Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άυτη τη φορά είμουν αισιοδοξη οτι όλα θα πάνε καλά αλλα οχι

Recommended Posts

Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου και να με ενημερώσετε πόσο συχνό φαινόμενο είναι αυτό που μου συμβαίνει??

Στα 29 μου έμεινα έγκυος σχετικά εύκολά αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Πριν καλά καλά δούμε το μωρό και ακοούσουμε την καρδούλα του μέσα σε μια ημέρα είδα καφέ είχα συσπάσεις και έχασα το μωρό.

Μετα από αρκετά χρόνια προσπαθειών και με πρόκληση ωορρηξίας απο τον γιατρό έμεινα ξανά έγκυος και όλα πήγαν πολύ καλά .Τώρα έχω ένα αγοράκι 7 μηνών και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.

Πριν 2 μήνες ανακάλυψα ότι είμαι πάλι έγκυος και τρελάθηκα από την χαρά μου

Όμως το μαρτύριο ξεκίνησε πάλι με καφέ και μετά αίμα.Πήρα oytrogestan και έκανα και την ένεση και ξάπλά στο κρεββάτι γι 5 ημέρες.

Την Δευτέρα πήγα στο γιατρό και ενώ είδαμε το σακουλάκι δεν υπήρχαν ζωτικά στοιχεία .Μετά λύπης μου πάλι τα ίδια.Γιατί συμβαίνει αυτό????

Ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι συχνό φαινόμενο όμως εγώ δεν έχω ακούσει στο κοντινό μου περιβάλλον ποτέ κάτι τέτοιο.

Σε γιατρό του ΙΚΑ που πήγα να μου γράψει άδεια μου είπε ότι τζάμπα χάνεις τα παιδιά έτσι γιατί ο γιατρός σου δεν έκανε κάτι.

Τι θα έπρεπε να κάνω και δεν το έκανα σωστά???????

Κατι δεν παει καλα

Βοηθηστε με[[/i]

Διαφημίσεις

Ο γιατρός του ΙΚΑ ήθελα να ξερα απο που πήρε το πτυχίο του!!!!!!!!!!

δεν έχει να κάνει με τον γιατρό σου αλλά αυτό όντως συμβαίνει συχνά

και φυσικά δεν φταίς εσύ σε κάτι και ούτε μπορείς να κάνεις κάτι!!!

μου έτυχε και εμένα σε 1 απο τις 3 αποβολές που είχα να υπάρχει σάκος χωρίς όμως να δημιουργείτε έμβρυο

μην αγχώνεσαι,

πάλι καλά έχεις και ένα ζουζούνι και να δείς που θα έρθει κι άλλο

ο Κύριος ξέρει τι κάνει !

Δεν ξερω κοριτσακι μου γιατι συμβαινει αυτο. Και ο ΙΚΑτζης που σου ειπε οτι σου ειπε τη δουλεια του κανει, πελατες ψαχνει. κοιτα, το μονο που εχω να σχολιασω ειναι πως εφοσον υπηρχε προηγουμενο με αιμορραγια και αποβολη γιατι δεν σου εδωσε utrogestan απ' την πρωτη στιγμη και περιμενε πρωτα τα δεις αιμα; Επρεπε να σου ειχε δωσει προληπτικα. Αυτο μονο. Κατα τα αλλα ειναι ενα φαινομενο, οχι σπανιο πια. Ξερω οτι ειναι τρομερα δυσκολο οταν συμβαινει αλλα προσπαθησε να ανασυγκροτησεις τις δυναμεις σου, σφιξε στην αγκαλια σου το μωρακι σου και βαλε μπρος ξανα!

Margi1 ο Ικατζης ψαχνει για πελατισσες! Ποσο μου τη δινει οταν κατηγορουν τους γιατρους μας....... Κι εγω εχω επιλεξει γιατρο δημοσιου νοσοκομειου και οταν πηγαινω στο ΙΚΑ να μου γραψουν τα φαρμακα ολο και καποιο σχολιο θα κανουν! Ειδικα για τα Utrogestan ειχαν λυσσαξει.... εγω ειχα αποκολληση 2 φορες το πρωτο τριμηνο και τα πηρα μεχρι τον 7ο μηνα. Ο Ικατζης ωρυοταν..... τελικα τα εκοψα αλλα εχω ακουσει κι αλλες κοπελες να τα παιρνουν για πολυ καιρο κι επειδη εμπιστευομαι πολυ το γιατρο μου δε νομιζω οτι θα μου τα εδινε ετσι για την πλακα του, καποιο νοημα θα εχουν οπως π.χ. οτι προστατευουν τη μητρα.

