Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γαιδουρια ή κατι αλλο Νο2

Cooker

Recommended Posts

Έχετε σκεφτεί την πιθανότητα η νονά να θέλει να "λακίσει";

Δηλαδή να μη θέλει την κουμπαριά και να σκαρφίστηκε έναν τρόπο για να αναγκάσει τους γονείς να τη διώξουν για να μη φανεί ότι φεύγει αυτή;

Είναι κόσμος που σκέφτεται έτσι.

Δηλαδή... ή που θα την αναγκάσω να με διώξει (για να το παίξω και θύμα)... ή το πολύ πολύ να κυκλοφορώ με αυτοκίνητο, οπότε εεε θα την καταπιώ και την (ανεπιθύμητη) υποχρέωση.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως ερχομαι και με πολυ λιγοτερα,,,,δυο κιλα κιμα ,2 κοτοπουλο,δεκα μπριζολες,δυο κιλα μοσχαρι αντε και καθε πασχα και ενα μπουτακι απο το αρνακι αμα μου παιρνουν καθε μηνα απο το κρεοπωλη,,,,!!!!!

ειλικρινα ΑΥΤΟΣ ειναι ΛΟΓΟΣ να ακυρωσουν/αναβαλλουν/αλλαξουν νονα,,,,το παιδακι θα ειναι δυστυχισμενο,,,,γιατι απλα δε θα εχει νονα ,,,,αυτη δε κοιταει το παιδακι αλλα το βλεπει σα παρεδωσε,,,και τα λεγαμε και αλλου αυτα ,,,,,κριμα που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι και εμεις που θελουμε να βαφτισουμε να μη μπορουμε

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Έχετε σκεφτεί την πιθανότητα η νονά να θέλει να "λακίσει";

Δηλαδή να μη θέλει την κουμπαριά και να σκαρφίστηκε έναν τρόπο για να αναγκάσει τους γονείς να τη διώξουν για να μη φανεί ότι φεύγει αυτή;

Είναι κόσμος που σκέφτεται έτσι.

Δηλαδή... ή που θα την αναγκάσω να με διώξει (για να το παίξω και θύμα)... ή το πολύ πολύ να κυκλοφορώ με αυτοκίνητο, οπότε εεε θα την καταπιώ και την (ανεπιθύμητη) υποχρέωση.

Μπορει να ειναι αυτο που λες.Να θελει να την σκαπουλαρει αλλα να μην μπορει να το πει καθαρα!!!Τι να πω!!

Δεν θα ηταν ομως πιο τιμιο και ομορφο να πει...."Βρε παιδια λυπαμαι,μου ετυχε αυτο και αυτο και αυτο και δεν μπορω να ανταποκριθω....κτλ"

Τωρα που ζηταει αυτοκινητο,πως εχει τα μουτρα και παει σπιτι της νυφης μου?Εγω θα ντρεπομουν!

Εγω την κοπελα δεν την ξερω,δεν την εχω δει ποτε.Οχι οτι εχει καμια σημασια αν την ηξερα.Αλλα δεν την βλεπω να κυκλοφορει με ΚΙΑ.Αυτο το ξερω.!!

εγω παντως ερχομαι και με πολυ λιγοτερα,,,,δυο κιλα κιμα ,2 κοτοπουλο,δεκα μπριζολες,δυο κιλα μοσχαρι αντε και καθε πασχα και ενα μπουτακι απο το αρνακι αμα μου παιρνουν καθε μηνα απο το κρεοπωλη,,,,!!!!!

ειλικρινα ΑΥΤΟΣ ειναι ΛΟΓΟΣ να ακυρωσουν/αναβαλλουν/αλλαξουν νονα,,,,το παιδακι θα ειναι δυστυχισμενο,,,,γιατι απλα δε θα εχει νονα ,,,,αυτη δε κοιταει το παιδακι αλλα το βλεπει σα παρεδωσε,,,και τα λεγαμε και αλλου αυτα ,,,,,κριμα που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι και εμεις που θελουμε να βαφτισουμε να μη μπορουμε

Να σε εχουμε στα υποψιν δηλαδη!!Χα χα χα!!!

