Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πόνος στο στήθος σαν πνευμονία

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα και από εμένα! εγώ θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο.... είμαι 34η εβδομάδα και σήμερα από την στιγμή που ξύπνησα το πρωί έχω πόνο στο στήθος στη δεξιά πλευρά, όπως παθαίνουμε καμιά φορά όταν πχ αρρωσταίνουμε ή κρυολογούμε και νοιώθουμε ότι μας πονάνε τα πνευμόνια...και αν πάρω πχ βαθιά ανάσα, νοιώσω σαν να ζορίζομαι...

έχει βιώσει κάποια κάτι ανάλογο?

δεν θέλω να πάρω το γιατρό μου σήμερα, γιατί πρώτον δεν κάνει ιατρείο, και μετά είπα μήπως να περίμενα να δω μήπως και αύριο μου περάσει!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

καλό υπόλοιπο σε όλες μας με γερά και καλότυχα μωράκια!

:P

Μαρία-Χρήστος-μπέμπα

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα και από εμένα! θέλω να σας ρωτήσω το εξής....

είμαι στην 34η εβδομάδα και σήμερα από την στιγμή που ξύπνησα το πρωί έχω πόνο στο στήθος στη δεξιά πλευρά, όπως παθαίνουμε καμιά φορά όταν πχ αρρωσταίνουμε ή κρυολογούμε και νοιώθουμε ότι μας πονάνε τα πνευμόνια...και αν πάρω πχ βαθιά ανάσα, νοιώσω σαν να ζορίζομαι...

έχει βιώσει κάποια κάτι ανάλογο?

δεν θέλω να πάρω το γιατρό μου σήμερα, γιατί πρώτον δεν κάνει ιατρείο, και μετά είπα μήπως να περίμενα να δω μήπως και αύριο μου περάσει!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

καλό υπόλοιπο σε όλες μας με γερά και καλότυχα μωράκια!

:P

Μαρία-Χρήστος-μπέμπα

μηπως εχεις παθει ψυξη??γιατι εγω ειχα παθει ψυξη στην πλατη στην εγκυμοσυνη-ηταν οτι χειροτερο ειχα περασει σε ολη μου την εγκυμοσυνη-κ καθως περναγαν οι ημερες επαιρνα ανασα κ ενοιωθα σαν να με τρυπανε στη καρδια...κ ουτε φαρμακα μπορουσα να παρω ουτε τιποτα...μου κρατησε 1 εφιαλτικη εβδομαδα κ μετα εφυγε...

ntRCp3.png

να σας πω την αλήθεια, κατά εκεί το πάω και εγώ, ή καμιά ψύξη από τα κλιματιστικά που ακόμα δουλεύουν στο φουλ ή μήπως από τα πολλά παγωμένα νερά που πίνω γιατί χύνω κιλά ιδρώτα!

άλλα συμπτώματα δεν έχω... ούτε πυρετό, ούτε και πονόλαιμο....

από την άλλη να είναι το μωρό να με πιέζει που λένε στο διάφραγμα, δεν το νομίζω, γιατί γενικώς η κοιλίτσα μου είναι χαμηλή..

άρα, δεν πιστεύω να φταίει το μωρουλίνι μου....

είχες πάθει ψύξη Helen?

πρέπει να ήταν όντως πολύ επίπονο...

εγώ απλά νοιώθω τον πόνο που σας έγραψα, και αν πχ πω να πάρω βαθιές ανάσες (όπως πχ μας λέει ο παθολόγος όταν μας εξετάζει) εκεί νοιώθω ελαφρύ πόνο.....

λέτε λοιπόν για ψύξη ε?

θα κοιτάξω να περιορίσω το κλιματιστικό και ελπίζω αύριο να ξυπνήσω καλύτερα... και το βράδυ κοιμάμαι μπροστά στο παράθυρο, αλλά συνεχώς ιδρώνω.. μήπως και στον ύπνο μου κρύωσα.... αλλά με τέτοιες θερμοκρασίες?

Μαρία-Χρήστος-μπέμπα

Διαφημίσεις

Χωρίς να θέλω να κάνω τηλε-διάγνωση ούτε να σας τρομάξω θα σας συμβούλευα να δείτε άμεσα κάποιον γιατρό, όχι απαραίτητα Γυναικολόγο. Στην εγκυμοσύνη υπάρχει αυξημένος κίνδυνος θρομβώσεων, μεταξύ των οποίων και πνευμονικής εμβολής που μπορεί να δώσει πόνο στα πλευρά ως μοναδικό σύμπτωμα και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση. Φυσικά το πιθανότερο είναι πως είναι κάτι πολύ απλούστερο, όμως καλύτερα να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

κε Μιχαλόπουλε,

ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για την απάντησή σας.

Έχω ακούσει για το θέμα υγείας που αναφέρεται, μια και περιτρυγυρίζομαι από πολλούς φίλους γιατρούς.....

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, δεν αισθαίνομαι σχεδόν τίποτα, και μάλλον πιστεύω ότι έφταιγαν τα κυριολεχτικά παγωμένα νερά (από το καταψύκτη απευθείας) που πίνω εδώ και καιρό, λόγω της ζέστης που αισθάνομαι.... όπως όλοι άλλωστε, πόσο μάλλον εμείς οι εγκυούλες....

ωστόσο, θα τηλεφωνήσω σήμερα στο γιατρό μου απλά να το αναφέρω.

Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ θερμά.

Αν χρειαστώ κάτι περισσότερο, θα σας ενοχλήσω αν μου το επιτρέπεται...

Καλή σας ημέρα!

Μαρία-Χρήστος-μπέμπα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...