Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ

Recommended Posts

Κι εδώ ξυπνάμε το πρωί με ζαλάδες και αναγούλες, περνάνε μέχρι το μεσημέρι αλλά καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας πολύ έντονη κούραση. Δεν έχω νιώσει ξανά στη ζωή μου τόσο αντιφατική, να πεινώ και μόλις δω το φαγητό να μου γυρνάει το στομάχι ανάποδα.

Παρόλα αυτά ανησυχώ για το βάρος που έχω πάρει μέχρι στιγμής. Στη 10η εβδομάδα 3 επιπλέον κιλά. :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• cruelty

cruelty 24 δημοσιεύσεις

• Kelly25

Kelly25 11 δημοσιεύσεις

• dora

dora 6 δημοσιεύσεις

• ssidi

ssidi 3 δημοσιεύσεις

Μην ανησυχείς μια χαρά είσαι 1 κιλό το μηνα λένε ειναι οκ,εκτος αν εχεις κανένα πρόβλημα υγείας και δεν κάνει να παρεις κιλά.Οι ναυτιες ειναι σπαστικές συμφωνω...Εμενα τωρα ειναι πιο ηπιες χτες ηταν πρωτη μερα που δεν είχα καθόλου αλλα δεν πεινουσα (κουφο ε?).Οταν εχω ναυτιες ολο να μασουλάω θελω!!!!

Ασε μας να φαμε καλέεεεεε! Μετά θα κάνουμε Gilli diet(Μπλιααααααχ).Στον 7ο

απο ότι ακουω απο όλες σας γίνεται τρελό φαγοπότι.Τωρα ειναι 6 η ώρα το πρωί ξύπνησα απο την πείνα!!

Διαφημίσεις

Αυτό μου το λέει η μάνα μου απο τη στιγμή που μεινα εγκυος.Εντάξει κοιμαμαι περισσότερο απο ότι παλιά αλλά οχι και όλη μέρα.Μολις συνήλθα απο την πρώτη κρίση της αρρώστιας το 2000 μου χει μείνει φοβερή υπερκινητικότητα .Ημουν και πριν λίγο διάολος αλλά καταλαβαίνετε!! Ε τώρα ειμαι ψιλουπερκινητικό.

Ενταξει εισαι μικρουλα και εχεις αντοχες... Και γω στην εγκυμοσυνη δεν μπορουσα να κοιμηθω.. Κολλουσα στοπισι μεχρι τις 5 τα ξημερωματα και στις 9 ημουν στο ποδι παλι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Oχι τα φαινομενα απατουν !Αλλά ειμαστε οικογενειακώς ετσι τρελαμένοι και μικροδείχνουμε!Στην πολυκατοικία νομίζουν πως ειμαι το παιδί καποιου και με ρωτάνε τι ταξη παω.

κι εγω εχω την καρδια μου και μεχρι 8 κιλά εχω οριο να πάρω,βεβαια δεν παιρνω κι ευκολα κι αυτα που εχω πανω μου τωρα τα πήρα με φαρμακα και πολυ κόπο.Μη φοβασαι μικρουλα Miss Marple οι γυναικες δεν πεθαινουμε ευκολα απο καρδιά μας προστατευει η φύση!

κι εγω εχω την καρδια μου και μεχρι 8 κιλά εχω οριο να πάρω,βεβαια δεν παιρνω κι ευκολα κι αυτα που εχω πανω μου τωρα τα πήρα με φαρμακα και πολυ κόπο.Μη φοβασαι μικρουλα Miss Marple οι γυναικες δεν πεθαινουμε ευκολα απο καρδιά μας προστατευει η φύση!

Λυπάμαι για το πρόβλημα σου :roll:

Διαφημίσεις

Αμαν βρε κοριτσια αφηστε τις αρρωστιες.. Μια χαρα εισαστε.. Σκεφτητε μονο πως αν η κατασταση της υγειας σας ηταν σοβαρη και δεν θα μπορουσατε να φερετε εις περας τις υποχρεωσεις της μαμας η φυση θα σας προστατευε και σας και το παιδακι σας και δεν θα σας αφηνε να συλλαβετε.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγω ειχα σοβαρό προβλημα και το ξεπέρασα με θεραπεία.Πλεον έχει προοδευσει η επιστήμη και Δοξα το Θεό δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αρρώστειες αρκεί να διαγνωστουν εγκαιρα.Εχεις δικιο Δωρα εμενα μολις ρυθμίστηκε το πρόβλημα μου που ειναι ενας συνδυασμος ενδοκρινολογικου και καρδιολογικου εμεινα εγκυος με την πρωτη προσπάθεια.Πριν δεν ειχα καν περίοδο οποτε δε μασάμε !!!!

Συνηθως σταματανε τον τεταρτο μηνα........υπαρχουν ομως και εγκυουλες που εχουν ναυτιες και εμετους μεχρι να γεννησουν!Μικρο το τιμημα για την ζωουλα που φερνουμε στον κοσμο!! :wink:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

κι εγω 2 μερες ειμαι καλυτερα αφου εφαγα και μετα απο 4 μηνες κεικ σοκολατα.Μακαρι να μη μου ξαναρθουν.Τις διαδεχτηκαν οι πονοκεφαλοι αλλα αυτοι δε με ενοχλουν το στομαχι μονο με διαλυει ολα τα άλλα τα αντέχω!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...