Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανησυχο μωρο!

Recommended Posts

τι εννοεις θα τα κοψεις ολα;;;προσεχε μην κανεις υπερβολες,μονο τα απαραιτητα,γιατι μετα θα πελαγωσεις....

μιρικι δεν μπορω να την φορεσω!!!εχω και σλινγκ και μει ται,αλλα δεν μπορω,δεν ξερω γιατι....τον γιο μου τον φορουσα στο μει ται,ηταν αρκετα μεγαλυτερος ομως,το σλινγκ το πηρα τωρα και εχω πελαγωσει,δεν βρισκω τροπο να βολευτουμε με τιποτα....τον φορας και μες στο σπιτι;;;

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τα φοράτε καθόλου τα μωρά σας με μάρσιπο; Ξέρω ότι έχει ζέστη ακόμη, αλλά εμάς μας είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω ένα ring sling και ένα mei tai. Από τις πιο χρήσιμες αγορές που έκανα για το μωρό. Βασικά και για μένα....

Και εμένα θα με βόλευε παρα πολύ και για τι σπίτι αλλά και για έξω,αλλά δυστυχώς η δική μου δεν ήθελε με τίποτα να κάτσει στον μάρσιπο.

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Πολίνα δοκίμασε στο σλινγκ την καθιστή θέση με τα ποδαράκια έξω (φέρε το ύφασμα έτσι ώστε να στηρίζει το κεφαλάκι του). Έχει βιντεάκι η Στέλλα στο μπογκ της για να δεις το πώς. Εγώ τότε το φόραγα και μέσα στο σπίτι και έξω. Μέσα στο σπίτι για να κάνω δουλειές ή όταν γκρίνιαζε πολύ και έξω όταν δεν ήθελα να πάρω καρότσι (πολύ συχνά δηλαδή) ή όταν ήθελα να θηλάσω.

Τώρα είναι 15 κιλά κι έχω γύρω στους πέντε μήνες που δεν τον φοράω πια και μου λείπει πολύ.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαι σε απογνωση.Οι εξετασεις βγηκαν ολες καλες κοπρανων, αιματος, αιμοσφαιρινης κοπρανων και ουρων εκτος της καλλιεργειας ουρων που βρεθηκε λεει μικροβιο αλλα η παιδιατρος μου ειπε αποκλειεται να το εχει γιατι η γενικη θα το εδειχνε και ειναι μαλλον απο λαθος χειρισμο.

Την ωρα που τον εξετασε τα εκανε κιολας και τα ειδε και μου ειπε ειναι διαρροια.Μου εδωσε παλι να την κανω την ουρων και μου εδωσε φακελακια σκονη για τη διαρροια να το ανακατεψω με χαμομηλι.Το προβλημα μου ειναι οτι εχθες πηγα να του δωσω και εκανε εμετο αρνιοταν να πιει δυσανασχετουσε ενω πεινουσε πολυ και φοβαμαι μη χαλασω τον θηλασμο.Αποκλειεται να πιει τον ξερω.Θα συγχυστει σιγουρα .Και μου τις εδωσε για μια εβδομαδα.Τι να κανω????:(:(:(

lo5lp3.pngtumhp3.png

Ειμαι σε απογνωση.Οι εξετασεις βγηκαν ολες καλες κοπρανων, αιματος, αιμοσφαιρινης κοπρανων και ουρων εκτος της καλλιεργειας ουρων που βρεθηκε λεει μικροβιο αλλα η παιδιατρος μου ειπε αποκλειεται να το εχει γιατι η γενικη θα το εδειχνε και ειναι μαλλον απο λαθος χειρισμο.

Την ωρα που τον εξετασε τα εκανε κιολας και τα ειδε και μου ειπε ειναι διαρροια.Μου εδωσε παλι να την κανω την ουρων και μου εδωσε φακελακια σκονη για τη διαρροια να το ανακατεψω με χαμομηλι.Το προβλημα μου ειναι οτι εχθες πηγα να του δωσω και εκανε εμετο αρνιοταν να πιει δυσανασχετουσε ενω πεινουσε πολυ και φοβαμαι μη χαλασω τον θηλασμο.Αποκλειεται να πιει τον ξερω.Θα συγχυστει σιγουρα .Και μου τις εδωσε για μια εβδομαδα.Τι να κανω????:(:(:(

Αν εβαζες τα φακελακια σε μπουκαλι με δικο σου αντλημενο γαλα;

Καθενας με τον πονο του, συγνωμη αλλα λυσε μου την απορια: πως ηταν τα κακακια του και σου ειπε οτι ηταν διαρροια;

Μιλησατε καθολου για προβιοτικα;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

http://blog.babywearing.gr/2012/04/3-sling.html

Βρήκα αυτό για το σλινγκ για τον αυχένα.