Κανε μια αγκαλιτσα το παιδακι σου και με το καλο σου ευχομαι να εχεις στην αγκαλια σου κι ενα δευτερο

Χριστινα

εχω χασει και γω 2 μωρα στο α τριμηνο και ψαχνοντας το ειδα οτι ειναι συχνο φαινομενο. Βεβαια αργοτερα ανακαλυψα οτι ειχα προβλημα που αν δεν το ελυνα δε θα προχωρουσε ποτε μια εγκυμοσυνη. Τωρα στο τριτο προς το παρον ολα καλα πανε. Για να εχεις ενα μωρακι αυτο σημαινει οτι τα αλλα δυο απλα ετυχε να μην πανε καλα τα πραγματα. Η φυση ξερει... Ανασυνταξε τις δυναμεις σου και ξαναπροσπαθησε.

Διαφημίσεις

Εφόσον έχεις ήδη ενα παιδάκι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Πολλές εγκυμοσύνες καταλήγουν άδοξα και ειναι για καλό τους. Τωρα ο βλάκας στο ΙΚΑ τι παραπάνω θα έκανε...θα το έραβε πάνω σου; Χαζομάρες μην ακούς. Το σημαντικό ειναι να μην πέσει η ψυχολογιά σου και εχεις άγχος πότε θα μείνεις έγκυος και αν θα δέσει το παιδί. Αυτά τα πράγματα θέλουν ηρεμία...που ξέρω δεν ειναι εύκολο αλλα την θέλουν.

Ευχομαι τα καλυτερα λοιπόν για το μέλλον

Σας ευχαριστώ όλες σας .

Μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω όμως μετά από αυτή την αποτυχία κατάλαβα και ένιωσα βαθιά μέσα μου την αδιαφορία του άνδρα μου για αυτη την περίοδο κατάθληψης την οποία περνώ.

Κατά καιρούς το κυριότερο πρόβλημα μας ήταν απο μεριάς μου η έλλειψη επικοινωνίας που είχαμε αρκετό καιρό τώρα που αυτό με έκανε συνεχως να απομακρύνομαι και πολλές φορές να τον αντιμετοπίζω εχθρικά.

Τώρα στην κατάσταση που είμαι νιώθω ότι δεν έχω κανέναν να στηρηχθώ και να μιλήσω και με έχει πάρει πολύ απο κάτω.

Ο άνδρας μου για να σας δώσω να καταλάβετε λοιπόν όταν επιστρέφει απο την δουλειά κάθετε στον υπολογιστή του και παίζει παιχνίδια και δεν άσχολείτε καθόλου μαζί μου γιατι με θεωρειί ότι γκρινιάζω συνεχώς επειδή θέλω να κάνουμε πράγματα μαζί σαν οικογένεια.Επίσης επείδή έργάζομαι και τώρα με το παιδί κουράζομαι πάρα πολύ παρόλα αυτά βγάζω τον μικρο κάθε μέρα βόλτα και κάνω υπέρανθρωπες προσπάθειες για να τα έχω όλα καλά.

Τελικά ποιο είναι το ευχαριστώ για όλα όσα κάνω?????

Η πλήρη αδιαφορία

Δεν ξέρω τι δεν κάνω καλά και όλα πάν τόσο χαλια στην ζωή μου...

Έχει επαναπαυθεί ότι με έχει σίγουρη και δεν αλλάζει τον χαραχτήρα του με τίποτα.

Τέτοιος παρτακισμός ειναι απαράδεκτος για εμένα.

Εσεις έχετε κάτι να μου προτέινετε???

Τελικά στα δύσκολα ανακαλύπτεις πολλά πράγματα.

κουκλίτσα μου κατάρχήν πρέπει να ηρεμήσεις..τώρα πίστευω πως είσαι πολύ ευάλωτη και δεν μπορείς να δεις τα πράγματα αντικειμενικά.

