Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επικειται αποβολη;;;

Recommended Posts

συνοπτικα: ΤΕΠ 3 ιουλιου, στις 30 ιουλιου (28 ημερα δηλαδη του κυκλου) βλεπω καφε βλεννη λιγη στο εσωρουχο.απο τοτε εχω ελαχιστα μπεζ-καφε υγρα.κανω τεστ, θετικο.κανω χοριακη σημερα με αποτελεσμα 278.μπορει τα υγρα τα οποια εξακολουθω να εχω να σημαινουν οτι θα αποβαλω;;

wCzlp2.png

Διαφημίσεις

συνοπτικα: ΤΕΠ 3 ιουλιου, στις 30 ιουλιου (28 ημερα δηλαδη του κυκλου) βλεπω καφε βλεννη λιγη στο εσωρουχο.απο τοτε εχω ελαχιστα μπεζ-καφε υγρα.κανω τεστ, θετικο.κανω χοριακη σημερα με αποτελεσμα 278.μπορει τα υγρα τα οποια εξακολουθω να εχω να σημαινουν οτι θαποβαλω;;[/QU

Μήπως ανησυχείς άδικα;Αν τώρα έγινε η σύλληψη-λογικά πριν 10-14 μέρες-είναι φυσιολογικά τα καφέ υγρά που έχεις.είναι υγρά που εμφανίζονται κατα την εμφύτευση του εμβρύου στη μήτρα.Εγώ είχα αίμα αντί για καφέ υγρά.Τέστ πότε έκανες,ποιά μερα του κύκλου σου;Γιατί έχω κι εγώ ένα θεματάκι,πιθανόν να είμαι έγκυος στο δεύτερο και δεν ξέρω τι να κάνω.Ειμαι στην 27η μέρα.Να το κάνω η να περιμένω;

Εχω την εντύπωση ότι είμαι έγκυος αν και είναι πολύ νωρίς.Ακόμη δεν μπορώ να πω ότι έχω καθυστέρηση μέχρι μεθαύριο,αλλά νίωθω παράξενα τσιμπήματα χαμηλά εδώ και 3-4 μέρες.κατά τα άλλα δεν έχω πρήξιμο στο στήθος όπωσ κάθε φορά που περιμένω περίοδο.Κανονικά τώρα δεν θα μπορούσα να ακουμπήσω το στήθος μου από τον πόνο.Η όρεξή μου έχει αυξηθεί και μου τρέχουν τα σάλια άμα δω κανένα φαγητό στην τιβι.Κοιμάμαι πολύ και δε χορταίνω με τίποτα ύπνο και κλαίω ακόμα και με τις διαφημίσεις!Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι καναμε ελευθερα έρωτα με τον αντρα μου όλο το μήνα με κάνουν να πιστεύω ότι είμαι,ή ότι θέλω πολύ να είμαι γι'αυτό και τα νιώθω όλα αυτά!πότε να κάνω τεστ;αν κάνω τώρα λέτε να δείξει;είμαι στην 27η μέρα του κύκλου μου που είναι 30-32 μέρες.

Επεξεργάστηκαν by tracey
θεμα

Νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχεις συμπτώματα. Περίμενε 2-3 μέρες και κάνε μια χοριακή για να είσαι σίγουρη. Το τεστ δεν ξέρω αν θα δείξει κάτι από τώρα.

1tUfp2.png

UW5Pp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να έχεις συμπτώματα. Περίμενε 2-3 μέρες και κάνε μια χοριακή για να είσαι σίγουρη. Το τεστ δεν ξέρω αν θα δείξει κάτι από τώρα.

Περιμενω,περιμενω με το τεστ στο χέρι είμαι!Πάντως διάβασα ότι πολλές γυναίκες ένδέχεται να έχουν συμπτώματα αμέσως μετά τη σύλληψη..και έχουν περάσει και εφτά χρόνια από την πρώτη μου εγκυμοσύνη και νιώθω σαν πρωτάρα,το ξέχασα το σπόρ...ΛΈΩ ΝΑ ΗΡΕΜΉΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...