Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανησυχο μωρο!

Recommended Posts

Λοιπον μετα απο μια εβδομαδα κολικων και τρομερης ανησυχιας, σημερα ειδα μια βλεννα με αιμα.Υπαρχει περιπτωση να την πειραζει το λαχανο;εφαγα και πριν μια εβδομαδα που ξεκινησαν οι κολικοι μαζι με αυγα και εδω και δυο μερες ξεκινησα να τρωω το τουρσι(εχω βαλει και ξυδι).

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα αβγά θα με υποψίαζαν περισσότερο. Ξύδι δε βάζουμε τρέφει τους μύκητες και προκαλεί προβλήματα (εκτός κι αν είναι μηλόξυδο). Σκέτη άλμη. Κοίτα στις gaps legal συνταγές. Το τουρσί με ρέγουλα. Περιέχει προβιοτικά, που είναι δυνατό να δημιουργήσουν πρόβλημα σ' εσένα μέχρι να το συνηθίσεις, γιατί αναστατώνουν τη χλωρίδα του εντέρου σου. Πρώτα βάζουμε στο φαγητό μας ένα μικρό κουταλάκι από το ζουμάκι, αυξάνουμε σιγά σιγά και ύστερα τρώμε λίιιγο τουρσάκι κ.ο.κ.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Κι εγω στην αρχη τα αυγα κατηγορησα,μετα με το αιμα αρχησα να υποψιαζομαι το λαχανο.Πηγα σημερα στη γιατρο, δεν μας αφησε να κανουμε εμβολιο λογω αυτης της καταστασης.Για τους κολικους μου ειπε να μην δωσω καποιο ειδικο σκευασμα γιατι μαλλον δεν ειναι ανεξαρτητοι, μαλλον σχετιζονται με την αλλεργια.Συνεστησε αυστηρη διαιτα και επανεξεταση του μωρου σε 10μερες.Ρωτησα για προβιοτικα δεν ηταν αρνητικη αλλα ομολογησε οτι δεν ειχε υποψη της καποιο αλλο να μου συστησει εκτος απο το biogaia.

Με το τουρσι μανταρα τα εκανα τελικα ε;Λαου λαου το πηγαινα αλλα οχι τοσο λαου οσο λες...Κριμα κι ειχα ελπισει πολυ οτι θα βοηθουσε.:(

• 5 εβδομάδες μετά...
Κι εγω στην αρχη τα αυγα κατηγορησα,μετα με το αιμα αρχησα να υποψιαζομαι το λαχανο.Πηγα σημερα στη γιατρο, δεν μας αφησε να κανουμε εμβολιο λογω αυτης της καταστασης.Για τους κολικους μου ειπε να μην δωσω καποιο ειδικο σκευασμα γιατι μαλλον δεν ειναι ανεξαρτητοι, μαλλον σχετιζονται με την αλλεργια.Συνεστησε αυστηρη διαιτα και επανεξεταση του μωρου σε 10μερες.Ρωτησα για προβιοτικα δεν ηταν αρνητικη αλλα ομολογησε οτι δεν ειχε υποψη της καποιο αλλο να μου συστησει εκτος απο το biogaia.

Με το τουρσι μανταρα τα εκανα τελικα ε;Λαου λαου το πηγαινα αλλα οχι τοσο λαου οσο λες...Κριμα κι ειχα ελπισει πολυ οτι θα βοηθουσε.:(

γεια σας κοριτσια.ειμαι σε απογνωση.εχω μια μμπεμπα 40 ημερων και απο οταν γεννηθηκε κλαιει ολη μερα.....καναμε ολες τις εξετασεις και τιποτα.ολα μια χαρα....γινεται να ειναι ολη τη μερα κολικοι??δεν ξερω πια τη να πω..ειναι ολη μερα ξυπνια και κλαιει....σας παρακαλω βοηθηστε με.......

κοιμαται μονο τα μεσανυχτα με 7....

