Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυούλες που ξαπλώνουν!!!

Recommended Posts

Επρεπε να το πάθουμε κ αυτό!

Χθες το πρωί είδα λίγο αίμα κ αμέσως μετά ένα μεγάλο πήγμα καφεκόκκινο (σόρυ για την περιγραφή). Παίρνω το γιατρό κ πάω κατευθείαν στην κλινική όπου προτού κάνω υπέρηχο με προετοιμάζει ότι μπορεί να γεννήσω αφού ανησύχησε για αποκόλληση. Τελικά στον υπέρηχο δεν φάνηκε αποκόλληση (αν κ θα πρεπε να ναι μεγάλη μου πε για να φανεί) κ το πιο πιθανόν΄είναι ότι οφείλονταν στο γλωσσίδιο του πλακούντα που προσφύει στον τράχηλο. Έκανα ενέσεις κορτιζόνης, έμεινα χθες το βράδυ μέσα, κάναμε 3 καρδιογραφήματα όπου φάνηκαν λίγες συσπάσεις, αλλά ευτυχώς γλύτωσα τον ορό κ θα πάρω prepar. Πριν λίγο γύρισα κ περιττό να πω ότι με έχει φάει το άγχος πλέον όχι για το αν γεννήσω πρόωρα αλλά μήπως συμβεί κάτι με το μωρό κ δεν το καταλάβω, αφού αυτό που έγινε ήταν τελείως ξαφνικό,χωρίς πόνους κ χωρίς εγώ τουλάχιστον να καταλαβαίνω συσπάσεις! :(

Iwz1p2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ .ΕΙΧΕΣ ΧΑΜΗΛΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ Η ΕΠΙΠΩΜΑΤΙΚΟ;ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ!!!!ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

Στη β΄επιπέδου διαγνώστηκε επιχείλιος προς επιπωματικός. Στη συνέχεια ανέβηκε είναι οπίσθιος υψηλός αλλά ένα γλωσσίδιο παρέμεινε χαμηλά ως τον πλακούντα κ αναγκαστικά πάω για καισαρική, άρα καταλαβαίνω ότι μάλλον φτάνει ως τα τοιχωματα, γι αυτό κ κατά την αφαίρεση του πλακούντα μου είπε ότι ΄΄ισως χρειαστώ αίμα λόγω αιμμοραγίας. :(

Iwz1p2.png 

Κορίτσια, σας σκέφτομαι όλες και έυχομαι να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου!

Είχα και εγώ αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, και υπήρξα και εγώ μέλος των ξαπλωτούληδων για πολύυυυ καιρό!!! Ήθελα απλά να σας ευχηθώ ό,τι καλύτερο και να σας πώ πως δεν πίστευα ποτέ πως θα τα καταφέρω και πως θα πάνε όλα μια χαρά για το μπεμπουλίνι μου!

Α, επίσης είχα και μία πραγματικά έυκολη γέννα, μάλλον με λυπήθηκε ο Θεούλης για όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες αγωνίας και άγχους που πέρασα.

Τελικά τα κατάφερα και έφτασα στην 37 εβδομάδα και ο μπέμπης μου γεννήθηκε 3,5 κιλά περίπου και 54,5εκ.

Υπομονή και ΘΕΤΙΚΗ σκέψη!!! Φιλάκια σε όλες, και περιμένω να ακούσω τα καλύτερα!

PS: Μπράβο Ολγα μου! Άντε με το καλό!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Αχ βρε κορίτσια, προσπαθώ να πάρω κουράγιο απο τις δικές σας εμπειριες...αφού και εγώ πρέπει να ξαπλώνω απο εδώ και στο εξής...ουφφφφφφ!!!!!!!!

Οι συσπάσεις μου καλά κρατούν με μαγνήσιο και πρεπαρ καθημερινα...

z4X6p2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια, προσπαθώ να πάρω κουράγιο απο τις δικές σας εμπειριες...αφού και εγώ πρέπει να ξαπλώνω απο εδώ και στο εξής...ουφφφφφφ!!!!!!!!

Καλησπέρα! Το μαγνήσιο και το pre-par πάντως αν και δεν το πίστευα, με έσωσαν πραγματικά. Αφου σταμάτησα τα pre-par, μετά απο 10 ημέρες γέννησα.

Υπομονή καλή μου και όλα θα πάνε καλά! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Καλησπέρα! Το μαγνήσιο και το pre-par πάντως αν και δεν το πίστευα, με έσωσαν πραγματικά. Αφου σταμάτησα τα pre-par, μετά απο 10 ημέρες γέννησα.

