Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ

athens2006

Recommended Posts

Μετανάστες στην Αλβανία μας βλεπω guys! Τουλαχιστον θα ειμαστε μακρυά απο τα πεθερικά :lol::lol::lol:

Αν πρόκειτε να ξεφορτωθούμε πεθερικά, λέω να στείλω τον πεθερό μου κατά κει! Μόνο που φοβάμαι τη λαθρομετανάστευση... Φαντάζεσαι έγω να τον στείλω μετανάστη κι αυτός να περάσει λάθρα τα σύνορα και να γυρίσει πίσω;; Κι εγώ να ωρίομαι σε καμιά δημόσια υπηρεσία ότι "είναι εδώ" κια υτοί να μου λένε "όχι κυρία μου, εμείς τον βλέπουμε στα χαρτιά μας εκτός Ελλάδος!"... Μιλάμε για φρίκη....! :shock:

Βγήκα εκτός θέματος αλλά τουλάχιστον ηρεμήσαμε και πολύ χαίρομαι...! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή παρατήρηση που θα είχες όφελος αν την ακούσεις...

Φταις όμως και εσύ κατά τη γνώμη μου σε ένα σημείο, πώς επιτρέπεις να μιλάει η μάνα σου έτσι για τον άνθρωπό σου, πώς την αφήνεις να τον μειώνει έτσι και δεν σηκώνεσαι εκείνη τη στιγμή να σηκωθείς να φύγεις; Οταν μειώνει αυτόν είναι σαν να μειώνει εσένα και τις επιλογές σου. Και όχι μόνο μπροστά του, ούτε σε σένα μόνη δεν μπορεί να σου μιλάει έτσι, σε υποτιμά.

Συμφωνώ με όλα όσα λέει η Όλγα όμως θα επικεντρωθώ σ'αυτό.Με το να αφήνεις οποιονδήποτε (ακόμη και τη μαμά σου),να εκφράζεται άσχημα και προσβλητικά για τον άντρα σου,προσβάλει πρώτον εσένα και δέυτερον τον πατέρα του παιδιού σου.

Επίσης βάζεις τον άνθρωπο που αγαπάς και απποφάσισες πάση θυσία να ζήσεις μαζί του σε μια επώδυνη διαδικασία χωρίς λόγο.Γιατί στη θέση του θα με πλήγωνε η στάση της πεθεράς αλλά θα με τσάκιζε η στάση του δικού μου ανθρώπου που το επιτρέπει σχεδόν αδιαμαρτήρητα.

Θέλω να σου πώ ότι το σύντοφό μας οι δικοί μας άνθρωποι τον αντιμετωπίζουνε ανάλογα με τα περιθώρια που εμείς τους δίνουμε και με την εικόνα που περνάμε για κείνον.

Στη θέση σου ,θα έπαιρνα το παιδάκι μου ωραία -ωραία και το σύντροφό μου ενοείται,θα τους έλεγα αντίο κι ευχαριστώ για τη φιλοξενεία και θα πήγαινα στο σπίτι μου χαρίζοντάς τους και τα λεφτά και την κακία τους.

Θα έκανα ότι γάμο ονειρέυτηκα και θα ήτανε κύριο μέλημά μου η οικογένεια που ΕΓΩ δημιούργησα.Όποιος μπορούσε να τη σεβαστεί σαν ολότητα θα ήτανε και ευπρόσδεκτος στη ζωή μου ,όποιος όχι ..καλή καρδιά :)

Υ.Γ. 1118762yyvclumxg1.gif

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Εγω ενα δεν εχω καταλαβει απο το ποστ αυτο το θεμα μας που κολαει με την πολιτικη....ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ το διαβασαμε και αυτο.... :lol:

Ελα μωρέ...γυναίκες είμαστε. Φυσικό είναι να πεταγόμαστε από το ένα θέμα στο άλλο. Έτσι δεν συμβαίνει και στην πραγματική ζωή? Οι άντρες μπορούν να μιλάνε 2 ώρες για το ποδόσφαιρο και μεις τα θηλυκά θα μιλήσουμε στο δίωρο για τουλάχιστον 10 θέματα. Θα ξεκινήσουμε από συνταγές, θα περάσουμε στο κουτσομπολιό και τις νέες τάσεις της μόδας και θα καταλήξουμε στην πολιτική! Ποιος μας πιάνει... :wink:

Grow up and get a life!

Κορίτσια, ήμουν μέρες εκτος υπολογιστή και σημερα διαβασα ολες τις εξελίξεις σας, που κάπως με μπέρδεψαν.

