Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΟΛΗ

Recommended Posts

Μετά από φρικτούς πόνους την περασμένη νύχτα στο στομάχι (όχι για πρώτη φορά αλλά συνήθως περνούσαν με εμετό ή διάρροια) κατέληξα το πρωί στο νοσοκομείο... Από την ακτινογραφία βγήκε ότι έχω λάσπη ή χώμα ή πέτρα στη χολή θα πρέπει να κάνω υπέρηχο όπως μου είπαν... Ομολογώ ότι η ψυχολογία μου είναι χάλια φοβάμαι μήπως με ξαναπιάσουν οι πόνοι... Είναι φρικτό δε μπορώ ούτε να αναπνεύσω όταν πονάω... αναπνέω και πονάω... Πρέπει να κάνω είπανε σωστή διατροφή και θα φύγει ίσως... Τί ήτανε πάλι αυτό έχω απογοητευτεί τελείως με πήρε από κάτω...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν τελικά είναι πέτρα στη χολή θα πάω να κάνω εγχείρηση με λέιζερ ...

Διαφημίσεις

Α!!! Δεν ηξερα οτι εισαι εστεμμενη!!!!! :D

respect

με έκανες και γέλασα!

Νίκη, μην αγχώνεσαι

κάνε τις εξετάσεις σου και αφού βγούν τα αποτελέσματα οργάνωσε τις κινήσεις σου

περαστικά

.png

Διαφημίσεις

Νικη μου δεν ειναι τιποτα το σοβαρο!Το εχω ακουσει απο πολλες περιπτωσεις να εμφανιζεται προβλημα μετα την γεννα στην χολη..Το γιατι δεν το ξερω αλλα ....θα το ψαξω και θα το βρω! :wink:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Νίκη μου μην στεναχωριέσαι.

Το ίδιο πρόβλημα είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου.

Ο γιατρός μου έβλεπε λάσπη- πέτρα κτλ στην χολή μου.

Είχα τρομερούς πόνους. Μπήκα για καισσαρική και μου είπε πει πως καπάκι μπορεί να έκανα και χειρουργείο στην χολή μου.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ο μπέμπης με πατούσε με το πόδι του εκεί και στον υπέρηχο φαινόταν μια σκιά αλλά ήταν απλά ΣΚΙΑ και όχι λάσπη ή πέτρα. Μετά τον τοκετό πονούσε η χολή μου πολύ. Αφου σαράντησα και μετά και έκανα υπέρηχο πάλι φαινόταν αυτή η σκιά. Επανέλαβα τις διαδικασίες αρκετό διαστημα μετά. Χαλάρωσα αφού πέρασε καιρός.

Έχεις κάνει καταχρήσεις? Μικρή κοπέλα???? Πρόσεξε το πολύ μην φας τζάμπα το μαχαίρι.

Εύχομαι να την γλιτώσείς όπως και εγώ.....

g07Lp2.png

Διαφημίσεις

ΝΊΚΗΗΗΗΗΗΗ περαστικά.

Κάτι πρέπει να κάνουμε μας γκαντεμιάσανε :!::!:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

3/9 θα κάνω τον υπέρηχο να δω τι είναι μου είπανε στο ΙΚΑ... αλλά

θα με φάει το άγχος θα πάω κάπου ιδιωτικά να δω τι ακριβώς συμβαίνει... και μετά πάω και στο ΙΚΑ για μια επιβεβαίωση... Στέλλα μου λες κορίτσι μου?? Άααντε να δούμε τι θα γίνει :cry:

Λοιπον Νικη μου βρηκα το ακολουθο:

"Οι υπερβολικές συγκεντρώσεις οιστρογόνων λόγω εγκυμοσύνης, αντισυλληπτικών χαπιών ή άλλων ορμονοθεραπειών, μειώνουν τη συγκέντρωση χοληστερόλης στη χολή και μειώνουν την κινητικότητα της χοληδόχου κύστης. Και οι δύο αυτές καταστάσεις οδηγούν στο να δημιουργούνται πέτρες στη χολή."

Στην σελιδα http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2131

οποτε μαλλον ειναι κατι το κοινο αυτο που σου παρουσιαστηκε!

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Ρένια μου ευχαριστώ... και μόνο που ασχολήθηκες!! Αύριο το βράδυ έχω κλείσει ραντεβού για υπέρηχο στην ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΗ διότι το ΑΘΑΝΑΤΟ ΙΚΑ μου έκλεισε στις 3/9!!!!!! Οπότε θα ξέρω τι έχω

Μικρή ποσότητα λάσπης βρέθηκε στην χοληδόχο κύστη... Που σημαίνει?! Δευτέρα θα πάω στο γιατρό...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...