Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ

athens2006

Recommended Posts

σας πληροφορώ ότι ούτε εδώ στην επαρχία που ζω εγώ δεν θα ήταν τόσο αποδεκτό μετά από 4 χρόνια γάμου μετά από ΄΄κλέψιμο΄΄να γίνει γάμος ανοιχτός...αφού το σημαντικό είναι να παντρευτούνε με σεμνότητα και ταπεινότητα ας κάνει εναν γάμο πιο κλειστό και ας κάνει αυτή το βήμα προσέγγισης

Μια διευκρίνιση: τον όρο "σεμνότητα και ταπεινότητα" τον χρησιμοποιείς με την έννοια που είχε στις εκλογές του 2004 ή με τη σημερινή έννοια;

Γιατί αν είναι με τη σημερινή έννοια, τότε εννοείς προφανώς ότι πρέπει να κάνει γάμο με 1000 καλεσμένους, στη Μεγάλη Βρετάνια, με μενού 8 πιάτων, ζωντανή κάλυψη από το Star και ιβεντς στην Πλατεία Συντάγματος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας πληροφορώ ότι ούτε εδώ στην επαρχία που ζω εγώ δεν θα ήταν τόσο αποδεκτό μετά από 4 χρόνια γάμου μετά από ΄΄κλέψιμο΄΄να γίνει γάμος ανοιχτός...αφού το σημαντικό είναι να παντρευτούνε με σεμνότητα και ταπεινότητα ας κάνει εναν γάμο πιο κλειστό και ας κάνει αυτή το βήμα προσέγγισης

Μια διευκρίνιση: τον όρο "σεμνότητα και ταπεινότητα" τον χρησιμοποιείς με την έννοια που είχε στις εκλογές του 2004 ή με τη σημερινή έννοια;

Γιατί αν είναι με τη σημερινή έννοια, τότε εννοείς προφανώς ότι πρέπει να κάνει γάμο με 1000 καλεσμένους, στη Μεγάλη Βρετάνια, με μενού 8 πιάτων, ζωντανή κάλυψη από το Star και ιβεντς στην Πλατεία Συντάγματος.

αυτο που εννοει ειναι πως θα πρεπει να σεβαστει τους γονεις της και να κανει ενα ομορφο κλειστο γαμο...

οσο για τη σημερινη εννοια και αν ειναι οντως αυτη που αναφερεις, ασε να το κρινει και κανενας αλλος.

και αμαν πια με την ειρωνια...η ειρηνη μια χαρα δε παρεξηγιεται και καποιοι αλλοι τσουπ να τη πουν την ατακα!

τωρα αν απλα κανεις χιουμορ...τι να πω? βαλε και καμια φατσουλα να καταλαβουμε και εμεις οι χαζες... :lol:

αυτο που εννοει ειναι πως θα πρεπει να σεβαστει τους γονεις της και να κανει ενα ομορφο κλειστο γαμο...

και αμαν πια με την ειρωνια...η ειρηνη μια χαρα δε παρεξηγιεται και καποιοι αλλοι τσουπ να τη πουν την ατακα!

Τότε, μήπως θα έπρεπε κι εσύ να κάνεις το ίδιο; Δηλαδή να αφήσεις τη Μαράκι να απαντήσει και να μην περάγεσαι "τσουπ" και κάνεις το δικηγόρο;

οσο για τη σημερινη εννοια και αν ειναι οντως αυτη που αναφερεις, ασε να το κρινει και κανενας αλλος.

Γιατί, δε σ'αρέσει η δική μου ερμηνεία; Πού διαφωνείς ακριβώς;

Και κάτι άλλο. Μήπως θα πρέπει να προσέχεις όταν κάνεις υποδείξεις στους άλλους; Δε θα μου πεις εσύ αν θα το αφήσω να το κρίνει άλλος, πίστεψέ με έχω τη δυνατότητα να το κρίνω και μόνη μου.

τωρα αν απλα κανεις χιουμορ...τι να πω? βαλε και καμια φατσουλα να καταλαβουμε και εμεις οι χαζες... :lol:

Με τόσο σοβαρά θέματα δεν κάνω χιούμορ.

