Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυούλες που ξαπλώνουν!!!

Recommended Posts

Υπομονή Ειρηνούλα .... αντε βρε και καλές βόλτες :lol: ...

Οσο για τις ταχυπαλμίες άστα ... και εγώ που λέω οτι απο τα πρεπαρ δεν έχω και τοσες πολλές αυτο ισχύει όσο ειμαι ακίνητη στο κρεβάτι ... μολις σηκωθω να πάω για κανένα μπανιο κλπ βαριανασαινω σαν να εχω τρεξει κατοστάρι ...

:lol::lol::lol: Κουραγιο σε λιγο θα κρατάμε αγκαλια τα μπεμπονάκια και θα τα ξεχάσουμε όλα .... Μέτα θα μας πιάσουν άλλα βέβαια αλλα να μην σας βάζω ιδέες εσας τις πρωτομανούλες :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

olga μου εγω και ξαπλα οταν ειμαι τις εχω και ειναι πολυ ενοχλητικες αφου καμια φορα με νευριαζουν και με αγχονουν κιολας και γινεται χειροτερα η κατασταση αστα να πανε

uiphp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις τώρα ανακάλυψα το συγκεκριμένο θέμα. (τόσο καιρό τυφλή ήμουν;;) Λοιπόν εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εγκυμοσύνη αλλά έχω βαρύνει τόσο που κάνω ένα βήμα και κουράζομαι πάρα πολύ. Ούτε τα πιάτα στο πλυντήριο δεν μπορώ να βάλω. Τα έχει αναλλάβει όλα ο άντρας μου. Δεν δουλεύω προς το παρόν μέχρι να γεννηθεί το μωρό και ευτυχώς δεν έχω κάποια άλλη υποχρέωση εκτός σπιτιού. Ακούστε το καθημερινό μου πρόγραμμα. Σηκώνομαι κατά τις 10 το πρωί και κάνω την ένεσή μου (θρομβοφιλία) παίρνω το σίδηρο και ανοίγω το ψυγείο και καταβροχθίζω ότι περιέχει. Αφού καρδαμώσω πηγαίνω ξανά στο καρεβατάκι μου και βλέπω Μενεγάκη κτλ, μετά ξανασηκώνομαι και με πιάνει μια θλίψη που διαπιστώνω ότι κάτι πρέπει να μαγειρέψω και σήμερα. Τότε πέφτουν τηλεφωνήματα στην μαμά.Ευτυχώς έρχεται και μου αφήνει φαι αλλά όταν δεν έρχεται πρέπει να μαζέψω ότι δύναμη μου έχει απομείνει να μαγειρέψω. Μετά είμαι ένα πτώμα,πολλές φορές μου ρχεται να λιποθυμήσω κιόλας. Χθες συγκεκριμένα την ώρα που καθάριζα πατάτες η κοιλιά μου πέτρωσε απότομα και μούδιασε. Τρόμαξα πολύ και όταν πήγα να κουνηθώ ανακάλυψα ότι το πέτρωμα δεν με άφηνε ούτε βήμα να κάνω.Τότε διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κάνω πλέον ούτε αυτό.Μετά το μαγείρεμα ξανακοιμάμαι και όταν ξυπνάω τρέχω στον υπολογιστη όπου αρχίζουν να πονάνε τα πλευρά μου και η μέση μου και τα πόδια μου γίνονται τούμπανο. Τότε αρχίζω να στεναχωριέμαι και να μετράω τις μέρες,για το πότε τελειώνει το μαρτυριό μου. Αυτό όμως που είναι το καθημερινό μου άγχος είναι η καθαριότητα του σπιτιού.Δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως.Ο άντρας μου τα κάνει και αυτά.Μερικές φορές φωνάζει ο καημένος αλλά μετά βλέπει την καταντιά μου και χαλαρώνει. Δεν ξέρω που θα πάει αυτό ,όσο προχωράει ο μήνας γίνομαι χειρότερα. Τώρα είμαι στον 8. Το θέμα όμως είναι ότι εμένα με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί θέλω να φτιάξω τόσα πράγματα για το δωμάτιο του μωρου και για την προίκα του και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνη μου. Εξαρτώμαι απόλυτα απο τον άντρα μου. Πότε θα πάρει ρεπό να με κουβαλήσει να πάμε εδω και εκεί μόνο για μια ωρίτσα. Επίσης σε όποιο κατάστημα και αν μπούμε πρεπει απαραίτητα να κάθομαι και να μου τα κουβαλάνε οι πωλήτριες και δεν μπορώ να ψάξω με την ησυχία μου. Όλα αυτά λοιπόν τα ανάπηρα μου έχουν στοιχήσει όχι μόνο την εμφανισή μου που ήμουν 45 κιλά και τώρα πήγα 69 αλλά και την ψυχολογική μου κατάσταση που είμαι συνέχεια μέσα στο άγχος για το πως θα γίνουν όλες αυτές οι καθημερινές δουλειές. Στο τέλος όμως σκέφτομαι ότι έχω στην κοιλιά μου αυτό το δώρο που πολλές γυναίκες πασχίζουν για πολλά χρόνια να το αποκτήσουν και δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι γιατί σε αυτό με βοήθησε ο θεός και μου έστειλε το μωράκι μου.

mKndp2.png

Stiliani μου γειά σου!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μιάς και εγω είμαι σε παρόμοια κατάσταση :cry:

Είμαι συνέχεια κουρασμένη και αισθάνομαι πολύ βαριά όταν σηκώνομαι.