Να αναβαλλουν την βαφτιση λιγο δυσκολο.Εχουν κλεισει μαγαζι,φωτογραφους,εκκλησια κτλ.Να αλλαξουν νονα?ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!

Παντως θα εχουμε σοου.Και δεν πρεπει να ταραζομαι γαμωτο!!!Γαμωτο!!!Γαμωτο......Εχω πεθανει στα γελια!!!!!:oops::oops:

Γιασεμι τωρα που το ξανασκεφτομαι....θα παρω και αλλου προσφορες και αμα βρω κατι καλυτερο,θα σε βγαλω απο την λιστα υποψηφιας...χαχα!!

Μπορει πχ η ταδε να θελει λιγοτερα κιλα κιμα!!

Διαφημίσεις

Γιασεμι τωρα που το ξανασκεφτομαι....θα παρω και αλλου προσφορες και αμα βρω κατι καλυτερο,θα σε βγαλω απο την λιστα υποψηφιας...χαχα!!

Μπορει πχ η ταδε να θελει λιγοτερα κιλα κιμα!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

με ενα κιλο το κλεισαμε οκ???

σοβαρα παντως αυτο κανε και εσυ καμια κινηση πες κατι γιατι τα παιδια μπορει να εχουν πελαγωσει και να σκεφτονται οχου και τωρα τι κανω???ο φωτογραφος/τραπεζι δε θα τα χασει τα λεφτα τους απλα θα αναβληθει,,,,,εγω ανεβαλλα τη βαφτιση της μικρης γιατι ητανε για αρχη φλεβαρη και ημασταν ενα μηνα μεσα με ιωσεις απανωτες και ωτιτιδες,,,τηλεφωνακι σε ολους εκανα και απλα ενηεμρωσα με νεα ημερομηνια για μαϊο αφου μιλησα και με εκκλησια και με το φωτογραφο για το τραπεζι δε

χρειαστηκε το εκανα σπιτι μου :lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

:lol::lol::lol::lol::lol:

με ενα κιλο το κλεισαμε οκ???

σοβαρα παντως αυτο κανε και εσυ καμια κινηση πες κατι γιατι τα παιδια μπορει να εχουν πελαγωσει και να σκεφτονται οχου και τωρα τι κανω???ο φωτογραφος/τραπεζι δε θα τα χασει τα λεφτα τους απλα θα αναβληθει,,,,,εγω ανεβαλλα τη βαφτιση της μικρης γιατι ητανε για αρχη φλεβαρη και ημασταν ενα μηνα μεσα με ιωσεις απανωτες και ωτιτιδες,,,τηλεφωνακι σε ολους εκανα και απλα ενηεμρωσα με νεα ημερομηνια για μαϊο αφου μιλησα και με εκκλησια και με το φωτογραφο για το τραπεζι δε

χρειαστηκε το εκανα σπιτι μου :lol::lol::lol:

Μηπως εχω καμια προσφορα απο καποιον αλλο για μισο κιλο???:-D

Βασικα,οι γονεις αποφασιζουν.Οι θειες προς το παρρον ειναι λιγο γαιδαρες και γελανε!!

Αμα κριθει απαραιτητο φανταζομαι οτι και το μυστηριο θα αναβαλλουν και νονα θα αλλαξουν.Αλλα δεν μπορω να πω/κανω κατι εγω!

Εγώ θα της έλεγα ότι φοβάμαι να της πάρω αυτοκίνητο μήπως πάθει κάποιο τροχαίο και πεθάνει και χάσει το παιδί μου τα δώρα :rolleyes:

Τρατζικ!!!Χα χα χα.....!!!

Ελεος!!!;)

Νομιζω οτι ειστε ολες υπερβολικες.Τι ζητησε η νονα?Ενα αυτοκινητο!!

Αν υπολογισουμε οτι ενα αυτοκινητο κανει γυρω στα 7.000 ευρω και η ολη βαφτιση κοστισει της νονας 1500 ευρω.(Μαζι μαλλι,μακιγιαζ και φορεμα)εχουμε αμεσως αμεσως 5,500 ευρω to go!!!