:lol::lol: Να'σαι καλά Ekabn Πασοκτζού!!! :lol::lol:

Δηλαδή, πρέπει να'μαι πασοκτζού για να βλέπω την πραγματικότητα; Δηλαδή αν ήμουνα δεξιά θα έλεγα, οκ, νο πρόμπλεμ;

Αφού έχει γίνει ανέκδοτο πια...

-Πήγα για ψώνια

-α και τί πήρες

-ε, ξέρεις τώρα, σεμνά και ταπεινά, 5 μπλουζάκια, 8 παντελόνια, 3 φούστες, καμιά δεκαριά κουστουμάκια, έτσι να μου βρίσκονται

Άντε τώρα, που θίγεστε κιόλας...

Διαφημίσεις

προφανως καποιοι ΔΕΝ εχουν τη δυνατοτητα για ποοολλα πραγματα παρα μονο για ειρωνιες και τσαμπουκαδες....πολυ ωραια λοιπον ας τσαμπουκαλευονται μονοι τους...

με τετοια συμπεριφορα δε γουσταρω να πολυμπερδευομαι..

γιατι οποιος ανακατευεται με τ΄αχυρα, τον τρων οι κοτες...

Θα έπρεπε να είχες καταλάβεις ότι έχω δυνατότητα για ποοοοοοολύ περισσότερα από αυτά που περιγράφεις, γι αυτό και την κάνεις, γιατί ξέρεις ότι δε σε παίρνει (και, χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, έχεις δίκιο σε αυτό το σημείο).

Όσο για το θέμα με τους τσαμπουκάδες, πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω. Μια νέα κοπέλα αποφάσισε να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει αυτή και οι γονείς της δε μπορούν να χωνέψουν ότι πάει, έφυγε, το παιδί τους μεγάλωσε και θα κάνει τη δική της ζωή. Νέοι άνθρωποι είμαστε όλοι μας και αυτό πρέπει να της πούμε: προχώρα μπροστά, μόνο μπροστά. (Και σημειωτέον ότι και τους μιλάει και τους αγαπάει και προσπαθεί η κοπέλα, δεν είναι ότι τους φτύνει).

Τί θέλετε λοιπόν να της γεννάτε τύψεις; Λες και δεν έχει ήδη (κακώς κατά τη γνώμη μου)... Εγώ κάνω τσαμπουκάδες, ή εσείς που θέλετε ένας νέος άνθρωπος να τιμωρείται εσαεί επειδή αγάπησε και κλέφτηκε. Μαγκιά της που κλέφτηκε, αυτόν ήθελε, τί να κάνουμε δηλαδή; Εσύ αν δε σ'αφήνανε να τον πάρεις τί θα'κανες δηλαδή, για πες μου... Θα έπαιρνες όποιον σου πασάρανε; Ε, κάποιοι άνθρωποι δε μπορούνε, αγαπάνε πολύ, τί να κάνουμε, μην τους κρίνεις με τα δικά σου μέτρα γιατί προφανώς παίζετε σε διαφορετικές κατηγορίες

δεν πίστευα ότι η λέξη σεμνότητα και ταπεινότητα παρέπεμπε σε πολιτικές πρακτικές...ο καθενας εχει την άποψη του για το σεμνό και ταπεινό, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν άνρθωποι που θα δίνουν εσφαλμένη εννοια στον όρο...δεν είδα και πολλές ροζ βίλες πχ να χτίζονται και μετά να πωλούνται σε συγκροτήματα μεζονετών όταν ένας απλός υπάλληλος της Ολυμπιακής σήμερα το 2008 μπορεί να ζει σε σπιτι το πολύ 80 τετραγωνικών...φαίνεται ότι οι υπάλληλοι της Ολυμπιακής τη δεκαετία του 80 αμοίβονταν πολύ καλύτερα για να αξίζουν τέτοια σπίτια και τέτοια διαβίωση..αυτά περι πολιτικής..

σε ότι αφορά το θέμα μας, το σεμνά εννοούσα μια απλή τελετή, αφού άλλωστε αυτό που μετράει είναι το μυστήριο και απλά να παντρευτούν οι γονείς του παιδιού...εκτός αν τελικά δεν είναι αυτό που μετράει αλλά τελικά η γνώμη του κόσμου από την αντιθετη πλευρά...και ισως δεν κατάλαβα καλα το κλέψιμο..υπήρξε γάμος ή όχι??τελοσπάντων ίσως είμαι λίγο συντηρητική στις απόψεις μου αλλά και ο πολύ προοδευτισμός βλέπω που μας οδηγεί...

