Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

8 ωάρια... 2 έμβρυα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι χαρτί Newbie μου; Εμένα δεν μου έδωσαν κανένα χαρτί. Μόνο τις αποδείξεις για όσα πλήρωσα..

Αχχχ βρε κορίτσια με αυτά που μου λέτε μου δίνετε θάρρος... Μόνο ένα χρειάζεται, αυτό που λέτε είναι αλήθεια. Θα το σκέφτομαι ως την Τρίτη. Δεν περνάνε οι μέρες λέμε με τίποταααααααα... Τώρα έχω αρχίσει και την παράνοια να κοιτάω κάθε τόσο το εσώρουχο μήπως και δω τα γνωστά μου "καφέ" υγρά που προηγούνται πάντα της περιόδου μου... Ψάχνομαι ήδη, αλλά τις περισσσότερες μέρες αυτά που νιώθω είναι τα ενοχλητικά Utrogestan που λιώνουν στον κόλπο. Ε ρε γλέντια μέχρι την Τρίτη λέμε!!

Οταν λέτε καλα εννοείτε καλα οχι άριστα γιατι κ εμενα 3 μου βαλανε τα 2 ποιότητας καλα τό ενα μέτριο.τι να πω μακάρι να πιάσουν!

Μακάρι yulunga μου! Μακάρι! Σου το εύχομαι...

Τότε, ετών 28, 1η προσπάθεια.

Στον υπέρηχο ήταν 9, τελικά πήραν 7, τα 5 ήταν "καλά", γονιμοποιήθηκαν 4 εμφυτεύτηκαν 3, "έπιασαν" τα 2. Απέκτησα τα δίδυμα πρώτα μου παιδιά.

Κι ο γιατρός το ίδιο μου είχε πει... "αρκεί ... ένα". ;)

Σου εύχομαι μια όμορφη, μεγάλη και χορταστική χοριακή!

Σ'ευχαριστώ πολύ! Από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί! Σας έχω πει ότι την πρώτη μου θετική χοριακή θα την κορνιζώσω; Μα το Θεό. Χρόνια τώρα το λέω. Όταν με το καλό την πάρω, θα την κορνιζώσω και θα τη βάλω στον τοίχο να τη βλέπω κάθε μέρα. Τόσο απωθημένο την έχω!

Διαφημίσεις

Τι χαρτί Newbie μου; Εμένα δεν μου έδωσαν κανένα χαρτί. Μόνο τις αποδείξεις για όσα πλήρωσα..

:lol: Κι εμένα αποδείξεις μου δίνανε τότε...

Ούτε κι εγώ είχα πάρει κάποιο χαρτί με την "ποιότητα".

Δε θυμάμαμαι μετά από τόσα χρόνια ποια ποιότητα ήταν ακριβώς. Θυμάμαι πως τα 3 ήταν ισάξια ("καλά" ή "άριστα" δε θυμάμαι καθόλου), ενώ το 4ο ήταν "μέτριο". Και έτσι έβαλαν τα 3 "καλύτερα".

Αυτό που μου είχε πει ο γιατρός είναι πως αυτή η κατηγοριοποίηση έχει να κάνει με κάποιους παράγοντες γονιμοποίησης και όχι με το αν το έμβρυο είναι ή όχι υγειές. Δηλαδή ένα "μέτριο" δε σημαίνει πως είναι επίφοβο να είναι "άρρωστο". (Το μεταφέρω αυτό με κάθε επιφύλαξη, γιατί πλέον τα διδυμάκια μου είναι 6+ ετών, άρα πάνε χρόοοοονια από τότε). ;)

Αχχχ βρε κορίτσια με αυτά που μου λέτε μου δίνετε θάρρος... Μόνο ένα χρειάζεται, αυτό που λέτε είναι αλήθεια. Θα το σκέφτομαι ως την Τρίτη. Δεν περνάνε οι μέρες λέμε με τίποταααααααα... Τώρα έχω αρχίσει και την παράνοια να κοιτάω κάθε τόσο το εσώρουχο μήπως και δω τα γνωστά μου "καφέ" υγρά που προηγούνται πάντα της περιόδου μου... Ψάχνομαι ήδη, αλλά τις περισσσότερες μέρες αυτά που νιώθω είναι τα ενοχλητικά Utrogestan που λιώνουν στον κόλπο. Ε ρε γλέντια μέχρι την Τρίτη λέμε!!

