Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ατυχές παράδειγμα ή υπεβολική αντίδραση;

riniw 1980

Recommended Posts

Καλά αυτές οι ορμόνες καραμέλα έχουν γίνει!

γιατί το λες;εγω αντιλαμβάνομαι οτι λόγω ορμονών πολλά πράγματα είτε τα διαστρεβλώνω στο κεφάλι μου είτε τα προσπερνάω στο ντούκου,έχω γίνει ακόμα πιο κυκλοθυμική και σαφώς υπερβολικότερα ευαίσθητη...

αν δεν σου συνέβη (ευτυχώς μεταξύ μας) δε σημαίνει οτι μπορείς εύκολα να ειρωνεύεσαι κάποιον που του συμβαίνει..δεν είναι για όλους καραμέλα.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατά την προσωπική μου άποψη είναι ατυχέστατη η σύγκριση γιατί ποτέ το ένα δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει το άλλο.Είναι δύο διαφορετικά όντα.Το ένα είναι παιδί και το άλλο σκυλί.Και επειδή έχω σκυλί, ποτέ δεν του φέρθηκα σαν να είναι άνθρωπος...είναι ένα όν το οποίο με έχει ανάγκη όσο το έχω και εγώ και δεν πρόκειται να το φάω ποτέ :lol:!!!

σ'ευχαριστώ!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Riniw εγώ απλά σχολιάζω ότι έχει γίνει καραμέλα να ρίχνουμε οι γυναίκες τα νεύρα μας και τις παραξενιές μας στις ορμόνες. Νέα μόδα κι αυτό...... Σαν έκφραση δε μου αρέσει. Αυτό μόνο

Κατά την προσωπική μου άποψη είναι ατυχέστατη η σύγκριση γιατί ποτέ το ένα δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει το άλλο.Είναι δύο διαφορετικά όντα.Το ένα είναι παιδί και το άλλο σκυλί.Και επειδή έχω σκυλί, ποτέ δεν του φέρθηκα σαν να είναι άνθρωπος...είναι ένα όν το οποίο με έχει ανάγκη όσο το έχω και εγώ και δεν πρόκειται να το φάω ποτέ :lol:!!!

ακριβώς τα ίδια αισθάνομαι και εγώ για το δικό μας ον που είναι το κουνελάκι μας....

ο δε γιος μου όταν ήταν μικρότερος και άκουγε τη λέξη στιφάδο δάκρυζαν κατευθείαν τα ματάκια του.;)

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Εχω τρία παιδιά δίποδα και τέσσερα τετράποδα...ΟΛΑ είναι μέλη της οικογένειάς μου ισότιμα, και η μόνη διαφορά είναι οτι τα τρία τα γέννησα η ίδια ενώ τα άλλα τέσσερα τα υιοθέτησα...Απάντησα στην απορία σου;

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Εχω τρία παιδιά δίποδα και τέσσερα τετράποδα...ΟΛΑ είναι μέλη της οικογένειάς μου ισότιμα, και η μόνη διαφορά είναι οτι τα τρία τα γέννησα η ίδια ενώ τα άλλα τέσσερα τα υιοθέτησα...Απάντησα στην απορία σου;

δεν ξέρω..ποιά θεωρείς οτι ήταν η απορία μου;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Μη το ψάχνεις, είναι ατυχέστατη η σύγκριση. Το να τρώει κάποιος σκύλους είναι αηδιαστικό έξω από τον πολιτισμό μας και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Έχει απαξία από μόνο του.

Όσο κι αν αγαπώ τα ζώα δεν θεωρώ ότι μπορείς να συγκρίνεις ανθρωπους και ζώα. Ένα παραπάνω το να πεις μια τέτοια πρόταση σε έγκυο φανερώνει αναισθησία. Μη χαλιέσαι πάντως, ο καθένας πετάει τη (πώς να το πω κόσμια) του και νομίζει ότι είπε και εξυπνάδα.

Εγω εχω ενα διποδο παιδι και 3 τετραποδα.Να σου πω την αληθεια οπως τρεχω για το διποδο τρεχω για τα αλλα.Κι αυτο με το εμποριο κρεατος σκυλου και γατας στην Ελλαδα ειναι παρανομο οπως και αυτοι που το κανουν αυτο.