Δηλαδή, πρέπει να'μαι πασοκτζού για να βλέπω την πραγματικότητα; Δηλαδή αν ήμουνα δεξιά θα έλεγα, οκ, νο πρόμπλεμ;

Αφού έχει γίνει ανέκδοτο πια...

-Πήγα για ψώνια

-α και τί πήρες

-ε, ξέρεις τώρα, σεμνά και ταπεινά, 5 μπλουζάκια, 8 παντελόνια, 3 φούστες, καμιά δεκαριά κουστουμάκια, έτσι να μου βρίσκονται

Άντε τώρα, που θίγεστε κιόλας...

Πλάκα κάνω...!! Δεν φαντάζομαι να παρεξηγήθηκες...! :lol:

Μαράκι, δε συμφωνείς ότι υπάρχουν γονείς που δε βοηθούν τα παιδιά τους να πάνε μπροστά; Δε νομίζεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το παιδί πρέπει να γυρίζει την πλάτη (με αγάπη, όπως το κάνει και η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν ξέκοψε, τους μιλάει) και να προχωράει μπροστά;

Το ότι δε ζούμε χίλια χρόνια δεν ισχύει και για τους γονείς μας;

Καλό είναι να ακολουθούμε τα πιστεύω μας, την καρδιά μας και να μην επιτρέπουμε κανέναν να προσβάλλει τις επιλογές μας, ή τον άντρα μας...

Η οικογένειά μας είναι πλέον αυτή...

Δεν λέω οτι πρέπει να ξεχνάμε την μάνα μας..αλλά ποιός την κάνει αλάνθαστη;

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

δεν πίστευα ότι η λέξη σεμνότητα και ταπεινότητα παρέπεμπε σε πολιτικές πρακτικές...ο καθενας εχει την άποψη του για το σεμνό και ταπεινό, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν άνρθωποι που θα δίνουν εσφαλμένη εννοια στον όρο...δεν είδα και πολλές ροζ βίλες πχ να χτίζονται και μετά να πωλούνται σε συγκροτήματα μεζονετών όταν ένας απλός υπάλληλος της Ολυμπιακής σήμερα το 2008 μπορεί να ζει σε σπιτι το πολύ 80 τετραγωνικών...φαίνεται ότι οι υπάλληλοι της Ολυμπιακής τη δεκαετία του 80 αμοίβονταν πολύ καλύτερα για να αξίζουν τέτοια σπίτια και τέτοια διαβίωση..αυτά περι πολιτικής...

Ρε, παιδιά, μην μου κάνετε πλάκα περί πολιτικής.... Είπαμε να λέμε και κανένα αστείο να ελαφρύνουμε το κλίμα όχι να τα παίρνουμέ όοολα στα σοβαρά!! Η Ekabn είναι Πασοκτζού πάντως δεν μου το βγάζεις απ'το μυαλό...!!! :lol::lol::lol:

ΧΜΜΜΜ δε με παιρνει? τι νομιζεις κοπελα μου εσυ εισαι και καμια αλλη? γι αυτο νομιζεις οτι την κανω? επειδη και καλα θα με ταπωσεις? πραγματικα απορω με το θρασος ορισμενων...τη κανω γιατι δε μου αρεσει αυτο που γινεται...οποιος τολμησει και πει κατι διαφορετικο λιθοβολειται...αν σου αρεσει αν δε σου αρεσει κοπελια μιλα με τον εαυτο σου. αλλα αποκλειεται να τα βρεις και με αυτον.

οσο για το θεμα δεν συμφωνω ουτε διαφωνω με κανενα...ειπα πιο πανω τη γνωμη μου...η ειρηνη να κανει οτι αυτη θελει χωρις ομως να περιμενει τιποτα...

δεν πίστευα ότι η λέξη σεμνότητα και ταπεινότητα παρέπεμπε σε πολιτικές πρακτικές...

