Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως να ανακοινώσω στο γιατρό την διακοπή της συνεργασία μας;

Recommended Posts

Sorry δεν διαβάσατε τα νέα.....τον έστειλα τον ταληροφονιά!

Του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή του και του έστειλα και εμαιλ σε περίπτωση που δεν το άκουγε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε εντάξει δεν μου έκανε και τίποτα ο άνθρωπος απλά ήταν 150 χρονων με αντιλήψεις περασμένων δεκαετιών και φραγκοφονιάς όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε....αλλα εντάξει δεν μου έκανε κάτι κακό 4 φορές πήγα, 200 ευρουλάκια του έδωσα για να μου λέει αν οτι ειναι τέλεια η γενική αίματος και ούρων :lol::lol::lol::lol:

Δεν βαριέσαι....πες οτι τα έφαγα στα μπουζούκια!

από περιέργεια γιατί θα σκάσω :lol: τι του είπες δλδ στο μήνυμα? :lol:

Γιατρέ καλησπέρα σας, είμαι η yogini, πήρα να σας ενημερώσω ότι δε θα με ξαναδείτε μην ανησυχήσετε αν έπαθα κάτι? :lol:

από περιέργεια γιατί θα σκάσω :lol: τι του είπες δλδ στο μήνυμα? :lol:

Γιατρέ καλησπέρα σας, είμαι η yogini, πήρα να σας ενημερώσω ότι δε θα με ξαναδείτε μην ανησυχήσετε αν έπαθα κάτι? :lol:

"Κύριε Μπότση γειάς σας ειμαι η yogini και πήρα για να ακυρώσω το ραντεβού που εχουμε 1η Οκτώβρη. Αποφασίσαμε να παμε σε κάποιο άλλο δημόσιο νοσοκομείο και σας ευχαριστούμε πολύ για την μεχρι τώρα συνεργασία"

Δεν μπορείτε να πείτε ΚΥΡΙΑ!

Διαφημίσεις

3 παιδιά 3 διαφορετικοι γυναικολόγοι. Για να ειμαι ειλικρινής η μαιευτήρας που με ξεγέννησε στη δεύτερη γέννα μου ήταν το λιγότερο καταπληκτική κυρία.

'Οταν διαπίστωσα την τρίτη εγκυμοσύνη μου εκείνη με παρακολουθούσε αρχικά.

Στην δουλειά μου όμως συνεργάστηκα για κάποιο διάστημα με κάποιον γιατρό που ήταν μαιευτήρας. Πήγα κάποιες επισκέψεις στην αρχή της εγκυμοσύνης μου για να μου δώσει κάποιες συμβουλές σχετικά με την δουλειά μου. Του εξήγησα ότι θα με ξεγεννήσει η προηγούμενη μαιευτήρας από την αρχή και εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα όπως μου δήλωσε.

Μετά το πρώτο τρίμηνο με κατέκτησε η συμπεριφορά του και αποφάσισα να με ξεγεννήσει εκείνος. Είχα το ίδιο δίλημμα πως θα ανοκοινώσω στην γυναικολόγο μου ότι θα με ξεγεννήσει κάποιος άλλος.

Είχα σκεφτεί πολλές δικαιολογίες αλλά δεν τολμούσα να την πάρω τηλ.

Τελικά κάποια μέρα η αδελφή μου με ενημέρωσε ότι η μαιευτήρας μας πάσχει απο καρκίνο.

Πέθανε κάποιους μήνες πριν γεννήσω έτσι δεν χρειάστηκε ποτέ να της το πω.

Ειλικρινα ήταν εκπληκτικός άνθρωπος και επιστήμονας αλλά το ίδιο ευχαριστημένη είμαι και με τον τελευταίο γυναικολόγο -μαιευτήρα μου.

Φιλικά

Μαρίλια

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

• 11 months later...

Έχω μπει ήδη στον 8ο και κατά 99% θα αλλάξω γιατρό. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον τωρινό, απλά θέλω να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο.

Πώς θα του το πω;;;; Γιατί νιώθω πως πρέπει να του πω...