Καλε να καθοταν και το δικο μου ετσι ακινητο!:shock::-P

Πώς τα λένε τα φακελάκια;

Αν είναι σκόνη μπορείς να βάζεις μια μικρή ποσοτητα στο στήθος πριν από κάθε θηλασμό. Θα το πάρει σε δόσεις, αλλά θα το πάρει. Ρώτησέ τη (μα τι εμμονή με το χαμομήλι) Η ανακάτεψέ το με μητρικό και δος το στο μωρό να το πιει με σύριγγα (χωρίς τη βελόνα εννοείται).

FLcUp3.png0BQfp3.png

Αν εβαζες τα φακελακια σε μπουκαλι με δικο σου αντλημενο γαλα;

Καθενας με τον πονο του, συγνωμη αλλα λυσε μου την απορια: πως ηταν τα κακακια του και σου ειπε οτι ηταν διαρροια;

Μιλησατε καθολου για προβιοτικα;

Δεν βγαζω πολυ με το θηλαστρο μου ειπε να του δωσω 40-50 μλ απο το φαρμακο.Ναι παιρνει τον τελευταιο μηνα βιογαια.Υπαρχει περιπτωση να εκανε αυτο ζημια?

Πώς τα λένε τα φακελάκια;

Αν είναι σκόνη μπορείς να βάζεις μια μικρή ποσοτητα στο στήθος πριν από κάθε θηλασμό. Θα το πάρει σε δόσεις, αλλά θα το πάρει. Ρώτησέ τη (μα τι εμμονή με το χαμομήλι) Η ανακάτεψέ το με μητρικό και δος το στο μωρό να το πιει με σύριγγα (χωρίς τη βελόνα εννοείται).

Hidrasec.Δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα της ειπα πως θηλαζω.Δεν θα το προτεινε?Βασικα δεν της ειπα κατι πολυ σημαντικο.Πριν ξεκινησουν οι διαρροιες ειχε 5 μερες συνεχομενα και ολη μερα καταπρασινα κακα.Και κατευθειαν ξεκινησαν οι διαρροιες.Δεν ξερω,δεν θελω να δωσω μπουκαλι αμαν εκανα να τον θηλασω :(

lo5lp3.pngtumhp3.png

Διαφημίσεις

Το προβιοτικό αποκλείεται να έκανε ζημιά. Ίσα ίσα βοηθά να αποκατασταθεί η ισορροπία στο εντεράκι του για να μη ζορίζεται.

Λοιπόν αυτά που έλεγα είναι να βγάλεις όσο γάλα μπορείς με το θήλαστρο ή το χέρι, να διαλύσεις εκεί μέσα στο φάρμακο και να το ταΐσεις στο μωρό με σύριγγα (χωρίς τη βελόνα) ή με ποτηράκι γουλιά γουλιά για να μη δώσεις μπιμπερο αν δε θέλεις (για τη σύγχυση θηλών).

Διαφορετικά μπορείς να... πασαλείψεις τη θηλή σου με το φάρμακο κάθε φορά που θηλάζεις (αλλά δεν ξέρω πόση ποσότητα θα πάρει έτσι, μου φαίνεται λιγότερο αξιόπιστο). Έτσι έκανα με το ντακταρίν όταν είχαμε πάθει καντιντίαση.

Ρώτα αν για τη διάρροια μπορείς να δώσεις ultra levure (προβιοτικό ζαχαρομύκητας boulardii) εμάς ο παιδίατρος αυτό μας είχε δώσει και δεν ήταν και του εναλλακτικού. Αυτό που σας έδωσε αν κατάλαβα είναι για αποκατάσταση των ηλεκτρολυτών, όχι του εντέρου.