Έλα τώρα... δηλαδή έχεις ακούσει ποτέ να λένε "ε, έβαλε ένα γκολάκι, σεμνά και ταπεινά, δεν ήταν τίποτα σπουδαίο". Μη λέμε και ό,τι θέλουμε

ο καθενας εχει την άποψη του για το σεμνό και ταπεινό, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν άνρθωποι που θα δίνουν εσφαλμένη εννοια στον όρο...δεν είδα και πολλές ροζ βίλες πχ να χτίζονται και μετά να πωλούνται σε συγκροτήματα μεζονετών όταν ένας απλός υπάλληλος της Ολυμπιακής σήμερα το 2008 μπορεί να ζει σε σπιτι το πολύ 80 τετραγωνικών...φαίνεται ότι οι υπάλληλοι της Ολυμπιακής τη δεκαετία του 80 αμοίβονταν πολύ καλύτερα για να αξίζουν τέτοια σπίτια και τέτοια διαβίωση..αυτά περι πολιτικής..

Υπήρχαν πολλοί υπάλληλοι της Ολυμπιακής σύζυγοι πρωθυπουργών; Μήπως αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά και όχι ο μισθός της Ολυμπιακής; Για σκέψου το κι αυτό σαν πιθανότητα.

Επίσης υπάλληλοι της Ολυμπιακής σε διαμερίσματα ΤΟ ΠΟΛΥ 80 τετραγωνικών! Μιλάμε για την ίδια Ολυμπιακή;

σε ότι αφορά το θέμα μας, το σεμνά εννοούσα μια απλή τελετή, αφού άλλωστε αυτό που μετράει είναι το μυστήριο και απλά να παντρευτούν οι γονείς του παιδιού...εκτός αν τελικά δεν είναι αυτό που μετράει αλλά τελικά η γνώμη του κόσμου από την αντιθετη πλευρά...

Κάνεις μέγα λάθος. Εσένα θα σου άρεσε να βλέπει ο άλλος το γάμο σου έτσι; Ότι, ε, αυτή, παντρεύτηκε απλώς για να παντρευτεί. Ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος που παντρεύεσαι είναι για να δείξεις μπροστά σε όλους ότι αυτός είναι ο άντρας που αγαπάω και θέλω να ζήσω μαζί του για πάντα. Ο γάμος μας είναι μεγάλη στιγμή στη ζωή μας και πρέπει να τον κάνουμε όπως θέλουμε εμείς. Και η γνώμη του κόσμου δεν έχει αναγκαστικά σχέση με τις επιλογές μας.

και ισως δεν κατάλαβα καλα το κλέψιμο..υπήρξε γάμος ή όχι??

Και τί σχέση έχει αυτό;

τελοσπάντων ίσως είμαι λίγο συντηρητική στις απόψεις μου αλλά και ο πολύ προοδευτισμός βλέπω που μας οδηγεί...

Πού μας οδηγεί δηλαδή;

και εν πάσει περιπτώσει δεν νομίζω ότι τα μηνύματα που πρέπει να περνάμε είναι γράψτε τους γονείς εις το όνομα του έρωτα, βρειτε κάποιον, κλεφτείτε, καντε παιδί, και όταν αργότερα χρειάζεστε οποιαδήποτε συμπαράσταση από τους γονείς, οικονομική και μη, τότε θυμηθείτε ότι υπαρχουν και γονείς οι οποίοι παρεπιπτοντως σας αδίκησαν...έλεος πια!!

καμιά μας δεν ξέρει τους λόγους που δεν ήθελαν τον άντρα της οι γονείς της, οποτε μην υπεραμύνεστε τόσο και μην σταυρώνετε έτσι τους γονείς..μπορεί και εμείς να βρεθούμε σε τέτοια θέση αλλά φυσικά τότε εμάς δεν θα μας αρέσει...και κάτι ακόμη: ή δηλαδή κάποιος ΄΄κλέβεται΄΄ή του πασάρουν τον άντρα που θέλουν ο γονεις..δεν υπαρχει κατι άλλο....η λογική δηλαδή του να γνωρίσουν οι γονείς μας με ποιον σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε πολύ πριν φτάσουμε στην τελική μας απόφαση, ώστε να πούνε και αυτοί τη γνώμη τους ως γονείς βρε παιδί μου, και να προλαβουμε έτσι καταστασεις σαν αυτές, δεν υπαρχει...μεγαλώνουμε ένα παιδί με τόσες θυσίες και αγάπη κλπ κλπ και αν στα 20 του, λέω τώρα, γνωρίσει κάποιον που εμείς έχουμε αντίρρηση, τότε εμείς είμαστε φιλελεύθεροι γονείς και λέμε προχώρα προχωρα....εγώ αυτό που λέω είναι ότι αυτός ο άκρατος προοδευτισμός εφτασε τον θεσμό της οικογένειας εδώ που τον έφτασε, δεν υπάρχει πια κανένας δεσμός, είμαστε όντως απλές μονάδες..

