Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Recommended Posts

Ο Αύγουστος νομίζω πληρώνεται σε όλους τους παιδικούς. Αν δεις την λίστα (στη Θεσσαλονίκη έτσι είναι) οι δομές δηλώνουν μήνες που λειτουργούν. Οι πιο πολλοί είναι για 11 μήνες τον χρόνο. Και σε μας έτσι, δεν πληρώσαμε μέχρι και τον Ιούλιο και ο Αύγουστος ήταν προαιρετικός.

οχι καλε 11 μηνες ειναι απο τον Σεπτεμβρη μεχρι τον Ιουλιο!!!!!!!!!!!

ο Αυγουστος ειναι προαιρετικος δεν τον πληρωνεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα με είχανε στην λίστα των''Προσωρινά απορριπτέων''διότι δεν είχα υποβάλει τα μηχανογραφημένα ένσημα του 2011 και τα κατέθεσα την Τρίτη.Νομίζω οτι θα είναι πολυ δύσκολη η φετινή επιλογή!Το κακό είναι οτι ήδη πέρυσι πηγαίναμε παιδικό μέσω του προγράμματος και φέτος τί λές στο παιδί αν δεν το πάρουν και μείνει εκτός?Ειδικά στην ηλικία των 4 που είναι η δκιά μου το έχει φοβερή ανάγκη!

Είναι εύκολο να έχω εδώ ή σε πμ το link από αυτό το "καφέ" που λες; Που είναι που συζητάτε αυτό το θέμα και εξήγησε και κάποια κοπέλα πως γίνεται η επεξεργασία του αρχείου με nero reader;

Το είπα σε έναν συνάδελφο που έχει επίσης κάνει αίτηση, και δεν μπόρεσε να το κάνει.. Δουλεύει μόνο στα αγγλικά η εύρεση.

to eixa vali kapou pio pano,,,,na sto ksanavalo omos

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1666832#post1666832

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

οχι καλε 11 μηνες ειναι απο τον Σεπτεμβρη μεχρι τον Ιουλιο!!!!!!!!!!!

ο Αυγουστος ειναι προαιρετικος δεν τον πληρωνεις.....

Αυτό έγραψα Θωμαή.. Ότι αν θέλεις να πας, πληρώνεται ο μήνας και δεν καλύπτεται ποτέ από το ΕΣΠΑ.

Διαφημίσεις

Εμένα με είχανε στην λίστα των''Προσωρινά απορριπτέων''διότι δεν είχα υποβάλει τα μηχανογραφημένα ένσημα του 2011 και τα κατέθεσα την Τρίτη.Νομίζω οτι θα είναι πολυ δύσκολη η φετινή επιλογή!Το κακό είναι οτι ήδη πέρυσι πηγαίναμε παιδικό μέσω του προγράμματος και φέτος τί λές στο παιδί αν δεν το πάρουν και μείνει εκτός?Ειδικά στην ηλικία των 4 που είναι η δκιά μου το έχει φοβερή ανάγκη!

Αν δεν περάσετε δεν θα πάτε καθόλου παιδικό ή θα πάτε αλλού;

Εγώ πάντως, που η κόρη μου είναι ίδια ηλικία με τη δικιά σου, με το που τελειώσαμε την χρονιά, της είπα ότι μετά το καλοκαίρι θα ξέρουμε αν θα πάμε στο ίδιο σχολείο ή αλλού και το κατάλαβε μια χαρά..

κοριτσια καλημερα!μπορει καποια να μου εξηγησει γιατι δεν εχω ιδεα:

εκανα την αιτηση για το προγραμμα του εσπα,οκ ειμαι στους δυνητικα επφελουμενους αλλα με ελαχιστες ελπιδες.μετα το εσπα τι??μπορω τωρα να κανω αιτησεις στους δημοτικους παιδικους σταθμους?υπαρχουν θεσεις η επρεπε να εχω κινηθει στο τελος της σχολικης χρονιας?ειναι πρωτη φορα που θα στειλω το μικρο στον παιδικο,πιστευω μπορω στον δημοτικο(ειναι 2 αλλα δεν φοραει πανα,ισχυει αυτο?)

