Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αδιαθεσία / καούρες στο πρώτο τρίμηνο ;

Είχατε αδιαθεσία / καούρες στο πρώτο τρίμηνο ;  

209

1. 1. Είχατε αδιαθεσία / καούρες στο πρώτο τρίμηνο ;

• Δεν είχα καθόλου συμπτώματα στο πρώτο τρίμηνο
      42
    • Είχα καούρες / δυσπεψία
      184
    • Είχα ναυτία / εμετούς
      183
    • Είχα κάποιο άλλο σύμπτωμα
      36
    • Όχι τα είχα πιο μετά στην εγκυμοσύνη μου - οχι ομως στο πρώτο τρίμηνο
      8

Recommended Posts

nai exw kathisterisi... to apogeuma lew na kanw test.. pantws ponaw les kai tha mou erthei periodos... elpizw na min erthei..

Μακάρι να μην σου έρθει περίοδος και να είσαι έγκυος!!!! Μόλις έχεις νέα ενημέρωσέ μας!!! Ακόμη κι αν δεν είσαι μην το βάζεις κάτω.....Φιλάκια!!!:P

MYsCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:p:p eimai egkuooooosss...!!!!!!!!!! :-D:grin::-D:grin:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Αχ, όταν το διάβασα ανατρίχιασα, σαν να μου έλεγε τα νέα δικός μου άνθρωπος......!!! Ωραίο πρωτοχρονιάτικο δώρο, ε;;; Με το καλό, όλα καλά να σου πάνε, να προσέχεις τώρα στην αρχή και υπομονή με ό,τι συμπτώματα σου έρθουν.....Φιλάκια

MYsCp3.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου και τον οδοντίατρό σου και θα σου πουν εκείνοι τι θα γίνει, μην πανικοβάλλεσαι, δεν μπορεί, θα υπάρχει τρόπος, δε θα σ' αφήσουν να υποφέρεις... Σχετικά με τα παυσίπονα, πάλι μίλα με τον γιατρό σου, εμένα μου επιτρέπει depon, panadol, αλλά μη βασίζεσαι στα λόγια μου, ρώτησέ τον!!!!!!

MYsCp3.png

• 1 month later...

Κορίτσια γεια σας, είμαι νέα στην παρέα.Μόλις Ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος 5 βδομάδων, αλλά εκτός από χαμηλά πονάκια στην κοιλιά δεν έχω τίποτε άλλο, ούτε ζαλάδες ούτε τίποτε άλλο, μπορώ να πω ότι πεινάω λίγο παραπάνω, είναι φυσικό να μην έχω συμπτώματα???

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας, είμαι νέα στην παρέα.Μόλις Ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος 5 βδομάδων, αλλά εκτός από χαμηλά πονάκια στην κοιλιά δεν έχω τίποτε άλλο, ούτε ζαλάδες ούτε τίποτε άλλο, μπορώ να πω ότι πεινάω λίγο παραπάνω, είναι φυσικό να μην έχω συμπτώματα???

Δεν υπάρχει φυσιολογικό ή όχι, απ' ό,τι έχω καταλάβει.... Εγώ όταν πήγα στον γιατρό κ ημουν 5 εβδομάδων δεν ειχα απολύτως τίποτα, μόνο ένιωθα εξαντλημένη, αλλά είχε προηγηθεί κ ο γάμος. Μετά από λίγες μέρες όμως άρχισαν τα όργανα.....Για 3 μήνες ήμουν εντελώς χαλια.....Είναι όμως σχετικο, άλλες δεν έχουν τίποτα καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...Μη σε αγχώνει αυτο, κοίτα μόνο να ξεκουράζεσαι, είναι πολύ σημαντικό τώρα στην αρχή....

MYsCp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

εγω ειμαι 8 εβδομαδες και εχω πονακια κατω κατω και κουραση μεχρι στιγμης!!!! παω καλα λεω σε λιγο να με δω θελω!!!!!! να ρωτησω αν επιτρεπετε το απαλο βαψιμο του προσωπου και η ενυδατικες κρεμες σωματος η προσωπου??? Τα αρωματα?

εγω ειμαι 8 εβδομαδες και εχω πονακια κατω κατω και κουραση μεχρι στιγμης!!!! παω καλα λεω σε λιγο να με δω θελω!!!!!! να ρωτησω αν επιτρεπετε το απαλο βαψιμο του προσωπου και η ενυδατικες κρεμες σωματος η προσωπου??? Τα αρωματα?