Σας βάζω λοιπόν σε τάξη, και θα προσπαθήσω χωρις παραθέσεις να καλύψω τις απορίες σας.

Οι γονείς μου δεν ήθελαν τον άντρα μου γιατί ήταν χωρισμένος με δύο παιδιά. Η αποψη τους ήταν πως επρεπε να βρει μια χωρισμένη με παιδιά αντίστοιχα. Απορία δική μου: Αν, πραγμα που απευχομαι, καποια στιγμή ειμαι και εγώ χωρισμένη με παιδί, δεν δικαιούμαι να ξαναφτιάξω τη ζωή μου και μαλιστα καλύτερα, γνωρίζοντας τα λάθη μου και διορθωνοντας τα;Απαντηση γονιων μου: Αλλο εσυ, τότε βλέπουμε....!!!

Συζητήσεις επι συζητήσεων απο μέρους μου και του φιλου μου τότε για να τους πείσω με επιχειρήματα και οχι αερολογίες. Η στάση των δικών μου: απειλές για μένα, μέχρι και ξύλο στα 23 μου!, μηνυματα ολη μερα στο κινητο, και μία κουβέντα μονο: να τον χωρισεις, δεν μας αρεσει!!!! (να σημειωσω οτι ουτε τον πρωην αρραβωνιαστικό μου ήθελαν, οταν χωρισα η μανα μου κοντεψε να κανει παρτυ!)

Οσον αφορά το γάμο, θέλω να παντρευτώ και για να μας ευλογήσει ο Θεος αλλά και για να επιβεβαιωσω σε μενα στον αντρα μου και στους στενοτατους συγγενεις οτι η αγαπη επιβιωνει εκει που υπάρχει! Ο αριθμός των καλεσμένων δεν ειναι για μενα αυστηρο κριτηριο, λιγους αγαπημενους συγγενεις που πραγματικά θα χαρουν και θα ευχηθουν για μας ήθελα. Οι δικοι μου ομως προτεινουν ενα γάμο του στυλ οι γονεις μου, οι γονεις του αντρα μου και οι κουμπαροι. Κυριολεκτρικα ταπεινα και με σεμνοτητα, μη τυχον ακουσουν οι γειτονες οτι παντρευουμε την κορη μας! Σαν τους κλεφτες! Εμενα αυτο και με πληγώνει και με ταπεινωνει απο μέρους τους.

Δεν ξέρω γιατι τεθηκε ως απορία αλλά οχι δεν εχει γίνει μεχρι στιγμής ουτε πολιτικός γάμος, δεν το θεωρησα απαραιτητο. Πάντα ηλπιζα και ελπιζω οτι μια φορά θα παντρευτώ και θέλω να γίνει οπως το ονειρευομαι, το δικαιουμαι αλλωστε!

Οσον αφορά το οικονομικό θέμα, ισως να σας μπερδεψα λίγο.

Για την τελεση του γάμου δεν ζήτησα οικονομική στηριξη και ουτε θα ζητησω. Οσους φτανει η τσεπη μου θα καλέσω.

Το οτι αναφέρθηκα στα περιουσιακα, το έκανα μονο και μονο για να σας δειξω τον απαξιωτικό τροπο που με αντιμετωπιζουν θεωρωντας οτι εγω οικονομικα σχεδον τους κατεστρεψα και οτι παρόλο που εμεις δουλευουμε και τα βγάζουμε πέρα όπως μπορούμε χωρις να πειναμε ή να τους ζητάμε δανεικά, η αδελφή μου ζει καλύτερα και πιο σωστά, αν και η μανα μου ειναι αυτή που τους συντηρει εξ¨ολοκληρου. Αλλά εκείνη παντρεύτηκε κανονικά, (αν και ειχαν και εκει αντίρηση από την αρχή και δικαιολογημένα γιατι ήταν μονο 18!), ειναι και ο αντρας της παπάς αρα ειναι ευλογημενοι οικογενειακά. Εμείς ακόμη και για το θέμα της θρησκείας, που για μενα θεωρειται αυστηρα προσωπικο, δεχομαστε προστριβές!

Και δεν ειμαι εγώ που τα βάζω σε ενα τσουβάλι ολα και ανακατευονται, αυτοί τα ισοπεδωνουν ολα.