Μετα εχουμε και λεμε.....

1 λαμπαδα 40 ευρω

1 αυγο πασχαλινο 10 ευρω

Ρουχα 100 ευρω

Παιχνιδι 10 ευρω

160 ευρω μονο για το Πασχα,αλλα 100 για Χριστουγεννα,και αλλα 200 για γενεθλια και γιορτη.Παμε στα 460 ευρω.Ας πουμε 500 -μπορει να δωσει και κανενα χαρτζιλικι ο νονος!

500 ευρω το χρονο.Για να φτασουμε τα 5,500 θελουμε ποσα χρονια? Θελουμε 10 χρονια και μισο!

Αρα σε 10.5 ετη εχει κανει αποσβεση του ΚΙΑ!!

Συμπερασμα? ΒΑΡΥ το μπριαμ να μην ξαναφαω αυριο!!!!

Διαφημίσεις

Οταν διαβασα το αρχικο ποστ νομιζα οτι απλα κανεις πλακα η θατο συνεχισεις σε ανεκδοτο....

Εχω ακουσει για διαφορα παλαβα αλλα το δικο σας παραπαει... ακριβο θεωρω για νονα (για τον μεσο ελληνα παντα, οχι για τον Ωναση)ενα δωρο των 300 ευρω.. αμα το φτασεις το 500αρικο πας απλα στο πανακριβο...

Πες στην νυφη σου τα χαιρετισματα μας.. να την χαιρεται τη φιλεναδιτσα της.. αλλες απλα βρισκουν κανα γερο κ του τα μασανε για να παρουν αυτοκινητο, αυτη σκεφτηκε τη βαφτιση.. οτι μπορει ο καθενας..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ντρεπεται να το ζητησει απο αλλο ατομο να το βαφτισει γιατι ηδη σε ενα μηνα γινεται το μυστηριο.Ειναι λιγο κουλο.Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα πουλησει και το βρακι της ακομα για να ικανοποιησει τις απαιτησεις του ενος κα του αλλου!!!

Αν το συζητήσετε, πες της να μην ντρέπεται, γιατί αυτά συμβαίνουν. Κι εμένα μου ζήτησαν να βαφτίσω ένα παιδάκι ένα μήνα πριν τη βάφτιση γιατί οι γονείς δεν τα βρήκαν με την προηγούμενη νονά. ΟΚ μου φάνηκε λίγο παράξενο αλλά κανένα πρόβλημα. Δέχτηκα ευχαρίστως. Δε νομίζω ότι το ξέρει κανείς ακόμα και σήμερα (6 χρόνια μετά) ότι ήμουν η "δεύτερη επιλογή".

Από το να κάνεις νονά του παιδιού σου ένα τόσο ξεδιάντροπο άτομο καλύτερα να υποχρεωθείς και σε έναν άγνωστο ακόμα...

Αν το συζητήσετε, πες της να μην ντρέπεται, γιατί αυτά συμβαίνουν. Κι εμένα μου ζήτησαν να βαφτίσω ένα παιδάκι ένα μήνα πριν τη βάφτιση γιατί οι γονείς δεν τα βρήκαν με την προηγούμενη νονά. ΟΚ μου φάνηκε λίγο παράξενο αλλά κανένα πρόβλημα. Δέχτηκα ευχαρίστως. Δε νομίζω ότι το ξέρει κανείς ακόμα και σήμερα (6 χρόνια μετά) ότι ήμουν η "δεύτερη επιλογή".

Από το να κάνεις νονά του παιδιού σου ένα τόσο ξεδιάντροπο άτομο καλύτερα να υποχρεωθείς και σε έναν άγνωστο ακόμα...

Εσυ δεν ειχες κανενα προβλημα Λιτλ Μονκει μου,γιατι ειναι ετσι ο χαρακτηρας σου προφανως και δεν εχεις κολληματα και θεματα.Δεν αντιδρουν ομως ολοι ετσι.Και εγω θα το βαφτιζα,αλλα μεσα μου θα στεναχωριομουν που ειμαι κατα αναγκη νονα και οχι κατα επιλογη καρδιας!