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Μη του το πεις. Τις εξετασεις σου δεν τις κρατουσε ετσι? τους υπερηχους τους εχεις. Πας κατευθειαν σε εναν αλλο. Σιγα μη σε παρει και τηλεφωνο για να σου ζητησει το λογο καλε! Αντε πριν σε πιασουν οι πονοι!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγώ θα έλεγα, αφού δεν έχεις παράπονο από το γιατρό, να τον πάρεις ένα τηλέφωνο και να του πεις ότι αλλάζεις για οικονομικούς λόγους. Δεν είναι κακό. Στη θέση του, εγώ θα το εκτιμούσα.

Θεωρώ ότι μια εξήγηση μπορείς να του τη δώσεις, αφού η συνεργασία σας ήταν καλή.

Πού ξέρεις, μπορεί να έχει και κανέναν να σου συστησει.

Ναι αυτό θα του πω, γιατί αυτή είναι και η αλήθεια. Αχ, πόσο δυσάρεστη η θέση όμως ε;

Εγω μολις ειπα στο γιατρο οτι θα γεννησω στο νοσοκομειο αρχισε να λεει οτι εκει δεν θα σε προσεχουνε και θελεις αρκετη προσοχη και κατι τετοια ελεγε να μου αλλαξει γνωμη.Εγω καθομουν και τον ακουγα δεν του ειπα τιποτα.Δεν ειχα κανενα παραπονο απο το νοσοκομειο

Ναι αυτό θα του πω, γιατί αυτή είναι και η αλήθεια. Αχ, πόσο δυσάρεστη η θέση όμως ε;

Ναι μωρέ, το καταλαβαίνω, ειδικά αφού φαίνεται να τον εκτιμάς. Πάντως, σου λέω, μια φίλη έκανε το ίδιο και δεν είχε πρόβλημα. Επίσης, ο αδερφός μου είναι ειδικευόμενος (όχι γυναικολόγος) και ρώτησε σχετικά, και μου είπε ότι είναι πολύ συχνές οι συμφωνίες ότι μια κοπέλα την παρακολουθεί ένας γιατρός και στον 9ο πάει σε άλλον που συνεργάζεται με δημόσιο μαιευτήριο.

Και αν είναι και σοβαρός άνθρωπος, δεν θα προσπαθήσει να σε μεταπείσει. Επειδη περιτριγυρίζομαι από γιατρούς, όλοι τους αναγνωρίζουν ότι τα δημόσια νοσοκομεία είναι μακράν καλύτερα των ιδιωτικών.

Διαφημίσεις

Ακριβώς το ίδιο θα πω κι εγώ,δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ενημερώσεις κανέναν,από τη στιγμή που δεν έχεις και οικονομικές εκκρεμότητες μαζί του.

Και αναφέρομαι στο οικονομικό,μιας και αυτό είναι που τους ενδιαφέρει όλους πια.

Εμένα ο γιατρός μου είναι στο ΙΑΣΩ,τον ρωτήσαμε 2 φορές για την αμοιβή του,τη μια η μαμά μου,και τον είδα που ψιλοστράβωσε,μας είπε να δούμε τον τιμοκατάλογο και μετά θα μας πει την αμοιβή του και την επόμενη φορά τον ρώτησα ποια θα είναι η δική του αμοιβή και μου είπε μην αγχώνεσαι και μη το σκέφτεσαι από τώρα (6 μηνών) και ότι θα τα βρούμε...

Ε δεν ήμουν και πολύ ικανοποιημένη ιατρικώς και άλλαξα τώρα στην 27η προς 28η εβδομάδα.

Δε νομίζω λοιπόν ότι οφείλω εξηγήσεις σε κανέναν,από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχω χρέη προς το γιατρό και τη μονάδα του.

Ο προηγουμενος ετσι μου ελεγε κι εμενα. "Θα τα βρουμε". Τι σπαστικό! Εβαλα τον αντρα μου και τον επρηξε μεχρι που μας ειπε. Και παλι καλα γιατι ηθελε 2,500 (δεν το περιμενα, και πριν 3χρονια)!Αντε βρες τα τελευταια στιγμη.

Ε γι'αυτό κι εγώ πήγα στον άλλο!

1500 ευρώ παίρνει αυτός και βγαίνει γύρω στα 400 το νοσοκομείο και 300 η επισκληρίδιος.

Άλλο 2200 κι άλλο 6000.....το λιγότερο....