γεια σας ...εχω μια μπεμπα 40 ημερων και ολη μερα κλαιει...καναμε ολες τις εξετασεις και ηταν καθαρες...λετε να ειναι ολη μερα κολικοι και να κλαιει τοσο και να μην κοιμαται καθολου???δεν ξερω πια τι να πω...αν συνεχιστει ετσι 3 μηνες θα τρελαθω......

Διαφημίσεις

Και εγώ θα συμφωνήσω στο να πάρεις δεύτερη γνώμη αν ο γιατρός το βλέπει χαλαρά το θέμα.Εμείς είχαμε τραβήξει τα ίδια και χειρότερα λόγω αλεργιας.Επί ένα μήνα κάθε μέρα να πονάει,να κλαίει γιατί πινουσε και δεν μπορούσε να φάει από τον πόνο που της προκαλούσε το γάλα...χίλια δύο είχαμε τραβήξει.και την πρώτη φορά οι εξετάσεις δεν έδειξαν αλεργια.όταν πλέον έφτασε να μην τρώει σχεδόν καθόλου πήγαμε σε παιδογαστρεντερολογο και μας την βρήκε.Πρόσεχε πολύ την διατροφή σου μέχρι να βρείτε τι έχει είναι κρημα να ταλαιπωρείται.Του δίνεις και κάτι άλλο πχ τσάι η νερό?? Ρωτώ επειδή είχα παρατηρήσει στη δική μου όταν της έδεινα γάλα δεν το ήθελε ενώ το τσάι το ρουφουσε σε δευτερόλεπτα

γεια σου..κι εμεις καναμε την εξεταση για το αν εχει αλεργια στο γαλα και περιμενω απαντηση σε 2 μερες.παντως μκι εμενα πινει το τσαι ενω στο γαλα αρνειται και σπαραζει.......σαν κι εσενα δηλαδη..τι λες να φταιει????τι την ενοχλει??

γεια σας ...εχω μια μπεμπα 40 ημερων και ολη μερα κλαιει...καναμε ολες τις εξετασεις και ηταν καθαρες...λετε να ειναι ολη μερα κολικοι και να κλαιει τοσο και να μην κοιμαται καθολου???δεν ξερω πια τι να πω...αν συνεχιστει ετσι 3 μηνες θα τρελαθω......

Την θηλαζεις;

τι εξετασεις κανατε;

το παιδακι για να κλαιει εχει καποιο προβλημα, μολις το βρεις θα ηρεμησει.

Εχεις βρει κανενα κολπο που να την ηρεμει για λιγο;

• 1 month later...

γεία σας κορίτσια.τα φώτα σας!η μπουμπου μου είναι 30 ημερών.ξεκίνησε ένα πολύ ήσυχο κ βολικό μωρο.μόλις έγινε 2 βδομ ξεκίνησαν τα πανηγύρια!κολικοι λέμε..εμείς όμως δ έχουμε αέρια.ελάχιστα μόνο κ αυτά πάντα στις 5 το πρωί.το θέμα μου είναι οτι είναι πολύ ανήσυχη κ μαζεύεται..τα κακά τησ κανονικά,τη θηλαζω αποκλειστικά.ζητά συνέχεια να φάει κ σφιγγεται κ αφήνει κ πιάνει τη θηλη όλη την ώρα.στο τέλος σκέφ μήπως βαρυστομαχιαζει κιόλας..δ κάθεται καθόλου κάτω,σε σημείο να αναρωτιέμαι μήπως συνηθίσε την αγκαλιά ή όντως πονάει?ειδικά χθεσ από τις 5 το πρωί ηρέμησε το βράδυ στις 9!κ είπα μήπως την πειραξε κάτι που έφαγα,αλλά δ έφαγα τίποτα διαφορετικό τις τελευταίες 2μέρες από αυτά που συνηθίζω..σκέφ γ παλινδρομηση,την ενοχλεί όταν ρευεται αλλά πάλι δ δικαιολογείται όλη μέρα αυτη η ανησυχία..το σώμα της το κάνει σίγμα τελικό.το κεφάλι δ το πετάει πολύ πίσω.της δίνω σταγόνες biogaia κάθε βράδυ.τι λέτε εσείς?