Προσωπικα δεν θα με πειραζε,να το μαθαινε ο κοσμος,αλλα θα ηθελα να ξερω οτι ξεκιναω μια κουμπαρια με καλη θεληση και διαθεση και αγαπη φυσικα και απο τις δυο τις μεριες.

Eιναι καρατσεκαρισμενο οτι το ελεγε σοβαρα; Γιατι πραγματικα αυτη η νονα δεν υπαρχει!!!

Οοοο γιες!!!:-D

Εκτος και αν μας κανει πλακα ο Φερεντινος!Η ειμαστε στο "Οικογενεια της Συμφορας" ....και απο ωρα σε ωρα θα βγουν οι καμερες!!

Ευτηχως η νυφη μου κυρια..ακομα δεν εχει αρχισει τα μπιμ!!

Διαφημίσεις

Οταν διαβασα το αρχικο ποστ νομιζα οτι απλα κανεις πλακα η θατο συνεχισεις σε ανεκδοτο....

Εχω ακουσει για διαφορα παλαβα αλλα το δικο σας παραπαει... ακριβο θεωρω για νονα (για τον μεσο ελληνα παντα, οχι για τον Ωναση)ενα δωρο των 300 ευρω.. αμα το φτασεις το 500αρικο πας απλα στο πανακριβο...

Πες στην νυφη σου τα χαιρετισματα μας.. να την χαιρεται τη φιλεναδιτσα της.. αλλες απλα βρισκουν κανα γερο κ του τα μασανε για να παρουν αυτοκινητο, αυτη σκεφτηκε τη βαφτιση.. οτι μπορει ο καθενας..

Νο πλακα!!Νο ανεκδοτο!Ανεκδοτο ειναι η νονα!!

Η αλλη της νονα στο πρωτο παιδακι,της ζητησε ενα ρολοι.Μια χαρα,πηγαν μαζι το διαλεξαν και ηρθε και λιγοτερο απο 200 ευρω.Στο δε γαμο,ειχε δυο κουμπαρους,ο ενας ηθελε ενα τζι πι ες,και ο αλλος μια ψηφιακη μηχανη!

Τωρα δεν ξερω αν εννοουσε αυτοκινητο ΚΙΑ μινιατουρα!!!!

Οι αγκαλιες και τα φιλια την μαρανανε!!!

Εσυ δεν ειχες κανενα προβλημα Λιτλ Μονκει μου,γιατι ειναι ετσι ο χαρακτηρας σου προφανως και δεν εχεις κολληματα και θεματα.Δεν αντιδρουν ομως ολοι ετσι.Και εγω θα το βαφτιζα,αλλα μεσα μου θα στεναχωριομουν που ειμαι κατα αναγκη νονα και οχι κατα επιλογη καρδιας!

Δεν ξέρω αν είναι θέμα χαρακτήρα, εγώ πάντως δεν το βλέπω έτσι, δηλαδή ότι δεν ήμουν επιλογή καρδιάς. Αυτό είναι σαν να λες ότι όσοι έχουν 3 ή 4 παιδιά, επιλέγουν το νονό του πρώτου παιδιού από την καρδιά τους και τους υπόλοιπους κατ' ανάγκη. Θέλω να πω ότι κανένας μας δεν έχει μόνο 1 φίλο, μόνο 1 άνθρωπο που εκτιμά, μόνο 1 άνθρωπο που θέλει για νονό των παιδιών του. Απλά κάθε φορά δεν μπορείς να προτείνεις σε 3 διαφορετικούς ταυτόχρονα. Οπότε προτείνεις σε έναν, πολλές φορές σου προτείνει αυτός και η απόφαση δεν είναι καν δική σου, αλλά αν η συνεννόηση χαλάσει, μπορείς κάλλιστα να πας σε κάποιον άλλο, όπως θα πας σε κάποιον άλλο για το δεύτερο ή τρίτο παιδί.