Έεεεετσι.... ακριβώς!

Και όσο πέρναγαν οι μέρες δεν είχα κανέεεενα σύμπτωμα. Τίποτα λέμε. Και έφτασε η παραμονή της χοριακής. Και το μόνο που ένιωθα ήταν το κλασσικό βάρος στη μέση που είχα σε κάθε περίοδο. Τίποτα άλλο. Και είχα απογοητευτεί. Λέω παέι, τίποτα δεν έπιασε. Έκανα χοριακή και βγήκε 19. Ναι... δεκαεννέα. Και θυμάμαι το γιατρό να λέει "χμμμμ" καλά θα δούμε.... είσαι έγκυος μεν, αλλά για να δούμε... (αν χαζέψεις στο φόρουμ, θα δεις πως το 19 είναι... πολύυυυυ χαμηλό). Οπότε, ούτε τη θετική χοριακή δε μπορούσαμε να χαρούμε. Εεεεε μια αγκαλίτσα ο ένας στον άλλο τη δώσαμε. Και μετά, βλέπω στο εσώρουχο καφέ υγρά. Άγχοςςςςςςς, λέω πάει!! Παίρνω το γιατρό, και μου λέει όσο είναι καφέ μην ανησυχείς, μόνο στο κόκκινο να φοβηθείς. Και λέω οκ. Προχωράμε. Αλλά τα καφέ υγρά (σαν τελείωμα περιόδου) ήταν αρκετά. Αναγκάστηκα να βάλω σερβιέτα. Μετά κάναμε χοριακή ... ανέβηκε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ (πρώτη ένδειξη πως έρχονταν δίδυμα). Αλλά τα καφέ υγρά... εκεί! Και ήταν εκεί για όλο το πρώτο τρίμηνο, σαν ψευδοπερίοδος. Δηλαδή, στις ημερομηνίες που ΘΑ είχα περίοδο αν δεν ήμουν έγκυος και για 5-7 ημέρες είχα αυτά τα "τελειώματα περιόδου".

Τελικά, όλα καλά, εγκυμοσύνη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και διδυμάκια (χωρίς θερμοκοιτίδα).

Έτσι για την ιστορία να πω...

πως και στις άλλες δύο εγκυμοσύνες που είχα, για το πρώτο μου τρίμηνο είχα αυτές τις "ψευδοπεριόδους".

Σου εύχομαι αίσιο αποτέλεσμα! Μια μεγάλη ευχή κι από εμάς... οικογενειακώς! (και είμαστε πλέον πολλοιιιιι :rolleyes::lol:)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Υ.Γ. Utrogestan... μμμμμ μπιαχχχχχχ....

Μου έφερναν υπνιλία. Τρελλή όμως! Μόλις τα έπερνα σε 10 λεπτά κουτούλαγα και κοιμόμουν όπου έβρισκα για ένα δίωρο κάθε φορά! Μιλάμε απίστευτους ύπνους! Το είπα στο γιατρό και μου λέει, πάρ' τα από το στόμα! Και είχα μείνει αμήχανη στο τηλέφωνο... μααααα ... εεεε δηλαδήηηη τα ΙΔΙΑ χάπια ... από το στόμα;! :shock::confused:

Και ντρεπόμουν να ρωτήσω... και αναρωτιόμουν μήπως έκανα λάθος τρόπο λήψης τόσο καιρό.... :oops::lol:

Τελικά, έβαλα τα κόκκινά μου μάγουλα και ρώτησα... (πρέπει να είχαν κοκκινήσει και τα αφτιά μου!! :lol:)

Ουφφφφ ονειρεμένες εποχές! :lol: :lol: :lol:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

:lol: Κι εμένα αποδείξεις μου δίνανε τότε...