Αφου ζουν εδω πρεπει και να μας σεβαστουν αλλιως τα μπογαλακια τους και σε αλη παραλια.....

Η ζωη ειναι χαμογελο:P

καταρχην δεν χρειαζεται να μην εχεις παιδια για να τρεφεις υπερβολικη αγαπη προς τα ζωακια και να μη δεχεσαι με τιποτα τετοιες συμπεριφορες!βλεπεις κοπελες που σου λενε εχω διποδα παιδια και τετραποδα.αν με ρωτησεις σκοτωνω ανετα ανθρωπο που συμπεριφερεται ετσι σε κατοικιδια ζωακια η αγρια προς εξαφανιση ζωακια η ζωακια που δεν υπαρχει καμια χρησιμοτητα στο να τα σκοτωσεις.και οσο για τη συγκριση με παιδι ο καθενας οποως το βλεπει.σεβομαι να μην τα συγκρινει καποιθος,πρεπει να σεβαστει κι ο αλλος οτι τα συγκρινω.οσο για την εγκυο καθολου δεν με ενδιαφερουν οι ευαισθησιες της.να μην ερχεται σε αντιπαραθεση και συγκριση αποψεων.δε θα της συμπεριφερθω διαφορετικα επειδη ειναι εγκυος!

w7ENp3.png

Διαφημίσεις

Φυσικά και πρέπει οι φιλοξενούμενοι σε μία χώρα να σέβονται την κουλτούρα της.

Αλλά τώρα για εσάς που λέτε έχω 3 παιδιά, 1 δίποδο και 2 τετράποδα δεν έχω λόγια!

Δηλαδή τρέφετε τα ίδια συναισθήματα για τα παιδιά και τα σκυλιά σας;

Δηλαδή η απώλεια ενός παιδιού θα επηρεάσει την ζωή μιας μάνας το ίδιο με την απώλεια του σκύλου της;;;

Γιατί τότε το πρώτο που λέμε για μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της είναι αυτό και όλοι νιώθουμε ένα σφίξιμο στο στομάχι ενώ δεν ασχολείται κανείς με το αν πέθανε ή όχι το σκυλί της; Είμαστε όλοι χωρίς συναισθήματα υποθέτω.

Αδυνατώ να καταλάβω... Αδυνατώ.

Nothing you would take... Everything you gave...

η φυσικη εξελιξη των πραγματων προσταζει καποια στιγμη το κατοικιδιο να φυγει απτη ζωη και να το αποχωριστει ο ιδιοκτητης.οποτε ειμαστε προετοιμασμενοι για κατι τετοιο σε αντιθεση με τον κυκλο της ζωης στις ανθρωπινες σχεσεις.οποτε ναι δεν συγκρινεται αλλα γιαυτους τους λογους.

w7ENp3.png

και εγω εκπλησσομαι αν καποιος τελικα νιωθει το ιδιο για το παιδι και το σκυλι του. Και ομολογω οτι τα λατρευω τα ζωακια αλλα ως ζωακια, οχι ως παιδακια.

Και επισης μου φαινεται ακραιο το "σκοτωνω ανθρωπο" αν μου πειραξει το σκυλο.

η φυσικη εξελιξη των πραγματων προσταζει καποια στιγμη το κατοικιδιο να φυγει απτη ζωη και να το αποχωριστει ο ιδιοκτητης.οποτε ειμαστε προετοιμασμενοι για κατι τετοιο σε αντιθεση με τον κυκλο της ζωης στις ανθρωπινες σχεσεις.οποτε ναι δεν συγκρινεται αλλα γιαυτους τους λογους.

εμενα μου φαινεται ακραιο το να μην το κανεις!αλλα σεβαστο.φτανει να μην τα πειραζεις,ας εισαι αδιαφορος αλλα μην τα πειραζεις.

Σου φαίνεται ακραίο να μην έχουμε τα σκυλιά το ίδιο με τα παιδιά μας;

Ασε τον κύκλο ζωής και πόσο προετοιμασμένοι είμαστε, σε μια ξαφνική απώλεια, μία μάνα θα έχει την ίδια ζωή αν χάσει το δίχρονο παιδί της και την ίδια αν χάσει το δίχρονο σκυλί της;;;

Τί συζητάω δεν το πιστεύω!