Επιπλέον κορίτσια μην τα βλέπουμε όλα τόσο ροζ. Η φιλία δεν είναι εγγύηση. Εμένα με βάφτισε ο κουμπάρος του πατέρα μου, ο οποίος έγινε κουμπάρος του επειδή τελευταία στιγμή αποχώρησε αυτός που θα γινόταν κουμπάρος, ο πατέρας μου μες τον πανικό, το συζητούσε με τον συγκάτοικό του, και του είπε ο συγκάτοικος "μην ανησυχείς βρε, θα σε στεφανώσω εγώ". Και μετά από δύο χρόνια με βάφτισε κιόλας. Ήταν ο καλύτερος νονός και τον αγαπούσα πολύ. Τον αδερφό μου τον βάφτισε η κολλητή της μητέρας μου που μάλιστα είχε κάνει και τη γνωριμία των γονιών μου, αλλά ως νονά δεν έλεγε απολύτως τίποτα. Τι να το κάνεις που ακόμα έχει καλές σχέσεις με τους γονείς μου; Με τον αδερφό μου είναι σαν δύο ξένοι...

Εάν πραγματικά τα λέει αλήθεια για τα αμάξι ένα άτομο τόσο θρασύς δεν αξίζει ούτε να το κοιτάς τόσο μάλλον να έχει και την τιμή να βαφτίσει και παιδί.

Ακούς εκεί να υπολογίσει τα έξοδα και να ζητάει απόσβεση… εκτός εάν η νύφη σου είναι κάτι από Ωνάση οπότε ένα αυτοκινητάκι δεν είναι και τόσο τραβηγμένο …

Το να αλλάξει νονά δεν είναι τραγικό σιγά ειδικά όταν πεις τον λόγω………………

Όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό!!!!

Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που δεν θα στενοχωρηθεί που δεν ήταν η πρώτη επιλογή

Νο πλακα!!Νο ανεκδοτο!Ανεκδοτο ειναι η νονα!!

Η αλλη της νονα στο πρωτο παιδακι,της ζητησε ενα ρολοι.Μια χαρα,πηγαν μαζι το διαλεξαν και ηρθε και λιγοτερο απο 200 ευρω.Στο δε γαμο,ειχε δυο κουμπαρους,ο ενας ηθελε ενα τζι πι ες,και ο αλλος μια ψηφιακη μηχανη!

Τωρα δεν ξερω αν εννοουσε αυτοκινητο ΚΙΑ μινιατουρα!!!!

Οι αγκαλιες και τα φιλια την μαρανανε!!!

Εγω ειμαι κοροιδο....εγω που παντρεψα δεν ζητησα τζι πι ες και ψηφιακη. Δεν ζητησα τπτ.......την ηλιθια......να που ειναι οι εξυπνοι......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εάν πραγματικά τα λέει αλήθεια για τα αμάξι ένα άτομο τόσο θρασύς δεν αξίζει ούτε να το κοιτάς τόσο μάλλον να έχει και την τιμή να βαφτίσει και παιδί.

Ακούς εκεί να υπολογίσει τα έξοδα και να ζητάει απόσβεση… εκτός εάν η νύφη σου είναι κάτι από Ωνάση οπότε ένα αυτοκινητάκι δεν είναι και τόσο τραβηγμένο …

Το να αλλάξει νονά δεν είναι τραγικό σιγά ειδικά όταν πεις τον λόγω………………

Όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό!!!!

Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που δεν θα στενοχωρηθεί που δεν ήταν η πρώτη επιλογή

Η νυφη μου δεν ειναι ματσο,αλλα ακομα και να ηταν, δεν ζητας ετσι στην ψυχρα ,και μαλιστα με δοσεις,ενα αυτοκινητο!

Ποσο θρασος μπορει να εχει καποιος?

Νονα γινεσαι για να γινει το μυστηριο,οχι να επωφεληθεις οικονομικα ή κοινωνικα ή επαγγελματικα!Το εχω ακουσει και αυτο.Υπαλληλος ζητα απο τον προισταμενο του,που δεν εχουν καν τις τυπικες σχεσεις,να γινει νονος για να συνεχισει να ειναι στην δουλεια και να εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα!!!:!::shock:

Εγω ειμαι κοροιδο....εγω που παντρεψα δεν ζητησα τζι πι ες και ψηφιακη. Δεν ζητησα τπτ.......την ηλιθια......να που ειναι οι εξυπνοι......

