Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οδηγίες επιβίωσης στο "Elxis"

patousaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

κορίτσια έχω λιώσει στο γέλιο!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φαντάσου να την πετύχαινε εκείνη την ώρα εκεί να τα διαλέγει :lol::lol::lol:

Δεν πιστεύω να πιανόσασταν μαλλί με μαλλί :lol::lol::lol:

7adb2868d6.png

Η ωραιότατη ιδέα της φιλτάτης και γλυκυτάτης μητέρας "Αggeloudia" με βόλεψε τα μάλα!

Πρώτον, διότι αντέγραψα την ιδέα και δεν έφυγα με άδεια χέρια.

Δεύτερον, διότι ο μεγάλος όγκος είχε πέσει με την διαλογή που προηγήθηκε.

Και τρίτον αλλά σημαντικότερον... διότι ως ψυχαναγκαστικό άτομο, διατηρώ την ψυχική μου υγεία βάζοντας μόνο τα ίδια χρώματα. Ροζ-άσπρο προσκλητήριο, μπομπονιέρα, κουφέτα!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΑ-ΤΥΡΚΟΥΑΖ-ΛΑΧΑΝΙ!!!

Μουρθε λυποθημια οταν διάβασα το μήνυμα του αξιολάτρευτου πατουσακίου.Εχασα το φως, μυγάκια άρχισαν να πετούν μόνο μεσα στα μάτια μου και μόλις ανάκαμψα θυμηθηκα πως την μεγάλη λουμπινιά την εκανε ο μουσιου ELXIS όπως λέτε και εσεις.

Του τηλεφωνω προ 1νός μηνός και δεινω παραγγελιά.Μετά απο την μέρα που μου λέει μονολογώ.Δεν παιρνω κανα τηλέφωνο πριν κάνω την απόσταση Πειραιά-Γουδί;;;;

ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ αλλά ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ λέω θα σου παρτσαλιάσω τα νευρα αλλά ρε π..τη θα σε πετυχω κάποια στιγμή στο τηλέφωνο.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επι 3 ώρες έβαζα την επανάκλυση στο κινητο και πρέπει να χτυπησε πάνω απο 150 φορές.

...Και εννω του ειχα ποαραγγείλει τυρκουάζ και λαχανί μόλις πάω μου λέει ..."ναι τα εχω αλλά πρεπει να τα χωρισεις..." :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγινα στην κυριολεξία σαν το ανθρωπάκι με τα γουρλωμένα μάτια.ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ.Δεν εφευγα όμως χωρις τα κουφέτα.Γιαυτό έκατσα με το γαντάκι και τα ξεχώρισα ενω στόλιζα με Γαλλικά μέσα απο τα δόντια τον φίλτατο ELXIS.....Αλλά είναι γλυκούλης ο έρμος.

Να σας πώ πως η περιγραφή του πατουσακίου είναι κάτι παραπάνω απο ...ΑΚΡΙΒΕΙΣ.

Ζητω ταπεινά συγνώμη και ... :oops::oops::oops::oops::oops:

αλλά ήθελα τα κουφετάκια μου...!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Σε αυτό το σημείο, θα πω σε όλες τις μανούλες που διαβάζουν , πόσο καλή και γλυκιά είναι η μαμά-Aggeloudia, η οποία, μου έστειλε και πμ φοβούμενη μη τυχόν και έχω παρεξηγηθεί που πήρε τα κουφετάκια για το αγοράκι της...

...Δεν έχω λόγια! Είναι πολύ-πολύ καλή!

Εμ ομολογεί ΔΗΜΟΣΙΑ (και τί δημόσια! ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ!!!), εμ στέλνει μήνυμα εξιλέωσης!

Υ.Γ.: ...καλού-κακού, της πρότεινα στο επόμενο παιδί, αν συμπέσουν οι βαφτίσεις να τηλεφωνηθούμε από πριν για τη διανομή χρωμάτων!

ενημερωτικα φιλη περιμενει απο το ελξις βαζακια (τα πολυχρωμα) για γλυκο κουταλιου. τα εχει πληρωσει ολα, βαφτιζει τη κυριακη ειναι εκτος αττικης και ακομα δε τα εχουν στειλει

νομιζω οτι ειναι πολυ καλο με τρομερη ποικιλια (το εχω επισκεφτει, δε με ενοχλησε ο κακος χαμος) αλλα το θεμα με τις παραλαβες εχει αρχισει και γινεται λιγο καπως........

kKZUp2.png

βρε κοριτσια κουλαρετε υπαρχουν και αλλου μαγαζια ....