Υπομονή καλή μου και όλα θα πάνε καλά! :D

Να είσαι καλά!!! Βλέπω το λουλούδι σου και πέρνω δύναμη...για να αποκτησω και έγώ ένα τέτοιο μωρό!!!!Να σου ζήσει!!!

z4X6p2.png

ioanna μπαβο κοπελα μου! αντε και καλοτυχος ο μπεμπης σου! αχ αντε να δουμε εμας θα μας λυπηθει ο Θεουλης να γεννησουμε ευκολα μετα απο τοσα που τραβηξαμε? εγω παντως με τοσους πονους και συσπασεις μονο μαγνησιο επερνα και εφτασα μεχρι εδω! που ειχα και συσπασεις και πονους ανα 10λεπτο ανα 7λεπτο.. και συνεχομενες! τωρα βεβαια που μπηκα στον μηνα μου τιποτα! κυριολεκτικα! μονο κανα 2 συσπασεις που και που! αχ τα νευρα μου!

giokx υπομονη κοπελα μου και ξαπλα και ολα καλα θα πανε θα το δεις!

dev364pp___.png

uiphp3.png

καλησπέρα κοριτσια και απο εμενα.. ειμαι ξαπλωτούλα περίπου 2 εβδομάδες και αληθεια τα εχω παιξει... ειδα πρωτη φορά ίχνη καφέ στην 8η εβδομάδα τα οποία συνεχιστηκαν μέχρι την 10η όπου ειδα μικρή ποσοτητα κανονικου αιματος... μου συνέβει και παλι χθες. το καλό ειναι πως σταματαει σε 1-2 ημέρες.. ο γιατρος μου εδωσε μαγνήσιο και προγεστερονη και είπε ξαπλα... αλλά με εχει κουράσει απίστευτα η απραξία.. στενοχωριέμαι τοσο... φοβαμαι οτι θα μεινω όλους τους μήνες στο κρεβάτι....φοβάμαι οτι θα χάσω το μωρό μου... σκέφτομαι την δουλειά μου και θέλω να πάω... νιώθω δυστυχισμένη που δεν μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου που τοσο κόπιασα να καταφέρω..

liontarina μην σε πιανει στεναχωρια, σκεψου οτι για την υπομονη σου αυτη σε λιγο καιρο θα παρεις βραβειο................το μπεμπε σου και να δεις οτι ολα θα τα ξεχασεις.

Διαφημίσεις

όλα θα πάνε καλά :lol::lol::lol:

εμένα στον 6ο είχε ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού(29η εβδομάδα)!!!!

τα πρεπαρ με έσωσαν.βέβαια είχα πάθει τρελή εξάρτηση από αυτά..και οι πόνοι και οι συσπάσεις συνέχισαν 1 μήνα αφότου τα άρχισα,παρόλο που ήμουν σε απόλυτη ξάπλα!!

τελικά σηκώθηκα στην 37η αλλά έκλεισα και την 40η!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλό!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

όλα θα πάνε καλά :lol::lol::lol:

εμένα στον 6ο είχε ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού(29η εβδομάδα)!!!!

τα πρεπαρ με έσωσαν.βέβαια είχα πάθει τρελή εξάρτηση από αυτά..και οι πόνοι και οι συσπάσεις συνέχισαν 1 μήνα αφότου τα άρχισα,παρόλο που ήμουν σε απόλυτη ξάπλα!!

τελικά σηκώθηκα στην 37η αλλά έκλεισα και την 40η!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλό!!!

Να είσται καλά βρε κορίτσια και να χαίρεστε τα μωράκια σας. Πραγματικά πάιρνω κουράγιο, γιατί νομίζω ότι πλέον τα χάπια δεν κάνουν και πολλά πράγματα!!!Τα πρεπάρ τα παίρνω απο την 16η εβδομάδα, και όπως λες και εσύ evangelia οι συσπάσεις μου γίναν γέννας στην 23η!!!Εχω λοιπόν δρόμο, απλά βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη...Ευχαριστώ για την συμπαρασταση!!!

z4X6p2.png

Το μωράκι χθες ήταν 2140 , κ ανησυχώ λίγο μήπως μεγάλωσε παραπάνω αυτή τη βδομάδα που ξέφυγε το σάκχαρο με τις κορτιζόνες. Ας μην το πούμε κεφάλα το παιδί, αλλά έδεινε 3 βδομάδες πιο μεγάλο, αλλά ευτυχώς έδειχνε κ ο μηρός το ίδιο, άρα μοιάζει στον Πόντιο μπαμπά κ είναι ψηλούτσικο!