Με τη διατροφή σου τι κάνεις τώρα;

Όλα θα τα καταφέρεις σιγά σιγά, θα δεις. Το μωράκι σου σύντομα θα νιώσει καλύτερα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Δεν βγαζω πολυ με το θηλαστρο μου ειπε να του δωσω 40-50 μλ απο το φαρμακο.Ναι παιρνει τον τελευταιο μηνα βιογαια.Υπαρχει περιπτωση να εκανε αυτο ζημια?

Δεν καταλαβα καλα τι εννοεις.Πρεπει να διαλυσεις ενα φακελλακι σε 40-50μλ χαμομηλιου μια φορα την ημερα; και δεν βγαζεις αρκετο γαλα με το θηλαστρο για να αντικαταστησεις το γαλα με χαμομηλι;μα δεν χρειαζεται να τα βγαλεις ολα με μια αντληση.Και δωστο με συρριγγα οπως λεει η Μιρικι αν δεν θες το μπιμπερο.

Απο προβιοτικα δεν εχω ιδεα, τωρα το ψαχνω λιγο.Αυτο που λες ειναι προβοιτικο ΄η απλως καταπραυντικο για τους κολικους;και το παιρνει το μωρο;νομιζα οτι πρωτα παιρνει η μαμα και μετα αν χρειαστει το μωρο-δε ξερω καθολου.Εγω παντως προχτες εφτιαξα λαχανο τουρσι που ειναι φυσικο προβιοτικο, η συνταγη λεει οτι θελει μια εβδομαδα για να γινει, αντε μηπως δουμε βελτιωση...

το biogaia είναι προβιοτικό περιέχει μόνο ένα στέλεχος της οικογένειας των γαλακτοβακκίλων.

Σκέψου ότι υπάρχει μπεμπε προβιοτικό (χωρίς ίχνη γλουτένης, λακτόζης κλπ) που έχει πio πολλά στελέχη και από πολλες οικογένειες (ενδεικτικά αυτό http://shop.realizehealth.com.au/probiotics/434-babybiotic-0yrs-60g.html ή αυτό ).

Γενικότερα πάντως για τις διάρροιες υποτίθεται ότι το πιο ενδεδειγμένο είναι o ζαχαρομύκητας boulardii που προανέφερα.

Προβιοτικά παίρνει και η μαμά και το μωρό μπουpμπουρ. Το τουρσάκι σου θα είναι έτοιμο σύντομα γιατί κάνει ζέστη.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Όχι βρε, κρυώνουν τα βακτήρια και δεν...

Σε σκοτεινό ντουλάπι βάλτο, πάτα το κατά διαστήματα να δεις αν βγαίνουν φυσαλίδες. Όταν σταματήσουν να βγαίνουν, κλείνεις το καπάκι και το βάζεις στο ψυγείο.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Όχι βρε, κρυώνουν τα βακτήρια και δεν...

Σε σκοτεινό ντουλάπι βάλτο, πάτα το κατά διαστήματα να δεις αν βγαίνουν φυσαλίδες. Όταν σταματήσουν να βγαίνουν, κλείνεις το καπάκι και το βάζεις στο ψυγείο.

Δε το πιστευω!...

τι βλακεια εκανα:oops: δεν εχω ξαναφτιαξει...

ευχαριστω!παω να το βγαλω απο το ψυγειο... αχχχ

Δυστυχως για να το διαλυσω θελει 250μλ (δεν μπορω να βγαλω δικο μου 250 μλ)απο τα οποια μου ειπε να δωσω τα 40-50μλ Σημερα ηπιε 40μλ και κατευθειαν τον θηλασα αλλα οχι για πολυ ωρα.Το θεμα ειναι οκ 40μλ τη μερα παλευονται αλλα μου ειπε 2 φορες τη μερα δηλαδη 80-100μλ για μια εβδομαδα.και εκει ειναι που αγχωνομαι.Θα μειωθει ο θηλασμος.

miriki προβιοτικα να παρω δηλαδη και εγω?