Μακάρι να εχεις μια καλη εγκυμοσύνη,να την χαρείς,διότι εγω τους πρωτους μηνες ήμουν χαλιά και τώρα έχω καουρες!Κάνω υπομονή!Το βάψιμο επιτρέπεται,όχι όμως πολλά χημικα στο προσωπο.Εγώ χρησιμοποιώ κρέμες σωματος,όμως αποφεύγω την περιοχή του στήθους και της κοιλιάς.Όσο για τα αρώματα,δεν είναι καλό να έρχονται σε επαφη με το δερμα !!Ρωτά όμως και τον γιατρό σου,να δεις τι θα σου πει κι αυτός.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

• 5 months later...

Εγω ειχα ολα τα συμπτωματα ζαλαδες, εμετους, ναυτιες, ενιωθα συνεχως κουρασμενη ενω δεν εκανα τιποτα...Ορεξη για φαγητο δεν ειχα καθολου γιατι οτι ετρωγα το εκανα εμετο..Γι αυτο δεν πηρα κιλα στην εγκυμοσυνη, αφου ως τον εκτο μηνα εκανα εμετους και εχασα κιλα...μετα πηρα μονο 6 κιλα μεχρι που γεννησα...

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

εγω ειχα μονο συμπτωματα περιοδου μεχρι την επιβεβαιωση της κυησης στης 6 εβδομ, και απο την 8η μεχρι 10η εβδομ ειχα ανακατωσουρες χωρις εμετο ομως. αυτα! σχεδον τιποτα!!

Οι άντρες της ζωής μου...

εγω παντως μεχτι και την 9η βδομαδα δεν ειχα τιποτα..

μετα απο την 9η μεχρι την 12η ειχα βραδυνες ναυτιες... και απο τοτε μεχρι τωρα εχω απλα καουρες..

το στηθος μου ειχε πριστει λιγο.. αλλα μετα που εκλεισα τον τριτο εχει γινει αλλα παμελα...!!!

2311399a5vqu82s2t.gif

PjlKp3.png

κοριτσακια μου να σας ρωτησω κατι:confused::confused::confused::confused::confused:στην αρχη της κυησης νιωσατε πονους στις ωοθηκες??????????ενταξει δεν πεθαινω αλλα με ενοχλει.....:cry::cry::cry::cry::cry:

• 2 months later...

Εγώ πάλι ήμουν πολύ άσχημα από αναγούλες (όχι εμετους) στην αρχή του 2ου μήνα και αφού κανείς δεν μου έδινε λύση είπα να δοκιμάσω βελονισμό... Από την 1η φορά είδα μια μικρή βελτίωση (το 50-60% της δυσφορίας και των αναγουλων έφυγε) που κράτησε όμως μόνο ένα 24ωρο. Εκανα την 2η συνεδρία 2 μέρες αργότερα και αυτή τη φορά είδα ακόμη περισσότερη βελτίωση και κράτησε μια εβδομάδα. Την 3η συνεδρία την έκανα μόλις άρχισαν πάλι τα συμπτώματα τα χειροτερεύουν αρκετά στην εβδομάδα επάνω. Πέρασα λοιπόν το τρίμηνο σε πολυ καλή κατάσταση μόνο με 4 συνεδρίες βελονισμού. Φανταστείτε ότι ήταν οι 2 μήνες που είχα και την πιο πολύ δουλειά στο γραφείο και στο σπίτι και παρόλαυτα τα έβγαλα πέρα μια χαρά. Δεν λέω οτι δεν υπήρξε καμιά απολύτως ενόχληση αλλα έτρωγα καλά και δεν πέρασα το διάστημα αυτό στο κρεβάτι όπως πρόβλεπα ότι θα κάνω τις πρώτες μέρες που με έπιασαν.

• 3 εβδομάδες μετά...

κοριτσια χριαζομαι επιγοντως την βοηθεια σας!

λοιπον εκανα τεστ πριν 5 μερες και βγηκε θετικο, τωρα ειμαι στην 5η βδομαδα, μεθαυριο μπαινω στην εκτη.

Συμπτωματα κουλά, οχι σαν αυτα που περιγραφετε.. εγω ξεκινισα με απιστευτες αυπνιες και πονακια, και γενικα με χαμιλη θερμοκρασια σωματος.

τιποτα αλλο, ουτε καν το στυθος! μεθαυριο εχω το πρωτο ραντεβου στο γιατρο και το ανχος μου δεν παιζεται, και το χειροτερο?? σημερα ειχα λιγο αιμα ροζουλι οχι καφε... εχω τρομοκρατιθει.. γιατι αιμα?? και δεν εχω και συμπτωματα!!! τι μπορει να συμβαινει??? και το χειροτερο ο γιατρος λεει να περιμενω μεχρι μεθαυριο :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:......:cry::cry::cry: νομιζω θα σκασω μεχρι μεθαυριο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...