γενικά οι άντρες είναι στον κόσμο τους αλλά προσπάθησε να μπεις στην θέση του άντρα σου.μήπως έχει πολλά στο κεφάλι του?μήπως νιώθει αδυναμία να σε παρηγορήσει και κλείνεται στον εαύτο του?πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά.μπορεί με ένα του βλέμμα να σου λέει όλα όσα θέλεις να ακούσεις από εκείνον :cool::cool:

σκέψου τα θετικά, μην μένεις στα αρνητικά..έχεις υγεία,έχεις το παιδάκι σου..πόσες γυναίκες προσπαθούν για ένα αγγελούδι και δυστυχώς αρκετές μένουν στην προσπάθεια.

όλα είναι καλά, χρειάζεται χρόνος.

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

όμως μετά από αυτή την αποτυχία κατάλαβα και ένιωσα βαθιά μέσα μου την αδιαφορία του άνδρα μου για αυτη την περίοδο κατάθληψης την οποία περνώ.

.

Margi μου εχε υποψη σου οτι το πενθος μιας απωλειας καθενας το βιωνει διαφορετικα. Αλλος θελει να το κουβεντιασει, θελει να τον προσεχουν, να τον φροντιζουν κι αλλος κλεινεται στον εαυτο του και ασχολειται με πραγματα φαινομενικα διασκεδαστικα αλλα μεσα του πενθει. Οι αντρες συνηθως βιωνουν με το δευτερο τροπο τη θλιψη τους. Κι αυτος εχασε το παιδι, καρδουλα μου, κι αυτος ποναει. Δωσε του χρονο και μιλα του οταν ειναι ο καιρος καταλληλος. Προστατεψε το γαμο σου, ειναι δυσκολη περιοδος και για τους δυο σας. Διαλεξε μια στιγμη χαλαρη και πες του πως νιωθεις με γλυκο τροπο χωρις κατηγοριες και αφορισμους. Μιλα του για οσα αισθανεσαι οπως μιλαμε σ'ενα συντροφο και συνοδοιπορο κι οχι σε αντιπαλο. Σου ευχομαι τα καλυτερα.

margi1 καλημέρα,

θα ήθελα να επισημάνω πως όταν σε μία γυναίκα συμβαίνουν αποβολές (καθ έξιν βέβαια, όχι μία φορά), καλό είναι να επισκέπτεται κάποιον ειδικό, γιατί μπορεί ο λόγος που αποβάλλονται τα έμβρυα να είναι ιατρικά αντιμετωπίσιμος και να μην οφείλεται σε "γενετικό σφάλμα", π.χ. μπορεί να έχετε με τον άνδρα σου κάποια συμβατότητα στο αίμα που να μην επιτρέπει την εξελιξη της κύησης.

Είναι καλό να διερευνεί κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ανεξαρτήτως του γιατρού που έχουμε επιλέξει.

Ως προς το θέμα με τον άνδρα σου, θα πω μόνο ότι δυστυχώς σε πολλά ζευγάρια απαντάται αυτή η αδυναμία επικοινωνίας (μήπως βαθύτερα κρύβεται και κάποια απώλεια αλληλοσεβασμού? ), που είναι σε μία γυναίκα που πενθεί πραγματικό άχθος, γιατί την καθοριστική για το φύλο της στιγμή (την μητρότητα) όπου πολλά ενδέχεται να συμβούν, θέλει δίπλα της έναν σύζυγο ανοιχτό στις γυναικείες ευαισθήσίες, όχι αναίσθητο, εσωστρεφή, πένθιμο, γκρινιάρη κλπ. Είτε χάνεται ένα μωρό είτε το είσαι εσύ που το ανατρέφεις.

Εύχομαι λοιπόν να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον άνδρα σου γρήγορα για να καταφέρετε να χαρίστετε ένα αδερφάκι στο παιδί σας.

Διαφημίσεις

βουλα μου σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου έιπες .

Όμως ξέρεις που θα μπορούσα να απευθυνθώ σχετικά με το θέμα των καθ εξής αποβολών.

Να πάω ίσως να κάνω εγώ κάποια εξέταση;;;

Φιλιά πολλά

Όσο περνάει ο καιρός τα βλέπω πιο αισιοδοξα τα πράγματα!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...