Ειναι γονεις μου και τους αγαπω, αλλά εξω από το σπίτι μου. Μιλάμε, ερχονται πηγαίνουμε, μεχρι τώρα γιατι ο αντρας μου μετα από τα τραγελαφικά περιστατικά μου δηλωσε πως δεν θα ξαναμεινει στο σπιτι τους για να μην χρειαστει να ερθει σε αντιπαραθεση μαζι τους. Δεν καταλαβαίνουν οτι προσβάλλουν εμενα, τον αντρα μου, ακόμη και το παιδι μου οταν επικρίνουν τον πατέρα του. Κατι βεβαια που ξεκαθαρισα από την αρχη πως αν καποια στιγμη βάλουν λογια στο παιδί μου, δεν θα το ξαναδουν! Και ο αντρας μου για τον μικρο εκανε υπομονή και δεν μιλησε.

Δεν θελω να ξεκοψω μαζι τους και αν και ειμαι 6 ωρες μακρυα τους, αν τυχον γινει κατι εννοειται πως θα τρεξω. Εννοειται πως τους νοιαζομαι. Αλλά δεν μπορουν να καθοριζουν τη ζωη μου. Και δεν εχουν το δικαιωμα πλεον στα 28 μου χρόνια, οντας μανα και εγώ, να με προσβάλλουν και να με ταπεινωνουν λεγοντας μου πως ντρεπονται για μενα.

Εχω την οικογενεια μου, πασχιζουμαι για το καλυτερο, δουλευουμε ολη μέρα, προσπαθουμε, ειμαστε ευτυχισμενοι με το γιοκα μας, τον λατρευουμε και αν δειτε τον αντρα μου μαζι του θα νομιζετε οτι ειναι ο πρωτος του, αφου οι μεγαλοι του πλεον εχουν φτασει τα 17-18 και δεν παιζει μαζι τους! Ολο αυτο θέλουν να το χαλάσουν, γιατι ρε κορίτσια; Ξέρετε οτι η μανα μου ακομη ψαχνει τροπο να με χωρισει; Γιατί; Οσο για τα περιουσιακα δεν θελω τίποτα, ουτως η αλλως μάλλον η φιλη μου η EUROBANK θα τριβει τα χερια της αν δουν Ε9(ασχετο). Ξέρετε ομως τι μου ειπε η μανα μου πολυ πριν γινει κουβέντα; Δεν σου γραφω τιποτα γιατι ο αντρας σου θα τα μοιρασει και στα τρια παιδια του! Κατι που δεν στέκει γιατι οταν καναμε μια συζητηση οι δυο μας για αυτο το θεμα ξεκαθαρισαμε οτι τα δικα του δια 3, τα δικα μου στο μικρό και σε οποιο αλλο έρθει. ή ακομη καλύτερα καθολου στο ονομα μου, κατευθειαν στα εγγόνια. Ελπίζω να βοηθησα να ξεκαθαρισετε την αποψη μου για σπιτια και κτηματα.

Δεν ζητάω τίποτα! Να μην με μειωνουν σαν ατομο και να μην προσπαθουν να μου διαλύσουν την οικογενεια, ειναι πολλά;

Διαφημίσεις

ΟΧΙ κουκλα μου δεν ειναι πολλα. ειμαι η πρωτη που υποστηριξα και την αλλη πλευρα. καποιος πρεπει να το κανει...ομως εχεις δικιο.

αν μπορεις ζησε τη ζωουλα σου και μην αφηνεις να σε πληγωνουν...

οτι καλυτερο απο μενα..

Πολλα δεν ζητας ρε φιλεναδα αλλα ποιος να σε καταλαβει;;;

Δεν ξερω τι ηλικια εχουν οι γονεις σου αλλα σιγουρα εχουν τα μυαλα μας αλλης εποχης (μην με παρεξηγησεις δεν τους κατηγορω) και τους ειναι δυσκολο να κατανοησουν και να δεχτουν καποια πραγματα. Στα χρονια τα δικα του ενδεχομενως καποια πραγματα ηταν τρομερα και φοβερα. "Κλεφτηκε η κορη του ταδε, του δεινα κλπ" και τωρα τι θα πει ο κοσμος;;; Αυτος ο κοσμος πια που δεν κοιταει την καμπουρα του αλλα την καμπουρα του αλλου... Κι εμενα η αδερφη μου χωρισμενη ειναι με ενα παιδακι μικρο (4 χρονων) και η μανα μου το φερει βαρεως. Η μονιμη κουβεντα της "το μονο αγκαθι στην οικογενεια ειναι η Β". Ετσι μεγαλωσε και "σε γερικο σκυλι δεν μπορεις να μαθεις νεα κολπα"! Επειδη εχω αντιμετωπισει κι εγω παρομοιες καταστασεις με τους δικους μου το μονο που μπορω να σου πω ειναι μακρυα και αγαπημενοι. Να τους μιλας, να τους νοιαζεσαι, να τους αγαπας (για ονομα Γονεις σου ειναι!!!) να τους κανεις μια επισκεψη μια φορα στο τοσο αλλα μεχρι εκει. Μην επιτρεψεις αλλη κουβεντα για τα προσωπικα σου, για τον αντρα σου και το παιδι σου. Κοιτα την οικογενεια σου γιατι τωρα υπαρχει ενα παιδακι που χρειαζεται την μαμα του και τον μπαμπα του και προσπαθησε να κανεις οτι ευχαριστει εσας...