Διαφημίσεις

δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια...

εχω και παιδι και σκυλι.... τα λατρευω και τα 2 με διαφορετικο τροπο φυσικα...θεωρω αδιανοητο να συγκρινουμε τα 2 μεταξυ τους.....

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Για μενα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ σκυλιου και παιδιου. Οπως ειπε και μια κοπελα παραπανω ειναι διαφορετικα οντα. Οποτε ειναι τελειως ατυχες παραδειγμα..

Πιστευω δε συγκρινεται ο χαμος ενος παιδιου με ενος σκυλιου.

Τωρα περι κουλτουρας, γιατι πρεπει να σεβαστουμε οτι σε αλλη χωρα αποτελει μερος της διατροφης τους? επειδη ειναι ζωο? τα ζωα δλδ δεν εχουν δικαιωματα?

Οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο ειναι κατακριτεο, αλλα για το ζωο σεβαστο?

Πολυ εγωιστικό κατα την γνωμη μου.

Ο καθενας εχει τον δικο του τροπο να αγαπαει τα ζωντανα και απορω γιατι δε το καταλαβαινετε.

Εγω εχω 1 χρονο τωρα χωρις το σκυλι μου το οποιο εφυγε απο καρκινο και το ετρεξα σαν ανθρωπο για να μην υποφερει. οχι ομως επειδη το ειδα σαν ανθρωπο, αλλα σαν ζωακι που μου εδωσε τοσα χρονια αγαπης και αφοσιωσης και με εκανε καλυτερο ανθρωπο.

καταρχην δεν χρειαζεται να μην εχεις παιδια για να τρεφεις υπερβολικη αγαπη προς τα ζωακια και να μη δεχεσαι με τιποτα τετοιες συμπεριφορες!βλεπεις κοπελες που σου λενε εχω διποδα παιδια και τετραποδα.αν με ρωτησεις σκοτωνω ανετα ανθρωπο που συμπεριφερεται ετσι σε κατοικιδια ζωακια η αγρια προς εξαφανιση ζωακια η ζωακια που δεν υπαρχει καμια χρησιμοτητα στο να τα σκοτωσεις.και οσο για τη συγκριση με παιδι ο καθενας οποως το βλεπει.σεβομαι να μην τα συγκρινει καποιθος,πρεπει να σεβαστει κι ο αλλος οτι τα συγκρινω.οσο για την εγκυο καθολου δεν με ενδιαφερουν οι ευαισθησιες της.να μην ερχεται σε αντιπαραθεση και συγκριση αποψεων.δε θα της συμπεριφερθω διαφορετικα επειδη ειναι εγκυος!

εγώ πάλι μάλλον τα είδα κωλυόμενα...όλο το βράδυ γύρναγε στο μυαλό μου η σκέψη οτι κάποιος έμπαινε στο σπίτι και μου άρπαζε το παιδί μέσα απο την κούνια...οτι ήμουν στο νοσοκομείο και κάποιος το άρπαξε απο κει μέσα...οτι περπάταγα στο δρόμο και μου το αρπάζανε....η σκέψη και η ιδέα της αρπαγής δεν έφυγε απο το μυαλό μου..

πρόβλημά μου λοιπόν και καλό για μένα θα είναι να μην έρχομαι σε επαφές με ανθρώπους μέχρι να επανέλθω σε πρότερη κατάσταση όπου συζητούσα και αντιπαρατιθόμουν με επιχειρήματα,χωρίς να τα στραβοπαίρνω..σύμφωνα με την αποψή σου;κατάλαβα κάτι λάθος;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Εγω εχω ενα διποδο παιδι και 3 τετραποδα.Να σου πω την αληθεια οπως τρεχω για το διποδο τρεχω για τα αλλα.Κι αυτο με το εμποριο κρεατος σκυλου και γατας στην Ελλαδα ειναι παρανομο οπως και αυτοι που το κανουν αυτο.

Αφου ζουν εδω πρεπει και να μας σεβαστουν αλλιως τα μπογαλακια τους και σε αλη παραλια.....