Κοροιδο νονα!!!!! :P

Oι συγκεκριμενοι κουμπαροι ηταν χρονια αδερφικοι φιλοι και υπηρχε οικειοτητα.

Απο το να τους επερνε κατι που δεν θα τους ηταν χρησιμο ή που δεν θα τους αρεσε,καλα εκανε και τους ρωτησε!

Και εγω εγινα νονα,και με ρωτησε η κουμπαρα μου τι θελω.

Της ειπα οτι θελει,δεν εχω θεμα και μου πεταξε την προταση να μου παρει κατσαρολες Φισλερ.Επειδη,δεν εχω χωρο στην Κουζινα μου και επειδη δεν χρησιμοποιω χυτρες και τα σχετικα.

(Ειμαστε 2 ατομα και εχω μια μεγαλη κατασρολα και μια μικρουλα.Τηγανι δεν εχω),της ειπα πολυ ευγενικα και με ομορφο τροπο οτι δεν θα το ηθελα.

Αλλα αν επεμενε,σιγουρα θα το χρησιμοποιουσα !!

Τελικα,μου πηρε ενα φορεμα που το ζαχαρωνα μερες πριν και το καταχαρηκα!!

Εγω παλι ως νονα την ρωτησα πως θελει να ειναι ο σταυρος και να παμε μαζι να τον διαλεξουμε.Μου εδωσε το ελευθερο να παρω οτι θελω.Δεν ηθελε με τιποτα να παμε μαζι.Η μονη της απαιτηση ηταν και ειναι καθε Πασχα να μην της πηγαινω λαμπαδα υπερπαραγωγη.Θελει ενα απλο ασπρο κερακι,προς μεγαλη μου απογοητευση!

Η μονη της απαιτηση ηταν και ειναι καθε Πασχα να μην της πηγαινω λαμπαδα υπερπαραγωγη.Θελει ενα απλο ασπρο κερακι,προς μεγαλη μου απογοητευση!

Καλά, αυτά είναι μέχρι να πάει 3, άντε 4 χρονών το μωρό. Μετά κομμένα τα άσπρα κεράκια... :lol:

εμενα παντως με παντεψε η 4η επιλογη μου και μου βαφτισε και το παιδι!Ειναι καταπληκτικη φιλη και φοβερη νονα!Μας αγαπαει σαν οικογενεια της!!!

Να βρει αλλη νονα για το παιδακι της!Ακου θελει αυτοκινητο!Μηπως ο αδερφος σου ειναι εφοπλιστης???Γιατι αν ειναι αλλαζει το πραμα!χαχαχα!Αληθεια γελαω παρα πολυ...

Εγω εχω βαφτισει 2 παιδακια και ηταν τιμη μου!Και πραγματικα ουτε δωρο δεν με ενοιαζε να παρω!Κατι συμβολικο να εχω να λεω δωρο απο τους κουμπαρους μου ηταν αρκετο!!!

Αυτη η γυναικα δεν θα αγαπαει το παιδακι αν δεν παρει αυτο που θελει!ΚΡΙΜΑ!

Καλά, αυτά είναι μέχρι να πάει 3, άντε 4 χρονών το μωρό. Μετά κομμένα τα άσπρα κεράκια... :lol:

Μετα τι??

Βασικα μου ζητησε καθαρο κερακι,ουτε καν λευκο.Και εγω στεναχωρηθηκα, δεν ηθελα να της παω ενα"χλωμο" κερι.

Πηρα ομως μια λαμπαδα οπως την ζητησε και αλλη μια για να την αναψει σπιτι σαν "παιχνιδι".Οποτε,μειναμε και οι δυο κουμπαρες ευτηχισμενες!!!

Ο μικρος.....οταν του πηγα την πρωτη του λαμπαδα....ηταν 1,5 ετων περιπου,μου κανει "Αααααα",χαμογελαει και την πηρε στα χερακια του!!!

Πολυ το χαρηκα!!Τον επνιξα στα φιλακια!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...