Ευχομαι τα καλυτερα :lol::lol::lol:

Να τους μιλας, να τους νοιαζεσαι, να τους αγαπας (για ονομα Γονεις σου ειναι!!!)

"για όνομα ΠΑΙΔΙ σου είναι!!" θα πρεπε να σκεφτούν όλοι οι γονείς των παιδιών που δέχονται σωματική ή ψυχολογική βία από τους ίδιους..

όλα τα άλλα είναι ανούσια...η λέξη γονιός όταν δεν έχει μέσα της την έννοια της αγάπης, κατανόησης, συμπαράστασης, παρηγοριάς δεν είναι άξια σεβασμού..

πώς να αγαπήσεις κάποιον που φέρεται έτσι, μόνο και μόνο επειδή αποκαλείται γονέας?εγώ δεν θα μπορούσα..

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Να τους μιλας, να τους νοιαζεσαι, να τους αγαπας (για ονομα Γονεις σου ειναι!!!)

"για όνομα ΠΑΙΔΙ σου είναι!!" θα πρεπε να σκεφτούν όλοι οι γονείς των παιδιών που δέχονται σωματική ή ψυχολογική βία από τους ίδιους..

όλα τα άλλα είναι ανούσια...η λέξη γονιός όταν δεν έχει μέσα της την έννοια της αγάπης, κατανόησης, συμπαράστασης, παρηγοριάς δεν είναι άξια σεβασμού..

πώς να αγαπήσεις κάποιον που φέρεται έτσι, μόνο και μόνο επειδή αποκαλείται γονέας?εγώ δεν θα μπορούσα..

Συμφωνώ απολύτως με την άποψη της amarylis. Και γω με τόσο ξεδιάντροπη συμπεριφορά δεν θα μπορούσα να τους σταθώ... Παρόλα αυτά έχω μία απορία: Μήπως οι γονείς σου ΔΕΝ θέλουν να παντρευτείς και να φτιάξεις την ζωή σου και βάζουν ως πρόσχημα το γεγονός του διαζευγμένου συντρόφου? Ανέφερες πως στο παρελθόν η διάλυση προηγούμενου αρραβώνα σου τους έφερε χαρά (!!). Αυτό μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Να διαλύεται ο αρραβώνας του παιδιού σου και συ να ανοίγεις σαμπάνιες? Τι να πω... δεν το βρίσκω φυσιολογικό... Μήπως στην τελική θέλουν να τους γηροκομίσεις και η σχέση σου με τον καλό σου τους χαλάει τα σχέδια? Έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο?

Grow up and get a life!

Ειρήνη μου, η συμπεριφορά των γονιών σου, είναι όπως και η ίδια αντιλαμβάνεσαι απαράδεκτη.

Εγώ δεν θα εξετάσω΄ούτε θα δικαιολογήσω το πώς και το γιατί φέρονται και φερόταν έτσι, μια που ακόμα και λάθος επιλογές να έκανες, (που δεν έκανες)οφείλουν να σου συμπαρασταθούν σαν γονείς και να σε στηρίξουν.

Ο γιος μου είναι 6 ετών και όταν κάνει κάτι λάθος, ενώ τον είχα προειδοποιήσει, μετά θέλει τη στήριξη μου και το χάδι μου και όχι σίγουρα την επίκριση μου.

Ένας λάθος σύντροφος κατά την άποψη των γονιών, μία λάθος σχολή φοίτησης, ένα λάθος επάγγελμα είναι μέρος της ζωής των ανθρώπων. Ακόμα κι αν κρίνουν ως λάθος τις οποιεσδήποτε ενέργειες των παιδιών τους, θεωρώ ότι πρέπει να τους στηρίζουνε. Δεν έχει ανάγκη ένα παιδί την επίκριση. Την αγάπη και το ενδιαφέρον των γονιών του έχει.

