Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έσπασα το χέρι μου...

Recommended Posts

...γμτ (και δεν κάνει να βρίζω η μάνα).

Πάνω που είχαμε ξεπεράσει τον ίκτερο, μας είχε αποδεχθεί η μεγάλη, είχαμε βρει ένα κάποιο πρόγραμμα, έτυε και αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι κάνω συνεχώς πατέντες με μαξιλάρια και την καταφέρνω να πιάνει τη θηλή. Έχω όμως την εντύπωση ότι θηλάζει λιγότερο παρ' όλο που δεν γκρινιάζει και αποκοιμιέται ήσυχα μετά. Εννοείται ότι μόλις αρχίσει τη γκρίνια το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τη βάζω στο στήθος. Ύπάρχει περίπτωση με τη στάση που έχει να κουράζεται και να προτιμά να αποικοιμιέται απο το να τρώει? Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο? Έχετε καμία συμβουλή να μου δώσετε?

Υ.Γ. Για όσους δεν βλέπουν το tickler η μικρή είναι 24 ημερών.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Διαφημίσεις

Περαστικά σου Αφροδίτη!!!

Είναι πολύ μικρούλα και νυστάζει, δεν υπάρχει καλύτερο σημείο για ύπνο

απο το στήθος της μαμάς!!! :lol:

Και ο δικός μου το πάθαινε αυτό, σιγά σιγά θα αλλάξει.

Να σου ζήσουν και τα δύο ζουζούνια σου!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Να μπω στο θεμα γρηγορα..

Εσπασα το χερι μου και ειμαι με γυψο εδω και καποιες ωρες :cry:

Θηλαζω μονο ορθια, με το μωρο (10κιλα) στην αγγαλια, περπατωντας και κανοντας βλακειες, αλλιως δεν καθεται να θηλασει (είναι αεικινητος κυριολεκτικα..).:?

Με ηρεμια, ξαπλωμενοι κλπ θηλαζουμε μονο το βραδυ, αν και σε αυτό τωρα με το γυψο θα εχω προβλημα μαλλον. :?

Υπαρχει περιπτωση να με δει και να καταλαβει πως εχω προβλημα και να 'βοηθησει' με το θηλασμο;

Πως θα τα καταφερω με ένα χερι και ένα υπερκινητικο μωρο;;; :cry:

Εχω αγχωθει τρελα!

Eve μου περαστικά σου.

Ελπίζω να μην πονάς!

Προσπάθησε αν τα καταφέρεις να ξαπλώσεις ανάσκελα και να τον βάλεις μπρούμυτα επάνω σου να θηλάσει και να τον κρατάς με το άλλο χέρι?

Μπορείς ίσως και καθιστή να είσαι και να ξαπλώνει αυτός μπρούμυτα επάνω σου?

περαστικά σου Eve!!!

δοκίμασε και τη στάση "αλογάκι", που κάθεται πάνω στο πόδι σου και εσύ τον στηρίζεις στη πλάτη.

Επίσης, αν στέκεται όρθιος, κάτσε εσύ στον καναπέ, με το στήθος έξω και άστον να έρχεται σε σένα όποτε θέλει.

Το "καλό" σου χέρι θα τον αγκαλιάσει και θα τον κρατάει σταθερό. Αν κουνιέται πολύ, και θέλει να φύγει, τον αφήνεις..θα ξανάρθει :)

Eve περαστικα! Μην στεναχωριεσαι θα βρει μονο του τροπο για να θηλασει! Αυτα που ειπαν τα κοριτσια θα βοθησουν! Εμενα τον τελευταιο καιρο θηλαζει οπως λεει η Dooo.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

sotiria μου αφου ειστε ηρεμοι ως τωρα, μαλλον θα παραμεινετε ετσι..

εμενα το προβλημα ξεκινησε ακριβως 4 μηνων και εκστοτε αναγκαζομαι να θηλαζω μονο περπατωντας μεσα στο σπιτι, τραγουδωντας και γεκικως κανοντας ΚΑΙ κατι αλλο ταυτοχρονα ! :lol::lol:

τί σκοτεινα δωματια δοκιμασα, τί χρωματιστα κολιε...τιποτα δεν τον εκανε να σταματησει να θελει να "εξερευνα" τον κοσμο ακομα και σε αυτα τα 5 λεπτα του θηλασμου...