Μας οδηγεί σε διαλυμένες οικογενειας, διαζύγια επι διαζυγίων και δυστυχισμένα παιδιά..ετσι ειναι οι μοντέρνοι άνθρωποι...΄

όταν κάποιος κλέβεται, δεν το κάνει κρυφά??μετά από 4 χρόνια και με παιδί 4 ετών θέλει κάποιος να διατυμπανίσει ότι αυτός είναι ο άντρας που αγαπάω??και συγχώρεσε με αλλά ο γάμος στην εκκλησία είναι ΜΥΣΤΗΡΙΟ και στόχο έχει την ένωση του ζευγαριού ενωπιον ΘΕΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ..δεν δηλώνει και τον αριθμό των προσκεκλημένων..εμείς οι προοδευτικοί δίνουμε λάθος έννοια στον γάμο...

αυτό με το γκολάκι το σεμνα και ταπεινά δεν το ΄κατάλαβα..

και ένας λόγος παραπάνω που η συγκεκριμένη υπάλληλος της Ολυμπιακης ήταν σύζυγος πρωθυπουργού και προερχόταν από τα μεσαία στρώματα να είναι σεμνή και ταπεινή...μη λέμε δηλαδή αερολογίες ότι τώρα ξαφνικά παρουσιάζονται αυτά τα θέματα...και ο πρώην υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ το 94 και πριν καλή μου και αυτός είχε σύζυγο πρωθυπουργό και δεν το ξέρουμε??ξαφνικά δηλαδή όλα τώρα βγαίνουν στην φόρα και τότε ήταν όλα καλα ε??μάλλον τότε η πλειοψηφία του ελληνικού κόσμου έχει αντίθετη άποψη...

ΧΜΜΜΜ δε με παιρνει? τι νομιζεις κοπελα μου εσυ εισαι και καμια αλλη? γι αυτο νομιζεις οτι την κανω? επειδη και καλα θα με ταπωσεις? πραγματικα απορω με το θρασος ορισμενων...τη κανω γιατι δε μου αρεσει αυτο που γινεται...οποιος τολμησει και πει κατι διαφορετικο λιθοβολειται...αν σου αρεσει αν δε σου αρεσει κοπελια μιλα με τον εαυτο σου. αλλα αποκλειεται να τα βρεις και με αυτον.

οσο για το θεμα δεν συμφωνω ουτε διαφωνω με κανενα...ειπα πιο πανω τη γνωμη μου...η ειρηνη να κανει οτι αυτη θελει χωρις ομως να περιμενει τιποτα...

Κατ'αρχήν, δεν είπες ακριβώς αυτά που λες εδώ. Η Ειρήνη δεν περιμένει τίποτα, το έχει πει η κοπέλα καμιά δεκαριά φορές.

Επίσης, είπες ότι έχει σημασία για ποιό λόγο δεν τον θέλουνε. Για όποιο λόγο και να μην τον θέλουνε, αφού το παιδί τους περνάει καλά (δεν έχει σχέση με την περίπτωση της αδερφής σου προφανώς), τότε πρέπει να το δεχτούνε. ΕΠίσης, κάνεις σεκόντο στη Μαράκι, προτείνεις μια σεμνή και ταπεινή τελετή, λες και η Ειρήνη πρέπει να ντρέπεται για κάτι, λες και έχει κάτι να κρύψει.