εκανα την αιτηση για το προγραμμα του εσπα,οκ ειμαι στους δυνητικα επφελουμενους αλλα με ελαχιστες ελπιδες.μετα το εσπα τι??μπορω τωρα να κανω αιτησεις στους δημοτικους παιδικους σταθμους?υπαρχουν θεσεις η επρεπε να εχω κινηθει στο τελος της σχολικης χρονιας?ειναι πρωτη φορα που θα στειλω το μικρο στον παιδικο,πιστευω μπορω στον δημοτικο(ειναι 2 αλλα δεν φοραει πανα,ισχυει αυτο?)

Μέχρι τα 2μιση πάει βρεφικό. Να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο από τον Δήμο. Στους περισσότερους δήμους έχουν τελειώσει οι εγγραφές, αλλά σε κάποιους άλλους μόλις βγουν τα τελικά αποτελέσματα και δεν είναι μέσα το παιδάκι, δίνουν την δυνατότητα στις εργαζόμενες μητέρες με ΙΚΑ να κάνουν αίτηση στο δήμο. Είναι ανάλογα με την τακτική του κάθε δήμου. Στον δικό μου δήμο έτσι θα γίνει, αλλά στους περισσότερους έχουν τελειώσει οι εγγραφές κι έχουν ανακοινωθεί και τ' αποτελέσματα στους δήμους. Καλή επιτυχία..

kai na συνεχισω απο αυτα που ειπε και η σιουλα μετα τα δυομιση παει παιδικο σταθμο,,,,μεχρι τα δυομιση και ας εχει βγαλει τη πανα παει στο βρεφονηπιακο σταθμο,,,,βασικα στους περισσοτερους δημους εχουν τελειωσει τις αιτησεις απο τα τελη μαιου μεσα ιουνιου μαξιμουμ,,,αν εισαι τυχερη μπορει να εισαι σε δημο σα τη περιπτωση της σιουλα που θα ξανακανουνε αιτησεις,,,,,γενικα να ξερεις ομως οτι οτιδηποιτε αφορα εγγραφες ακομη και νηπιοπ πχ ψαχνεσαι απο μαιο ιουνιο,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Μακάρι να πάρουν και κάποιες από αυτές, γιατί είναι άδικο να μην πάρουν κάποια που πχ δεν έβαλε υπογραφή. Βέβαια εμένα δεν με συμφέρει κάτι τέτοιο, γιατί είμαι 18η-20η θέση κι ο βρεφικός παίρνει 24 παιδάκια. Ευτυχώς που στην δική μου περίπτωση αυτές που απορρίφθηκαν και είχαν δηλώση τον ίδιο βρεφικό ήταν μόνο 4. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε κι αυτές που ήταν στην λίστα που επιλέχτηκαν και θα κάνουν ένσταση για τα μόρια, οπότε αυτές που μπορεί να είναι κάτω από εμάς θα πλασαριστούν πάνω από μας. Εκεί δεν ξέρουμε τι θα γίνει....

Συγνώμη κορίτσια.. που βλέπουμε σε ποιά θέση είμαστε??? Εγώ το μόνο που είδα είναι τα μόρια μου και δεν ξέρω σε ποια απ τις επιλογές μου θα με πάρουν????

Διαφημίσεις

mariaQ διαβασε και λιγο πιο πισω εδω τα ποστ να καταλαβεις τι κανουμε σοτ περιπου γιατι να στο επαναλαβουμε ειναι δυο σελιδες ποστ πανω κατω για να πιασεις το νοημα του τι κανει καποιος αμα θελει να δει στο περιπου να δει που περναει

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

την πατησα πιθανως...