εγω παλι, πηρα τηλεφωνο στο 7ο μηνα και ειπα στην γραμματεα της γιατρου οτι θα ερθω στο ραντεβου μου γιατι θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο επειδη δεν μπορω να αντεπεξελθω οικονομικα... βεβαια υπηρχαν κι αλλοι λογοι που με εκαναν να μην την εκτιμω ιδιαιτερα αλλα και παλι το ειπα

πως να φανταστείς οτι μπορείς να αγαπήσεις τοοοοσο πολύ!

Ο προηγουμενος ετσι μου ελεγε κι εμενα. "Θα τα βρουμε". Τι σπαστικό! Εβαλα τον αντρα μου και τον επρηξε μεχρι που μας ειπε. Και παλι καλα γιατι ηθελε 2,500 (δεν το περιμενα, και πριν 3χρονια)!Αντε βρες τα τελευταια στιγμη.

2500 ευρω? Συγγνωμη... αποδειξη εδωσε? Ειναι κατι αυτος? Καθηγητης στο πανεπιστημιο ας πουμε? ή ετσι του ηρθε η τιμη? Εγω με το που μπηκα μεσα με πιανει η γραμματεας που μαλλον ηταν και ειδικευομενη και μου λεει, ο γιατρος ξεγενναει Ιασω και Αλεξανδρα, παιρνει 1200 ειτε καισαρικη ειτε κανονικα + 100 η αναισθησιολογος. Μου τα ξεκαθαρισε! Αν δεν ηθελα δεν ξαναπηγαινα! Ειναι και αναπληρωτης καθηγητης. Αυτα πριν 2 χρονια.

• 2 χρόνια μετά...

Καλησπερα!!

Επαναφερω το θεμα (αν και διαβασα ολες τις απαντησεις) γιατι θα ηθελα τη γνωμη σας στην δικη μου περίπτωση....

Προσφατα αποφασισαμε με τον συζυγό μου να αλλαξουμε και εμεις γιατρο.

Οι λογοι ειναι παρα πολλοι... και ο σημαντικοτερος ολων οτι θα μπαιναμε για καισαρικη χωρις να συντρεχει σοβαρος λογος. Τις τελευταιες φορες που τον επισκεπτομασταν εφευρίσκε λογους (ο θεος να τους κανει!!) για να μπουμε συντομα για καισαρικη.

Ουτε καν εμπενε στη διαδικασια να με πεισει επιστημονικα οτι ειναι αναγκαια!

Δηλαδη μας ελεγε χαζες ατακες του τυπου, "αν το μωρο ζοριστει στην εξοδο, οταν μεγαλωσει θα το ρωτας ποσο κανει 5 και 5 και θα σου λεει 8" και αλλα τετοια που υποβιβαζουν την ανθρωπινη φυση και νοημοσινη μας....περιμενοντας οτι εμεις θα κατσουμε να τα υποστουμε ολα αυτα αμαχητί.

Επισης θεωρω οτι μας ελεγε και ψεματα για την θεση του παιδιου, δηλαδη οτι δεν ειναι ιδανικη για φυσιολογικο τοκετο, μας τρομοκρατουσε οτι ειναι μικρο και δεν τρεφεται σωστα, οτι εχει δεθει με τον λωρο κλπ κλπ.

Αποτελεσμα, γυρναγα στο σπιτι με μιση καρδια και κλαματα...

Εκτως απο αυτα μια μερα ακουσα να μου λεει και το εξης: "Εμας τους μαιευτηρες μπαινει ο διολος μεσα μας καθημερινα βλεποντας κωλους"!!!!!

:evil::shock::evil::shock:

Ε...........νομιζω οτι αρκετα ακουσαμε και καπου στα τελη του 8ου μηνα ειπαμε να παρουμε δευτερη γνωμη για το θεμα της θεσης του μωρου, της αναπτυξης κλπ χωρις βεβαια να εχουμε σκοπο να αλλαξουμε γιατρο (κακως!!!)

Ενοειται πως μολις "συναναστραφηκαμε" με τον νεο γιατρο καταλαβαμε τη διαφορα και δεν θελησαμε να ξαναπατησουμε το ποδι μας στον αλλο.

Αποδείχτηκε πολυ αντιεπαγγελματιας για να μην πω καποια αλλη λεξη....