Τέλος πάντων, ας μην πλακωθούμε τελείως. Θεωρώ ότι ήταν ανάρμοστες οι εκφράσεις που χρησιμοποίησες για μένα. Πετάχτηκα τσουπ, δεν έχω και ποοοοολλές δυνατότητες για περισσότερα από τσαμπουκάδες... Δηλαδή, θες να πεις ότι κρύβω την άγνοια και την ανικανότητά μου πίσω από τσαμπουκάδες; Και περιμένεις να μην απαντήσω σε τέτοια προσβολή; Με ξέρεις από κάπου; Τί εκφράσεις είναι αυτές; Και μετά υποτίθεται ότι έχω και θράσσος;

livinath... όχι ρε συ, δεν προσβλήθηκα (αν και το "πασοκτζού" μπορεί να εξελιχθεί σε προσβολή αν συνεχίσει έτσι, αλλά τέλος πάντων ας μην αρχίσω) :D:D

Διαφημίσεις

και εν πάσει περιπτώσει δεν νομίζω ότι τα μηνύματα που πρέπει να περνάμε είναι γράψτε τους γονείς εις το όνομα του έρωτα, βρειτε κάποιον, κλεφτείτε, καντε παιδί, και όταν αργότερα χρειάζεστε οποιαδήποτε συμπαράσταση από τους γονείς, οικονομική και μη, τότε θυμηθείτε ότι υπαρχουν και γονείς οι οποίοι παρεπιπτοντως σας αδίκησαν...έλεος πια!!

Αυτό που περιγράφεις δεν έχει μεγάλη σχέση με τη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε με όσα υποστηρικτικά ειπώθηκαν, αλλοιώνει τα λεγόμενά μας.

καμιά μας δεν ξέρει τους λόγους που δεν ήθελαν τον άντρα της οι γονείς της, οποτε μην υπεραμύνεστε τόσο και μην σταυρώνετε έτσι τους γονείς..μπορεί και εμείς να βρεθούμε σε τέτοια θέση αλλά φυσικά τότε εμάς δεν θα μας αρέσει...και κάτι ακόμη: ή δηλαδή κάποιος ΄΄κλέβεται΄΄ή του πασάρουν τον άντρα που θέλουν ο γονεις..δεν υπαρχει κατι άλλο....η λογική δηλαδή του να γνωρίσουν οι γονείς μας με ποιον σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε πολύ πριν φτάσουμε στην τελική μας απόφαση, ώστε να πούνε και αυτοί τη γνώμη τους ως γονείς βρε παιδί μου, και να προλαβουμε έτσι καταστασεις σαν αυτές, δεν υπαρχει...μεγαλώνουμε ένα παιδί με τόσες θυσίες και αγάπη κλπ κλπ και αν στα 20 του, λέω τώρα, γνωρίσει κάποιον που εμείς έχουμε αντίρρηση, τότε εμείς είμαστε φιλελεύθεροι γονείς και λέμε προχώρα προχωρα....εγώ αυτό που λέω είναι ότι αυτός ο άκρατος προοδευτισμός εφτασε τον θεσμό της οικογένειας εδώ που τον έφτασε, δεν υπάρχει πια κανένας δεσμός, είμαστε όντως απλές μονάδες..

Μας οδηγεί σε διαλυμένες οικογενειας, διαζύγια επι διαζυγίων και δυστυχισμένα παιδιά..ετσι ειναι οι μοντέρνοι άνθρωποι...΄

Κάνεις λάθος. Αυτό που έφτασε το θεσμό της οικογένειας εδώ είναι οι δικές σου λογικές. Που νομίζεις ότι θα βάλεις το κορίτσι στο μαντρί στον 21ο αιώνα. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.Και οι γονείς πρέπει να προσαρμόζονται στη νέα πραγματικότητα. Δε μπορεί να φέρεσαι στο παιδί σου εν έτει 2008 όπως θα σε έπαιρνε να του φέρεσαι εν έτει 1958.

όταν κάποιος κλέβεται, δεν το κάνει κρυφά??μετά από 4 χρόνια και με παιδί 4 ετών θέλει κάποιος να διατυμπανίσει ότι αυτός είναι ο άντρας που αγαπάω??

