Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες σας πάρα πολύ για τις ευχές. Εύχομαι υγεία και ευτυχία και στα δικά σας μωράκια, όσες τα έχετε ήδη στην αγκαλίτσα σας, και με το καλό να τα κρατήσετε υγειή και γερά εσείς που τα περιμένετε να έρθουν.

Το περίμενα ότι θα ήταν ωραία αυτή η περίοδος αλλά δεν φανταζόμουνα ότι θα ήταν τόσο ωραία. Είναι όλα τέλεια.............. :):):):)

Είμαι χαζομαμά ε? χι, χι. :lol::lol::lol::lol:

Κ που είσαι ακόμα!Εγώ έχω σαλέψει με το 2ο!

Ναι το φαντάζομαι, μεγάλη έκπληξη σας έκανε η μπέμπα σας, ε............. :shock: Ωραία έκπληξη όμως, και τώρα είσαστε ολοκληρωμένη οικογένεια. :):) Να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

Διαφημίσεις

182255q07u9zvrbs.gif

να σου ζήσει γλυκιά μου...να είναι πάντοτε γερή και τυχερή και να σας χαρίζει στιγμές γεμάτες ευτυχία! :D

Φιλιά

Αλεξάνδρα και Αστέρης

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΠΩΠΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕς ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .........ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΝΤΡΕΣ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ... :lol:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΑΣ...

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1195880400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...