Ούτε κι εγώ είχα πάρει κάποιο χαρτί με την "ποιότητα".

Τι λέτε βρε κορίτσια! :? Εγώ έχω χαρτιά που τα λένε όλα αναλυτικά, μαζί και φωτογραφίες με τα έμβρυα.

Αυτό που μου είχε πει ο γιατρός είναι πως αυτή η κατηγοριοποίηση έχει να κάνει με κάποιους παράγοντες γονιμοποίησης και όχι με το αν το έμβρυο είναι ή όχι υγειές. Δηλαδή ένα "μέτριο" δε σημαίνει πως είναι επίφοβο να είναι "άρρωστο". (Το μεταφέρω αυτό με κάθε επιφύλαξη, γιατί πλέον τα διδυμάκια μου είναι 6+ ετών, άρα πάνε χρόοοοονια από τότε). ;)

Έτσι είναι. Και οι παράγοντες γονιμοποιήσης έχουν να κάνουν με τις πιθανότητες εμφύτευσης, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο. Δλδ ένα άριστο έμβρυο μπορεί να μην εμφυτευτεί κι ένα μέτριο μπορεί να εμφυτευτεί και να δώσει κύηση.

Κοίτα τότε δεν ξέραμε και πολλά. Λες να μας τα έδωσαν και να τα περάσαμε για αποδείξεις;; Εγώ πάντως στην εφορία έβαλα ό,τι χαρτιά μου έδωσαν...:lol: Λες να γελάνε ακόμα στην εφορία;;; :lol: :lol:

Υ.Γ. Φωτογραφίες... αααα ναιιιι!! Τις έχω ακόμα... κάαααπου!

Φωτογραφίες;; Τώρα με κάνετε κι ανησυχώ.. Μόνο στα λόγια μείναμε εμείς.... είναι θέμα του κέντρου λέτε;

Σ'ευχαριστώ alcyon για τις παρόμοιες εμπειρίες και τις οικογενειακές ευχές.. μου δίνεις θάρρος! Σήμερα να φανταστείτε πήγα θερινό σινεμά και επειδή κρύωνα λέει "πάει δεν είμαι" επειδή πάντα πριν την περίοδο έχω ρίγη!! Ε ρε γλέντια κι έχω ακόμα 4 μέρες!!! Τι άγχος κι αυτό..

Διαφημίσεις

Μου έφερναν υπνιλία. Τρελλή όμως! Μόλις τα έπερνα σε 10 λεπτά κουτούλαγα και κοιμόμουν όπου έβρισκα για ένα δίωρο κάθε φορά! Μιλάμε απίστευτους ύπνους!

Τα ίδια κι εγώ alcyon μου... Ακριβώς! Ειδικά τις πρώτες μέρες.. Τώρα που πλησιάζει η χοριακή, ούτε αυτά δεν πιάνουν. Αφού να φανταστείς έλεγα στον ψυχολόγο που πάω - επειδή ξέρει ότι με όλα αυτά περί μωρού έχω χάσει τον ύπνο μου - θα συνεχίσω να τα παίρνω και μετά αν είναι να ρίχνω τέτοιους ύπνους.. Χόρτασα για όλο τον χειμώνα που δεν κοιμόμουν. Όμως τώρα... αν δεις και την ώρα θα καταλάβεις... πέντε παρά είκοσι το πρωί και διανύω το δεύτερο εικοσιτετράωρο άυπνη.. Κουτουλούσα όλη τη μέρα σήμερα και ούτε καν το μεσημέρι δεν κατάφερε να με πάρει ο ύπνος. Τι θα κάνω ως την Τρίτη; Νομίζω ότι θα τρελαθώ ρε κορίτσια. Εντωμεταξύ ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια είχα περάσει και στην πρώτη εξωσωματική μου. Στην αρχή κοιμόμουν και όσο πλησίαζε η χοριακή.. φάντασμα! Μόνο που τότε ξενυχτούσε μαζί μου και ο άντρας μου, τώρα ροχαλίζει του καλού καιρού... Είναι σίγουρος ότι το πετύχαμε λέει... Ας είναι και κάποιος αισιόδοξος στο σπίτι, τι να πω.