Όταν κάποιος κλέβεται φεύγει από το σπίτι του και πάει με τον άντρα του. Μετά δε μένει σε κανα μπουντρούμι να κρύβεται, ζει κανονικά. Ναι, μετά από 4 χρόνια θέλει αυτή να το διατυμπανίσει, εσύ τί ζόρι τραβάς;

και συγχώρεσε με αλλά ο γάμος στην εκκλησία είναι ΜΥΣΤΗΡΙΟ και στόχο έχει την ένωση του ζευγαριού ενωπιον ΘΕΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ..δεν δηλώνει και τον αριθμό των προσκεκλημένων..εμείς οι προοδευτικοί δίνουμε λάθος έννοια στον γάμο...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ είναι μυστήριο, για άλλους όχι. Εγώ ας πούμε δεν πιστεύω ότι έρχεται το άγιο πνεύμα και με φωτίζει την ώρα που παντρεύομαι. Εγώ δίνω άλλη έννοια στο γάμο και δεν είναι καθόλου λάθος, απλώς δεν είναι η δική σου έννοια.

αυτό με το γκολάκι το σεμνα και ταπεινά δεν το ΄κατάλαβα..

Θα πει ότι η έκφραση "σεμνά και ταπεινά" πρωτοχρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται εφεξής αποκλειστικά με πολιτική χροιά, άρα δε μπορεί να μη φανταζόσουνα ότι, ε, κάποιο σχόλιο μπορεί να προέκυπτε

και ένας λόγος παραπάνω που η συγκεκριμένη υπάλληλος της Ολυμπιακης ήταν σύζυγος πρωθυπουργού και προερχόταν από τα μεσαία στρώματα να είναι σεμνή και ταπεινή...μη λέμε δηλαδή αερολογίες ότι τώρα ξαφνικά παρουσιάζονται αυτά τα θέματα...και ο πρώην υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ το 94 και πριν καλή μου και αυτός είχε σύζυγο πρωθυπουργό και δεν το ξέρουμε??ξαφνικά δηλαδή όλα τώρα βγαίνουν στην φόρα και τότε ήταν όλα καλα ε??μάλλον τότε η πλειοψηφία του ελληνικού κόσμου έχει αντίθετη άποψη...

Ο καθένας έχεις τις απόψεις του για το πώς πρέπει να ζει ο πολιτικός. Με μια διαφορά: εκείνος ο πρωθυπουργός δεν εξελέγη με σημαία το σεμνά και ταπεινά. Εξελέγη με βάση ένα πρόγραμμα και άλλα πράγματα. Έχει κάποια σημασία και αυτό.

Όσο για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, να σου θυμίσω ότι η πλειοψηφία (δηλαδή γύρω στο 60% και βάλε) δεν ψηφίζει ΝΔ

Εντάξει, ασε με να ζω στο μαντρί και τον συντηρητισμό μου..και μακαρι το 60% του κόσμου να έχει τις δικές σου απόψεις σε όλα τα θέματα γιατί τότε όντως η ελληνική κοινωνία θα πάει μπροστά και θα ξεφύγει από το μαντρί και τις στενομυαλες απόψεις περι οικογένειας που κάποιοι σαν εμένα έχουν..ευτυχώς που ανήκω στην μειοψηφία τοτε..

Λοιπόν το θεματάκι ξέφυγε και η κοπέλα δεν βοηθιέται έτσι νομίζω....αμα δω όμως τον Αλογοσκούφη στο δρόμο θα του ρίξω ροχάλα στα μουτρα! :lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ!!! :lol::lol::lol:

Τι μας εκανε ο Αλογοσκουφης;;; :oops::oops::oops:

Μας έχει πη....ξει λιγάκι τελευταία....!! Όχι ότι οι άλλοι κάνανε κάτι διαφορετικό αλλά δεν ήταν τόσο "άγριο" και "αχαλίνωτο" κατάλαβες...;

Τι μας εκανε ο Αλογοσκουφης;;; :oops::oops::oops:

Μας έχει πη....ξει λιγάκι τελευταία....!! Όχι ότι οι άλλοι κάνανε κάτι διαφορετικό αλλά δεν ήταν τόσο "άγριο" και "αχαλίνωτο" κατάλαβες...;

Μετανάστες στην Αλβανία μας βλεπω guys! Τουλαχιστον θα ειμαστε μακρυά απο τα πεθερικά :lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...