλά για να μη με αγχώσει. Το μόνο που μου είπε είναι να ξεκουραστώ και να ξαπλώνω όσο μπορώ. Τον είδα όμως αρκετά ανήσυχο το γιατρό. Τον ρώτησα πότε θα κάνω τις αιματολογικές τυπικές εξετάσεις που γίνονται στην αρχή κάθε εγκυμοσύνης και μου είπε να ξαναπάω στις 18/12 να με δει, να σιγουρευτούμε και μετά να τις κάνω. Τι εννοούσε δηλαδή? Μπορεί να αποβάλλω?

Επίσης χθες το βράδυ είδα δύο μικρές καφέ βλέννες στο εσωρουχό μου. Διάβασα οτι μικρές καφέ εκκρίσεις είναι σύμπτωμα μίας παλίνδρομου κυήσεως χωρίς πόνο.

Σας παρακαλώ πείτε μου μπορώ να κάνω κάτι για να σιγουρευτώ οτι όλα πάνε καλά πριν τις 18/12 που θα πάω στο γιατρό? Να κάνω Β-χοριακή? Νιώθω οτι κάτι δεν πάει καλά!!!

eNortjK1UrI0MjWwULIGXDASxQKk51.png eNortjK1UrIwMDY2ULIGXDASnAKa81.png

Καλημερα κοριτσακι καινουριο ...καταρχην σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην ανυσηχεις . Αν ειδες καφε μην πανικοβαλλεσαι , συμβαινει . Τωρα με την χοριακη μπορεις να καταλαβεις τα παντα . Εχεις κανει φανταζομαι χοριακη ? Αν οχι τρεξε να κανεις και μετα παλι απο δυο μερες ετσι ωστε να διαπιστωσεις αν η εγκυμοσυνη σου εξελισεται φυσιολογικα , εγω ετσι καταλαβα οτι δεν προχωρουσε . καλη επιτυχια .

maria250499, εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις ούτε χοριακή ούτε τίποτε. Περίμενε να δεις ξανά το γιατρό σου. Αυτό το λέω γιατί η χοριακή από μόνη της δεν λέει κάτι. Έχω διαβάσει για κοπέλες που ξεκίνησαν με χαμηλή χοριακή και πήγαν όλα τέλεια. Εγώ από την άλλη είχα χοριακή 40.000 (ήταν πολύ καλό νούμερο) αλλά δεν είχα έμβρυο. Η υψηλή χοριακή εξηγήθηκε από το γεγονός ότι η κύηση ήταν μερική μύλη. Εμένα ο γιατρός με είδε πρώτη φορά στην 7η εβδομάδα και υπέθεσε ότι ίσως ήταν και καθυστερημένη σύλληψη. Τελικά στην 8η εβδομάδα που με ξαναείδε δεν είδε πάλι έμβρυο, οπότε έκανα απόξεση.

Όμως στη δική σου περίπτωση μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη. Έχω ακούσει για πολλές κοπέλες που στην 6η εβδομάδα δεν είδαν έμβρυο και τελικά το είδαν την επόμενη και πήγαν όλα καλά.

Το καφέ αιματάκι πάλι δε λέει τίποτε. Πολλές κοπέλες είχαν καφέ και δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Έχε θετική σκέψη και πίστη και σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά.

5f27b8bd0c.png

Δίκιο έχει η bp.Να σου πω μόνο ότι όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου στην 6η εβδομάδα είχα δει μόνο τον αμνιακό σάκο και όχι το έμβρυο. Επίσης είχα κι εγώ λίγο αίμα...Από κει και πέρα όλα εξελίχθηλαν φυσιολογικά...Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά...Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!!

Καλή τύχη Μαρία και προσπάθησε να χαλαρώσεις (όσο γίνεται) με τη σκέψη ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι! Η εγκυμοσύνη θα πάρει το δρόμο που είναι να πάρει.

Καλημέρα σε όλες καινούριες και παλιές... Πολύ στεναχωριέμαι που βλέπω κάθε μέρα καινούρια ονόματα :(

Τώρα που έχουν περάσει σχεδόν 3 βδομάδες βλέπω τα πράγματα πιό θετικά και αισιόδοξα. Σημασία έχει που είμαστε εμείς καλά και όλα θα γίνουν!

Μαρία εύχομαι να έχεις καλύτερα νέα στην επόμενη επίσκεψη σου στο γιατρό!

Να μην αγχώνεσαι και να μας γράφεις να μαθαίνουμε τα νέα σου. Εγώ πήρα πολύ κουράγιο από τα κορίτσια εδώ.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη συμπαράσταση. Μακάρι να πάνε όλα καλά αλλά δε νομίζω. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάει στο γιατρό πάλι 6 εβδομάδων και είχε δει έμβρυο και ήταν μες στην τρελλή χαρά ο γιατρός. Κουνούσε το ματσουκι αυτό που βάζουν στον κόλπο καμια μισή ώρα για να βλέπουμε το έμβρυο. Τώρα το έβαλε μέσα και σε 5 δευτερόλεπτα το έβγαλε και μου λεει φτάνει αρκετά είδαμε. Και μετά κοιτούσε την οθόνη του προβληματισμένος.

Άσε που νομίζω οτι το στήθος μου ξεπρήστηκε και οτι πια δεν έχω πια αναγούλες.

Δεν ξέρω ρε κορίτσια μακάρι να είναι όλα της φαντασίας μου και να πάνε όλα καλά.

Θα σας ενημερώσω πάντως οτι κι αν γίνει.

Και πάλι ευχαριστώ!!!

:(

Καλημερα κοριτσακι καινουριο ...καταρχην σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην ανυσηχεις . Αν ειδες καφε μην πανικοβαλλεσαι , συμβαινει . Τωρα με την χοριακη μπορεις να καταλαβεις τα παντα . Εχεις κανει φανταζομαι χοριακη ? Αν οχι τρεξε να κανεις και μετα παλι απο δυο μερες ετσι ωστε να διαπιστωσεις αν η εγκυμοσυνη σου εξελισεται φυσιολογικα , εγω ετσι καταλαβα οτι δεν προχωρουσε . καλη επιτυχια .

Είχα κάνει πριν την καθυστέρηση όπου διαπίστωσα οτι είμαι έγκυος. Στις 25/11 περίμενα περίοδο και έκανα στις 21/11 την εξέταση όπου η τιμή ήταν 106 μονάδες. Αν υπολογίσουμε οτι κάθε δύο μέρες η τιμή διπλασιάζεται τότε τώρα πρέπει να έχει φτάσει στις 53000 μονάδες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...