Η θεση του μωρου ιδανικη και τα γραμμαρια λιγα αλλα στα πλαισια του φυσιολογικου...ουτε εχει μπλεχτει ο λωρος ουτε τιποτα...

(Σημειωτέων, ο παλιος γιατρος σε δημοσιο νοσοκομειο και ο καινουριος ιδιωτης)

Ποιο ειναι το προβλημα.....Σκεφτηκαμε να μην ξαναπαμε, αλλα να μην του δωσουμε και αναφορα.Απλα δηλαδη να μην μας ξαναδει.

Οφειλω να ομολογισω πως νοιωθω λιγο ασχημα, το ξερω οτι δεν θα επρεπε αλλα το νοιωθω γιατι μου ειχε δωσει και το τηλεφωνο του και τον ειχα ενοχλησει 3-4 φορες...επισης ειχε ερθει μια κυριακη στο νοσοκομειο μονο και μονο για να μου κανει εισαγωγη λογω συσπασεων.....εκτως των αλλων ειναι γνωστος γνωστου της μητερας μου.

Ομως σημερα εφτασε στο σημειο να παρει τηλεφωνο στο σταθερο του σπιτιου μας στις 10 και μιση το βραδυ για να ρωτησει γιατι χαθηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

Ευτυχως δεν το σηκωσα αλλα καταφερε να μιλήσει με τον πατερα μου (εχουμε την ιδια τηλεφωνικη γραμμη γιατι μενουμε πανω-κατω) και ο ανθρωπος του ειπε πως δεν γνωριζει τι αποφασεις εχουμε παρει εγω με τον αντρα μου...

ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!

Ειναι δυνατον???????????

Θα παει ο αντρας μου να του μιλήσει την δευτερα για να μας φυγει αυτο το αγχος...Το ξερω οτι εχουμε ολο το δικιο με το μερος μας και δεν εχουμε να δωσουμε λογο σε κανεναν (ειδικα στον συγκεκριμενο), αλλα εγω γιατι εχω ενα βαρος?

Ifk7p3.png

μιλαμε ο ανθρωπος ειναι απαραδεκτος!γενικα αυτο το καινουργιο με την καισαρικη για διαφορους λογους το εχω ξανακουσει αλλα αυτος εχει ξεπερασει τα ορια.αισθανεσαι ασχημα γιατι?αυτος τη δουλεια του εκανε που ηρθε στο νοσοκομειο οταν επρεπε για σενα.και το τελευταιο που ειπε?πως θα μπορουσες να ξαναπας σε αυτον τον γιατρο μετα απο αυτο?πρεπει να ηρεμησεις και να σκεφτεις οτι πηρες την πιο σωστη αποφαση γιατι το πιο σημαντικο σε αυτη τη φαση ειναι ο γιατρος μας!εγω στη θεση σου ουτε καν θα πηγαινα.με το καλο το μπεμπακι σου.

w7ENp3.png

"Εμας τους μαιευτηρες μπαινει ο διολος μεσα μας καθημερινα βλεποντας κωλους"!!!!!

Θα έβαζα τον άντρα μου να του πει ότι μια γυναίκα που αναγκάζεται να δείξει τον κ#λο και το %(&^^$ της για ιατρικούς λόγους είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει ν' ακούσει, και χαίρεται!

it's never too late to start all over again

Καλησπερα!!

Εκτως απο αυτα μια μερα ακουσα να μου λεει και το εξης: "Εμας τους μαιευτηρες μπαινει ο διολος μεσα μας καθημερινα βλεποντας κωλους"!!!!!

Σε μενα να δεις μετά ποιος θα έμπαινε...Ήμουν και οξύθυμη στην εγκυμοσύνη αν ακουγα και κανα τετοιο κορυφαίο θα γινόταν χαμός...Και μετά φυσικά θα φταίγανε οι ορμόνες :P

Ο άνθρωπος δεν είναι απλώς απαράδεκτος είναι αισχρός.Καθόλου τύψεις να μην αισθάνεσαι και να μην το έχεις βάρος..Με το γυναικολόγο σου θα πρέπει να αισθάνεσαι ανεση και εμπιστοσύνη!Μια χαρά έκανες και έφυγες.

Με το καλό το μωρό!

BmA2p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...