Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ......

Recommended Posts

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ.....ΔΙΑΤΡΟ?

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΣ....

ΜΕ ΤΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ?

ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.....????

Διαφημίσεις

Με το καλό το νινί σου...

Εμείς πάμε στον παιδίατρο μια φορά το μήνα για εμβόλια, μας μετράει μας ζυγίζει, του καταθέτουμε τις απορίες μας κλπ... (50Ε η επίσκεψη).

Την πρώτη φορά, όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο, ήρθε σπίτι, καθώς και τη δευτερη, αλλά όχι λόγω του ότι δεν είχε σαραντίσει (δεν θυμάμαι γιατί). Το παιδί έιχε ήδη βγει έξω γιατί έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Μετά από ένα μήνα ο παιδίατρος σου λέει ότι θέλει να το δει για να το ζυγίσει κ να το μετρήσει. Άλλοι παιδίατροι πάνε στα σπίτια, άλλοι πάλι σου λένε να τους το πας. Εμείς το πήγαμε στο ιατρείο. Όταν κλείσει το δεύτερο μήνα πρέπει να πάτε για τα πρώτα εμβόλια κ για ζύγισμα κ μέτρημα. Μετά πηγαίνεις μία φορά το μήνα.

Όσον αφορά τα χρήματα εμάς παίρνει 30 ευρώ, αλλά έχει σύμβαση με το ταμείο μας κ δεν πληρώνουμε τίποτα. Ούτε τα εμβόλια, ούτε την επίσκεψη. Μπορείς να βρεις ένα παιδίατρο που να έχει σύμβαση με το ταμείο που θα ασφαλίσετε το μωρό κ να μην πληρώνετε τίποτα (γιατί τα εμβόλια δεν είναι καθόλου οικονομικά!). Πάντως μην αγχώνεσαι! Πριν φύγετε από την κλινική ο παιδίατρος που παρακολουθούσε το μωρό σου λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις κ επίσης ότι απορίιες μπορεί να έχεις σου τις λύνει. Με το καλό!!!

.png

Με το καλό το νινί σου...

Εμείς πάμε στον παιδίατρο μια φορά το μήνα για εμβόλια, μας μετράει μας ζυγίζει, του καταθέτουμε τις απορίες μας κλπ...

εμεις δινουμε 30ευρω η επισκεψη και επειδη δεν ειναι σε δημοσιο ταμειο τα εμβολια τα κανουμε στο κεντρο φροντίδας παιδιού δωρεάν.. εκει το εξεταζει ο δικος τους παιδιατρος προς επιβεβαιωση οτι ειναι υγιες για εμβολιο και δεν πληρωνουμε τιποτα..

να σου ζησει το ζουζουνι σου!!!!!

Δικός μας παιδίατρος ήρθε στις 10 ημέρες στο σπίτι (τότε πήρε 50 ευρώ), όταν σαράντησε την πήγαμε στο ιατρείο και μετά κάθε μήνα μέχρι 9 μηνών νομίζω (στο ιατρείο παίρνει 40 ευρώ), μετά πήγαμε στους 12, και γενικά μετά αραιώνουν οι επισκέψεις. Βέβαια, τυχαίνουν και έκτακτες επισκέψεις γιατί το παιδί μπορεί να αρρωστήσει :(

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΓΩ,ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΘΗΛΑΣΩ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ) ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ΑΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ,ΥΨΟΥΣ ΚΤΛ.ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Γεια σας και από μένα. Ο δικός μου παιδίατρος ήρθε στην ιδιωτική κλινική όταν γέννησα, ερχόταν κάθε μέρα και κοίταζε τον μικρό μέχρι που φύγαμε, η αμοιβή του εκεί οριζόταν από την κλινική είπε, πήγαμε εμείς ξανά να δει τον μικρό όταν σαράντισε, από τότε πηγαίνουμε κάθε μήνα γιατί έχουμε και τα εμβόλια, δεν πληρώνουμε κάτι γιατί έχει σύμβαση με το ταμείο μου, μας γράφει τα εμβόλια και τα παίρνουμε άλλα δωρεάν και άλλα με συμμετοχή και τα κάνει αυτός. Αν χρειαστεί έρχεται και στο σπίτι αλλά εκεί δεν ξέρω αν παίρνει έξτρα χρήματα, δεν χρειάστηκε ποτέ να έρθει ως τώρα.

Εγώ γέννησα πριν μια εβδομάδα, και με το που πήγα σπίτι φώναξα κατευθείαν παιδίατρο. Θα μου ξαναέρθει σε 10 μέρες για να την ξαναμετρήσει και να την ελέγξει. Στο σπίτι που ήρθε πήρε 50 ευρώ.

Τώρα από την τρίτη φορά μπορεί να την πάμε στο ιατρείο της.Θα μας πει εκείνη πότε να την ξαναδεί την επόμενη φορά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...