Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ατυχές παράδειγμα ή υπεβολική αντίδραση;

riniw 1980

Recommended Posts

οι ερωτησεις σου ειναι προσβλητικοτατες και το θεμα που ανοιξε η κοπελα καθολου παραγωγικο

υπαρχει περιπτωση μια μανα να αγαπαει το παιδι της οσο το σκυλι της?? σε ποιον απευθυνεις ηθελα να ξερα αυτο το ερωτημα?

τα ζωα μας ειναι μελη της οικογενειας μας τα αγαπαμε τα φροντιζουμε και τα σεβομαστε, και ειμαστε ΤΥΧΕΡΕΣ να εχουμε και παιδια και σκυλια ωστε το καθενα να εχει μεσα στην ψυχη μας την δικη του ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ χωρις να ειναι συγκρισιμα μεγεθη γιατι δεν ειναι, και η αγαπη μας για αυτα δεν συγκρινεται

οσοι εχουν και παιδια και σκυλια δεν τα συγκρινουν μεταξυ τους, εσυ και καποιο αλλοι το κανετε με το να θετετε τετοια ερωτηματα συγκρισης, εσεις και τα ερωτηματα σας εξομοιώνουν την αγαπη μας για τα παιδια μας με αυτη του σκυλου μας και αυτο η επειδη θελετε να πιστευετε οτι υπερτερειτε ως ανθρωποι οπως και οι αξιες σας εναντι των αλλων:lol::lol:

Εγώ βλέπω να συγκρίνουν παιδιά με σκυλιά παρακάτω και βασισμένη σε αυτά τα 2 ποστ έγραψα ο,τι έγραψα.

Τι λες, εγώ και κάποιοι άλλοι το κάναμε;;;

Εχω τρία παιδιά δίποδα και τέσσερα τετράποδα...ΟΛΑ είναι μέλη της οικογένειάς μου ισότιμα, και η μόνη διαφορά είναι οτι τα τρία τα γέννησα η ίδια ενώ τα άλλα τέσσερα τα υιοθέτησα...Απάντησα στην απορία σου;
Εγω εχω ενα διποδο παιδι και 3 τετραποδα.Να σου πω την αληθεια οπως τρεχω για το διποδο τρεχω για τα αλλα.Κι αυτο με το εμποριο κρεατος σκυλου και γατας στην Ελλαδα ειναι παρανομο οπως και αυτοι που το κανουν αυτο.

Αφου ζουν εδω πρεπει και να μας σεβαστουν αλλιως τα μπογαλακια τους και σε αλη παραλια.....

Nothing you would take... Everything you gave...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδή σε μια μουσουλμανική χώρα δεν πρέπει να σεβαστεί κάποιος το γεγονός οτι εσυ τρως χοιρινό;ή στην Ινδία δεν πρέπει να σε σεβαστούν αν θες να φας μοσχάρι;

εγω δεν μίλησα για τα δικαιώματα των ζώων αλλά αν σ'ενοχλεί το ίδιο σε κάποιο μέρος του κόσμου κάποιος να τρώει σκύλο θα έπρεπε να σ'ενοχλεί το ίδιο να τρώει φάλαινα...ποιά η διαφορά;δε θα σεβαστείς έναν Εσκιμώο;

είναι άλλο πράγμα να παρανομήσεις ώντας μετανάστης σε μια χώρα που σε φιλοξενεί και άλλο να καταλαβαίνει (=σέβεται) ο πολίτης αυτής της χώρας οτι ενδεχομένως να έχεις διαφορετικές συνήθειες...

κοπελα μου ειναι δυνατον να εισαι εγκυος και να ασχολεισαι με αυτο το θεμα?

Εγώ βλέπω να συγκρίνουν παιδιά με σκυλιά παρακάτω και βασισμένη σε αυτά τα 2 ποστ έγραψα ο,τι έγραψα.

Τι λες, εγώ και κάποιοι άλλοι το κάναμε;;;

και το παιρνεις της μετρητοις? δεν καταλαβαινεις ποσο μπορει να φρικαρει καποιον που αγαπαει τα ζωα και ζει πολυ κοντα με αυτα το οτι καποιοι τα τρωνε ενω καποιοι αλλοι λενε ας τους αφηουμε να τα τρωνε αφου ετσι ξερουν?

δεν καταλαβαινεις οτι η θεματοθετρια ανοιγει ενα θεμα που προσβαλλει και προκαλει με αποτελεσμα ο αλλος να υπεραμυνθει του φυσιολογικου? του να αγαπαει τα ζωα του να τα γιατροπορευει και να φρικαρει οταν ακουει οτι τα τρωνε?