Απο διατροφη φρουτα λαχανικα καθολου γαλακτοκομικα και τα κρυφα και για να πω την αληθεια ξαναβρηκε και την ορεξη του αλλα και τα κανει λιγοτερες φορες απο την τριτη που σταματησα να τρωω και τα κρυφα και ειναι και λιγοτερες σε ποσοτητα οι κενωσεις και καλυτερες στην οψη.Ειμαι κατα των φαρμακων και σκεφτομαι μηπως καλυτερεψει να μην του δωσω αυτη τη σκονη που μου εδωσε.Δεν ξερω στενοχωριεμαι παρα πολυ ειδικα εχθες εκλαιγα ολο το βραδυ.Του πηρανε αιμα 2 φορες και ποναω και μονο που το θυμαμαι κλαιω.

lo5lp3.pngtumhp3.png

Δυστυχως για να το διαλυσω θελει 250μλ

τα κανει λιγοτερες φορες απο την τριτη που σταματησα να τρωω και τα κρυφα και ειναι και λιγοτερες σε ποσοτητα οι κενωσεις και καλυτερες στην οψη.

Δεν ξερω στενοχωριεμαι παρα πολυ ειδικα εχθες εκλαιγα ολο το βραδυ.Του πηρανε αιμα 2 φορες και ποναω και μονο που το θυμαμαι κλαιω.

Θελει οπωσδηποτε τοσα πολλα μλ;;;

Τωρα που το λες κι εμενα οταν τα εκοψα τελειως οι κενωσεις εγιναν πιο αραιες σε συχνοτητα αλλα πιο πηχτες και σε συγκεντρωμενες μεγαλες ποσοτητες, αλλα το απεδεδωσα στο οτι απλως μεγαλωνει κι αλλαζει.

Αχ μη στεναχωριεσαι, τι να κανουμε ετσι ειναι τα μωρα, εχουν κι αυτα τα προβληματα τους αλλα θα περασουν (το λεω κι εγω που καθυστερω το πρωτο της εμβολιο γιατι σκεφτομαι ποσο θα πονεσει).

Καληνυχτα

Γιατρός δεν είμαι να το ξεκαθαρίσω. Αυτό που σου έδωσε είναι για να αποκατασταθεί η ισορροπία των ηλεκτρολυτών και να ενυδατωθεί. Αυτό μπορείς ενδεχομένως να το πετύχεις και με περισσότερους θηλασμούς.

Να ρωτήσεις μία την παιδίατρο (και καλά δεν το πίνει το χαμομήλι) και στείλε και ερώτημα στους εθελοντές παιδιάτρους του φόρουμ που είναι και πιστοποιημένοι σύμβουλοι γαλουχίας.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55008

Είναι πολύ καλά τα νέα σας αν το σκεφτείς που με τόσο λίγες μέρες αποχής βλέπεις ήδη βελτίωση. Όλα θα πάνε καλά.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Δεν έχω ιδέα αν παίζει ρόλο για το μωρό αλλά να πω για τα συμπληρώματα ασβεστίου κ σιδήρου κάτι. Ασβέστιο δεν πήρα καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη. Σίδηρο έπαιρνα αλλά τον σταμάτησα όταν γέννησα. (είχα κ εγώ χαμηλό πριν ακόμα μείνω έγκυος)

Μετά από 10 μήνες θηλασμού αναρωτιόμουν τι να γίνεται με τον οργανισμό μου κ έκανα εξετάσεις περιμένοντας να έχουν πέσει όλα.. Το πιστεύεις ότι βγήκαν όλα μια χαρά;

Θέλω να πω μην παίρνεις συμπληρώματα αν δεν υπάρχει λόγος.

Να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου!

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Κοιτα με ρωτησε ποσες φορες θηλαζει την ημερα και της ειπα 8 αλλα πολυ ωρα δηλαδη 40-45 λεπτα καθε φορα.Εχθες ηπιε σημερα ουτε 20μλ δεν ηπιε.Δεν το θελει.Και τον επιασε τρελα απο την πεινα αλλα το μπιμπερο δεν το ηθελε.Γκαριζε οσο προσπαθουσα και με το που εδωσα στηθος κοντεψε να πνιγει απο τη λαιμαργια.