εγω οπως προειπα καθολου δεν εξυπηρετηθηκα και δεν προκειται να ξαναπω....αν ειναι να κανω 10 τηλεφωνα για ενα πραγμα, να τραβιεμαι ως εκει και στο τελος να μην υπαρχει προτιμω να παω καπου αλλου....ευγενικος-ξεευγενικος ο κυριος τι να το κανω..?ολοι ευγενικοι ειμαστε στη δουλεια μας και τυχαινουν και ατυχιες πολλες φορες αλλα οταν βλεπουμε οτι γινετραι συστημα, κατι προσπαθουμε να κανουμε,πιεζουμε προμηθευτες,περνουμε προσωπικο(να ξεχωριζει τα κουφετα φεριππην :D )εμπαση περιπτωση δεν αφηνομαστε στην ευγενια μας και στην καλη διαθεση της καθε πελατισσας που στο κατω κατω της γραφης εχει και χιλιες δυο υποχρεωσεις στην παρουσα φαση...για ονομα....

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε, και πραγματικά το να τρέχω μέχρι εκεί και είτε να τραβολογάω παιδί, είτε να ψάχνω ποιός θα το κρατήσει δεν είναι το καλύτερό μου...

...αλλά, όταν είδα πόσα θα γλίτωνα αν αγόραζα από εκεί και τα κουτάκια, κορδέλες και λοιπά μπιχλιμπιδάκια...μου ήρθε κάπως!

Οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι είναι φθηνότερος από πολλούς άλλους.

παντως επειδη ειναι γουστα και γουστα εγω πηγαινω στη Μικελινα που ειναι στο πικερμι και δεν εμεινα δυσαρεστημενη ουτε τωρα με τις μπομπο ουτε οταν ειχα γινει νονα

εχει ποικιλια καλες τιμες και αραδιασμενα σε βιτρινα να τα βλεπεις σαν ανθρωπος

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή κορίτσια εμένα που μου είπε για τα κουφέτα σήμερα πότε θα τα παραλάβω...?

Επίσης την πάτησα με τα βαζάκια. Ο Χαλκιαδάκης ακόμα περιμένει να του έρθουν και δεν ξέρω τί να κάνω...

Δηλαδή κορίτσια εμένα που μου είπε για τα κουφέτα σήμερα πότε θα τα παραλάβω...?

Σήμερα θα τα παραλάβεις! Εμένα μου είπε ότι ...χωρίς ούτε καν να τηλεφωνήσω να πάω σήμερα μετά τις 12.00!

Περιμένει, λέει, 200 κιλά κουφέτα!

Υ.Γ.: ...λες να φορέσουμε κόκκινο γαρύφαλλο στο πέτο για να αναγνωρίσουμε η μία την άλλη???

παντως επειδη ειναι γουστα και γουστα εγω πηγαινω στη Μικελινα που ειναι στο πικερμι και δεν εμεινα δυσαρεστημενη ουτε τωρα με τις μπομπο ουτε οταν ειχα γινει νονα

εχει ποικιλια καλες τιμες και αραδιασμενα σε βιτρινα να τα βλεπεις σαν ανθρωπος

Αναφέρεσαι σε έτοιμες μπομπονιέρες φαντάζομαι και όχι σε ...πρώτες ύλες ώστε να κατασκευάσεις μόνη σου?

Πες μου "ναι", γιατί αν υποψιαστώ ότι δύο βήματα από το πατρικό μου, το οποίο επισκέφτομαι συχνά, θα έβρισκα τα ίδια, με βλέπω να φουντάρω την έρ'μη και σκότεινη μάνα!!!

Τι ώρα θα πας patousaki???? Πρώτη συνάντηση στο elxis και δεύτερη στον Άλιμο???

ΧΑΧΑΧΑ... τουλάχιστον δε θα χωρίζουμε τα χρώματα σήμερα, όπως παραλίγο να μας συμβεί με την Αggeloudia!!!