Εμένα ΄πάλι με έδειξε 2 κιλά πιο κάτω από την προηγούμενη δηλ. +2 από την αρχή! Μάλιστα το 1,5 νομίζω το έχασα από προχθές ως χθες. Να είναι το σάκχαρο κ πάλι;;;

Έκανα καρδιοτοκογράφο όπου κοιμόταν σχεδόν όλη την ώρα κ μετά στον υπέρηχο κάτι σαν βιοφυσιολογικό προφίλ όπου μετράνε κ βαθμολογούνε πλακούντα, κινήσεις κλπ.

Όπως είχα πει κ στο γιατρό τις τελευταίες μέρες δεν κινούνταν πολύ, έτσι κ χθες. Και αναπνευστικές κινήσεις όσο κράτησε ο υπέρηχος δεν είδαμε. Λεει να περιμένω κ το ΣΚ γιατί η κορτιζόνη τα κοιμίζει λίγο κ αν είναι να ξαναπάω για τοκογράφο από βδομάδα. Αλλιώς το επόμενο ραντεβού 23 ή 29 Δεκέμβρη.

Iwz1p2.png 

Διαφημίσεις

Κουράγιο κορίτσια....και εγώ έμεινα τέζα στο κρεβάτι από την 22η εβδομάδα μέχρι και την 36η με φοβερές συσπάσεις και διαστολή!!!!!! :shock::shock::shock::shock: Τελικά τα prepar έσωσαν την κατάσταση...μόλις τα σταμάτησα γέννησα (στην 36η) και μ'αρέσει που μου λέγανε ότι αν παίρνεις prepar δεν γίνεται διαστολή και γεννάς με καισαρική!!!

Εγώ γέννησα σε 2 ώρες φυσιολογικά ...έφτασα στο Ιασώ με 7 διαστολή!!!

Και μένα μου την είχε βαρέσει η ξάπλα αλλά άξιζε τον κόπο!!! :D:D:D

Κουράγιο κορίτσια....και εγώ έμεινα τέζα στο κρεβάτι από την 22η εβδομάδα μέχρι και την 36η με φοβερές συσπάσεις και διαστολή!!!!!! :shock::shock::shock::shock: Τελικά τα prepar έσωσαν την κατάσταση...μόλις τα σταμάτησα γέννησα (στην 36η) και μ'αρέσει που μου λέγανε ότι αν παίρνεις prepar δεν γίνεται διαστολή και γεννάς με καισαρική!!!

Εγώ γέννησα σε 2 ώρες φυσιολογικά ...έφτασα στο Ιασώ με 7 διαστολή!!!

Και μένα μου την είχε βαρέσει η ξάπλα αλλά άξιζε τον κόπο!!! :D:D:D

Γιούχου!!!Με αυτά που διαβάζω, θα γεννήσω στις 40 βδομάδες...το έβαλα σκοπό!!!

Thanks για την συμπαράσταση κορίτσια!!!

z4X6p2.png

Αφηστε αφηστε... και εγω που ελεγα οτι θα γεννησω προωρα γιατι ειχε πονους και συσπασεις τελικα τωρα η μπεμπα εχει καλοβολευτει και δεν το κουναει ρουπι! και χωρις πρεπαρ παρακαλω τοσο καιρο! τωρα δεν κανει τιποτα η κοιλια μου .. που και που καμια συσπαση και κανα πονακι και αυτα αν κανω καμια δουλεια..

dev364pp___.png

uiphp3.png

Αχ βρε Ειρηνούλα! Υπομονή καλή μου και πέρασε ο καιρός! Μάλλον το μπεμπουλίνι σου περνάει τέλεια εκεί μέσα και δεν θέλει να βιαστεί. Θέλει να κάνει θεαματική έξοδο μέσα στις γιορτές!

Σου εύχομαι με το καλό και καλές γιορτές! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Aχ νασαι καλα ιωαννα μου! Ασε τωρα με εχει ποιασει και αγχος μην σπασουν τα νερα και δεν το καταλαβω γιατι λενε σε μερικιες γυναικες φευγουν λιγα λιγα! αχ ολο αγχος εχω αμαν πια δεν μπορω να ηρεμησω την τρελλανα και εγω την μπεμπα μου!

dev364pp___.png

uiphp3.png

Με βλέπω να μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ. Σήμερα κάθομαι σπίτι μέχρι και την Παρασκευή οπότε θα με δει ο γιατρός και θα μου πει τί θα γίνει στην πορεία.

Έχω συσπάσεις από τον τρίτο μήνα, παίρνω πρεπαρ και μαγνήσιο απ'τον τέταρτο. Αλλά και πάλι δε βλέπω πολλή προκοπή. Χτες με έτρεχε ο γιατρός στο Ιασώ, μου αύξησε και τη δόση του πρεπάρ και τώρα παίρνω ένα δισκίο τρεις φορές τη μέρα.

ΝΟμίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι που σηκώνω το μωρό, δε μπορώ να μην τον σηκώνω, είναι 16 μηνών, θέλει αγκαλιά, παιχνίδια, συνέχεια, τί κάνετε εσείς ρε παιδιά;

Εκάβη έχω τα ίδια συμπτώματα με σένα και έχω και έναν γιο 2,5+ χρόνων 15,5 κιλά! Αυτό που κάνω είναι ότι τον αγκαλιάζω όσο θέλει ενώ είμαι καθιστή. Θα παίξουμε θα του κάνω χαδάκια, θα τον κάνω μπάνιο και θα κάνουμε παιχνιδάκια ενώ τον ντύνω αλλά όσο είμαι όρθια αποφεύγω όσο μπορώ να τον πάρω γιατί πονάω όταν τον σηκώνω. Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να προσέχεις για να μην έχεις προβλήματα.

Βρε nat-left δε γίνεται αυτό το πράγμα... Γιατί κι ο άντρας μου ο καϋμένος τα'χει δει όλα. Κάνει ένα σωρό δουλειές στο σπίτι, χτες είχε κλατάρει, οπότε σήμερα το πρωί σηκώθηκα εγώ στις 5.30 που ξύπνησε το μωρό, δε γινόταν, ο άνθρωπος έχει όλη μέρα τρέξιμο, θα μου πάθει τίποτα. Ασε που μετά τη δουλειά θα'ρθει σπίτι και έχει να βάλει δυο πλυντήρια και να σκουπίσει, έχει ξεπατωθεί

Από την αρχή -σχεδόν της εγκυμοσύνης-τότε που μου έφτασε ο αιματοκρίτης στο 30 ένοιωθα ένα ερήπιο.Αγκάλιαζα τον Μανώλη πάντα καθιστή σε χαμηλή καρέκλα και του είχα σκαμπώ για το μπάνιο ,Έτσι απέφευγα να τον κρατήσω αγκαλιά.Φοβώμουν αρκετά γιατί είχα μια παλλυνδρομη κύηση όταν ήταν 12 μηνών...

Συσπάσεις έχω αρκετές κάθε μέρα από την 24 εβδομάδα.Παίρνω 2 φορές την μέρα μαγνήσιο . Κάθε φορά το αναφέρω στον γιατρό μου.Τον 6ο κι 7ο μήνα οι συσπάσεις συνοδεύονταν κι από τέτοιο πόνο που μου κοβόταν η αναπνοή ...Κι όλα αυτά συνέβαιναν ακόμα κι όταν άλλαζα πλευρό στον ύπνο μου.

Η απάντηση του γιατρού μου ήταν ότι ο οργανισμός μιας δευτερότοκης ξεκινά τις συσπάσεις πιο νωρίς συγκριτικά με μια πρωτότοκη.

Την τελευταία φορά που με είδε μου είπε ότι πρέπει να ξεκουράζομαι συνέχεια γιατί αν αρχίσουν να συντονίζονται οι συσπάσεις ...θα γεννήσω πρόωρα...

Και ξέρουμε τί σημαίνει αυτό...Ακόμα και μια μέρα να μείνει το μωράκι μας μέσα μας είναι κέρδος για εκείνο...

Βοήθεια είχα για λίγες μέρες ,την μαμά μου,που μαγείρευε κι έπλενε τα πίατα.

Όλα τα άλλα έπρεπε να της τα δείχνω κι αυτό ήταν πιο κουραστικό...Αφήστε που είναι μεγάλη σε ηλικία κι έχει χτυπήσει 1.000.000 φορές και δεν θέλω να την ταλαιπωρώ.Η πεθερά μου έρχεται 2 φορές την εβδομάδα για 2 ώρες και σιδερώνει...

Η μόνη πρόταση που έχω να κάνω είναι να ζητήσετε βοήθεια (αν δεν είναι τώρα η καταλληλότερη στιγμή ...τότε πότε θα είναι) από μέλλουσες γιαγιάδες ή άλλους κοντινούς συγγενείς.Όχι μόνο να χαίρονται και να καμαρώνουν τα εγγόνια τους αλλά και να βοηθάνε σε μια δύσκολη στιγμή!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Κοριτσια μου γεννησα και εγω! Βγηκε τελικα το μπεμπακι! Τερμα ποια τα μαρτυρια τερμααααα.. ολα πηγαν καλα και εχω τωρα την μπεμπα μου το σπιτι! τελεια ειναι κοριτσια τελεια! Αντε και σας ευχομαι και σε εσας με εναν πονο κουκλες μου!

uiphp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...