Αν ειναι μονο αυτο το φαρμακο δεν θα τον πιεσω και θα αυξησω τους θηλασμους.Ηδη τους αυξησε σημερα μονος του.Πειναει συνεχεια και κοιμηθηκε και ειχε μονο 2 κενωσεις απο εχθες.Και λιγα εως καθολου αερια και μου εκανε εντυπωση.Δειχνει να γινεται καλα.Ευχομαι να εφταιγαν τα γαλακτοκομικα γιατι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου.

lo5lp3.pngtumhp3.png

καλησπέρα σε όλες. Βλέπω εκτενείς αναφορές στο θέμα των γαλακτοκομικών, κάτι που με έχει παιδέψει και εμένα. Τα έκοψα για 1 μήνα, δεν είδα μεγάλη διαφορά στους εμετούς, μετά άρχισα να την ρέβω συχνότερα και να κάνουμε μικρά και συχνά γεύματα και ησυχάσαμε. Τα αέρια γενικώς συχνά και πυκνά, εξαρτάται το πότε έχω και εγώ. Μετά τον μήνα έφαγα λίγο τυράκι, εμφανίστηκαν πράσινα κακά, αλλά εκείνες τις μέρες ήταν και λίγο μπουκωμένη η μικρή και όλο φταρνιζόταν, το απέδωσα σε κρύωμα. Τα ξαναέκοψα για 10 μέρες, τα κακάκια κίτρινα και τώρα άρχισα πάλι το τυράκι.. Τα κακάκια της είναι πολύ νερουλά κιτρινο-καφέ ανοιχτό και μυρίζουν πολύ άσχημα..Τελικά τα μη κίτρινα κακά και η μυρωδιά είναι ένδειξη αλλεργιας στα γαλακοκομικά? Πείτε την γνώμη σας γιατί όσο βοηθιέμαι από το φόρουμ δεν βοηθιέμαι από πουθενά αλλού..

Ο παιδίατρος συν 2 γιατροί σε νοσοκομείο επαρχίας και Παιδων δεν ήταν σίγουρη για το θέμα της αλλεργίας, το άφησαν πάνω μου.

Να αναφερθώ και στο θέμα σλίνγκ, ούτε εμένα με βοήθησε. Το παιδί αν άρχιζε να κουνιέται εκνευρισμένη φοβόμουν πως θα μου πέσει κάτω, συν το πόσο ερεθιζόταν το δέρμα κάτω από τα γόνατα της. Το μει ται καλύτερο σαφώς αλλά ζεστό, τώρα που δροσίζει έχω αρχίζει και το αερίζω, χεχεχε. Αυτό που χρησιμοποιώ τελικώς πολύ είναι ergocarrier, ακριβό, με ημάντες, σίγουρο και μαλακό.

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Τα κακάκια της είναι πολύ νερουλά κιτρινο-καφέ ανοιχτό και μυρίζουν πολύ άσχημα..Τελικά τα μη κίτρινα κακά και η μυρωδιά είναι ένδειξη αλλεργιας στα γαλακοκομικά?

Η μυρωδια ειναι, το χρωμα οχι

Πείτε την γνώμη σας γιατί όσο βοηθιέμαι από το φόρουμ δεν βοηθιέμαι από πουθενά αλλού..

Πραγματικα εχω μαθει τοσα πραγματα απο εδω,χωρια η συμπαρασταση...

Ο παιδίατρος συν 2 γιατροί σε νοσοκομείο επαρχίας και Παιδων δεν ήταν σίγουρη για το θέμα της αλλεργίας, το άφησαν πάνω μου.

Χαχαχα!!!!!.....:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Ετσι κι εμενα...εχει λιγες βλεννες αλλα μπορει και να μην ειναι βλεννες,μυριζουν ελαφρα,μια φορα εκανε πρασινα,αλλες φορες ειναι νερουλα, δεν ξερω μηπως ειναι και διαρροια, αλλες φορες πιο πηχτα.Συνηθως κανει 5-6 φορες τη μερα, δεν ειναι πολλες;Γενικα δεν ξερω τι μου γινεται με αυτο το θεμα.

Δοκιμασα δυο μερες συνεχομενες να φαω αυγο και μου εκανε δυο μερες κολικους,ανησυχια και δυσκολια στα κακα,βλεννες και λιγο εκζεμα στο φρυδακι της, να υποθεσω αλλεργια στο αυγο;Παντως καταλαβα οτι τα μωρα που ειναι συνεχως ανησυχα και δεν κοιμουνται το κανουν επειδη καποιο προβληματακι εχουν(10 μερες τωρα που δεν ειχε κολικους ηταν πολυ ηρεμη).