Δεν ξέρω τί ώρα... Εξαρτάται από το τί ώρα θα έρθει η μανούλα μου να κρατήσει το παιδί... Εσύ?

Διαφημίσεις

Το ίδιο κι εγώ αλλά μάλλον προς το απόγευμα. Εχω να παραλάβω 6 κιλά choco almond σε διάφορες γεύσεις. Εντωμεταξύ οι μπομπονιέρες μας είναι της ίδιας φιλοσοφίας σε άλλο χρώμα. Εμείς παιζουμε σε λευκό-κόκκινο καρώ? θα ανεβάσω φωτό όταν θα έχω δείγμα ετοιμο.

ναι πατουσακι μου ετοιμες

αλλωστε και το ελξις για ετοιμες ειναι η μπομπο του , τις δινει και σκετες???

για διαφορα τετοια θα πηγαινα κατευθειαν μπαρκα και οχι Ελξις

ααααα να πω και το αλλο

εμενα εκει μου ειχαν αρεσει κατι γυαλινοι μελωδοι με πεταλουδιτσες γυρω στο 1.60

εμ ζητησα ενα για να τον δειξω και αλλου

ποσο μου ζητησε? 4 ευρω

απλα κρατηθηκα και δε του ειπα τιποτα

kKZUp2.png

Αααα... μας βλέπω να τρώμε τα μουστάκια μας αν μας κάνει καμμιά στραβή ο Βανζέλ...

Εγώ έχω 6 κιλά choco-almond με σοκολάτα μόνο και άλλα 3 κιλά τα ίδια σε διάφορες γεύσεις...

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ!!! ΔΕΡΝΩ ΑΣΧΗΜΑ

668168vymwacgu6p.gif

Καλά patousaki έχω γελάσει ΠΟΛΥ μαζί σου. Μακάρι να εισαι ετσι και στην καθημερηνότητά σου και στο σπίτι. Αν εισαι ετσι ο αντρας σου θα χτυπιέται στα μάρμαρα[αν εχεται, τοτε πλακάκια...] απο τα γέλια..!!!!!!!!!!

Οποιος πάει elxis και μενει προς Πειραιά να ριξει σφιριγμα γιατι θελω και γω.ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ.Κατι να κάνουμε.Και θέση πάρκιν να του αγοράσουμε πάλι φθηνά θα μας βγουν τα κουφέτα.

Τι λέτε για πρωτοτυπη παιδική ...ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΟΜΩΣ...

patousaki εισαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ γλυκό.Σευχαριστώ πολύ.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Και εγώ έλξης πήγα για τα βαζάκια...αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένη ..το πρωί πήρα να τα παραγγείλω και το απόγευμα πήγα και τα παρέλαβα..μεσολάβησε και ένα τηλ.επιβεβέωσης και όλα οκ!

Και κουφέτα από εκεί θα πάρω ..έχει και σούπερ τιμές.

Ρε κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι...εγώ θα φτιάξω περίπου 70 μπουμπουνιέρες (είναι κλειστή βάπτιση) αλλά θέλω να είναι μεγάλες οι μπουμπουνιέρες με αρκετά κουφέτα, πόσα να βάλω μέσα;Μονό ή ζυγό αριθμό κουφέτων; στα Choco almond πχ ποσο βγαίνει το κιλό εσείς που ξέρετε;

Και εγώ έλξης πήγα για τα βαζάκια...αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένη ..το πρωί πήρα να τα παραγγείλω και το απόγευμα πήγα και τα παρέλαβα..μεσολάβησε και ένα τηλ.επιβεβέωσης και όλα οκ!

Και κουφέτα από εκεί θα πάρω ..έχει και σούπερ τιμές.

Ρε κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι...εγώ θα φτιάξω περίπου 70 μπουμπουνιέρες (είναι κλειστή βάπτιση) αλλά θέλω να είναι μεγάλες οι μπουμπουνιέρες με αρκετά κουφέτα, πόσα να βάλω μέσα;Μονό ή ζυγό αριθμό κουφέτων; στα Choco almond πχ ποσο βγαίνει το κιλό εσείς που ξέρετε;

εγώ έβαλα 5 κουφέτα και πήρα για 150 μπουμπουνιέρες 3,5 κιλά και μου βγήκαν ακριβώς. Εσύ πάρε 2,5 κιλά να έχεις παραπάνω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...