μεχρι τον μαιο δεν ξεραμε πως θα ειναι τα πραγματα,και μας 'εκατσε' μεταθεση του συζυγου αφγανισταν..τωρα θελω το παιδι να παει σε παιδικο για να μπορεσω και εγω να ξαναδουλεψω αλλα και γιατι ο μικρος δειχνει να εχει αναγκη απο παρεα με αλλα παιδακια και θελω και να περναει ωρες εκτος σπιτιου ,να ξεχνιεται οτι λειπει ο μπαμπας και να μην προσκοληθει επανω μου.και πως με τσουζει το 400σαρι του ιδιωτικου..

ευχαριστω για τις απαντησεις

την πατησα μαλλον,μεχρι το μαιο δεν ειμασταν σιγουροι για το θεμα του παιδικου,μετα προεκυψε μεταθεση του συζυγου μου αφγανισταν..και τωρα θελω να παει το παιδι σιγουρα σε παιδικο.περα του οτι πρεπει να ξαναδουλεψω βλεπω οτι εχει αναγκη την παρεα αλλων παιδιων,και θελω να περναει ωρες εκτος σπιτιου με τη δικη του ρουτινιτσα για να ξεχνιεται λιγο με την απουσια του μπαμπα .και το 400σαρι του ιδιωτικου ποναει..

(πιθανως εστειλα δυο μηνυματα)

στον υπολογισμο μοριων με βαση το εισοδημα,χρησιμοποιουμε το δηλωθεν δλδ το φορολογητεο ή προσθετουμε κ επιδοματα οπως πχ της ανεργιας??

οι ενστασεις εληξαν σημερα?

στον υπολογισμο μοριων με βαση το εισοδημα,χρησιμοποιουμε το δηλωθεν δλδ το φορολογητεο ή προσθετουμε κ επιδοματα οπως πχ της ανεργιας??

οι ενστασεις εληξαν σημερα?

αν διαβασεις στη προκυρηξη το συνολικο ετησιο δηλωθεν εισοδημα,,,,οχι τα επιδοματα,,,,αυτο που γραφει το εκκαθαριστικο ,,,το προσθετεις του αντρα σου και το δικο σου,,,και ναι τελιεωσαν οι ενστασεις

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

ε τοτε μου τα υπολογισαν λαθος κ ηταν κ πολυ απλα τα δικα μου..

εκαθθαριστικο κ τ οτι ειμαι ανεργη μ ενα παιδι

κ δεν με νοιαζει καθολου που τελειωσαν οι ενστασεις

θα παω τη δευτερα το πρωι στα γραφεια της ετεα να μου πει καποιος πως στον ///:evil::evil:/// μου τα υπολογισαν

κ αν καναν οντως λαθος θα φωναξω κ τα καναλια

ε τοτε μου τα υπολογισαν λαθος κ ηταν κ πολυ απλα τα δικα μου..

εκαθθαριστικο κ τ οτι ειμαι ανεργη μ ενα παιδι

κ δεν με νοιαζει καθολου που τελειωσαν οι ενστασεις

θα παω τη δευτερα το πρωι στα γραφεια της ετεα να μου πει καποιος πως στον ///:evil::evil:/// μου τα υπολογισαν

κ αν καναν οντως λαθος θα φωναξω κ τα καναλια

καλημερα

αν εχεις κατω απο 6000 ευρω εισοδημα που δηλωσες να ξερεις οτι βαζουνε πλαφον και στα υπολογιζουνε με 6000 ευρω,,,,,δευτερον αν θες μπορω να σε βοηθησω στον υπολογισμο,,,, πριν πας και τα κανεις μπαχαλο :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Τα έβγαλε τα μάτια του και βρήκε την άκρη του σελίδα/σελίδα. Ευχαριστώ όπως και να έχει.

Βρε κορίτσια εγώ γιατι δεν βρήκα τίποτα?? Είναι κάποιο λίνκ που τα υπολογίζει ;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...