και το παιρνεις της μετρητοις? δεν καταλαβαινεις ποσο μπορει να φρικαρει καποιον που αγαπαει τα ζωα και ζει πολυ κοντα με αυτα το οτι καποιοι τα τρωνε ενω καποιοι αλλοι λενε ας τους αφηουμε να τα τρωνε αφου ετσι ξερουν?

δεν καταλαβαινεις οτι η θεματοθετρια ανοιγει ενα θεμα που προσβαλλει και προκαλει με αποτελεσμα ο αλλος να υπεραμυνθει του φυσιολογικου? του να αγαπαει τα ζωα του να τα γιατροπορευει και να φρικαρει οταν ακουει οτι τα τρωνε?

Ναι, το καταλαβαίνω.

Και η απάντηση στην πρόκληση πως "κάποιοι τρώνε σκύλους" είναι "θα σου φάνε το παιδί". Δηλαδή αυτός που έχει ζώα φρικάρει όπως λες ενώ αυτός που έχει νόστιμα παιδάκια γάλακτος ΑΑΑ, όχι; :D

Τώρα για το "έχω 4 παιδιά, τα 2 τετράποδα", με αρρωσταίνει, δεν το κρύβω. Δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό το γράφει/λέει κάποιος και γι'αυτό έγραψα ο,τι έγραψα

Nothing you would take... Everything you gave...

Ναι, το καταλαβαίνω.

Και η απάντηση στην πρόκληση πως "κάποιοι τρώνε σκύλους" είναι "θα σου φάνε το παιδί". Δηλαδή αυτός που έχει ζώα φρικάρει όπως λες ενώ αυτός που έχει νόστιμα παιδάκια γάλακτος ΑΑΑ, όχι; :D

Τώρα για το "έχω 4 παιδιά, τα 2 τετράποδα", με αρρωσταίνει, δεν το κρύβω. Δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό το γράφει/λέει κάποιος και γι'αυτό έγραψα ο,τι έγραψα

επειδη δεν το καταλαβαινεις δεν σε κανει ουτε καλυτερη ως μανα ουτε καλυτερο ως ανθρωπο, δεν σημαινει τιποτα τ οτι δεν το καταλαβαινεις

Διαφημίσεις

οι ερωτησεις σου ειναι προσβλητικοτατες και το θεμα που ανοιξε η κοπελα καθολου παραγωγικο

υπαρχει περιπτωση μια μανα να αγαπαει το παιδι της οσο το σκυλι της?? σε ποιον απευθυνεις ηθελα να ξερα αυτο το ερωτημα?

τα ζωα μας ειναι μελη της οικογενειας μας τα αγαπαμε τα φροντιζουμε και τα σεβομαστε, και ειμαστε ΤΥΧΕΡΕΣ να εχουμε και παιδια και σκυλια ωστε το καθενα να εχει μεσα στην ψυχη μας την δικη του ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ χωρις να ειναι συγκρισιμα μεγεθη γιατι δεν ειναι, και η αγαπη μας για αυτα δεν συγκρινεται

οσοι εχουν και παιδια και σκυλια δεν τα συγκρινουν μεταξυ τους, εσυ και καποιο αλλοι το κανετε με το να θετετε τετοια ερωτηματα συγκρισης, εσεις και τα ερωτηματα σας εξομοιώνουν την αγαπη μας για τα παιδια μας με αυτη του σκυλου μας και αυτο η επειδη θελετε να πιστευετε οτι υπερτερειτε ως ανθρωποι οπως και οι αξιες σας εναντι των αλλων:lol::lol:

η ερώτηση προς σύγκριση τέθηκε σε εμένα όπως είπα και στο πρώτο μου μηνυμα ως παράδειγμα στο οτι κάποιοι τρώνε σκύλους και πως θα ένιωθα αν κάποιος μου άρπαζε και έτρωγε το παιδί...

η συγκεκριμένη φίλη που έθεσε το ερώτημα προς εμένα στο facebook δεν έχει παιδιά..όταν της είπα οτι δεν τίθεται μέτρο σύγκρισης και οτι θα έπρεπε να δείξει περισσότερη ευαισθησία απέναντι σε μια έγκυο κατηγορήθηκα ως αντι-φιλόζωη και εχθρός του περιβάλλοντος και μου δώθηκαν συμβουλές του τύπου:εύχομαι με το καλό το παιδάκι σου και να το μεγαλώσεις με τις σωστές αρχές.