Υπομονή και σε λίγο καιρό θα έχουμε τα μωρουλίνια μας αγγαλίτσα και δεν νομίζω να βρίσκουμε χρόνο για υπνάκο. Πότε εχείς ΠΗΤ? Εγώ 12/12

Άντε με το καλό σε όλες μας!!! :D:D:D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Καλημέρα!Έχω ΠΗΤ 30\12. Ακριβώς μέσα στις γιορτές.Αν εξαντλήσω όλο το διάστημα θα με πετύχει ο καινούριος χρόνος μέσα στο μαιευτήριο. Ωραία εμπειρία θα είναι. Αν πάλι το μωρό έρθει νωρίτερα θα είμαι Χριστούγεννα μέσα. Τουλάχιστον ελπίζω να το έχουν στολίσει το μαιευτήριο να δω και εγώ κανένα δεντράκι.

mKndp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Έχω ΠΗΤ 30\12. Ακριβώς μέσα στις γιορτές.Αν εξαντλήσω όλο το διάστημα θα με πετύχει ο καινούριος χρόνος μέσα στο μαιευτήριο. Ωραία εμπειρία θα είναι. Αν πάλι το μωρό έρθει νωρίτερα θα είμαι Χριστούγεννα μέσα. Τουλάχιστον ελπίζω να το έχουν στολίσει το μαιευτήριο να δω και εγώ κανένα δεντράκι.

Γιορτινό μωράκι! Τι καλά, το ωραιότερο δώρο! :D:D:D

7uEBp2.png M3GSp2.png

Κριτσια αυριο τελικα θα ξερω αν θα κανω καισαρικη η οχι θα το συζητησουμε με τον γιατρο μου και θα μου πει τελικα τι θα γινει... Αντε να δουμε..

dev000pp___.png

uiphp3.png

Κορίτσια σήμερα ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Εκλεισα την 32 εβδομάδα !!!

Τα πολύ δύσκολα πια πέρασαν ... τώρα μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία όπως λέει και η γιατρός μας ...

Όχι βέβαια ότι τελειωσε η ξάπλα και η ακινησία ... αλλα χαλάλι για το μωρό μου!!!

Μπεμπίτσα σε περιμένουμεεεεεεεεεεεεεε .....

1317309lsk5aj07xu.gif1317309lsk5aj07xu.gif1317309lsk5aj07xu.gif

Κορίτσια κουράγιο!!! Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου!!!

:lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

κοριτσια εγω σημερα δεν εμαι και πολυ στα καλα μου.. κανω πολλες συσπασεις και με σουβλιζει η κοιλια μου χαμηλα.. ο γιατρος ειπε να παω το πρωι αυριο να με δει αλλα οπως το βλεπω δεν νομμιζω να παω καλα μεχρι αυριο βλεπω να πηγαινω τιποτα εκτακτα κανα απογευμα..

dev364pp___.png

uiphp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Όλγα μου! 32 εβδομάδων είναι αλήθεια οτι τα δύσκολα περάσανε! Υπομονή λίγο ακόμα για όλες μας! :D

Ειρηνούλα μου μην ανησυχείς, έυχομαι όλα να πάνε καλά! Ενημερωσέ μας και έυχομαι ό,τι καλύτερο!

Όσο για μένα.... ακόμη είμαι αγκαλιά με την αγαπημένη μου κουβερτούλα, για 2 βδομαδούλες ακόμη. Σύντομα κλείνω τους 2.5 μήνες καναπεδοτεμπελίασης και ατελείωτης όρεξης για οτιδήποτε τρώγετε :oops:

PS: Άυριο μπαίνω στον 9ο!!! :lol:

7uEBp2.png M3GSp2.png

Iωάννα μπράβο κοπέλα μου που μπήκες στον ένατο ... τώρα πια όλα ειναι διαφορετικά ...

Αντε με το καλό να έρθουν για ολες μας τα μπεμπάκια μας !!!

232460x1dutbr3nv.gif

1aLup3.png

BtUIp3.png

Καλημερα κοριτσια πηγα στον γιατρο μολις γυρισα μου ειπε να μην ανυσηχω και οτι ολα πανε καλα.. Ειδαμε ρο μωρο ητανε γυρω στα 2.200 και ολα καλα μητρα πλακουντας κτλ.. τωρα οι σουβλιες μου ειπε να μην δινω σημασια δν ειναι τιποτα.. τωρα αν εχει δικιο θα φανει αυτα κοριτσια..

dev364pp___.png

uiphp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κουράγιο και υπομονή! Μόνο θετική σκέψη θέλει ειδικά σε όσες αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Εγώ την Κυριακή του Πάσχα μπήκα έκτακτα στο Ιασώ (στον 6ο μήνα) λόγω συσπάσεων που άγγιζαν το 80 και τελικά γέννησα στον μήνα μου κανονικότατα! Ναι μεν μέχρι τον Ιούλιο η μόνη βόλτα μου ήταν στον γυναικολόγο, αλλά η θετική μου σκέψη δε με άφησε ούτε λεπτό!