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

γεία σας κορίτσια.τα φώτα σας!η μπουμπου μου είναι 30 ημερών.ξεκίνησε ένα πολύ ήσυχο κ βολικό μωρο.μόλις έγινε 2 βδομ ξεκίνησαν τα πανηγύρια!κολικοι λέμε..εμείς όμως δ έχουμε αέρια.ελάχιστα μόνο κ αυτά πάντα στις 5 το πρωί.το θέμα μου είναι οτι είναι πολύ ανήσυχη κ μαζεύεται..τα κακά τησ κανονικά,τη θηλαζω αποκλειστικά.ζητά συνέχεια να φάει κ σφιγγεται κ αφήνει κ πιάνει τη θηλη όλη την ώρα.στο τέλος σκέφ μήπως βαρυστομαχιαζει κιόλας..δ κάθεται καθόλου κάτω,σε σημείο να αναρωτιέμαι μήπως συνηθίσε την αγκαλιά ή όντως πονάει?ειδικά χθεσ από τις 5 το πρωί ηρέμησε το βράδυ στις 9!κ είπα μήπως την πειραξε κάτι που έφαγα,αλλά δ έφαγα τίποτα διαφορετικό τις τελευταίες 2μέρες από αυτά που συνηθίζω..σκέφ γ παλινδρομηση,την ενοχλεί όταν ρευεται αλλά πάλι δ δικαιολογείται όλη μέρα αυτη η ανησυχία..το σώμα της το κάνει σίγμα τελικό.το κεφάλι δ το πετάει πολύ πίσω.της δίνω σταγόνες biogaia κάθε βράδυ.τι λέτε εσείς?

Καλημέρα κορίτσι!!! Κ εμείς ακριβώς τα ίδια... Μέχρι τις 2 εβδομάδες έλεγα δεν έχω μωρό εγώ, κ μετά άστα... Κ εμένα θέλει όλη την ώρα στα χέρια κ με το που τον αφήνω κάτω κλαίει, εμείς έχουμε κ αέρια κ μάλιστα μπόλικα.... Η παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχώ, δεν κακομαθαίνει από τώρα, ίσα ,ίσα που ζητάει στήθος για παρηγοριά από τον πόνο. Να μην τρελαίνομαι αν τον πείραξε κάτι γιατί η αλλεργία θα μας δείξει κ άλλα συμπτώματα και ότι το infacolic βοηθάει πιο πολύ από το biogaia... Κατά τα άλλα υπομονή!!!!

Κι εμας 15 ημερων ξεκινησαν οι κολικοι και κρατησαν μεχρι τους 2,5 μηνες.Ειχε πονακια ολη μερα(κι εξ αιτιας της αλλεργιας). Αν κοψεις για λιγο τα γαλακτοκομικα μηπως δεις βελτιωση;

Μονο η αγκαλια στον ωμο με περπατημα περα δοθε την παρηγορουσε, τι να εκανα να την αφηνα στην κουνια της να ποναει μονη της;Σπανια δεν ποναγε και τοτε καθοταν κατω- το καταλαβαινα οτι δεν ποναει γιατι τοτε ξεσφιγγε το κορμακι της.Βαζε της απορροφητηρα και σεσουαρ, θα βοηθησει.

Διαφημίσεις

το σκέφ σοβαρά γ τα γαλακτοκομικά(μήπως φύγουν κ τα κιλάκια που μου έμειναν...).οπότε λέτε κολικοι παρά το οτι δ έχει αέρια ε?σήμερα επιστρατευσα τον μαρσιπο,δ την παλεύω άλλο..έχω κ την κόρη μου την μεγάλη κ ζοριζεται που ζοριζεται με βλέπει κ εμένα όλη μέρα αγκαλιά με την μπέμπα κ δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο..κ νύστα βρε κορίτσια..πολλή νύστα!το σπίτι ένα χάλι!τα νεύρα μου επίσης!χα χα!το μόνο που σκέφ είναι οτι είναι περαστικά,της κόρης μου τα χω ήδη ξεχάσει!άντε να δούμε..

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...