πάρα πολύ σωστό!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Αλλά τώρα για εσάς που λέτε έχω 3 παιδιά, 1 δίποδο και 2 τετράποδα δεν έχω λόγια!

Δηλαδή η απώλεια ενός παιδιού θα επηρεάσει την ζωή μιας μάνας το ίδιο με την απώλεια του σκύλου της;;;

Γιατί τότε το πρώτο που λέμε για μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της είναι αυτό και όλοι νιώθουμε ένα σφίξιμο στο στομάχι ενώ δεν ασχολείται κανείς με το αν πέθανε ή όχι το σκυλί της; Είμαστε όλοι χωρίς συναισθήματα υποθέτω.

η βασική μου απορία..ευτυχώς καταλαβαίνω οτι δεν ήμουν υπερβολική στην αντίδρασή μου..

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Για μενα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ σκυλιου και παιδιου. Οπως ειπε και μια κοπελα παραπανω ειναι διαφορετικα οντα. Οποτε ειναι τελειως ατυχες παραδειγμα..

Πιστευω δε συγκρινεται ο χαμος ενος παιδιου με ενος σκυλιου.

Τωρα περι κουλτουρας, γιατι πρεπει να σεβαστουμε οτι σε αλλη χωρα αποτελει μερος της διατροφης τους? επειδη ειναι ζωο? τα ζωα δλδ δεν εχουν δικαιωματα?

Οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο ειναι κατακριτεο, αλλα για το ζωο σεβαστο?

Πολυ εγωιστικό κατα την γνωμη μου.

Ο καθενας εχει τον δικο του τροπο να αγαπαει τα ζωντανα και απορω γιατι δε το καταλαβαινετε.

Εγω εχω 1 χρονο τωρα χωρις το σκυλι μου το οποιο εφυγε απο καρκινο και το ετρεξα σαν ανθρωπο για να μην υποφερει. οχι ομως επειδη το ειδα σαν ανθρωπο, αλλα σαν ζωακι που μου εδωσε τοσα χρονια αγαπης και αφοσιωσης και με εκανε καλυτερο ανθρωπο.

δηλαδή σε μια μουσουλμανική χώρα δεν πρέπει να σεβαστεί κάποιος το γεγονός οτι εσυ τρως χοιρινό;ή στην Ινδία δεν πρέπει να σε σεβαστούν αν θες να φας μοσχάρι;

εγω δεν μίλησα για τα δικαιώματα των ζώων αλλά αν σ'ενοχλεί το ίδιο σε κάποιο μέρος του κόσμου κάποιος να τρώει σκύλο θα έπρεπε να σ'ενοχλεί το ίδιο να τρώει φάλαινα...ποιά η διαφορά;δε θα σεβαστείς έναν Εσκιμώο;

είναι άλλο πράγμα να παρανομήσεις ώντας μετανάστης σε μια χώρα που σε φιλοξενεί και άλλο να καταλαβαίνει (=σέβεται) ο πολίτης αυτής της χώρας οτι ενδεχομένως να έχεις διαφορετικές συνήθειες...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

εγώ πάλι μάλλον τα είδα κωλυόμενα...όλο το βράδυ γύρναγε στο μυαλό μου η σκέψη οτι κάποιος έμπαινε στο σπίτι και μου άρπαζε το παιδί μέσα απο την κούνια...οτι ήμουν στο νοσοκομείο και κάποιος το άρπαξε απο κει μέσα...οτι περπάταγα στο δρόμο και μου το αρπάζανε....η σκέψη και η ιδέα της αρπαγής δεν έφυγε απο το μυαλό μου..

πρόβλημά μου λοιπόν και καλό για μένα θα είναι να μην έρχομαι σε επαφές με ανθρώπους μέχρι να επανέλθω σε πρότερη κατάσταση όπου συζητούσα και αντιπαρατιθόμουν με επιχειρήματα,χωρίς να τα στραβοπαίρνω..σύμφωνα με την αποψή σου;κατάλαβα κάτι λάθος;

Και τι μας νοιάζει εμάς, σκύλος είσαι; :rolleyes:

Δεν θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη με ανθρώπους που απαντούν σε εκείνους που καταναλώνουν κρέας(σκύλους, γάτες, αρνιά ή αντιλόπες) με την ερώτηση "πως θα ένιωθες αν σου έτρωγαν το παιδί".