Ο μόνος λόγος που μπορώ να δικαιολογήσω μια τέτοια συμπεριφορά απέναντι όμως ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ Η ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥΣ, είναι να είναι ο σύντροφος του παιδιού τους εγκληματίας, βιαστής, δολοφόνος, παιδόφιλος και οτιδήποτε άλλο συναφή.Και πάλι το παιδί τους οφείλουν να είναι εκεί και να το στηρίξουν.

Σου εύχομαι να κάνεις τον γάμο που ονειρεύεσαι, με τον άνθρωπο που αγαπάς και το πέρασμα του χρόνου να σου χαρίσει τόση χαρά που να γλυκάνει την πληγωμένη καρδιά σου από όσα έχεις περάσει!!!!

Η ώρα η καλή Ειρήνη μου!!!!!!!!! :D:D:D:D

Ελίνα πραγματικά λυπάμαι για όσα πέρασες!!Εύχομαι η ζωή να σε ανταμοίψει και να σου δίνει στο εξής μόνο χαρές!!!!!

ΥΓ. Ο κόσμος κάνει διακοπές στο διάστημα!!!Αλλά τελικά......ακόμα συμβαίνουν αυτά που μας γυρνάνε πίσω εν έτη 2008!!!!!Εύχομαι βέβαια όλο και λιγότερα να είναι αυτά τα περιστατικά!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι για αυτά που σου συμβαίνουν και ελπίζω πως κάποια στιγμή οι γονείς σου θα καταλάβουν το λάθος τους και θα δουν πως είσαι ευτυχισμένη και θα αποδεχθούν τον σύζυγο σου και τις επιλογές σου. Σου εύχομαι από καρδιάς η ώρα η καλή!! :D

Παρόλα αυτά έχω μία απορία: Μήπως οι γονείς σου ΔΕΝ θέλουν να παντρευτείς και να φτιάξεις την ζωή σου και βάζουν ως πρόσχημα το γεγονός του διαζευγμένου συντρόφου? Ανέφερες πως στο παρελθόν η διάλυση προηγούμενου αρραβώνα σου τους έφερε χαρά (!!). Αυτό μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Να διαλύεται ο αρραβώνας του παιδιού σου και συ να ανοίγεις σαμπάνιες? Τι να πω... δεν το βρίσκω φυσιολογικό... Μήπως στην τελική θέλουν να τους γηροκομίσεις και η σχέση σου με τον καλό σου τους χαλάει τα σχέδια? Έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο?

Περίπου αυτό πιστεύω κι εγώ. Είναι πολλοί οι γονείς που δε θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, γιατί τότε, ποιόν θα έχουν να ελέγχουν;

Γι αυτό, το ηθικό δίδαγμα για όλες είναι να αρχίσουμε νωρίς νωρίς να το χωνεύουμε ότι το παιδί θα φύγει και αν έρχεται να μας βλέπει και καμιά φορά να είμαστε ευχαριστημένοι. Και επίσης να μην οργανώνεις όλη σου τη ζωή γύρω απ'το παιδί, γιατί όταν φύγει τότε μπορεί να φτάσεις σε ακρότητες προσπαθώντας να επιμηκύνεις λίγο περισσότερο τη σημασία που είχες γι αυτό όταν ήταν μικρό.

Η γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο ακριβως που ειχες φανταστει με τον καλο σου....ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ......

Δεν μπορειτε εσεις να στερηθητε αυτο που ....εχετε.....δικαιωμα!

1)να κανετε οποτε εσεις θελετε το παιδι σας!

2)να κανετε και να διοργανωσετε οπως εσεις θελετε τον ΓΑΜΟ σας!

Στην τελικη οποιος θελει ας ελθει,αλλωστε τους ανθρωπους που θα μεταφερουν ''κακη''ενεργεια κανεις δεν τους θελει :evil::evil: .

Μπορω να σε καταλαβω ποσο πληγωμενη αισθανεσαι γιατι μιλαμε οτι σε προδιδουν οι δικοι σου γονεις και οχι του αντρα σου(που σιγουρα εκει θα ηταν πιο ευκολες και πιο ανωδινες οι αποφασεις σου).

Θεωρω οτι η εμπειρια του γαμου ειναι κατι που πρεπει να ζησει η καθε γυναικα και ο καθε ανδρας αντιστοιχα.

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΝΥΜΦΟ..

Σας ευχομαι οτι καλυτερο.... :wink::wink::wink:

Γινε εσυ η αλλαγη που θελεις να δεις στον κοσμο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...