Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΜΒΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι εντελως πληροφοριακα απλα ειχα μια συζητηση και μας εμεινε σαν απορια. Αν καποια κοπελα εχει κανει αμβλωση και για τους χ,ψ λογους δεν θεωρησε υποχρεωτικο να το πει (πειτε το σαν αφηρημαδα η απο ντροπη )σε καινουργιο γυναικολογο που θα παει διοτι εχει μεινει εγκυος και αυτη την φορα αποφασισε να το κρατησει.... αραγε ειναι απαραιτητο να του το πει? αν οχι δεν θα το καταλαβει ο γιατρος ?

Διαφημίσεις

Συνήθως δε θα το καταλάβει, ειδικά αν η απόξεση έγινε σε αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης και δεν υπήρξαν επιπλοκές. Οι αποξέσεις δεν αφήνουν "ίχνη" εκτός αν κάτι πάει στραβά.

Φυσικά συμβουλή μου θα ήταν να το πείτε στο γιατρό σας, κυρίως ώστε να γνωρίζει ότι έχετε ξαναπάρει αναισθησία, κλπ. Έτσι κι αλλιώς αμφιβάλλω ότι υπάρχει Γυναικολόγος που θα σας έκρινε γι'αυτό - στο κάτω-κάτω δεν τον αφορούν οι λόγοι ούτε είστε υποχρεωμένη να τους εξηγήσετε.

Καλημερα , εγω ππαλι ειμαι υπερ του να πεις την αληθεια και για ιατρικους λογους αλλα και κυριως γιατι δεν εχεις τπτ να κρυψεις και να ντραπεις . Οι επιλογες μας ειναι μερος της ζωης μας και δεν χρειαζεται να ντρεπομαστε για αυτες . Τωρα εσυ θα πρα3εις οπως εσυ θελεις , να σαι καλα .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα , εγω ππαλι ειμαι υπερ του να πεις την αληθεια και για ιατρικους λογους αλλα και κυριως γιατι δεν εχεις τπτ να κρυψεις και να ντραπεις . Οι επιλογες μας ειναι μερος της ζωης μας και δεν χρειαζεται να ντρεπομαστε για αυτες . Τωρα εσυ θα πρα3εις οπως εσυ θελεις , να σαι καλα .

Έτσι ακριβώς! :wink:

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...