Είναι ο,τι πιο βλακώδες και ενοχλητικό έχω ακούσει ποτέ μου.

Μέχρι και ανθρωποφάγους έβαλαν στην συζήτηση. Ναι, κρέας τρώνε και αυτοί όπως και οι παιδεραστές κάνουν απλώς σεξ. Μα θα τρελαθούμε τελείως;;;;;;;

οι ερωτησεις σου ειναι προσβλητικοτατες και το θεμα που ανοιξε η κοπελα καθολου παραγωγικο

υπαρχει περιπτωση μια μανα να αγαπαει το παιδι της οσο το σκυλι της?? σε ποιον απευθυνεις ηθελα να ξερα αυτο το ερωτημα?

τα ζωα μας ειναι μελη της οικογενειας μας τα αγαπαμε τα φροντιζουμε και τα σεβομαστε, και ειμαστε ΤΥΧΕΡΕΣ να εχουμε και παιδια και σκυλια ωστε το καθενα να εχει μεσα στην ψυχη μας την δικη του ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ χωρις να ειναι συγκρισιμα μεγεθη γιατι δεν ειναι, και η αγαπη μας για αυτα δεν συγκρινεται

οσοι εχουν και παιδια και σκυλια δεν τα συγκρινουν μεταξυ τους, εσυ και καποιο αλλοι το κανετε με το να θετετε τετοια ερωτηματα συγκρισης, εσεις και τα ερωτηματα σας εξομοιώνουν την αγαπη μας για τα παιδια μας με αυτη του σκυλου μας και αυτο η επειδη θελετε να πιστευετε οτι υπερτερειτε ως ανθρωποι οπως και οι αξιες σας εναντι των αλλων:lol::lol:

δηλαδή σε μια μουσουλμανική χώρα δεν πρέπει να σεβαστεί κάποιος το γεγονός οτι εσυ τρως χοιρινό;ή στην Ινδία δεν πρέπει να σε σεβαστούν αν θες να φας μοσχάρι;

εγω δεν μίλησα για τα δικαιώματα των ζώων αλλά αν σ'ενοχλεί το ίδιο σε κάποιο μέρος του κόσμου κάποιος να τρώει σκύλο θα έπρεπε να σ'ενοχλεί το ίδιο να τρώει φάλαινα...ποιά η διαφορά;δε θα σεβαστείς έναν Εσκιμώο;

είναι άλλο πράγμα να παρανομήσεις ώντας μετανάστης σε μια χώρα που σε φιλοξενεί και άλλο να καταλαβαίνει (=σέβεται) ο πολίτης αυτής της χώρας οτι ενδεχομένως να έχεις διαφορετικές συνήθειες...

Οι νόμοι μιας χώρας είναι ανώτεροι των προσωπικών προτιμήσεων ή θρησκευτικών επιταγών ως προς τι το τι τρώγεται και τι όχι. Εφόσον στην Ελλάδα απαγορεύεται δια νόμου να τρώγονται τα σκυλιά και οι γάτες, όσοι ζουν στην επικράτεια οφείλουν να συμμορφώνονται με το νόμο αυτό, άσχετα αν στη χώρα τους τα έτρωγαν ή αν κάπου το έχουν δοκιμάσει και τους άρεσε.

Τώρα τα υπόλοιπα περί παιδιών κλπ τα θεωρώ ατυχή τουλάχιστον...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Και τι μας νοιάζει εμάς, σκύλος είσαι; :rolleyes:

Δεν θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη με ανθρώπους που απαντούν σε εκείνους που καταναλώνουν κρέας(σκύλους, γάτες, αρνιά ή αντιλόπες) με την ερώτηση "πως θα ένιωθες αν σου έτρωγαν το παιδί".

Είναι ο,τι πιο βλακώδες και ενοχλητικό έχω ακούσει ποτέ μου.

Μέχρι και ανθρωποφάγους έβαλαν στην συζήτηση. Ναι, κρέας τρώνε και αυτοί όπως και οι παιδεραστές κάνουν απλώς σεξ. Μα θα τρελαθούμε τελείως;;;;;;;

συνειδητοποιεις τι λες?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...