Τις τελευταίες 30 μέρες είχα συσπάσεις ως το 100! αλλά δεν πονούσα οπότε ναι μεν το μωρό είχε πάρει θέση αλλά δεν είχε ακουμπήσει τράχηλο.

Τελικά πιστεύω ότι μεγάλη σημασία έχει εκτός των άλλων η θετική σκέψη και η υπομονή!

Τα καλά έρχονται! Κοντεύουν!!! :D

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Ευχαριστούμε Παυλίνα για το κουράγιο που μας δίνεις :wink: ... να χαιρεσαι το ζουζουνάκι σου!!!

Ειρήνουλα ειδες, τζάμπα αγχνόσουνα τελικά ... ελα υπομονη στην ουρά ειμαστε ... τον γαιδαράκο τον φάγαμε :lol::lol::lol: !!!

[/img]

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ναι ολγα μου οντος μαλλον εχεις δικιο.. Παυλινα 80 και 100 εφταναν οι συσπασεις σου ?!!! πολυ δεν ητανε?? παλι καλα που πηγες μεχρι τελους . εμενα μεχρι 50 ειχανε φτασει δεν ειχε παει πιο πανω γιατι με ειχε βαλει καρδιοτοκογραφο και ειχε δει οτι μεχρι 50 εφτανε.. απλα εγω εχω και τους πονους.. :?:roll: και εμενα το μωρο δεν ακουμπησε τραχηλο ναι μεν γυρισε το κεφαλι προς τα κατω αλλα μου ειπε οτι ειναι λογικο επειδη μπηκαμε στον 8ο.. αντε ενας μηνας εμεινε και ολα καλα ! :lol::lol::wink::wink:

uiphp3.png

Ναι ολγα μου οντος μαλλον εχεις δικιο.. Παυλινα 80 και 100 εφταναν οι συσπασεις σου ?!!! πολυ δεν ητανε?? παλι καλα που πηγες μεχρι τελους . εμενα μεχρι 50 ειχανε φτασει δεν ειχε παει πιο πανω γιατι με ειχε βαλει καρδιοτοκογραφο και ειχε δει οτι μεχρι 50 εφτανε.. απλα εγω εχω και τους πονους.. :?:roll: και εμενα το μωρο δεν ακουμπησε τραχηλο ναι μεν γυρισε το κεφαλι προς τα κατω αλλα μου ειπε οτι ειναι λογικο επειδη μπηκαμε στον 8ο.. αντε ενας μηνας εμεινε και ολα καλα ! :lol::lol::wink::wink:

Δε λες καλά που το μυρίστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά για να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει έτσι η κοιλιά μου??? Κυριακή του Πάσχα 11 το βράδυ πήγα Ιασώ και όλες οι νοσοκόμες μου λέγανε χρόνια πολλά κι εγώ απαντούσα "τι έχω??"

Στον 8ο μήνα ο πολύς φόβος μου είχε φύγει και τραγουδούσα συνθήματα για το 100 που έφτανα!

Μην αγχώνεστε όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα κρατάτε ένα αγγελουδάκι στα χέρια σας! Αυτά θα τα ξεχάσετε κατευθείαν...

olg@ ευχαριστώ για τις ευχές σου και αντε με το καλό κι εσύ!

xH00.jpgZKiNp2.png

Οντος λιγο ακομα υπομονη.. εγω ειδικα σε 2 βδομαδουλες που μπαινω και στον μηνα μου υστερα ολα καλα.. αντε 14 μερουλες μεινανε και υστερα σιγα σιγα περιμενουμε ... :lol::lol: καλη υπομονη και στις υπολοιπες κοριτσακια μου

MGHp.jpgptgwp2.png

dev364pp___.png

uiphp3.png

Άντε κορίτσια κουράγιο... και μην το καταναλώσετε όλο τώρα το κουράγιο, γιατί μετά αρχίζουν τα όργανα για σας....

xH00.jpgZKiNp2.png

Άντε κορίτσια κουράγιο... και μην το καταναλώσετε όλο τώρα το κουράγιο, γιατί μετά αρχίζουν τα όργανα για σας....

Το ξέρουμε, το ξέρουμε :lol::lol::lol: ... όπα όπα ετοιμες για χορό :D:D:D !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Το ξέρουμε, το ξέρουμε :lol::lol::lol: ... όπα όπα ετοιμες για χορό :D:D:D !!!

Εγώ άρχησα να χορεύω από τώρα γιατί τόσο καιρό δεν είχα ετοιμάσει τίποτα και τώρα τα κάνω όλα μαζή! :lol::lol::lol::lol:

7uEBp2.png M3GSp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...