κοριτσια ευχαριστω, θα σας 'πω' αυριο τα νεα..

θελω παντως να δω αν θα καταλαβει οτι'κατι κακο συμβαινει στη μαμά' , 'μηπως να φαω σαν καλο παιδακι σημερα (και για 10 μερες..) ετσι για αλλαγη' , εχω μια ελπιδα ... :?

Περαστικά σου eve :)

Βάλε τους άλλους να κάνουν δουλειές, να σε φροντίζουν και να σε κανακεύουν για να μην κουράζεσαι διπλά..

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

θελω παντως να δω αν θα καταλαβει οτι'κατι κακο συμβαινει στη μαμά' , 'μηπως να φαω σαν καλο παιδακι σημερα (και για 10 μερες..) ετσι για αλλαγη' , εχω μια ελπιδα ... :?

Περαστικά!

Να του μιλάς, να του τα λες πολλές φορές, κάτι θα καταλάβει.

Διαφημίσεις

στην ανάγκη... ας κάνετε οικογενειακό περίπατο μέσα στο σπίτι! ας κρατάει κάτι και ο μπαμπάς!! το μωρό... το στήθος... :lol::lol::lol:

αστειεύομαι! περαστικά εύχομαι και είμαι σίγουρη πως θα βρείτε τη λύση πονεμένη μαμά και δραστηριος πιτσιρίκος :wink:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Αχ δυσκολα με το ένα χερι και το μωρο τοσο ανησυχο…

Το βραδυ οσες φορες ξυπνησε (δεν ξερω ποσες, εχασα το μετρημα) πηγαινε και μου τον εφερνε ο συζυγος και μου τον εβαζε στο στηθος..

Μεχρι σημερα δεν "ειχε νιωσει" τι εννοω όταν του λεω ποσες φορες ξυπναω το βραδυ… (δεν ακουει και καλα και δεν επαιρνε χαμπαρι…) σημερα το πρωι όμως ητανε κομματια!!

"μα γιατι ξυπναει τοσες φορες" "πως αντεχεις τοσα ξυπνηματα" κλπ κλπ…

Παντως το μωρο μου είναι πολύ νευρικο, δυσκολος ο θηλασμος ετσι…

Γιατι όμως τοσο;;; :?::?:

Φανταστειτε ότι ουτε αγγαλια δεν καθεται αν αυτος που τον κραταει καθεται σε καρεκλα και δεν κινειται στο χωρο… :evil:

όταν βγαίνετε βόλτα όμως, ηρεμεί??

οχι και τοσο, χτυπαει χερια και ποδια στο καροτσι, λεει τα δικα του, γελαει στον κοσμο!! :lol::lol:

γεννικα ειναι πολυ ζωντανο παιδακι, ειναι αεικινητος και πολυ χαρουμενος. σπανια γκρινιάζει...παλι καλα! :)

αλλα με το θηλασμο....η εικονα μας διαφερει πολυ απο την κλασσικη με το γαληνιο μωρακι που καθεται στην αγγαλια της μαμας του και θηλαζει ησυχο... τα ακροβατικα παν κι ερχονται...

Φανταστειτε ότι ουτε αγγαλια δεν καθεται αν αυτος που τον κραταει καθεται σε καρεκλα και δεν κινειται στο χωρο…

Κι μενα ετσι ειναι....χαρακτηρες ειναι αυτοι δεν μπορεις να κανεις και πολλα! :wink:

Eve με την περιγραφη που κανεις νομιζω πως μιλας για τον γιο μου! copy paste ειμαστε! Τι να κανουμε ετσι ειναι τα λουλουδακια μας! Δεν ειναι ολα τα παιδακια ιδια!Εγω παντος παρολη την κουραση τον χαιρομαι πολυ που ειναι ετσι ζωηρο κ χαρουμενο.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...