συμβιώνω με σκυλί,το οποίο δεν είναι δικό μου είναι της συννυφάδας μου και μένουμε μαζί σε ένα 3όροφο..το αγαπάω το χαζόσκυλο αλλά δεν μπορώ να φανταστώ οτι αν κάποιος τον αρπάξει και τον φάει θα νιώσω το ίδιο με την απωλειά του με το να αρπάξει και να φάει το μωρό του κουνιάδου μου..

το θέμα μου δεν είχε σκοπό να προάγει κάποιο ανώτερο πνεύμα ούτε να φέρει σε αντιπαράθεση τους έχοντες ζώο και τους μη έχοντες...

το είπα απο την αρχή κι ήμουν πολύ συγκεκριμένη..αν καλώς ή κακώς θεώρησα οτι δεν υφίσταται σύγκριση μεταξύ της απώλειας των δυο και αν ήμουν υπερβολική ως προς αυτό.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

πού ακριβώς και με ποιόν τρόπο προσβάλλω ποιόν και τί;

θα ήθελα να καταλάβω..

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Οι νόμοι μιας χώρας είναι ανώτεροι των προσωπικών προτιμήσεων ή θρησκευτικών επιταγών ως προς τι το τι τρώγεται και τι όχι. Εφόσον στην Ελλάδα απαγορεύεται δια νόμου να τρώγονται τα σκυλιά και οι γάτες, όσοι ζουν στην επικράτεια οφείλουν να συμμορφώνονται με το νόμο αυτό, άσχετα αν στη χώρα τους τα έτρωγαν ή αν κάπου το έχουν δοκιμάσει και τους άρεσε.

Τώρα τα υπόλοιπα περί παιδιών κλπ τα θεωρώ ατυχή τουλάχιστον...

το τόνισα στο πρώτο μου μηνυμα.΄

είπα οτι κατανοώ οτι κάποιοι τα τρώνε ως μέρος της διατροφικής τους κουλτούρας και οτι υπέυθυνοι για την τιμωρία τους είναι η πολιτεία και η δικαιοσύνη.

δεν λέμε κάτι άλλο.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Γειά σας

Η ανάγκη για καθημερινή επικοινωνία, κοινωνική δικτύωση, ψυχαγωγία ή η άμεση αναζήτηση απόψεων/συμβουλών για πιο προσωπικά θέματα μπορεί να είναι πολύ μεγάλη.

Διαβάστε το μήνυμά μας, για βρείτε το σωστό σημείο ανάρτησης τέτοιων δημοσιεύσεων ! : - )

-----------------------------------------------------------------

Αγαπητά μέλη

Το forum της ΕΕΕΓ parents.org.gr (με βάση το καταστατικό της http://parents.org.gr/news/a245), βρίσκεται στην διάθεση των μελών για την τοποθέτηση ενημερωτικών θεμάτων και ερωτημάτων/ανταλλαγής πληροφοριών που θα βοηθήσουν μελλοντικούς αναγνώστες/γονείς.

Για θέματα που αφορούν την καθημερινή σας συνεννόηση με την διαδικτυακή σας παρέα, ή άλλα μέλη που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες/αγωνίες με εσάς, παρακαλούμε κάνετε χρήση του parentscafe.gr επιλέγοντας κάποια απο τις ενότητες εδώ:

Όλες οι κατηγορίες των Καφέ !

http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=146

ή εδώ:

Cafe ανά ηλικία παιδιού !

http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=19

ή επιλέξτε κάποιο άλλο θέμα/ανοίξτε νέο θέμα στο http://www.Parentscafe.gr !

Για τους παραπάνω λόγους το θέμα αυτό θα κλειδωθεί και θα μεταφερθεί στο αρχείο

Γενικοί κανόνες του φόρουμ της ΕΕΕΓ : http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules

-----------------------------------------------------------------

Οδηγίες εγγραφής στο Parentscafe.gr :http://parentscafe.gr/showthread.php?t=234

Οδηγίες ανάκτησης κωδικού:

Σημείωση

Αν το θέμα στο οποίο συμμετέχετε κλειδωθεί με την συγκεκριμένη ανακοίνωση παρακαλούμε

α]

μην ανοίγετε νέο θέμα ως συνέχεια του θέματος που συμμετείχατε

β]

μην ανοίγετε ειδικά νέο θέμα στο
για να ανακοινώσετε την δημιουργία νέου θέματος στο
.

Μπορείτε αν επιθυμείτε να ενημερώσετε τα υπόλοιπα μέλη με το να τοποθετήσετε την είδηση στην υπογραφή σας ή να κάνετε χρήση των προσωπικών μηνυμάτων.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...