Επισης εχτες υπεκυψα στον πειρασμο και εφαγα μια σερενατα και κρουασαν:-(:sad::-( χαλασα την αποχη

καλησπέρα σε όλες. Βλέπω εκτενείς αναφορές στο θέμα των γαλακτοκομικών, κάτι που με έχει παιδέψει και εμένα. Τα έκοψα για 1 μήνα, δεν είδα μεγάλη διαφορά στους εμετούς, μετά άρχισα να την ρέβω συχνότερα και να κάνουμε μικρά και συχνά γεύματα και ησυχάσαμε. Τα αέρια γενικώς συχνά και πυκνά, εξαρτάται το πότε έχω και εγώ. Μετά τον μήνα έφαγα λίγο τυράκι, εμφανίστηκαν πράσινα κακά, αλλά εκείνες τις μέρες ήταν και λίγο μπουκωμένη η μικρή και όλο φταρνιζόταν, το απέδωσα σε κρύωμα. Τα ξαναέκοψα για 10 μέρες, τα κακάκια κίτρινα και τώρα άρχισα πάλι το τυράκι.. Τα κακάκια της είναι πολύ νερουλά κιτρινο-καφέ ανοιχτό και μυρίζουν πολύ άσχημα..Τελικά τα μη κίτρινα κακά και η μυρωδιά είναι ένδειξη αλλεργιας στα γαλακοκομικά? Πείτε την γνώμη σας γιατί όσο βοηθιέμαι από το φόρουμ δεν βοηθιέμαι από πουθενά αλλού..

Να αναφερθώ και στο θέμα σλίνγκ, ούτε εμένα με βοήθησε. Το παιδί αν άρχιζε να κουνιέται εκνευρισμένη φοβόμουν πως θα μου πέσει κάτω, συν το πόσο ερεθιζόταν το δέρμα κάτω από τα γόνατα της. Το μει ται καλύτερο σαφώς αλλά ζεστό, τώρα που δροσίζει έχω αρχίζει και το αερίζω, χεχεχε. Αυτό που χρησιμοποιώ τελικώς πολύ είναι ergocarrier, ακριβό, με ημάντες, σίγουρο και μαλακό.

εγω θα σου πω μονο για το σλινκγ οτι τα κοκκινα σημαδακια δεν ειναι προβλημα κ ουτε σημαινει απαραιτητα οτι ενοχλει το μωρο..το ιδιο θα συμβει εαν κοιμηθει ας πουμε πανω σε σεντονακι,δεν αφηνει κοκκινο σημαδακι στο μμαγουλακι?? οσο για το εαν θα πεσει κατω εαν την εχεις βαλει σωστα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση..δεν ξερω τι σλινγκ εχεις αλλα εαν μπεις στο babywearing η στελλα εχει πολλα βιντεακια για την σωστη τοποθετηση του μωρου...εμεις δεν παμε πουθενα χωρις το σλινγκακι μας!!!!

Xc60p3.png ghL0p3.png

Λοιπον βγηκανε οι εξετασεις.Οντως το μικροβιο αυτο που βρηκε το πρωτο εργαστηριο ηταν λαθος.Ντροπη τους.Τοσο σημαντικες εξετασεις και ειδικα για νεογεννητο να βγει μικροβιο απο δικο τους λαθος.Ολες οι εξετασεις του βγηκανε και καλες και καθαρες.Της ειπα οτι δεν πινει το φαρμακο και ειπε δωσε το βιογαια σε φακελακι.Χαιρομαι πολυ περισσοτερο γιατι δεν θα παρει φαρμακο.Τωρα παρολο που ελαττωθηκαν οι κενωσεις η οψη ειναι ιδια.ποτε με βλεννη λιγο ποτε διαρροια.Οποτε θα συνεχισω τη διατροφη να δουμε αν ειναι απο τα γαλακτοκομικα.

Στις εξετασεις ειχε να κανουμε και κατι δεικτες.Θα μου πει το απογευμα που θα παω.Τουλαχιστον δεν ειναι καποια ιωση.Και ευτυχως αλλαξα παιδιατρο εγκαιρα.Τωρα μονο το εμβολιο εμεινε και μου ειπε οταν τελειωσουμε τη θεραπεια με το βιογαια να το κανουμε :D

lo5lp3.pngtumhp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...