Κοριτσάκι θα σε μαλώσω!

Αν καταπονείς τον οργανισμό σου κάνεις τις συνθήκες πιο δύσκολες.

Γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις κάτι σχετικά μονότονο; (η επανάλληψη νανουρίζει... ;))

Και ... ειδικά το βράδυ... να ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ !!

Αχ σε καταλαβαίνω πολύ γι'αυτήν την αγωνία. Κι εγώ με τον ύπνο είχα θέμα μολονότι τα Utrogestan με ζάλιζαν.

Εύχομαι να σου πάνε πολύ πολύ καλά όλα και να μας πεις τα νέα σύντομα

Μου έφερναν υπνιλία. Τρελλή όμως! Μόλις τα έπερνα σε 10 λεπτά κουτούλαγα και κοιμόμουν όπου έβρισκα για ένα δίωρο κάθε φορά! Μιλάμε απίστευτους ύπνους!

Τα ίδια κι εγώ alcyon μου... Ακριβώς! Ειδικά τις πρώτες μέρες.. Τώρα που πλησιάζει η χοριακή, ούτε αυτά δεν πιάνουν. Αφού να φανταστείς έλεγα στον ψυχολόγο που πάω - επειδή ξέρει ότι με όλα αυτά περί μωρού έχω χάσει τον ύπνο μου - θα συνεχίσω να τα παίρνω και μετά αν είναι να ρίχνω τέτοιους ύπνους.. Χόρτασα για όλο τον χειμώνα που δεν κοιμόμουν. Όμως τώρα... αν δεις και την ώρα θα καταλάβεις... πέντε παρά είκοσι το πρωί και διανύω το δεύτερο εικοσιτετράωρο άυπνη.. Κουτουλούσα όλη τη μέρα σήμερα και ούτε καν το μεσημέρι δεν κατάφερε να με πάρει ο ύπνος. Τι θα κάνω ως την Τρίτη; Νομίζω ότι θα τρελαθώ ρε κορίτσια. Εντωμεταξύ ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια είχα περάσει και στην πρώτη εξωσωματική μου. Στην αρχή κοιμόμουν και όσο πλησίαζε η χοριακή.. φάντασμα! Μόνο που τότε ξενυχτούσε μαζί μου και ο άντρας μου, τώρα ροχαλίζει του καλού καιρού... Είναι σίγουρος ότι το πετύχαμε λέει... Ας είναι και κάποιος αισιόδοξος στο σπίτι, τι να πω.

Αχ σε καταλαβαίνω πολύ γι'αυτήν την αγωνία. Κι εγώ με τον ύπνο είχα θέμα μολονότι τα Utrogestan με ζάλιζαν.

Εύχομαι να σου πάνε πολύ πολύ καλά όλα και να μας πεις τα νέα σύντομα

Σ'ευχαριστω καλη μου... μετραω τις ωρες ως την τριτη και προσπαθω να συγκρατηθω να μην κανω ενα τεστ στο σπιτι που μου εχει περισσεψει! εσυ πετυχες;

Διαφημίσεις

Ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Αναψε και κανενα κερακι:P

ανάβω κάθε μέρα! Χθες προσκύνησα στον Προφήτη Ηλία που γιόρταζε κλαίγοντας... προσευχόμουν να με βοηθήσει κι αυτός.

Κοριτσάκι θα σε μαλώσω!

Αν καταπονείς τον οργανισμό σου κάνεις τις συνθήκες πιο δύσκολες.

Γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις κάτι σχετικά μονότονο; (η επανάλληψη νανουρίζει... ;))

Και ... ειδικά το βράδυ... να ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ !!

ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ.

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ. ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ.

Σήμερα έφερα στο σπίτι μια κοπέλα που μου κάνει βελονισμό και μασάζ και κάπως ηρέμησα.. λέω να την πέσω. Όμως αν κοιμηθώ τη μέρα τι θα κάνω πάλι το βράδυ; ε ρε ταλαιπώρια!

Διόρθωση στο μήνυμα #32...

στην αρχή τα utrogestan τα έπερνα από το στόμα, και μετά από τον κόλπο. Οι υπνηλίες ήταν στην από στόματος λήψη.

(Το έχω απωθήσει εντελώς λέμε...) xaxxaxaxxaxa

Διόρθωση στο μήνυμα #32...

στην αρχή τα utrogestan τα έπερνα από το στόμα, και μετά από τον κόλπο. Οι υπνηλίες ήταν στην από στόματος λήψη.

(Το έχω απωθήσει εντελώς λέμε...) xaxxaxaxxaxa

Α πολύ ωραία. Γιατί κι εγώ από το στόμα τα πήρα σήμερα και ξεράθηκα στον ύπνο όλη μέρα.. να δω τι θα κάνω το βράδυ πάλι.

Βέβαια και στην αρχή που τα έπαιρνα κολπικά πάλι κουτούλαγα....

Εμένα μακάρι να με κοιμήσουν τώρα πάντως, δεν την αντέχω την αϋπνία! Ουφφφφ!

Κι εγω εκανα το βραχυ πρωτοκολλο, μου πηραν 8, τελικα γονιμοποιησαν τα 3.Την μερα των γενεθλειων μου με ενημερωσαν οτι τα 2 ειναι αριστης ποιοτητας και το 1 μετριο. Μου τα εμφυτεψαν και τα 3 και...2μισυ χρονια μετα εχω τα 2 αντρακια μου!!! Χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα.Εγω ημουν απο τις τυχερες, με την πρωτη τα καταφεραμε.Ηλικια 40. Μου ειχε εξηγησει κι ο γιατρος οτι τα ωαρια μου δεν ειχαν την ιδια "ποιοτητα" με μιας πιο νεαρης γυναικας...Φωτο μου εδωσε απο τα 3 γονιμοποιημενα ωαρια, παντως. Εγω το ειχα παρει λιγο αψηφηστα, δεν πιστευα οτι θα πετυχει κιολας.Θυμαμαι οτι την παραμονη της χοριακης ειχα πονους περιοδου , αλλα ξαφνικα ειχα μια τεραστια ορεξη για τηγανιτες πατατες ( που δεν ετρωγα ) και φετα. Τελικα χοριακη....1400!!! Κοριτσακι μου μακαρι να πανε ολα καλα και σε εσενα και στις αλλες κοπελες που προσπαθουνε!!!:lol:

Κι εγω εκανα το βραχυ πρωτοκολλο, μου πηραν 8, τελικα γονιμοποιησαν τα 3.Την μερα των γενεθλειων μου με ενημερωσαν οτι τα 2 ειναι αριστης ποιοτητας και το 1 μετριο. Μου τα εμφυτεψαν και τα 3 και...2μισυ χρονια μετα εχω τα 2 αντρακια μου!!! Χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα.Εγω ημουν απο τις τυχερες, με την πρωτη τα καταφεραμε.Ηλικια 40. Μου ειχε εξηγησει κι ο γιατρος οτι τα ωαρια μου δεν ειχαν την ιδια "ποιοτητα" με μιας πιο νεαρης γυναικας...Φωτο μου εδωσε απο τα 3 γονιμοποιημενα ωαρια, παντως. Εγω το ειχα παρει λιγο αψηφηστα, δεν πιστευα οτι θα πετυχει κιολας.Θυμαμαι οτι την παραμονη της χοριακης ειχα πονους περιοδου , αλλα ξαφνικα ειχα μια τεραστια ορεξη για τηγανιτες πατατες ( που δεν ετρωγα ) και φετα. Τελικα χοριακη....1400!!! Κοριτσακι μου μακαρι να πανε ολα καλα και σε εσενα και στις αλλες κοπελες που προσπαθουνε!!!:lol:

Σ'ευχαριστώ aret μου!!! Κι εσύ πήρες φωτογραφία κιόλας; Μ'έχετε προβληματίσει που ξέρετε τόσα για τα έμβρυά σας, εγώ ήμουν πολύ άσχετη και δεν ρώτησα τίποτα απ'όλα αυτά, από την άλλη σκέφτομαι καλύτερα γιατί όσο περισσότερα ξέρω τόσο πιο πολύ αγχώνομαι. Μένω στο ότι είναι "πολύ καλής ποιότητας" του γιατρού... Εντωμεταξύ, αϋπνία στην αϋπνία, λέω δεν βγαίνω χθες να ξεχαστώ; Και γύρισα 6 το πρωί! Παραλιακή, club και βόλτες που μου θύμισαν τα νιάτα μου... το είχα ανάγκη είναι αλήθεια όμως... Είμαι πολύ κουλ ρε κορίτσια, δεν καταλαβαίνω τίποτα, τόσο κουλ είναι οι έγκυες; Κάτι δεν θα'πρεπε να νιώθω δυο μέρες πριν τη χοριακή; Μόνο ζεστή αισθάνομαι, εδώ και δυο μέρες έχω 37,2 θερμοκρασία... τίποτε άλλο... Φοβάμαι πάλι πως δεν είμαι....

Μία μέρα έμεινε... άντε να τελειώνουμε. Αύριο το μεσημέρι θα ξέρω.

Όμως είδα άσχημο όνειρο γαμώτο.. Ότι πήγα στο γιατρό και είχα αδιαθετήσει λέει και τον ρωτούσα πόσο σύντομα μπορώ να ξαναπροσπαθήσω... Είμαι χάλια από όταν ξύπνησα, ήταν από αυτά τα όνειρα που τα ζείς... και τα πιστεύω.

Εντωμεταξύ έχει ξεπρηστεί λίγο το στήθος και πονάει η κοιλιά μου... τα'χω κάνει πάνω μου. Ουφφ!

Μία μέρα έμεινε... άντε να τελειώνουμε. Αύριο το μεσημέρι θα ξέρω.

Όμως είδα άσχημο όνειρο γαμώτο.. Ότι πήγα στο γιατρό και είχα αδιαθετήσει λέει και τον ρωτούσα πόσο σύντομα μπορώ να ξαναπροσπαθήσω... Είμαι χάλια από όταν ξύπνησα, ήταν από αυτά τα όνειρα που τα ζείς... και τα πιστεύω.

Εντωμεταξύ έχει ξεπρηστεί λίγο το στήθος και πονάει η κοιλιά μου... τα'χω κάνει πάνω μου. Ουφφ!

Το όνειρό σου ήταν προϊόν του φόβου και της αγωνίας σου. Τίποτα περισσότερο. Όλα θα πάνε καλά!

Μακάρι anna μου... τι να πω.

Μέχρι χθες ήμουν πολύ αισιόδοξη. Τώρα με αυτή την πρώτη "πικρή" γεύση της ημέρας, δυσκολεύομαι να σκεφτώ θετικά! Μα ήταν ανάγκη;;;

Έχεις πιεστεί πολύ, κορίτσι μου. Εξ ου και το όνειρο. Όταν είσαι ξύπνια επιβάλλεσαι στον εαυτό σου και προσπαθείς να σκεφτείς θετικά. Στον ύπνο όμως δεν υπάρχουν φραγμοί κι οι φόβοι μας κάνουν πάρτι.

Αύριο είναι μια από τις γιορτές του Αγίου Ραφαήλ. Αν πιστεύεις, ζήτησε τη βοήθειά του. Το απόγευμα θα περάσω από τη μονή του κοντά στον Μαραθώνα και θα ανάψω ένα κεράκι για σένα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...